Видео: Мауро Икарди - зашто сузе, зашто измјена?!

Огласио се Спалети, ту је и Ванда Нара! Да ли је тренер Интера највећи кривац?

Фудбал 30.04.2018 | 14:15
Видео: Мауро Икарди - зашто сузе, зашто измјена?!
Драматичан завршетак Дербија Италије означио је и почетак великих полемика на Апенинима. Између осталог, да ли је тренер Интера Лучано Спалети највећи губитник сусрета са Јувентусом? Искусном стратегу највише се замера што је пред крај меча, при резултату 2:1 за Неразуре, на клупу преселио Маура Икардија и, сматрају многи, послао поруку гостима из Торина да ће у финишу бранити резултат.

Знамо сви, тад је Стара дама најопаснија, што је потврдила головима Хуана Квадрада и Гоназала Игуаина, за преокрет и тријумф 3:2. Можда Скудета вредан.

Колико је Икардију тешко пала чињеница да га је Спалети извео из игре најбоље сведочи снимак на коме се види како Аргентинац плаче док напушта терен, мада сам тренер Интера уверава да су сузе његовог капитена последица - повреде!?

„У тренутку кад ми је Икарди саопштио да има проблем са повредом, да поново осећа бол, требало је још доста посла да се уради на терену. Нарочито на дефанзивном плану. У задржавању структуре игре и брањењу корнера“, образложио је Спалети одлуку да уместо Икардија у 85. минуту уведе Сантона.



Није испало добро. Јуве је преокренуо, а други пут је Икарди заплакао на крају петоминуте надокнаде, док је седео на клупи за резервне играче. Јасно је да му је тешко пао пораз у дербију, посебно јер је на тај начин Интер смањио шансе да наредне сезоне игра у Лиги шампиона. Сви су сагласни да центарфор таквог формата заслужује да се опроба у најјачем европском такмичењу.

Чак је и Икардијева супруга, Ванда Нара, посредно замерика Лучану Спалетију на потезу с краја меча, окачивши на друштвеним мрежама тивт једног аргентинског новинара, у коме се тренер Интера оптужује за пораз.

„Невероватна победа Јувентуса над Интером, 3:2. Зашто је тренер Интера извадио Икардија из игре пет минута пре краја? Због начина игре и присуства на терену, Мауро је кључни фудбалер домаћег тима. После његовог изласка, Јуве је постигао два гола за два минута“, гласила је објава коју, очигледно, подржава и супруга аргентинског нападача, иначе и његов менаџер.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар