Убијена у стану: Детаљи злочина

Тридесетосмогодишња Јелена Г. убијена је око поноћи у породичној кући, наочиглед своје деце. Она је пронађена мртва у својој кући, и наводно је ножем више пута избодена на смрт.

Србија 07.05.2018 | 13:31
Убијена у стану: Детаљи злочина
Курир незванично сазнаје да полиција у Косјерићу трага за невенчаним супругом покојне Јелене И.Р., за којег сумњају да је убио несрећну жену. 



Како Курир сазнаје, од комшија Јелена Г. је имала проблема са њим већ неко време. 

"Он ју је малтретирао, жалила се да ју је тукао и јако лоше се понашао према њој, знамо да је имао и забрану приласка", кажу комшије.



Они говоре да је у недељу увече И.Р. дошао на њена врата, као и да је у време убиства, у кући било и троје деце, па су они највероватније сведоци. 

Према речима комшија најстарији син отрчао у Дом здравља, који се налази недалеко од куће и тражио помоћ, али када су лекари дотрчали Јелена је већ била мртва.



Јелена је иза себе оставила троје деце, једно дете које ће ускоро напунити 18. година, друго које је шести разред и треће које има 3 године.

Истрага и потрага за осумњиченим су у току, биће урађена обдукција, а полиција се још није огласила о детаљима овог тешког кривичног дела.

Извор: Курир

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ЖЕРА

07.05.2018 14:40

ШТА РЕЋИ,стигли смо до дна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лудак ,

07.05.2018 16:22

Паметније му је да набави стрик ,и нека обави посао до краја.