Ђукић: Нерегуларна сезона!

Тренер Партизана рекао да је сезона за црно-бијеле била нерегуларна, мислећи на велике успоне и падове, односно осцилације у форми.

Фудбал 30.04.2018 | 16:15
Ђукић: Нерегуларна сезона!
Тренер Партизана Мирослав Ђукић још једном је разочаран напустио поприште борбе ове сезоне. Црно-бијели су у дербију 34. кола Суперлиге поражени од Војводине у Новом Саду (1:2).

Стратег црно-белих рекао је послије меча за телевизију Арена спорт да је његов тим одиграо сезону са пуно осцилација. 

"Као и цијелу сезону играмо горе-доле. Одиграли смо нерегуларну сезону, нисмо имали континуитет ниједног тренутка. Лоше смо ушли у утакмицу, па се дигли, нисмо искористили наше шансе. Играчи улазе максимално у сваки меч, али када примате голове као данас, онда је тешко вратити се", рекао је Ђукић.

Шеф стручног штаба "парног ваљка" похвалио је Марка Јанковића, али и кудио Сашу Здјелара.

"Маре је одиграо одличну утакмицу, дао прелијеп гол, створио неколико прилика, Здјелар је направио глупст која му није требала".

Александар Веселиновић био је срећан јер је Војводина баш против Партизана прекинула низ од три узастопна пораза.

"Велика, слатка побједа. Фантастична емпатија између трибина и терена. Момци су послали енергију на трибине, она им се вратила... Видјело се послије Вождовца да се подижемо у форми и послије три недјеље рада захвалио бих се момцима. Не би требало пуно да славимо, већ да се окренемо сљедећем мечу", нагласио је тренер Војводине.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар