''Српски'' Тосно освојио Куп Русије!

И Звездин Рикаридњо ће подићи пехар! У финалу пао Авангард - 2:1.

Фудбал 09.05.2018 | 21:50
''Српски'' Тосно освојио Куп Русије!
Пет година је Тосну требало да испише историју! Те 2013.године клуб је основан, а данас је као руски премијерлигаш освојио Куп Русије. У финалној представи у Волгограду тим у којем јак утицај имају српски интернационалци савладао је друголигаша Авангард (2:1).

Сјајан резултат, посебно ако се у обзир узме чињеница да се Тосно и даље бори за опстанак. Како год да се заврши ова сезона имаће историјску ноту за тим Дмитра Парфенова.



Капитен тима, српски штопер, Раде Дугалић није могао да побогне саиграчима због парних картона. Међутим, у велики успех  уградио се Марко Полетановић који је одиграо свих 90 минута, док је шансу од 66.минута добио дојучерашњи члан Црвене звезде Рикаридњо.

Тосно је дошло дошло до предности у десетом минуту. Били су пожртвовани номинални домаћини у тој акцији. Ишчупали су лопту која је на крају дошла до Скворцова - 1:0.

Брзо је изједначио Кирев... Играло се потом изједначено, али је у 80.минуту севнуо страшан потез Мирзова. Све је лепо одрадио нападач Тосна, преварио неколико играча и онда мирно пласирао лопту у даљи угао.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар