Свјетски шампион го пред новинарима!

Испунио обећање! Шампион света у снукеру Марк Вилијамс одржао је обећење и после великог финала у 'Крусибл театру' у Шефилду пред новинарима се појавио без одеће.

Остали спортови 08.05.2018 | 20:30
Свјетски шампион го пред новинарима!
Времешни Велшанин (43) обећао је да ће, уколико освоји титулу, на конференцију за новинаре изађи го.

Пре почетка турнира вероватно ни сам није веровао да може да дође до самог краја, а када је победио великог Џона Хигинса, морао је да одржи реч.

"Мало је хладно овде, зар не?", уз осмех је рекао Вилијамс, који је око себе имао само пешкир. 

Посебно је интересантно што су организатори и снукер федерација обећали да Марку да га неће казнити због оваковог појављивања у сали за конференцију. 

"Играти против Џона у финалу је већ по себи огромно искуство. Морате да очекујете повратак јер и ако имате 50 или 60 поена вишка он је најбољи у чишћењу стола, чак бољи и од Ронија О'Саливена. Мислио сам увек да није довољно и да морам да почистим кугле јер ће он то казнити". 

Како је признао, за велики повратак и освајање треће титуле светског шампиона после 16 година најзаслужнија је његова супруга. 

"Невероватно је. Пре 12 месеци уопште нисам ни био овде. Размишљао сам да одустанем од свега, али ми је супруга Џоан рекла да не могу да спавам у кући по 24 сата дневно", додао је Вилијамс 

Марк Вилијамс је за титулу добио и 425.000 фунти.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар