Лалатовић: Промукао сам урлајући - изађи, изађи!

Уплашили смо се, а Партизану желим трофеј! "Тражио сам од играча да пробамо да изненадимо Партизан, да га нападнемо, да нам је битно да дамо гол. Ако га дамо, ући ћемо у финале", навео је тренер Чукаричког.

Фудбал 10.05.2018 | 13:45
Лалатовић: Промукао сам урлајући - изађи, изађи!
Тренер фудбалера Чукаричког Ненад Лалатовић рекао је после пораза од Партизана (2:0) у полуфиналу купа да се његова екипа несвесно повукла, као и да физички није могла да издржи последњих 20 минута утакмице у Хумској.

"Партизан је данас био бољи заслужено је у финалу, желим им да освоје трофеј. До 70. минута је било 0:0, а последњих 20 минута моји играчи нису више могли да издрже, Имали смо пех са Мудринским. Последњих десет минута смо играли са играчем мање, али то је фудбал. Честитам Партизану", рекао је Лалатовић новинарима после меча.

Голман Чукаричког Немања Белић чак је одбранио пенал Данилу Пантићу, али ни то није било довољно за пласман у финале.

"Лепо сам се осећао у тим тренуцима. Али генерално данас није било лепо јер су се моји играчи можда и мало уплашили. Нисмо могли да угрозимо Партизанов гол. Тражио сам од играча да пробамо да изненадимо Партизан, да га нападнемо, да нам је битно да дамо гол. Ако га дамо, ући ћемо у финале. То је психологија кад играте против великих клубова, онда се играчи сами повуку. Промукао сам вичући им - изађи, изађи. Не вреди, Партизан је био бољи и заслужено прошао", закључио је тренер Чукаричког.

Извор: моззартспорт

Фото: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар