Нејмар се поздравио с Паризом и не враћа се!

"Љубав" која је отпочетка била осуђена на пропаст.

Фудбал 15.05.2018 | 10:00
Нејмар се поздравио с Паризом и не враћа се!
Где има дима - има и ватре!

Прошло је више од шест месеци откако се појавила могућност да најскупљи фудбалер свих времена Нејмар, који је летос прешао у ПСЖ у трансферу вредном 222 милиона евра, напусти Парижане и изгледа да су те прогнозе заиста биле тачне.

Готово сваке недеље слушамо нову дозу спекулација на ову тему, а данашњи "АС" преноси да је Нејмар своје саиграче обавестио да напушта клуб после Мундијала.

Бразилски фудбалер за ПСЖ није играо још од фебруара због повреде метатарзалне кости, и који је разљутио навијаче пошто није дошао на прославу титуле свог клуба, неће до краја ове сезоне одиграти ниједан меч за Парижане како не би ризиковао обнављање повреде како би био спреман за СП.

У разговору са саиграчима, од којих га многи нису прихватили (наводно сукоб са Каванијем), казао је да наредне сезоне сигурно неће играти за Пари сен Жермен, па би тако његов последњи меч за овај клуб могао да буде фебрурски против Марсеја када је уписао две асистенције.

Укупно, одиграо је 30 мечева и постигао 28 голова уз 19 асистенција, а његово незадовољство у Паризу било је довољан позив Реалу да "крене у акцију".

Видећемо колико је "краљевски клуб" спреман да издвоји новца како би на "Бернабеуу" довео једног од најбољих фудбалера света, а за сада се спекулише да га Пари сен Жермен неће пустити испод 250 милиона евра.

Такође, биће занимљиво видети како ће сарађвати он и Роналдо, о чему је Зинедин Зидан већ говорио на једној од претходних конференција.

У сваком случају, највећи губитник у читавој причи је богати француски клуб који је покушао да се такмичи са највећим клубовима света, али је на крају ипак морао да се носи са самовољом фудбалера ком су дали све како би се осећао као највећа звезда.

Али, њему то ипак није било довољно...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар