Већа потрага за несталим младићем

Тимови Федералне управе цивилне заштите (ФУЦЗ) и данас су други дан наставили потрагу за несталим младићем Амаром Рамићем (21) из Тузле, а потрага је с подручја Тузле, проширена и на Калесију, Угљевик, Челић, Зворник и Бијељину.

Босна и Херцеговина 06.05.2018 | 19:35
Већа потрага за несталим младићем
У суботу су претражене локације у близини Ловачког дома и ТВ-репетитора на Мајевици, а биће претражено још неколико локација за које су, по добијеним информацијама, постојале индиције да би се младић ту могао налазити, саопштено је данас из ФУЦЗ-а.

Од људи који су на терену у Тузли формирана су четири тима која ће обићи ове градове и друге локације. Осим претраживања локација вршиће се и индиректна потрага гдје ће тимови лијепити плакате са сликом несталог младића и потребним информацијама како би се информисао што већи број грађана.

Све пристигле информације се провјеравају у сарадњи с припадницима МУП-а Тузланског кантона који пружају подршку тимовима ФУЦЗ-а, а прикључили су се и студенти с Електротехничког факултета у Тузли, колеге несталог младића Амара Рамића.

Амар Рамић (21) из Тузле нестао је у сриједу 2. маја након што је око 16:20 сати изашао из стана у којем живи с родитељима, а његов нестанак пријављен је Полицијској станици Исток Полицијске управе Тузла у четвртак, 3. маја око 20 сати.

(Фена)

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

СР(Б)АЊА ЛУКА

06.05.2018 21:41

Како су га тако касно пријавили? СВаки минут је битан! Секунде, задрзите ваздух па не дисите и схватицете! Јадна ли су нам ова дјеца сто тек треба да буду људи , мускарци. Нити један родитељ не би смио барем не данас да не зна гдје му је дијете у сваком моменту.не данас када имамо сви гпс трагаце. Разговарајте са дјецом и будите им најбољи пријатељ. Нека вам казе тата идем код цуре , идем пити, идем на дан на море, идем код децка, па ста нека иде, тата трудна сам па ста нека је, све је људи боље од смрти и нестанка који је јос гори од смрти.Тада је касно. Родитељи упамет се дајте! Дај бозе да надју децка зивог!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво

06.05.2018 23:00

Е тако свака ти на мјесту

Name

Ре

06.05.2018 23:22

Ти нормално размишљас, међутим ово су ненормална времена

Name

Скептик

07.05.2018 05:49

Тако је, и дјеца требају разговарати са родитељима. И Давор је упозорио родитеље да му се нешто ружно спрема. Боже, само се питам зашто те ноћи када је знао да му пријете није узео такси и отишао кући. Зашто није остао код стрица у кафани? Зашто није тражио помоћ од оца? Зашто је био храбар? Зашто се није бојао? Зашто је вјеровао људима, пријатељима? Зашто је вјеровао да га држава и полиција штите? Зашто је вјеровао да је ово друштво сигурно за живот?

Name

Лејла

09.05.2018 06:17

Потписујем сваку васу ријец. Нису времена да се крити мора толерација је вазна. Људи дајте васој дјеци прилику да вам се повјере, разговарајте с њима ако им зелите бити примјер.

Name

амар рамиц

07.05.2018 02:52

Треба прво видјет са тузланским властима ако момак није бијо наркоман моздаје дозивео судбину давида драгицевица треба видјет са кимесе друзијо мозда ни он није хтео да ради за њих паје зато уклоњен мртва уста не говоре

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

07.05.2018 18:30

Незнам по фаци момка дјелује јако фин и да није од тог посла.Бас ми изгледа као нека цурица. Данас су јавили да је јос један Тузлак нестао ово висе није ни мало за зајебанцију.Пазите народе на своју дјецу видите ста се десава.Сад ме вец неки страх ухвтио и све је добро како казу док водис за рукицу а кад поцне само ходад то су бриге.Мала дјеца мале бриге ,велика дјеца велике бриге.

Name

Канада

07.05.2018 03:26

Бозе, само да је зив. Све остало није вазно. Свим срцем са надам да це га пронаци или да це се јавити својим родитељима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Турбоскара

07.05.2018 05:40

Ово је страшно штс се ово дешава. Подршка породици надам се да че начи момка живог и здравог.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АР

07.05.2018 07:01

Како цивил а застита из федерације смије прелазити у нас РС Тако је баја наредио да се несмије прелазити ентитетска линија па цак И кад су зивоти људи у питању Баја Баја гдје це ти дуса ЛОПОВЕ