Посао институција неће радити улица

Премијерка РС Жељка Цвијановић рекла је да је "једна породична трагедија исполитизована", наводећи да је спремна носити потпуну одговорност због тога што је казала.

Република Српска 10.05.2018 | 15:31
Посао институција неће радити улица
Цвијановић је на почетку свог говора изразила саучешће породици страдалог, како је рекла, дјечака, али је изразила и страх да је породица злоупотријебљена и да једног дана, када буду свјесни шта им се десило неће имати никог уз себе.

Она је упозорила да не треба дозволити да "улица ради оно што је надлежност институција".

"Сва питања која усмјеравате према нама, МУП-у треба да их тражите од Тужилаштва", казала је, између осталог, Цвијановићева, износећи лавину примједби на опозиционе политичаре, који су били на скуповима "Правда за Давида". 

"Тужилаштво води истрагу и то све из почетка у вези смрти Давида Драгичевића", казао је у кратком обраћању тужилац Желимир Лепир. Он је рекао да се прикупљени полиицјски докази провјеравају и да се ради тимски, како у тужилаштву,тако и у сарадњи са полицијом, посебно након што је истрагу преузео у МУП -у Синиша Кострешевић.

У завршној ријечи Лукач је рекао да истрага о околностима смрти бањалучког студента Давида Драгичевића није завршена све док тужилаштво не стави тачку на то. "До истине морамо доћи и нико у МУП. у неће нити смије да било шта сакрије или уништи", рекао је Лукач у завшној ријечи. Лукачево обраћање у НСРС трајало је око један час и тридесет минута.

Лукач је рекао да је 30 људи укључено у истрагу и све се ради по налогу тужилаштва. "Смрт Давида Драгичевића је настала утапањем. . Ја овдје износим оно што су потписали стручни људи", казао је Лукач, наводећи да је то све прослијеђено тужилаштву. . . Лукач је износио детаље налаза обдукције, којима побија тврдње Давидовог оца да је његов син убијен.

Министар унутрашњих послова Републике Српске Драган Лукач одбацио је данас све оптужбе на његов рачун и на рад МУП РС, назвавши да се ради о лажима.

"Све је лаж и сви који ме оптужују ће морати то да докажу на суду", казао је Лукач у обраћању посланицима, наводећи да је скинута тајна са свих доказа до којих су дошли истражни органи.

Он је рекао да је он и његова породица мета напада од појединаца и на друштвеним мрежама...

Оптужио је појединце да инструишу оца страдалог Давида, наводећи да је тражио од Тужилаштва да исте испита, али су одбили јер нису, како су рекли, релевантни. 

Обраћање је почео и отац страдалог студента Давида Драгичевића, који је рекао нисам терориста, нити сам члан и једне политичке странке. И овом приликом је оптужио Драгана Лукача, Дарка Ћулума, Дарка Илића и тужилоца Далибора Вреће . .  
Поново је устврдио да су његовог сина убили на бруталан начин..."Мој син је тражио правду за друге страдале и сам је од истих убијен..."., казао је Давор и илустровао то многим доказима...

"Давид није лопов ни наркоман" казао је Давор и поново устврдио да је његов син убијен. Тражим истину и правду и ко је год умијешан у убиство да одговара", рекао је Давор Драгичевић. 

У Бања Луци почело посебно скупштинско засјеање посвећено безбједносној ситуацији у Бања Луци и у Републици Српској с акцентом на неразјашњену смрт бањалучког студента Давида Драгичевића, Скупштинском засједању присуствује и отац страдалог младића Давор Драгичевић.

Након усвојеног дневног реда, посланицима се обраћа предсједник ПДП и посланик те странке Бранислав Бореновић у име предлагача, опозиције, који су иницирали ову сједницу.

Бореновић је рекао да данас говори као човјек и као отац а не као представник једне политичке групације, обрћајући се родитељима, мајкама и очевима, као и оцу Давору који је изгубио сина под неразјашњеним околностима. 

Он је потврдио да га је претходно контактирао отац страдалог младића Давор Драгичевић да помогне у тражењу истине око смрти његовог сина.

казао је да очекује данас да ће бити постигнуто јеиднство и да не разумије страх и понашање владајућих према овима који траже само истину и правду.

"Нама је потребна истина", рекао је Бореновић и навео да је била кобна прес конференција коју је организовао МУП након наласка тијела Давида Драгичевића када је речено да је он извршио самоубиство.

"Ако је то грешка, шта је истина и зашто се оволико ћити", питао је Бореновић и навео да код грађана бањалуке влада велики страх и збуњеност свим овим што се десило.

Бореновић је рекао да се мора вратити повјерење у институције РС, наводећи да вјерује да у њима постоје људи који раде по закону.

Треба нам истина која је можда болна за неког, а за друге лијек, јер је то једини начин да се вратимо на прави пут", казао је Бореновић и нагласио да је сједница посебна сазвана на захтјев оца и грађана који хоће истину.

Обраћање је почео и отац страдалог студента Давида Драгичевића...



БН ТВ

Коментари / 312

Оставите коментар
Name

неписмена Славица Матијаш

10.05.2018 08:35

Само притисак на најслабију карику правосуднополициске организације а то је дефинитивно неписмена Славица Матијаш Додикова дворска луда у одори тузиоца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Лукача

10.05.2018 09:26

Хоћемо ОСТАВКУ!

Name

САМY

10.05.2018 09:40

Откуд министре толика дрога о којој причате. Да није полиције живот нарко дилара би вриједио 5 км.

Name

А је Ц

10.05.2018 09:50

Ми нисмо свјесни колику срећу имамо што је на челу министарства полиције људска громада, Драган Лукач. Истрпити све оне небулозне увреде од оца настрадалог младића и тако мирно све побити аргументима, то може само велики човјек.

Name

Ре(А је Ц)алитиц

10.05.2018 10:03

Попуси људској громади хеболи те он.

Name

Иван

10.05.2018 10:07

@АјеЦ Надам се да иронишеш.

Name

Мила

10.05.2018 10:09

За А до Ц ...боте,крволоцни,слусас ли ти Лукаца?Увидјај куце никад није изврсен.КРАЈ

Name

Бл

10.05.2018 10:19

Подрска ЗА КОМАНДАНТА ЦЕСТИТОГ ДРАГАНА ЛУКАЦА.

Name

Михајло

10.05.2018 10:21

Ја овом Лукацу ниста не вјерујем, мислим да дебело лазе.

Name

Марчело

10.05.2018 10:26

Лукач је доказао да је екипа људи искористила оца од настрадалог младића у корист хајке против власти. Мислим да сада требамо процесуирати одговорне за исто, а момка оставити да почива у миру!

Name

а не може бити ц

10.05.2018 10:29

Навикао се, није му први пут. Надам се да је задњи пут. Само он овако може да пријети, сви смо чули. Монструознпм убиство назива лакшим тјелесним повредама.

Name

Ре А је Ц

10.05.2018 10:30

Нема он никаквих аргумената , младић крвнички претучен , према фотографијама које су се појавиле у јавности , а онда Лукач и екипа кажу да "се оклизнуо о кору од банане" да парафразирамо и намјерно извршио самоубиство у поточићу .О хематомима који прекривају његово цијело тјело ни рјечи на јадној пресици коју је организовао МУП.Било је још жртава протеклих година , али нека ми појасне зашто направише ту јадну Пресицу са јадним ликовима и лажним информацијама у том формату у ком је направише само за Давида.Све је јасно као дан а твоја громада је зрела за робије

Name

Посматрач

10.05.2018 10:52

Жали Боже једног младог живота. Опозицију заболи ствар за Давидову смрт, него гледа само да из овога извуче неку корист.

Name

Бозо

10.05.2018 11:11

Скреће се са теме. Прво момак је спортиста, добар И успешан као студент, пјесник, .., а то не иде са дрогом. Дрогу су му могли подбацити, налазе фалсификовати јер познато је ко држи све то и како се то ради. Ако су му кућу подбацили у којој није био шта онда оцекивати од налаxа о колицини дроге. Дроге младим људима убацују без знања у локалима. КО ЈЕ УБИО ДЕЦКА И ЗАШТО ЈЕ ПОЛИЦИЈА ЛАГАЛА ЈЕР ОНО НЕ МОГУ БИТИ СЛУЧАЈНЕ ГРЕШКЕ.?.

Name

ре

10.05.2018 11:26

Подрска министру лукачу.

Name

Смиља

10.05.2018 11:48

И овај Лепир је сауцесник,мутна пацовско психопатска фаца ко зна колико је зла људима нанио и колико неправде је уцинио радеци у кривосудју.Где ми зивимо.

Name

Када

10.05.2018 13:05

Када неправда долази из институција улица постаје судница

Name

Са стране

10.05.2018 13:24

Послушајте Лукацев говор. Издоминирао и зацепио уста свима. Лако је измисљати и правити прице...

Name

Политиканство

10.05.2018 13:43

А гдје је сада Предраг Цераниц који је најавио убиство којим би се искомпромитовао Додик пред изборе?

Name

Ре са стране

10.05.2018 14:11

Послусао сам и не вјерујем у његов извјестај, реци ми мозгоња када цовјека надјес онако испребијана као Давида и јос уз то мртва, јел прва ствар која ти падне на памет, овај се сав претуко и изврсио суицид у потоцицу. Не сери мајке ти , сит сам таквих мудрова и плацени људских креатура

Name

БЕЛА ЦИЗМИЦА

10.05.2018 14:40

Кус бандо све цу вас обути у беле цизмице. Васа Зељка.

Name

Ми Сами

10.05.2018 15:01

Превесце црвени ову мутаву опозицију опет зедну преко воде....извртају ствари,предлазу одбор....бла,бла,бла....умјесто да је одмах изасла опозиција кад је Лукац поцео да пријети овако само показују немоц....срамота...

Name

Илија Зечевић

10.05.2018 16:03

Цвијановићка је већ одавно изгубила компас.

Name

Мали Јовица

10.05.2018 16:04

Оставка и само ОСТАВКА

Name

Додикову + комплетна Влада

10.05.2018 16:21

Хоцемо оставку!

Name

за краља и отадзбину

10.05.2018 20:54

Јел неко видио С Р Б С К У Ч А С Т на окупљању за Давида.

Name

Закон казе

10.05.2018 23:46

Цвијановицева треба да науци Цулума ,ИИлица да немају право и овластења да иступају у јавност прије заврсене истраге тузиластваилу пак прије изјаве тузиоца и тузиластва.Изјава целних људи мупа напрес конференцији баца вео сумње и то је јасно и лаику.

Name

За са стране

11.05.2018 03:48

Мој омлиљени боту, изрицај те издаје (издоминирао, зацепио уста)-спин агенција највјеватније са сједистем у Бгд.Колико вас плацају?Јесу ли се бар искесирали постено?

Name

Какав Је Ово Коњ,

11.05.2018 07:44

Сто је стално навалио на ту славицу ,е 'јеси педерцина свака ти цаст .

Name

Мк

11.05.2018 09:01

ПА ГОСПОЂО НИ ВИ НЕ МОЖЕТЕ ВИШЕ КОНТРОЛИСАТИ ОВАЈ НАРОД .САМО ТЕ СВОЈЕ СЕКТАШЕ.ЗЛО КОЈЕ СТЕ УРАДИЛИ ОВОМ НАРОДУ НИЈЕ У ПРОЦЕНТИМА КОЈЕ СТЕ СТРПАЛИ У СВОЈЕ ЏЕПОВЕ ЈЕР ВИ НИЈЕДАН МАЛИ ПРОЈЕКАТ НИСТЕ УРАДИЛИ ВЕЋ АУТО ПУТ ТУ ВАМ ЈЕ ПРОЦЕНАТ У МИЛИОНИМА ПА ЗАШТО БИ СЕ КРПИЛЕ БАЊАЛУЧКЕ УЛИЦЕ КАД НЕМА ДОБРОГ ПРОЦЕНТА ЗАТО 113 ПРОЦЕНТНА СУТИ И ПРИЈАВИТЕ СЕ САМИ ЗА ОДЛЕЗЖАВАЊЕ ЗАТВОРСКЕ КАЗНЕ ЈЕР САМО ТО СТЕ ЗАСЛУЖИЛИ ОД ОВОГ НАРОДА.

Name

Како?

11.05.2018 11:20

"Цвијановицева треба да науци Цулума ,ИИлица да немају право и овластења да иступају у јавност прије заврсене истраге тузиластваилу." Како це их Зељка науцити, када и она нема појма? Луд-збуњеног!

Name

Босњак

10.05.2018 08:47

Правда за Давида и све остале.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко сте шта сте

10.05.2018 12:34

И Стевандић се дигао да брани убице, а и он је убио КАЖУ!

Name

Игор

10.05.2018 12:35

Назалост ниста се неце десити. Власт це истрајати да одрзи постојеце стање и како тако добије/купи изборе. Паре имају, инфраструктуру имају, уцјене и обецања це бити јаци него икад. На народу је да одлуци да ли це то посматрати са стране или направити било какву промјену . На свијест насег народа не рацунам тако да лицно не оцекујем ниста добро . Сто реце Тадиц Огњен Лаку ноц РС а добро јутро Павићу и ДНС. Такви и слицни лицемјерни потези објасњавају стање и агонију у ком је друство.

Name

Неко

10.05.2018 13:15

Свим члановима сдс-а је циљ да буду као снсд-е и да предју у њихову странку. То најбоље доказује ново настала ситуација у Брцком, гдје се сдс опет показао шта је и које.

Name

ре

10.05.2018 14:22

Ово није за босњака или било кога.ово је коментар за правду и иистину.нема стајања,идемо до краја.подрска

Name

ре Неко

11.05.2018 11:02

Управо тако. Нису ли у СНСД у бивши СДС овци или њихова дјеца. Имали смо прилику ових дана слушати о синовима неких узвишених СДС оваца из ранијег периода. Ја им ништа не вјерујем. Опозиција стално истиче да је надгласана, да не може ништа. ОНИ НЕЋЕ НИШТА. Овако им је супер, примају плате а не одговарају нинашта. А овај човјек, Давор, сам, један једини толико тога ради. А КОНОБАР!!!!!

Name

Когде

10.05.2018 08:47

ЦИМЕ ЦЕ ВЛАДА И ЛУКАЦ ОПРАВДАТИ ПОДМЕТАЊЕ ОД СТРАНЕ МУПА УКРАДЕНИХ СТВАРИ УБИЈЕНОМ ДЈЕТЕТУ??

ОДГОВОРИТЕ
Name

неко

10.05.2018 12:06

Даворе јунацино људска !!!!!!!

Name

Борац

10.05.2018 13:51

Зато институције могу и раде посао улице....

Name

Хммм

10.05.2018 14:33

Многи це се сокирати кад се спозна јос несто..... али огавно је да су политицари опет покусали извуци неки сицар и глас за себе јадно је све ово али само стрпљиво висе ниста неце бити исто

Name

Сестар

10.05.2018 15:54

Давор је херој

Name

САМY

10.05.2018 08:48

И поред посланика власти и посланика такозване опозиције погледајте шта се мора десити и ко мора ући у скупштину да нам каже ствари који од господе никад неби чули. Одговорно тврдим да сад у центру било ког града у РС похватате 100 људи и доведете у скупштину биће поштенији од ових који су до сад били изабрани.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

10.05.2018 09:39

Па добро, али ко је њих бирао? Народ Азербејџана или ми овдје?

Name

САМY

10.05.2018 11:06

Све се бојим да мене и тебе неко слуса за кога цемо гласати.

Name

Будимо реални

10.05.2018 14:33

Ми смо их бирали

Name

Боки

10.05.2018 08:52

Правда за ДАВИДА.подрска из добоја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цовјек

10.05.2018 11:40

Правда за ДАВИДА, Истина одмах на видјело.Подрска Давору витезу зивом.

Name

Ре Ре

10.05.2018 13:11

И магистара ту има кол'ко волиш. Све стечено на гласовитој универзи Синергија и још гласовитијем Училишту о безбједности и заштити. Професоре такође не знају, али сви кажу да су били фини. Пуно помогли. Није требало ни пуно цопи пасте пресликавања. Посложило се некако. Али је зато повез скуп, убија, неда гледати у себе, бљешти, вриједи сваке паре.

Name

Борац

10.05.2018 13:56

Систем који су направили владајуцу је такав да га бирао или не он узима власт... Додик нека коња кандидује за предсједника побједит це јер има 80 000 послусника преко дрзавних институција кој цувајуци радна мјеста гласају за његовог коња... обицан цовјек не мора ни гласати ... Миле броји гласове... коњ побједјује...

Name

Марија

10.05.2018 08:54

Да ли ове убице и монструми и њихови помагачи функционери икад замисле своју дјецу на мјесту Давида Драгичевића? За обичне људе застрашујућа је чињеница колико је људи умијешано а да се овако чврсто држе у скривању злочина. Св. Василије нека им суди. Гдје су људи од науке, гдје је бивши предсједник Кузмановић - врсни правник зашто ћути. Срам их било сви пали пред разбојницима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

трт

10.05.2018 10:14

Да ли си послусала ово излагање Лукаца,све ове сведоке ,доказе,струцне људе?Јел довољно?

Name

Скептик

10.05.2018 10:39

Ре трт, ма какав Лукачев експозе. Када би сутра ДОДИК одлучио да смјени министра ЛУКАЧА (преко Ж. Цвијановић) и похапси убице и налогодавце Давидовог убиства сви би са Трга Крајине задовољно отишли кућама.Као и Давор. И институције би наставиле са радом. Додик и СНСД би чак извукли неке поене. Опозиција би чак остала затечена, нећу рећи да би били губитници, јер би и они могли рећи да су утицали на разрешењу слуцака. Ако би сви више мање били задовољни таквим (једино) могућим расплетом поставља се коначно питање зашто се то и не догоди и ко не би био задовољан таквим исходом. Е то су одговирни појединци из МУПа који би били смјењени и ухапшени. Зато пада у воду прича о рушењу ИНСТИТУЦИЈА јер се не руше оне већ појединци и њихове ПАРАИНСТИТУЦИЈЕ.

Name

Лаж је лаж

10.05.2018 10:46

Ово што је "причо" Лукач је катастрофа, а сам је на почетку почео да виче да је све лаж, све је лаж. Просто човјек сам себе показује у најгорем издању, чију лаж брани, а свима нама пријети.

Name

За ТРТ

10.05.2018 10:55

Јеси ти послусао? само копија илицеве прес конференције само са јос безобразнијим и дрскијим брањењем мупа и убица. Али твој мозак сисо не мозе то обрадити, нема везе ја ово писем због себе а не због телетине као сто си ти.

Name

Бедем

10.05.2018 11:19

Браво министре на раскрињкавању олоса и лазова Васковица. Ко хоце цињенице нека погледа излагање министра. Доста је висе квази психолога и струцњака за све и сваста. Доста је и "добронамјерних" комсија из федерације. Само цињенице и истина.

Name

трт

10.05.2018 11:41

Дзабе Бедем да говорис глувима...Кад их ударис у цело цињеницама и аргументима онда они узврацају увредама..Руља обицна.

Name

Ре

10.05.2018 11:58

Ти квази стручњаци су завршавали "Пачије" факултете по Фрушкој Гори , Суботици,Апејрону и осталим значајним "високошколским установама" да их не набрајам све, које се намножише послије рата,Да их упиташ од које школе имају диплому не би ти знали рећи , професоре не знају али имају ону причу "дао сам толико и толико хиљада за факултет или остало ми да дам толико и толико хиљада" , вјероватно не знају назив нити једног предмета. Њима се не смије дати да рјешавају смрт кокошке , а поготово убиство човјека,Није се ни чудити и министар има "Пачију диплому" . Ту банду под хитно треба отјерати.

Name

Хе хе хе

10.05.2018 14:35

СУБОТИЦЕ КО МИЛАН РАДОВИЦ БУДУЦИ МИНИСЗАР ХЕ ХЕ ХЕ

Name

Ре Ре

11.05.2018 07:39

И магистара ту има кол'ко волиш. Све стечено на гласовитој универзи Синергија и још гласовитијем Училишту о безбједности и заштити. Професоре такође не знају, али сви кажу да су били фини. Пуно помогли. Није требало ни пуно цопи пасте пресликавања. Посложило се некако. Али је зато повез скуп, убија, неда гледати у себе, бљешти, вриједи сваке паре.

Name

Боки

10.05.2018 08:54

Надам се разоткривању и убиства председника ОО СДС Добој Бранислава Гарица. Нецувено ослобадање и ресавање убиства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТРАНАЦ

10.05.2018 08:55

Посебну сједницу НС РС гледамо и ми у инистрансрву. Огорчење, немир, суза у оку сваком од нас. Жигосана тројка за саучесништво у овој трагедији цијели живот остаје осрамоћена. Тај жиг срамоте носиће генерације њихових потомака.. А Давид, живјеће вјечно..

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТРАНАЦ

10.05.2018 08:55

Посебну сједницу НС РС гледамо и ми у инистрансрву. Огорчење, немир, суза у оку сваком од нас. Жигосана тројка за саучесништво у овој трагедији цијели живот остаје осрамоћена. Тај жиг срамоте носиће генерације њихових потомака.. А Давид, живјеће вјечно..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одосмо

10.05.2018 10:38

Сав постен свијет треба да оде у уредјене дрзаве и да зиве зивот достојан цовијека.Стидим се сто сам Српкиња.Тако нам и треба кад нам капу кроје побјеглице Петровацке.

Name

Леа

10.05.2018 08:58

Истина и само истина! Мајка сам, не дај Боже ником! Правда за Давида!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хилари

10.05.2018 08:58

С обзиром да је ДД бањалучанин и да се брутално убиство догодило у БЛ, предсједник скупштине Зоран Талић је такодје требао сазвати сједницу . Зоране, ви сте били господин, немојте својим ћутањем и нечињењем стајати на страни супротној од стране својих грађана. Ви сте поштен човек, не дозволите да вас ПРЉАЈУ и УПРЉАЈУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањ Брдо

10.05.2018 13:22

Зоран Талиц је доказао да само власт хоце, у фотељи и дебелој плати набацио стомак и изгубио глас. Са оним смјеском који сада носи никога заварати неце.

Name

Јој -ХИЛАРИ

10.05.2018 15:39

Е моја господо постен је био док је био посланик у скупстини града, а оног момента кад је купљен одма је аванзирао на навецу функцију.Добро је рекао Брега "политика је курва која је ј....а и паметније од нас". Талица сам нетремице слусала и дивила се његовој младости и мудрости а од када је наплатио ту своју памет немозете препознати њега.Према мом осјецају сви они би за паре скинули главу том јадном обицном цовјеку а да нити упитају заста је крив.

Name

Бл

10.05.2018 08:59

Лукац казе да је ово Даворов преформанс срам га било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Бл

10.05.2018 09:39

Марс стоко.

Name

Ре ре бл

10.05.2018 10:08

МРШШШ олошу, људско смеће.... Могу у недоглед

Name

Лаж је лаж

10.05.2018 10:49

Али је рекао да је лаж, толики очај и превирања, он се уморио од лагања, лаже за тамо нечије бахато лагање.

Name

Лове анд Пеаце

10.05.2018 09:02

Браво Даворе,свака цаст на говору,издрзи до краја,до истине...Правда за Давида!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

10.05.2018 10:04

Свима нам је до истине, али ти брате мало смањи доживљај. Неко је на овом порталу добро примјетио да је превише тог' понављања и жалопојки. Ја још нисам видио да си било шта написао осим пар истих ријечи.

Name

трт

10.05.2018 10:15

Лукац растурио.Браво министре..

Name

Бања лука

10.05.2018 10:40

Глупо је ово и коментарисати, ал стварно дијете је било проблем и могзце да га је неко затукао код ријеке ал ово сто су васковиц и отац му исконструисали нема везе са здравим разумом. Видис да су дијете мамере отпратиле на лаус а не металску сколу....

Name

ре

10.05.2018 11:10

Да да формалности су увијек само формалности.Мозда сад боље видите гдје зивите и ко су вам министри.Залосно је ако се тако функција цува и да се такви људи подрзавају од народа. Убити дјете и направити цитаву монтазу, могу само да казем ИСТИНА ЗА ДАВИДА а правде је јако мало.

Name

Познавалац прилика

10.05.2018 11:16

ИЗ САМЕ ОРГАНИЗИРАНЕ ПОЈАВА РЕЖИМСКИХ БОТОВА НА ОВОМ ПОРТАЛУ МОЖЕ СЕ ЗАКЉУЧИТИ МНОГО ТОГА О ОВОМ ТРАГИЧНОМ СЛУЧАЈУ.

Name

Лове анд Пеаце

10.05.2018 11:37

Правда за Давида!!Правда!

Name

Ре Познавалац прилика

10.05.2018 11:53

Ниси ти никакав познавалац прилика, него само неко ко је прије свега пристрасан и нереалан, и ко не поштује ничије мишљење уколико није потврда његовог. Неморамо се слагати у мишљењу, али то није разлог да одмах неког' оптужујеш за све и свашта. Овдје, код ове теме ниједно иоле реално мишљење не пије воде. Довољно је само писати једно те исто и млатити празну сламу, и одмах си добар или како се сада воли рећи цоол. Жао ми је што су овог човјека изманипулисали којекакви скороојевићи и квазиполитичари за сопствене интересе, па он млати а они ћуте из ћошка. Нисам чуо да је Бореновић или Мектић рекао да је Лукач или Ћулум убица него отац, па када га туже и осуде јер нема доказа онда ће они од њега прати руке. Чињеница је да се опозиција дебело упетљала у ово све, а по мени само је оштетила овог човјека а себи дала аутогол.

Name

Познавалац прилика

10.05.2018 13:10

Баш хоћу да потврдим оно што сам написао о РЕЖИМСКИМ БОТОВИМА ЈЕ ТАЧНО, а то си ти БОТЕ потпуно потврдио, јер повезујеш Давора и опозицоју и да ту тврдиш да неко манипулише с њиме. Човјеку је убијен син, и бори се за истину, о каквој манипулацији ти говориш. Ја тамо никакву опозоцију нИсам видио, већ сам видио једну групу "Правда за Давида"у којој има највише дјеце и који одлично окупљање воде. Ово је једно позитивно грађанско окупљање који се шири и постоје све масовније, којега се боји режим и незна како да га спријечи. Мислим да је овај бунт народа једина сламчица спаса за ово посрнулу друштво.

Name

РЕ Бања лука

11.05.2018 11:21

Е, мој господине! Називаш момка проблемом, момка који је успјешнио студирао два тешка факултета и уз то надарени умјетник, а ти не знаш да се Бања Лука пише великим словом. Знаш ли ти, кад Бог неком да било који дар, да се пред тим човјеком требаш поклонити јер само ријетки имају ту привилегију? А тај израз"затукао" ми вуче на улични вокабулар? Гријешим ли?

Name

Министру Лукацу...

10.05.2018 09:03

Министар дао 7 литара крви за РС, има 4 дјеце, ...па министре имамо и ми дјецу, и ми смо ратовали за РС и прољевали крви...ти пријетис да ако неко удари цвоку твом дјету ти цес га наци,....па надји ко је убио ДАвида, ко удара цвоке насој дјеци, убија их, гази их, рекетира их....КО МИНИСТРЕ??????? ко је министре Проинтер, ко је радаре хтио да смути, ко пљацка Путеве РС, ЕПРС, Пореску РС, Суме РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иван

10.05.2018 09:54

Да ли је истина да је наплатио одштету за рањавање? Ако је то истина, онда се нема чиме хвалити плаћено му је и нико му ништа не дугује.. И успут би могао објаснити како је дошао до одштете, има нас још који имамо шта наплатити.

Name

Мирослав

10.05.2018 13:37

Ста реци после овог коментара, какву послуку порати, коме ? Сто реце цовијек реци и осталима како да наплате ту ратну одстету . :) По министру мозда је ово самоповредјивање неки нови термин умијесто самоубиства.

Name

Бл Лејди

11.05.2018 12:17

То што је неко био учесник у рату и пполиејвао крв заслужује дубоко поштовање, али не даје за право и амнестију да 20 година након рата буду криминалци или убице. Исто тако, ако је неко жртва бруталног убиства, какве везе има шта је прије тога радио и да ли је конзумирао алкохол или се потукао или било шта друго?! Занима нас конкретан случај?!!!! Све остало је скретање пажње и раводњавање?! Ко је и зашто убио Давида? Правда за Давида!

Name

неписмена Славица Матијаш

10.05.2018 09:04

Криминал се наставља,Лукач најављује тужбу против Давора Драгичевића. Драган Лукач пријети са судом и тужилаштвом,са судом гдје ради алкохоличар судија Спасан Келеман који је Додиков ослободилац и слуга,са Тужилаштвим у којем ради неписмена Славица Матијаш која је Додикова дворска луда,а сви заједно су чланови правосуднополициске злочиначке организације којом управља Милорад Додик и Милан Тегелтија. Ако се чланови правосуднополициске злочиначке организације не отјерају са својих функција од истине и правде нема ништа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

10.05.2018 09:47

Једи висе г...са њом заједно.

Name

Ре

10.05.2018 10:05

Ма, није то он, него она. А њој та Славица Матијаш креше мужа и тупи њезин алат.

Name

ре Ре

10.05.2018 10:09

Знаш ли ти ишта друго написати осим простачења?

Name

УСКОРО

10.05.2018 10:35

Пусти овакве што не контају. Нису ни битни.

Name

занима ме

10.05.2018 12:09

Коме тупи алат , можеш конкретније.

Name

Ре

10.05.2018 14:06

Овај што пише неписмена Славица Матијаш није мушкарац него је жена. Значи жена се крије под овим именом. А та Славица је у вези са њезиним мужем. Друге нема, јер само преварена жена може бити овако упорна.

Name

Па

10.05.2018 14:36

Тегелтији Зорану

Name

за ре

10.05.2018 15:00

Ре мислим да си ти славица. Не заслужује ни велико слово.

Name

Ре

10.05.2018 18:26

Е мој друже, да сам Славица не бих се овдје дописивао него би имао пара и сада би негдје уживао у животу.

Name

Ђорђе

10.05.2018 09:05

Који је ово циркус...невјероватно...знаш као ко ти је сина убио,а шутиш...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

10.05.2018 10:49

Ма страсно какав циркус..немоц опозиције па користи овакве морбидне нацине да несто направе. Сто је најгоре ниста немају,само млате празну сламу.

Name

Залост

10.05.2018 11:06

Уз најдубље постовање према оцу и његовом болу али засто цути о именима убица? Ста цека? Па не дај Бозе да је мени убијено дијете нема те силе која би ме могла задрзати да на сав глас не вристим њихова имена. Ако цути с неком намјером, онда испада да он то ради прорацунато и с неком намјером? Којом?

Name

Ре

10.05.2018 21:09

Не зна он ниста, њега су узели у масину и сервирају му мисљење

Name

ккк

11.05.2018 10:03

То је оно сто највисе цуди. Десет дана је Давор најављивао да зна ко је "убио" Давида и да це то реци на Скупстини. Саосјецам с њим и његовом боли која је огромна али лицно сматрам да он тренутно није способан да рационално размисља, сто је и нормално. Постављам питање да ли су испитане цињенице везане за повреде које је имао Давид Драгицевиц које смо видјели на фотографијама и засто нико за те повреде до сада није одговарао.

Name

ре

12.05.2018 10:58

Отац све зна и истину е саопстити ка додје вријеме,само полако,наставице се.

Name

Лактаси

10.05.2018 09:06

Слусан лукаца и мука ме хвата, казе да га оптузују а немају диказа а ДИЈЕТЕ ЈЕ УБИЈЕНО а лукац трази доказе , МИЈЕСТО ДА ОН КАЗЕ КО ЈЕ УБИО ДЈЕТЕ ОН ЈЕ РЕКАО ДА НЕМА ЕЛЕМЕНАТА НАСИЉА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

трт

10.05.2018 10:16

Да ли ти слусас са угасеним тоном??

Name

Трта

10.05.2018 10:52

Трт је трт све више...

Name

УСКОРО

10.05.2018 10:56

Небулоза га хвата, прича глупости, доста му је лагања због неког ко се огријешио, баш се види да је уморан од спремања оног што је тај други направио. Зато је одмах рекао да је лаж, да је лаж... Ставио би тачку, али нема на шта кад истина извире са свих страна.

Name

Владо Бања Лука

10.05.2018 11:07

За бота Трт: Лукац ни за једну своју тврдњу нема конкретан ЕГЗАКТАН доказ. Сва његова прица се свела на "нацули смо", "рекли су нам", "тукао се просле године", "тадимо, ми радимо" и сл будаластине. Наступ и говор су за цисту нулу.

Name

ЛX

10.05.2018 09:11

Драган лукац ,НЕМА НИСТА ЉУДСКО У СЕБИ ова га прица открива и разоткрива, срам га било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тужно

10.05.2018 09:11

Е мој министре нисмо ми луди колико мислиш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ ТУЗНО

10.05.2018 10:50

ТУЗНО ЈЕ ДА ОТАЦ ОЦЕ ДА ОПЕРЕ СМРТ СИНА НАРКОМАНА ОПТУЗУЈУЦИ МУП.

Name

Лактаси

10.05.2018 09:13

О ЦЕМУ ОВАЈ ЛУКАЦ ПРИЦА???

ОДГОВОРИТЕ
Name

трт

10.05.2018 10:16

Све аргументовано и са доказима и сведоцима.Довољно ти је?

Name

Ре трт

10.05.2018 10:50

Сама чињеница да вас ботова и тролова никад више на овом сајту паметном довољна.... Октобар господо.

Name

За ТРТ

10.05.2018 11:01

Имам несто за тебе, само пун гас и гули тамо. Ево адреса: Подроманијска бб, Соколац Али мислим да нема помоци ни тамо , ти си немогуца мисија, само за клозета.

Name

Вук

10.05.2018 11:02

Лукачеви докази су никакви и ништавни ,а обзиром да је и сам купио диплому , није ни чудно да на мам је МУП легло криминала и корупције , увјек нешто стиже за наплату

Name

Влад Тепеш

10.05.2018 09:20

Оваква особа попут Лукача ни у ком случају не може бити представник ни заступник народа, обичних људи, домаћина, мајки, дјеце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Војислав

10.05.2018 09:21

Као граданину и човеку ми је много стало да се ријеси овај случај И да буде опомена пициниоцима, међутим овде иста гарнитура која је од деведесетих у БиХ и РС влада, пребацујуци се из једне стеанке у другу И директно су одговорни за хиљаде злодела. Гдје ми то живимо и каква су то наша чула када тек сада се будимо? Криминал, прогањања људи, физицка малтретирања су својствена свим владама тј.странкама које су биле на власти у мањој или вецој мјери. Није ово питање партија, него криминалне структуре која се увукла лазним представама и критеријумима у структуре институција и само ротира. Ни изборима се ниста ријесити неће. Ко је луд нека чека још онда четри године. Пошто се подразумева да од владајуце нема лисијије, могу поуздано да кажем да је И опозуција љигава И коруптивна, наравно изузимајуци поједине из свих партија. Хоцемо ли тразити нови модел или цемо и даље по старом креирати насу будућност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Адвокат

10.05.2018 09:22

Тек почиње битка да се змијарник елиминише.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иван

10.05.2018 09:55

Тако је!

Name

Бк

10.05.2018 10:50

Адвокат сисај га. Бори се у својој куци немоцна пиздо

Name

Иван

10.05.2018 13:03

@БК Зашто ви из снсд-а само простачите? Дајте прочитајте читанку за 4. разред основне, онда ћете моћи саставити реченицу.

Name

Прости

10.05.2018 15:02

Простире данас, јер су живци на крају.

Name

Бањалуцанка

10.05.2018 09:27

Гледам Лукаца.."везе"кад је о Васковицу и кад блати друге.А кад је о ономе сто је његова одговорност,успорава,бирају се ријеци...Супљак тотални.А говор тијела је цудо.Дакле..оцекивано,а ла сеф.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НЕПИСМЕНА СЛАВИЦА МАТИЈАС

10.05.2018 09:30

ТУЗИЛАСТВО У КОЈЕМ РАДИ НЕПИСМЕНА СЛАВИЦА МАТИЈАС НИЈЕ ТУЗИЛАСТВО НЕГО КРИМИНАЛНОЗЛОЦИНАЦКА ОРГАНИЗАЦИЈА,А ЛУКАЦ СЕ ПОЗИВА НА ТУЗИЛАСТВО. ОВО ЈЕ ЈАДНО ДА ЈАДНИЈЕ БИТИ НЕ МОЗЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илићево имање тужно тужилаштво

10.05.2018 10:58

Позива на тужилаштво јер је тужилаштво Илићево.

Name

Акција

10.05.2018 09:31

Разби вас лукац, испусили сте. Следеце је акција мупа клосари.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лили

10.05.2018 10:00

Која акција фрајеру? Можда на жене и дјецу које тамо стоје? На бебе у колицима. Срам те било гњидо!

Name

Ре акција

10.05.2018 10:03

Видећемо у октобру..

Name

ре акција

10.05.2018 10:09

Сва срећа па нема мозга.

Name

Истина Боли

10.05.2018 10:24

Клосару тек цес да видис ста це те снаци..смраду..!!!

Name

Бл

10.05.2018 10:52

Само акција,сад ова говна сто су радили на растурању дрзаве потрпати у Фоцу. За Лукаца до последње капи крви.

Name

Вјеруј

10.05.2018 11:01

Нису сви у МУПу клошари, жао ми је и тако биједни. Имају очи, уши, језик. И да одсјечете све те органе, ето истине.

Name

За акција

10.05.2018 12:02

Акција јуначина кажеш? Па кога би ти да млати? Дјецу и жене на тргу, бебе у колицима? Марш стоко.

Name

Мети испред свога прага

10.05.2018 12:40

Пази да теби не би била акција од мупа и теби и Лукачу, ко ће више скупљати ваше смеће!

Name

Бл

10.05.2018 09:32

Лукац објаснио. Тацка

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДФЕ

10.05.2018 10:11

ОБЈАСНИО ВАМА СЕКТАСИМА ..ВИ СТЕ СВИ САУЦЕСНИЦИ. СВО КОЈИ СТАЈЕТЕ У ОДБРАНУ УБИЦА ИЗ МУПА .

Name

Иван

10.05.2018 10:13

Шта је објаснио?

Name

Ре Иван

10.05.2018 10:53

Јел ти слусас цињенице или нагадјања? Ако слусас Васковица онда наравно да ти није јасно.

Name

Иван

10.05.2018 10:57

Је ли објаснио зашто су од момка на првој пресс направили наркомана-лопова?

Name

за тачку

10.05.2018 10:59

Не би тачка ни код тебе.

Name

Ре

10.05.2018 11:23

А..јел није лопов и нарко глупаци једни.

Name

Иван

10.05.2018 13:06

Престаните вријеђати обичне људе, само потпаљујете ионако присутно незадовољство. Лукач мени не може ништа обајснити јер је особа видно ограничених менталних капацитета, страначки послушник којем је Дудук синоћ дао говор и особа која је од МУПа направила Удружени криминални подухват.

Name

ре ДФЕ

10.05.2018 14:21

Докази да су убице у Муп-у,

Name

Ре:БЛ

10.05.2018 15:35

Ти ниси БЛ (осим ако то не знаци бл-ентав). Ти си висе СНСД. Тацка.

Name

ре Иван

11.05.2018 11:31

Мислим да му је неко подвалио говор пун контрадикторности. Довољно је све полако поново читати и записивати какао сам себе демантује. А онда она жучна Жељкина "одбрана", мислим да су обоје добили шта су заслужилИ. У моментима изазивају сажаљење.

Name

Мајка

10.05.2018 09:38

Онолике модрице и подливи на дјетету које није убијено?!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истине ради.

10.05.2018 09:38

Људи моји 1,58 алкохола, тхц и лсд...завуците се у мисју рупу. Ко је убица?? Јасно је да је ријец о самоубиству, одјебите висе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е мој глупане ИСТИНЕ рад

10.05.2018 10:44

Само сиса као ти мозе повјеровати фризираном и лазном извјестају. Па сам се Лукац заје8ао кад је ракао да ЛСД остаје до 7 дана у тијелу а Милисављевиц из Бгд је радио обдукцију послије о 7 дана. Цисто да се зна да је Мислисављевиц радио обдукцију за погунуле гардисте на Топцидеру и написао небулозе које су побили сви медјународни патолози који су радили послије на слуцају. Цовјек је класицни тезгарос и ради и писе за паре оно сто му се казе.

Name

Пих

10.05.2018 10:59

Све да је и хтио са тим се не би могао убити.

Name

Није

10.05.2018 12:43

Де, молим те, шта ћеш ти овдје.

Name

Ре

10.05.2018 12:59

Малоприје је и посланик владајуце секте успут устврдио како му није реално да неко толико надрогиран и пијан мозе да прескаце преко балкона па посље тога да упадне у потоциц и удави се. Ако је неко пијан нит зна куд гони нити мозе да хода а поготову не мозе да прескаце ограде од куца и балконе да их пљацка. То је нелогицно и не дрзи воду.

Name

Мила

10.05.2018 13:26

За Истине ради..а како ти паметњаковицу тумацис да није изврсен увидјај "обијене"куце до неки дан,како реце тузилац.Полиција исла на увидјај "па затекла пуно људи и испремјестане ствари"па ето није изврсила увидјај,а тузиластво га ради 1,5 мјесец касније.Ста се десавало у тој куци,паметнице?Ха?2+2..колико је?

Name

Турбоскара

10.05.2018 09:41

Све то треба похапсити .Све је то багра неспособна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јанко

12.05.2018 12:18

Пада, пада пада влада.

Name

Оставке

10.05.2018 09:41

Изјава лукача, ако његовом сину неко опали чвоку, срешће мо се.Страшно, а он пребио дијете и може да убија нашу дјецу.Убице око нас, не смијемо ходати улицом, окрећемо се, убице шетају, оставке и у затвор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

10.05.2018 10:08

Па докажи брате да је он убио тог дечка и ријеши овај случај или зачепи. Да ли би ти сједио мирно да те неко оптужио за убиство које ниси починио или би га тужио?

Name

Лактаси

10.05.2018 10:09

ЛУКАЦ ЈЕ ДАНАС НАСПРЕМО СЕБИ ДА ИМА СТА ЈДСТИ ДО КРАЈА ЗИВОТА.

Name

Иван

10.05.2018 10:14

Ма да, папак упорно пријети свима и глуми зај*бану фацу. Као да не прима плату од народних пара.

Name

Ре Оставке

10.05.2018 11:55

Неће тебе друже нико из чиста мира напасти,а још мање непознати људи. То је толика ријеткост да се мјери у промилима. Ето, узми себе, кога би ти на улици из чиста мира напао, да га непознајеш и да немаш никакве послове са њим?

Name

Ре Лакташи

10.05.2018 12:12

Хоћу ли ја твоје мишљење по народски објаснити читаоцима , ал могао си и сам то, ја ћу само назнаке једне рјечи ( н...о - наспремо) , остало ће сами закључити.

Name

Г

10.05.2018 09:45

Немојте заборавити главног кривца ! КАРАН ЗЕЉКО ОЛОШ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Војвода

10.05.2018 09:52

Породици Драгицевиц сауцесце. Убице, сауцеснике, јавно линцовати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

10.05.2018 09:55

Вецерас сви на Трг... Висе него икада!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сви на трг!!!!!

10.05.2018 10:38

Сви!!!!!

Name

Пеђа

10.05.2018 11:00

Долазим!!!

Name

Будите се , идемоооо

10.05.2018 11:03

СВИ НА ТРГ , ИДЕМООО.

Name

Ре Сви На Трг,

10.05.2018 14:28

Мајмуне ,дали цес и ти доци ,да знамо

Name

Сви на трг!!!!!

10.05.2018 15:08

Хоћу!

Name

Сви на трг!!!!!

10.05.2018 15:09

Можда сам и мајмун, али нисам убица

Name

Нена

10.05.2018 09:59

Правда за Давида и све остале.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

10.05.2018 10:07

Господо два врхунска судска вјештака су научним методама утврдила да је смрт Давида Драгичевића наступила као посљедица утапања. Институције а најприје Тужилаштво РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ треба да истражним мјерама и радњама утврди да ли је утапање било самоутапање или је утапање посљедица радњи која су извршила друга лица. Ако би се утврдило ово друго тек онда би се радило о убиству. Све остале приче и трачеви треба да се процесуирају као ометање истраге, изазивање немира и спрјечавање рада институција РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ. Пуно гријеше они који мисле на рачун овога случаја да згрну политичке поене и то ће да им се обије оглаву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ Петар

10.05.2018 10:37

Имаш ли очи или душу стоко једна да пишеш овакве небулозе оно што читав свијет види да је дијете монструозно убијено и масакрирано горе него у усташким логорима...

Name

Ре Петар

10.05.2018 10:56

Објаснио си отпилике како то иде. Све мимо овога иде у процесуирање ових олоса сто хоце да праве немире.

Name

РЕ РЕ ПЕТАР

10.05.2018 12:08

А зашто вредјаш човека што је аргументовано и објективно изнео чињенице? Ко си ти да некога називаш стоком и какав је то речник? Прво имај поштовања за свачије мишљење и став па тек онда користи тастатуру. Лепо речено, сво ово махање чињеницама по медијима само потенцијалном убици (ако је убиство) показује шта полиција зна. Никад се не износи оволико чињеница у јавност. И чему то, да би ти који нити си патолог, нити форензичар донео своју оцену. Стручну је ли? А од "стручности" само вредјати знаш. ту си еxперт.

Name

Вук

10.05.2018 14:22

Не бих да улазим у васу идилицну прицу да не споменусте оно”2 врхунска”, овај Каран је вец био на оптузеницкој зато сто је манипулисао доказима, тразеци новац у замјену за одговарајуци извјестај сто га аутоматски врхунски дисквалификује, а овај други је био вјестак на топцидерском слуцају, који је утврдио да су се гардисти сами убили или могуце марсовци то урадили.Паметном доста, наставте идилицну размјену флоскула кмери

Name

да анализирамо

11.05.2018 11:41

Мени ништа не значи што су два патолога радила. Могу они наћи и стотину њих који ће радити како се од њих тражи. Значи, ово је утапање и од сад , кад год неко буде имао овакве повреде на себи, ми ћемо рећи да је то утапање, вјешање или нешто сл. Занемарићемо повреде. Чему вјештачење онда, одока ћемо рјешавати случајеве. Ако смо неког скинули са вјешала, тај се сам објесио, мада има тешке тјелесне повреде. Мислим да они, који инсистрирају на оваквом епилогу, много ризикују.

Name

Xxл

10.05.2018 10:13

БОЉИ СИ БИО У РАТУ...МИНИСТРЕ...СЈЕЦАМ СЕ ТЕБЕ И МИЛЕ СУСЉИКА...ПРАВИ БОРЦИ...А САД?....МОРАС ПРИЦАТ КАКО ДРУГИ КАЗЕ....МОЈ МИНИСТРЕ...ЈАДО ЈАДНИ...ОД ОНАКОГ БОРЦА...ИСПАДЕ ПУСИ...МОЈ МИНИСТРЕ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

10.05.2018 10:57

Марс кретенцино.

Name

Иван

10.05.2018 10:59

На жалост, очито се ради о особи скромне интелигенције.

Name

Ре: БЛ

10.05.2018 15:37

Псето једно сектаско!

Name

ЗА Лукача

10.05.2018 10:16

Имаш дјецу Лукачу како се она осјечају шта кажу на све то.Шта би да је неко од них.А затебе само Румунски Сценаријо.Народ да се дозове са багром само њиховим оружијем .Клин клин избија.Нисте ни банда банда има достојанство ви сте смече изроди људски.Бојите се за себе па нормално Лукачу МУП Квази РС Квази Владе кад питаш лопова јели лопов рече није.Од чега све ове повреде момку .Јеси ти психо икад чуо да је неко хтио извршити убиство бацечи се у Црквену.Поред Врбаса зграда шина.Јадници јадни .Завијате овај народ у црно .Да Муп Србске је највеча криминалнс организација у служби режима СНСДа.Да МУП РС Растура дрогу по градовима коме није јасно ко то незна МУП РС врши рекет малтретира туче убија народ РС. у служби режима СНСда и пар кумова и тајкуна.Позор сте РС и кријете се иза институција РС.И та ваша режимска болесна телевизија РТРС .Глас Србске Алтернативна Независне овисне.То су ваше Режимске ботовске мишевске нељудске неморалне ботине које за шаку нарака продаче и своју мајку.Овом народу треба да буде јасно да се ова диктатура само руши револуцијом.Лукачу одкуд ти право као министру квази јер си само кочијаш да претиш народу.Ало пази све се врача све се плача биче са каматама.Мислиш да си недодирљив није нико .Ти влада предцедник сви квази сјетите се Садама Гадафија Слобе Румунског Чаушеску и они су мислили као ви да сте недодирљиви .Нико није јачи од народа а народ је огорчен навас и диже глас.паметном доста.Ничија до зоре несија па нече ни ваша вјерујте нам Ако хочете ако не ваша ствар али .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре За Лукача

10.05.2018 12:09

Ма немој? Теби ако је диктатура иди тражи азил.

Name

ре

10.05.2018 18:08

А имаш ли мехко ч?

Name

Драгутин

10.05.2018 10:16

Овдје се све одиграло на путу од пекаре до моста на Црквини сами претпоставите ста се могло догодити а Давид је био сам а потом је пронадјен у кориту ријеке.Посто је добио батине осјецао се посрамљено а присуство алкохола и опијата је онда уцинило своје...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Драгутин

10.05.2018 10:49

Кретену,имас ли ти дјецу?

Name

Ре Драгутин

10.05.2018 11:03

Мр'ш стоко...

Name

Ре

10.05.2018 11:26

Ма марс висе са тим америцким подвалама,,зена..дјеца’ стоко политизована.

Name

Ре Драгутина

10.05.2018 12:01

Велики си нецовјек Драгутине.Сто бас нама Србима да западнес.Куку нама с ваким Драгутинима.

Name

Ре: Драгутине Мајмуне

10.05.2018 12:09

Који си ти логицар, мајмуне ботовски? А да се и теби деси несто слицно, а псето сектаско!

Name

Ало Ало

10.05.2018 10:20

Министар не смије износити ове детаље о којима говори,јер он тако угрозава истрагу. Незнање царује,теско нама,ста сад ради тузилац? Гледа пренос Скупстине?! Најтузније је сто све изрецено не води ка ницему.Министар цас прица о Давору,цас о Давиду,оцито мислеци на преминулог дјецака...ово излагање је узасно за слусати. Подрзавам Давора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

♥️ није камен

10.05.2018 10:20

Јао, људи, овим злочинцима не можеш ништа. Такав монтруозан чин он назива лаким телесним повредама. И каже све је лаж, па јесте лаж је све што брани, уморан је од лажи. Чега си се прихватио. Само пријетиш, жалост божија. Даворе и даље твоји борци за правду уз тебе ♥️

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бвс

10.05.2018 10:23

Лукац ниста није објаснио, само оцекивана прица. Ни на ста није одговорио ст вец нисмо цули. Неце сигурно признати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

правда стизе

10.05.2018 10:23

30 лопова и сауцесника који убисе невиног младица и који бацисе љагу на недузног и мртвог младица стизе правда сада пребацују кривицу једни на друге опери љагу са свог мртвог сина и докази дасуга убили невиног аферимти драгицевиц соју кад испуни свету дузност своју и опра образ невино убијеног сина и освети његову крв некасе племе драгицевица са тобом поноси кадаси доказо даси достојан освете богте цуво и надаријо стрпљењем и правдом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxx

10.05.2018 10:24

На крају це бити да је овога јадног и болом скрханог цовјека Давора неко изманипулисао у вези са свим овим...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хкх

10.05.2018 10:30

Опет овај касљуца. Ко је уцествовао у припреми Лукацевог перформанса? Бас је неком стало да ово буде самоубиство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xyy

10.05.2018 10:30

Ако сам добро разумио Давор казе да има цврсте доказе који рјесавају слуцај, Васковиц такође па дајте те доказе народу показите их , народу јос само мало треба и да крене револуција и да се заврси једном ово муцно поновно и поновно убијање мртвог дјетета! Ако немате цврсте доказе 200 000 цланова групе по 10КМ ето 2мил платимо струцњаке нека истразе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

10.05.2018 10:31

ОВАЈ ЛУКАЦ НИСТА НОВО НИЈЕ РЕКАО. САМО ЈЕ ПОНОВИО ПРИЦУ СА ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈЕ И НАВОДИО ВОДУ НА СВОЈУ ВОДЕНИЦУ КОМЕНТАРИСУЦИ СВЕ У КОРИСТ РЕЗИМСКИХ ЛАЗИ. ЦВРСТО СЕ ДРЗЕ ДОГОВЕРЕНЕ ПРИЦЕ И ТЕСКИХ ЛАЗИ. ДОДИК ЈЕ СИНОЦ ОДРЗАО САСТАНАК СА ЛУКАЦЕМ И ОСТАЛИМ ХАМАЛИМА И ДАО ИМ ПРЕЦИЗНЕ ИНСТРУКЦИЈЕ. У ГРАДУ СЕ ЈАВИЛЕ НОВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ОД ГРУПЕ ЉУДИ ИЗ МУПА КОЈИ ТАЈНО ПОДРЗАВАЈУ ИСТИНУ ДА ЈЕ СИН НАЈВИСЕГ РУКОВОДИОЦА УМЈЕСАН У ОВО: СТО СЕ ВИСЕ БЛИЗИ КРАЈ СЕКТАСА ВИСЕ ЛАЗУ И ДРЗЕ СЕ СВОЈЕ ЛЗЉИВЕ ПРИЦЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Поли

10.05.2018 10:32

Лукац нема ниста са овим ово све ради опозиција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле РОНХИЛ

10.05.2018 10:33

Људи и министср и тузилац прицају неке теорије, види се да они зиве у бајци да немају додир и осјецај са обицним људима. Они имају неки свој свијет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Батман

10.05.2018 10:34

ДАВОРЕ ГРОМАДО ЉУДСКА, МОГУ САМО ДА ТИ СЕ ПОКЛОНЕ НА ХРАБРОСТИ СВИ ПОСТЕНИ ЉУДИ У РС И ШИРЕ. ОВА ГАМАД СУ САД ПРЕТЈЕРАЛА ..НЕЦЕ ЈОС ДУГО, ОБРУЦ ЈЕ СВЕ МАЊИ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

10.05.2018 10:35

Овај лепир казе за себе да је постен :) Ко о цему војска о скрацењу а курве о постењу !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалуцанка

10.05.2018 10:35

Казе тузилац Лепир..ми смо НЕКИ ДАН прегледали куцу..хало мајсторе након мјесец и несто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логицне Нелогицности

10.05.2018 10:41

Саслусали смо сви ста министар казе,све детаљно и добро послозено наизглед без двоумљења ста се десило. Уз једну малу ситницу коју министар није појаснио а како све зна онда зна и то. Како то да неко ко је напусен од марихуане,са присуством других дрога и са преко промил и по алкохола у крви мозе да прескаце преко ограде ко спајдермен и преко балкона људима ускаце у куце да их пљацка,а посље тога тако пијан (дал је он накнадно сконто да је пјан тек кад је заврсио пљацку) и надеогиран тетурајуци преко зидова и балкона оде и слуцајно запне код некаквог потоцица и удави се у истом. Прилицито реално или феномен медицине

ОДГОВОРИТЕ
Name

Владо Бања Лука

10.05.2018 11:20

Сјајан коментар, све јасно. Ја бих јос додао-патање за Лукаца: ако је Давид био дрогиран и помуцене свијести, од кога је тај дан или дан раније купио дрогу? Засто тај дилер (ако постоји) није саслусан и ухапсен? Каква је улога тог дилера или висе њих у слуцају?

Name

ре

11.05.2018 12:27

Још ЈЕДАН ДОДАТАК: И све те супстанце нађене у њему, од бурека до ЛСД, након 7 дана. И новчанице.

Name

Боро Бања Лука

10.05.2018 10:50

СВАКА ЋАСТ МИНИСТРУ ЛУКАЧУ! УЗ ТЕБЕ СМО МИ ИСТИНСКИ СТВАРАОЦИ И БОРЦИ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

10.05.2018 11:01

До последње капи крви за ЛУКАЦА. Браницемо те свим силама. Правио си нам дрзаву да би сад Васковиц спијун русио. Е па нецес говно једно смрдљиво.

Name

Борац

10.05.2018 11:10

Ја сам истински ствараоц, ал вам ништа не вјерујем , огрезли сте у криминалу и ти и Лукач

Name

Владо Бања Лука

10.05.2018 11:21

Боро боту, написао си бесмислен коментар, а сад иди у просторије странке и поједи ботовски сендвиц као награду.

Name

ре

10.05.2018 11:26

Боро говори у своје име иначе једи говна ствараоче РС.

Name

АМГ

10.05.2018 11:27

Конацно нормални коментари

Name

5 Октобар

10.05.2018 11:41

Овај Боро и овај што би се борио до посљедње капи алкохола , помјешаше са својим Доном Коза Ностру са Правном Државом .Кримоси "моји" не постоји доказ на свијету да нисте били неутралисани на овај или онај начин али трајно.Вријеме вам откуцава.Ово је борба правне државе против организованог криминала чији сте ви опоненти.Немаш појма како је близу фамозни 5 октобар

Name

ре

10.05.2018 13:54

БОРО ДОБИЈАЖЕС СВОЈ ТАЛ ДОК СЛУСАС, АЛИ АКО ЈЕДНОМ ЗАТАЈИШ...ХМ

Name

Старији људи

10.05.2018 10:50

Старији људи су увјек говорили да људи са разлицитих мјеста имају разлицит образ.Анализирацемо какви су Лијевцани лазу док зину поготову Зупљани.Петровцани,гламоцаци, дрварцани сиповљани запосљавају се у крдима и мрзе бањалуцане.Ромwнијци и Козарцани најбољи јер су искрени вриједни само не мудри.Посто ове године нема кандидата Козарцана, гласам за Романијца постеног цеститог Вукоту, аове Петровцане не могу да гледам јер су поцели искакати из фризидера.Козаро сто цутис пробуди се Козаро и Романијо !!!!!!!?????Ови Петровцани лако манипулису градском рајом јер Бањалуцани цуте нек се окоме на Козарцанеили Романијце па да видимо!!!!!?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Грк

10.05.2018 11:10

Овај назови министар, бајино слузинце, каља цасно име Крњеусе гдје је у стали мадју говнима родјен па је и сам такав.

Name

Ре

10.05.2018 11:27

Ај нафатаћемо на Козари нешто.

Name

Ре Старији људи

10.05.2018 11:59

Ти везе немаш ни ко је Лијевчанин ни ко је Жупљанин, нити да су то различите ствари. А узимаш себи за право да пишеш какав је ко? О себи више немораш писати, довољан је овај један коментар па да знам ко си и шта си.

Name

мери

10.05.2018 10:55

Људи моји каква је то екипа омладине ,другова који излазе заједно,друзе се ,скупа дувају и цугају а онда се потуку,ципеларе и сл.Циркус.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е мој мери боте

10.05.2018 11:16

Видим да си Петровцанин са минималним вокабуларом.Ви цак не знате ни сифру бољу смислити од Мери Пегги и остали.

Name

мери

10.05.2018 11:38

Засто Петровцанин?Јесу они примитивни па им није кул дувати,пити и туци се.

Name

ДИРЕКТ

10.05.2018 10:59

ТАКО СЕ РАДИ ЛУКАЦУ РАТНИ ДРУЗЕ САМО АРГУМЕНТИ А НЕ ЛАЗИРАЊЕ-УТИСАО СИ ИХ ЗА СВА ВРЕМЕНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

10.05.2018 11:27

Тако је.

Name

Ре

10.05.2018 11:33

Непимени олош попут тебе то може и назвати "доказима".Багро једна!

Name

ре ДИРЕКТ

10.05.2018 11:33

Каквим доказима је Лукач сатрао? Подацима о броју инспектора који су учествовали у истрази као двадесет инспектора Па какве то везе има инспектори се упуте на погрешан траг, саслушавају младиће који нису нису починиоци који су се сукобили испред локала Страхиња Момић, Никола Ћулум итд итд. Па најобичнији лаици знају да подлијеви, хематоми на Давидовој глави нису сигурно настали некаквом размјеном удараца испред кафића

Name

БУНДАЛО

10.05.2018 11:04

Како је диван и паметан овај Перица Бундало!

ОДГОВОРИТЕ
Name

М

10.05.2018 11:06

Лепир,Врећо и Славица Матијаш Неписмена,воде истрагу. Јадна мајко на шта смо спали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логика?

10.05.2018 11:09

Ако је момак у тучи добио те повреде главе са слике па након тога био у кафићу код рођака, ваљда би рођаци одвезли кући а не пустили да даље тумара? ЈЕ ли то некоме логично?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре логика

10.05.2018 12:01

Није се потукао него погурао са та 3 момка.И момци су то потврдили а и полиција је рекла да је то био сукоб без посљедица. 1.Одакле му подливи по кољенима,бубрезима и куковима 2.Група Правда за Давида је јавна и они који немају фејсбук и онај ко нема фејс може ући и видјети објаве 3.Отац објављује слике тијела са обдукције па видите

Name

али

10.05.2018 12:27

Министар данас, ако не гријешим, рече, да је Давид у тој тучи добио и ударце у главу ако гријешим, нека ме неко исправи.

Name

БВС

10.05.2018 11:18

СВАКА ЦАСТ СУКАЛО!!! БРАВО!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чињенице

10.05.2018 11:41

Ко је онај који је говорио послије гђе Споменке? Коректно, само је чињенице износио... Како се зове?

Name

Мила

10.05.2018 13:34

Браво Сукало,са срцем,са аргументима,одвазно.Био си ми симпа и прије јер знас ста прицас и урбан си цовјек,небитно одакле си и циме се бавис по струци.Браво!!

Name

лаки

10.05.2018 14:39

Ко је говорио после Споменке ,то ми је промакло

Name

Лактаси

10.05.2018 11:20

БРАВО СУКАЛО СВАКА ИЗГОВОРЕНА РИЈЕЦ ТИ ЗЛАТА ВРИЈЕДИ! НЕК ТЕ ДРАГИ БОГ ЦУВА ОД СОТОНА У ЉУДСКОМ ТИЈЕЛУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Акција ботова

10.05.2018 11:20

По коментарима се види да је кренула акција црвених ботова,стигли су сендвичи па се распиштољили и оправдавају болесне умове и зликовце који су убили дијете.О каквом самоубиству прича онај психопата Лукач?Је ли она слика прегаженог и скашеног Давида изгледа као неко ко се убио?Ботови,само ви пишите своје глупости,али треба се погледати у огледало кад-тад.Имате ли дјецу,психопате болесне?

ОДГОВОРИТЕ
Name

БВС

10.05.2018 11:26

Вецерас сви постени људи НА ТРГ!!! Подмукли Лукац, СОТОНА. СВАКА ЦАСТ СУКАЛО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДНС

10.05.2018 11:28

Ова фина госпођа...увијек фино, разборито...прави политичари. Без крви. Али, неће подржати ништа без доказа, за то им одајем признање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалуцанка

10.05.2018 13:38

Ова фина,вазе сваку па превисе до аморфности,Павиц цопy,у јавности мекано...сумњиво,неприкладно многим ситуацијама које су тразиле и тразе одредјеност.Прави ДНС пелцер,странка Ухљебницка.

Name

Правда

10.05.2018 11:29

Свака цаст Сукало!!! То је ТО!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

11.05.2018 08:24

Ако се сукалу мозе додати иста професионално, људско...онда сте ви дно дна.

Name

Xxx

10.05.2018 11:38

СВАКА ЦАСТ СУКАЛО!!! Објасни обицном цовјеку КАКО ЛУКАЦ ПОДМУКЛО И ВЈЕСТО ОКРЕЦЕ СТВАРИ ДА БИ ОКРЕНУО ВОДУ НА СВОЈ МЛИН. МА СКОРО НЕПРИМИЈЕТНО ТО РАДИ. ДАВОРЕ, САМО НАПРИЈЕД!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТИНА

10.05.2018 11:49

Људи моји, како СНСДовци изокола подмукло говоре. Отуд, одовуд .. а зна се ста мисле. Пи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

10.05.2018 11:51

БРАВО ЦАВИЦУ!!! То је ПРАВА ИСТИНА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скаррод

10.05.2018 11:52

Када се прије пар година два дјецака од десетак година мало потукла, један дјецак је био Лукацев син, Драган Лукац је узео ствар у своје руке и претукао другог дјецака. Знаци када је његово дјете у питању сва су средства дозвољена да га одбрани. ПРАВДА И ИСТИНА ЗА ДАВИДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

10.05.2018 11:55

ЛУКАЦ ЈЕ СРАМНО И БЕЗОБЗИРНО УВРИЈЕДИО И ПОВРИЈЕДИО И ДАВОРА И ПОКОЈНОГ ДАВИДА. ДА БОГ ДА ,ДА И ОН БУДЕ НА ДАВОРОВОМ МЈЕСТУ И У ЊЕГОВОЈ КОЗИ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немојте

10.05.2018 12:28

Немојте никад никоме тако нешто жељети.

Name

Нн

10.05.2018 14:06

Немој ником мислит зло ,зло, мислит другом а да теби буде добро ,невјерујем, али кад цовјек дозиви нај вецу трагедију ја ,казем, недај ,бозе, ни нај горем ,дусману, а ,бога, наплати све мало спорије ал доде на наплату

Name

Ре, истина

11.05.2018 08:25

Како ли ти је у твојој кози острасцени цовјеце? Како мозес некоме зељети зло?

Name

Коњичанин.

10.05.2018 11:55

Колико ја могу да сконтам истраге се у потпуности плаше сви, зато што води у Београд према Цециној уżој фамилији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коментар

10.05.2018 11:58

Ма ста Лукац лупета да је све лаз. Јасно је да се врх полиције избламирао са изјавом коју су одрзали, наприцали гомилу глупости да се оперу, а свима је јасно да стите оне који су убили Давида. Питање је да ли тиме стите и себе? Јер ако је тако, онда је врх полиције банда нарко дилера!

ОДГОВОРИТЕ
Name

М

10.05.2018 12:01

Е магистре правних наука,јадне су ти те науке и не изразаваш се као образована особа.Ипак си ти плитак Лукачу,али шта ћеш кад сељачић додје у министарску фотељу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Витез Истине

10.05.2018 12:12

Момку изоблицена фаца од бејзбол палице и власт говори самоубиство. Дјубрад једна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

X

10.05.2018 12:19

КАКАВ МОНСТРУМ ОВАЈ ЛУКАВ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

докази xyxyx

10.05.2018 12:25

Да имате имало памети и стида и давас гризе савест додика зељку лукаца лепира и остале цланове снсд и мупа тузиластва и [правосудја али запантите добро дацевам невина крв давида драгицевица додијат затому зидајте цркву задузбину покајницу невина крв момкаце вас и васе покољење клети до бога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иx

10.05.2018 12:29

Како фино Лукац прецуткује врло битне ствари ,казе подигута оптузница 28 фебруара А НЕ КАЗЕ КАД ЈЕ ТУЗИЛАЦ ПРЕДАО СУДУ. А то је било кад је вец Давид био мртав 4 дана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дусан

10.05.2018 13:40

Да ли је ико примијетио да увидјај куце није уопсте изврсен..казе Лукац,немар,пропуст,а мозда кљуцни доказ.Тутилац казе прегледало 30 људи куцу прије неки дан!!

Name

де

11.05.2018 12:55

Нема увиђаја, нема узорка воде из плућа! зар то двоје није основно ако је опљачкао и утопио се.

Name

Xxxxц

10.05.2018 12:31

ЕТО БАС ТАКО ПОЛИЦИЈА ПОСТУПА ,КАО СТО ЛУКАВ ПРИЦА И ПРИЈЕТИ, КАО ДА ЈЕ ОН БОГ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фрее@Ласт

10.05.2018 13:46

Он је угасио ... зна он то добро

Name

легија

10.05.2018 12:38

Подршка за Давора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

леотар

10.05.2018 12:49

Слушам ову Цвијановићку и не могу да вјерујем каква је ово луда.Само колута очима а ниђе везе са мозгом.Страшно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вала баш

10.05.2018 14:03

Добро си рекао удара ко вјетар око Леотара.Леотар планина код Требиња.Жељки је боље да се не појављује на сједницама скупштине.Без везе прича како је све исполитизирано .А група правда за Давида има 200.000 чланова које не занимају ни власт ни опозиција.Она је наставница па зна нешто из главе причати али прича не рјешава проблем.Како је све исполитизирано бла,бла,бла.А Лукач не зна ни то мора читати

Name

Слобода Народу

10.05.2018 12:56

Подземље и најгори улични шљам, олош, полусвијет и фукаре су данас у институцијама. Народ је жељан слободе. До Ослобођења....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС

10.05.2018 12:58

Цавицу, све похвале. То су објасњења а не као Лукац изостави ста не одговара њему.

ОДГОВОРИТЕ
Name

М.Р Ка

10.05.2018 13:22

Повјерења у институције немам .Истина и правда неиду у том смјеру од стране Лукаса

Name

Д

10.05.2018 13:10

Само јој кажите да прегледа снимак своје изјаве све ће јој бити јасно она није нормална

ОДГОВОРИТЕ
Name

Комшо

10.05.2018 14:02

Само правда за Давида !

Name

Комшо

10.05.2018 14:02

Само правда за Давида !

Name

Уууххх

10.05.2018 13:19

Цитирам мене је СРАМОТА ту је зена управу И треба је бити срамота,,,инаце у овој скупстини је увјек била преспреман говорник морамо признати а ли данас је подбацила никад није лосије говорила знате ЗАСТО лос говор у гласу нема јацине реценице збрда здола ЗАСТО као сто сама И реце мене је СРАМОТА,,,БА БАС И ТРЕБА ДА ЈЕ СРАМОТА СТО СУ СЕБЕ ДОВЕЛИ У ОВУ СИТУАЦИЈУ,,,,,ТИ СИЛНИ ПРОФЕСИОНАЛЦИ,,,,ЈА бих на њеном мјесту напустила све И отисла садити паприке јел дефинитивно на њу лици

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чујете ли шта кажу?!

10.05.2018 15:39

Да, рекла је да ју је срамота, и сигурно јесте. Тако је и Лукач рекао да је све апсолутна лаж.

Name

Несо Република Српска

10.05.2018 13:28

Драгане Лукачу,поносан сам сто си то сто јеси,ово су све урадили јер си помињан као један од кандидата за предсједника Републике Српске,ударима на муп,ударају на тебе,али се данас показало све!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фрее@Ласт

10.05.2018 14:20

Зар стварно мислиш да би тај полуписмени полупримат могао постати предсједник РС? Министар је опасан човјек и намјере су му исте такве. Ал' јеби га .. не буде у животу све онако како се планира

Name

За НЕСУ

10.05.2018 14:23

Досадан си, сјаси.

Name

Ре:НЕСО

10.05.2018 15:41

Једино сто се данас показало јесте да си ти сектаски пас!

Name

Светозар

10.05.2018 13:35

Све васе поруке прецеднице су на нивоу основног образовања,оволико глупости лази И прица су за браве-овце.Цасни господин лукац он је толика добрица И хуманитарац кад га видимо најезимо се његовог звјерског лика И неписмености,ово сто сте урадили градјанима И породици Драгицевиц је залост,ЗАКЛЕЛА СЕ ЗЕМЉА РАЈУ ДА СЕ ИСТИНЕ СВЕ САЗНАЈУ,ако бог да.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

10.05.2018 13:45

Мозе,мозе,улица це ти доци функције а надам се и одговормости !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Витез Истине

10.05.2018 13:53

Мозе Лукац да прица ста хоце,децко је пребијен на мртво име,слике то доказују. Погледајте слике на групи Правда за Давида и све це вам бити јасно. Какво црно самоубиство.... ДОЛЕ БАНДИТСКА ВЛАСТ. СЈЕТИТЕ СЕ НАРОДЕ ОВОГА У ОКТОБРУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цар,

10.05.2018 13:54

Тако је ,недопустно је да наркомани и кримоси,одређују законе 'и стварање хаоса,

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА

10.05.2018 14:23

Висковицу срам те било. Казе ,,ја нисам бањалуцанин, незнам географски полозај тог непокривеног дијела .. А КАЗЕ ,,НЕКИХ 20так метара ,,А МОЗДА И МАЊЕ,,. Не зна ,а ЗНА ДА ЈЕ МАЊЕ ОД 20 МЕТАРА. Ма само да бар мало допринесе НЕИСТИНИ. ТРЕБА САМО ПАЗЉИВО ПРАТИТ КАКО ЛУКАВО ПРИПАДНИЦИ РЕЗИМА ГОВОРЕ. СВИ ПОСТЕНИ НА ТРГ!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ддд

10.05.2018 14:31

Никад нецемо стици до истине у институцијама ,па видите Лукац це је свим средствима саботират. Па људи моји ко висе овом резиму ,овим силадзијама вјерује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чуј Институције

10.05.2018 14:32

Које болан институције о чему ти прићаш Овде нема ни и од институција.А поготово нераде ништа осим што им режим и диктатор нарреде.Оне служе вама да се кријете иза њи и да ко папагаји понављате једно те исто.Од тебе у задње вријеме само слушамо такве ретардиране глупости да је то страшно.Ко сједи у тим институцијама.Сједе ваши послушни неписмени нестручни ботови али зато подобни а не способни.И онда кадија те тужи кадија те суди.Ето зато је улица институција и сав овај народ.Зато се и ништа неможе открити и доказати јер ви све стављате под тепих и кријете се иза квази институција.Народ је институција ПРАВДА ЗА ДАВИДА И СВИЈУ НАС..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чуј Институције

10.05.2018 14:32

Које болан институције о чему ти прићаш Овде нема ни и од институција.А поготово нераде ништа осим што им режим и диктатор нарреде.Оне служе вама да се кријете иза њи и да ко папагаји понављате једно те исто.Од тебе у задње вријеме само слушамо такве ретардиране глупости да је то страшно.Ко сједи у тим институцијама.Сједе ваши послушни неписмени нестручни ботови али зато подобни а не способни.И онда кадија те тужи кадија те суди.Ето зато је улица институција и сав овај народ.Зато се и ништа неможе открити и доказати јер ви све стављате под тепих и кријете се иза квази институција.Народ је институција ПРАВДА ЗА ДАВИДА И СВИЈУ НАС..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требиње

10.05.2018 14:43

Каква полиција ..нису у стању гласну музику у кафани да угасе....фуј ..али доце нека друга која це радити свој посао.!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко Лукиц

10.05.2018 14:51

Господја да прица која је огрезла у криминалу заједно са Славком Славуљицом с којим отвара ланац маркета

ОДГОВОРИТЕ
Name

киза

10.05.2018 15:10

Стока до стоке

ОДГОВОРИТЕ
Name

СПАС

10.05.2018 15:18

ПА УЛИЦА УПРАВО РАДИ ПОСАО ИНСТИТУЦИЈА! ДА НИЈЕ БИЛО УЛИЦЕ СЛУЧАЈ БИ БИО ЗАКЉУЧЕН СА ОНОМ СРАМНОМ КОНФЕРЕНЦИЈОМ ЗА ШТАМПУ 26.3. ДА НИЈЕ БИЛО УЛИЦЕ НЕ БИ БИЛО НИ ОВОГ ЗАСЈЕДАЊА СКУПШТИНЕ! ТО ТЕБЕ БОЛИ , ЖЕЉКА ЦВИЈАНОВИЋ. БОЈИШ СЕ УЛИЦЕ? И ТРЕБА ДА СЕ БОЈИШ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зуx

10.05.2018 15:25

Па улица и ради посао институција јос од 91...како си купила папка вец улицарски?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коментар

10.05.2018 15:28

Ово Зељка, није само јос једна у низу породицних трагедија, вец је ово права институционална трагедија!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТИНА

10.05.2018 15:36

ЛАЗЕС ЛУКАЦУ. ТЕК НАКНАДНО СИ РЕКАО ,,ДА НЕКО УБИЈЕ МОЈЕ ДИЈЕТЕ А ДА ЗАКАЗУ ИНСТИТУЦИЈЕ ... А ЗА ,,ЦВОКУ,, РАНИЈЕ СИ РЕКАО ОНАКО КАКО ОПОЗИЦИОНИ ПОСЛАНИЦИ КАЗУ. МОНСТРУМЕ НЕ БИРАС СРЕДСТВА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

10.05.2018 15:52

Па добро казе госп Драгицевиц зна се тко је убојица па тко је нек казе пустимо глупости каза данас ,,одкуд Лсд дрога у Бања Луци,, какви су то аргументи ,казе силован обдукција казе Не па тко је ту луд питате ли се некад засто би нетко прикривао смрт дјетета од неког непознатног цовјека мислим да неке ствари немају смисла

ОДГОВОРИТЕ
Name

е, Кики

11.05.2018 12:42

ККако само умно збориш. Чуј, што не каже ко су убице. Коме да каже? Ко ће подићи оптужницу? А тек питање Што би неко сктривао убицу непознатог момка. Можда је био непознат али безначајан сигурно није. Очито, нису били равнодушни на њега бројни комплексаши и др. Није лако онима што су свашта намакли , а оно што Бог даје , то немају.

Name

Улог

10.05.2018 15:54

ПАПАК ПРЕМИЈЕРКА КАКО ЈЕ ДОСЛА НА ВЛАСТ ПОЛЛИТИЦКОМ КОРУПЦИЈОМ. ДА ЈЕ НОРМАЛНА ЗЕМЉА ЗАГЛАВИЛА БИ 20година робије

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда за Давида!!!

10.05.2018 15:58

Ово вам је крај краја.Доста је било криминала,доста је било убијања невиног народа.Доста је било терора ове власти која гази све пред собом и затаскава свако своје злодјело.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељинац

10.05.2018 15:59

Правда за Давида!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубињка

10.05.2018 16:06

Како вас није срамота да убијате дијете по други пут. Гдје ће вам душа...шта је са вама људи. Имате ли ишта људско у себи?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко Миха

10.05.2018 16:22

Како је није срамота Цвијановицка поднеси оставку

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар

10.05.2018 16:23

Зло од СНСД је преврсило сваку мјеру директно иду против народа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Премијерко

10.05.2018 16:27

Нељудски би било да није одрзана сједница. Пуно демагогије, боље би било да сте мање рекли а конкретније. Одосте у сирину. И тако сједницу разводњавате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ффф

10.05.2018 16:28

Бољи су сви страни амбасадори од овог резима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

др

10.05.2018 18:28

Зељка је управу!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре: др

11.05.2018 09:19

Ако си др Стевандиц, онда те разумијем?

Name

Улица

10.05.2018 18:39

Па ти си куповала папке на улици, није народ! Срам те било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

10.05.2018 20:07

МОЈ ДАВОРЕ ТВОЈА БОЛ И ТУГА ТЕ ОЈАЧАЛА ДА ИМ МОЖЕШ ПАРИРАТИ .МИСЛИМ НА МИНИСТРЕ ПРЕДСЈЕДНИЦУ ТУ НЕ ТРЕБА ВЕЛИКА ПАМЕТ. МАЛО ИСПОЧЕТКА СЕ МУЦА ПА ТРЕМА ПА УПОРНОСТ И ЕТО ФУНКЦИЈЕ .ТАКО СУ ОНИ СВИ ТУ СТИГЛИ И ВОДЕ ОВАЈ НАПАЋЕНИ НАРОД.ЗАТО ПОКАЖИ ИМ ДА ТО НИЈЕ ПРОБЛЕМ.СЛУШАЈУЋИ ТЕ ДАНАС КАО КОНОБАРА ПАРИРАШ ИМ У СВАКОМ ПОГЛЕДУ.НЕ ЗНАМ ДА ЛИ СИ МЕ СХВАТИО. ЖЕЛИМ ТИ СВУ СРЕЋУ У ТВОЈОЈ БОРБИ ЗА ИСТИНОМ.ПРАВДА ЗА ДАВИДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуда

10.05.2018 20:10

Срамото српске политике. Вас ће на улици помести. Правда за Давида. Нећете над убијатиииии...

ОДГОВОРИТЕ
Name

знамо дудо

10.05.2018 20:32

Опет си попила коју пивууууу

Name

знамо дудо

10.05.2018 20:52

КО СИ,А ГДЈЕ ТИ ЈЕ ЗЕТ,ОНО ДОБРО ДИЈЕТЕ

Name

Господјо!!!

11.05.2018 09:08

Па они који су на улици су бирали Институције, па када не раде институције, онда (у сваком цивилизираном свијету, какви нисмо ми у РС) бираци имају право и да тразе од "Институција" да раде свој посао. Када неце "Институције", онда то мора народ. Ста је ту спорно. Цесто путујете у Америку (о троску тог истог народа са улице) на неке молитвене доруцке (незнам колико их има) и требали сте тамо несто науцити из области демократије. "видјела заба како се коњи поткивају..."

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буба

11.05.2018 09:10

Да преведем цвијановицкии са марсовског језика на српски!!!!Улица се догоди кад затаје институције!! А јуце смо видјели добро ко нам сједи у тим институцијама!!! Па дно дна!! Нула из знања и нула из понасања!! Па ви сте урусили институције бруко невидјена!!! Осилили сте се од покрадених пара па зар мислите да народ не види ниста предратни подстанари !!! Ви це те остати за вијек вијекова срамота српскога рода!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

З.Б.

11.05.2018 11:25

Кад заказе институција остаје народу само улица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Магистра витае

12.05.2018 06:15

Српско није протестовати, већ трпити. И зато памет у главу, а главу доље, и језик за зубе. Има ко да мисли и говори. Давно још онај архипастир, што га и крива и дужна посветише, рече и записа: На небу бог, на земљи господар, у кући домаћин. Ето, то је та универзална матрица власти, чаробна формула владања. Добро није, нити ће бити. Нису изгледи. До народа је..

ОДГОВОРИТЕ
Name

055

12.05.2018 10:33

Мора неко,када институције не функционису!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кум

12.05.2018 14:23

Да институције раде свој посао по закону неби било улице и људи а да раде по закону ти би била прва процесуирана због слуцаја ПАПЦИ.

ОДГОВОРИТЕ