Звездина потрага за класним шпицем!

Ђорђевићу рок до 15. маја, опција и Аргентинац којег је тражила Астон Вила! Спортски сектор жели играча са европским искуством. . .

Фудбал 12.05.2018 | 19:00
Звездина потрага за класним шпицем!
Звездина потрага за класним шпицем и даље траје. Одговорни са Маракане су таргетирали репрезентативца Финске Пукија, али члан Брендбија није једина опција. Далеко од тога. Информер у данашњем издању пише да је некадашњи репрезентативац Србије Филип Ђорђевић близу повратка у Љутице Богдана.

Искусном нападачу истиче уговор са Лациом у мају, па је већ слободан у избору нове средине. Ђорђевић је у Италији зарађивао 1.200.000 евра по сезони нето, а Информер пише да је већ обавио разговор са челницима Црвене звезде и обећао им да ће се о њиховој понуди изјаснити до 15.маја.

„Ђорђевић је жеља свих у Звезди и са њим су обављени разговори. Играч има понуде из Шпаније и Италије, али постоји реална могућност да дође на Маракну. Проблем је што прелазни рок почиње 1. јула, па се играчима не жури. Хтели би да вагају понуде, али договор је да јави до 15. маја. Звезда почиње припреме 12. јуна и идеја је да до тада буде оформљен тим за квалификације“, објаснио је Извор Информера са Маракане.

Са друге стране Журнал пише да Звезда прати много играча из Јужне Америке и да се као прва опција са тог поднебља наметнуо центарфор Униона из Санта Феа Фернандо Солдано.

Момак рођен 1994. године има врло добру сезону иза себе. Постигао је 10 голова и у зимском прелазном се помињао као жеља Астон Виле. Пре тога су Ривер Плејт и Велез дуго фигурирали као кандидати за његово довођење, али тада се испречила цена јер је Унион тражио око 2.000.000 евра. У новембру се и Бетис помињао као највише заинтересован. Чињеница је да спортски сектор Црвене звезде жели играча са европским искуством, али преокрети у прелазном року су увек могући.

Према писању аргентински медија 75 посто уговора Франка Солдана је у власништву Санта Феа, док остатак држе поједини инвестициони фондови. Исто тако се пише да би за слободу Солдана требало издвојити између један и 2.000.000 евра...

Дани одлуке на Маракани...



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар