Балканика вечерас на Евросонгу

У "Алтис арени" у Лисабону вечерас ће бити одржано друго полуфинале 63. "Евросонга" а трећи по реду наступиће представници Србије, група "Балканика" с пјесмом "Нова деца".

Србија 10.05.2018 | 13:53
Балканика вечерас на Евросонгу
Вођа бенда и композитор српске песме Сања Илић овога пута неће бити на бини, али ће бодрити чланове групе иза сцене.

Тим Србије је потпуно спреман за вечерашње такмичење и верује да ће композиција са снажном поруком о бољем и лепшем свету, очарати евровизијску публику.

- Једва чекамо наступ у полуфиналу јер се за то спремамо већ неколико месеци а боравак у Лисабону је у потпуности томе подређен - поручио је Сања Илић из Лисабона.

- Спремни смо да Европи покажемо аутентичност коју носи спој модерног и традиционалног звука у песми "Нова деца".

Реакције на композицију, наступ и енергију групе "Балканика" су феноменалне, зато верујемо у успех у полуфиналу.Вечерашњи наступ са нестрпљењем ишчекује и певач Младен Лукић који је претходних дана имао проблем са крвним притиском, али се сада одлично осећа.

Чланови Балканике јавили су се директно у Јутарњи програм БН ТВ, те позвали гледаоце из дијаспоре да их подрже И гласају вечерас за песму “Нова деца”.

Српски представници су уочи полуфинала крстарили бродом са екипом националне телевизије Португалије за коју су дали интервју, а чију су наклоност добили након што су "Нову децу" отпевали на њиховом језику.


БН ТВ

Коментари / 0

Оставите коментар