Ливерпул понудио Борусији 60.000.000 евра!

Клоп додаје још брзине и убојитости нападу.

Фудбал 08.05.2018 | 18:00
Ливерпул понудио Борусији 60.000.000 евра!
Иако у овом тренутку има најатрактивнији нападачки трилинг у Евроипи, Јирген Клоп жели још брзине и потентности у нападу. И зато је опет активирао своју стару жељу.

Билд јавља да је Клоп понудио 60.000.000 евра свом бившем клубу Борусији Дортмунд за КристијанаПулишића!

Клоп јури 19-годишњег Американца још откако је дошао у Ливерпул и када је нудио 15.000.000 евра за њега. Разговарао је са његовим оцем, у једном тренутку је изгледало да је договор близу, али је Борусија била непопустљива. Покушао је Клоп и прошле зиме када је остао без Кутиња, али је Пулишићтада продужио уговор са Милионерима до 2020. године.

Сада ће Клоп опет покушати на лето са понудом коју је тешко одбити. Ливерпул је спремио 60.000.000 евра што је новац о кпојем у Дортмунду морају да размисле. Поготово што Пулишићније кључни играч екипе и може да се нађе замена за њега. Можда је Клоп пожурио и због све гласнијих прича да су Бајерн и Арсенал озбиљни кандидати за довођење Пулишића.

Баварци наводно виде Пулишића као замену за Риберија, док у Арсеналу као шеф скаутинг службе ради дугогодишњи Борусијин ловац на таленте Свен Мислинтат који је добро упознат са Пулишићевимпотенцијалом јер је за време његовог мандата и доведен из Америке као дечко који обећава.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар