Погба: Као дијете сам навијао за Арсенал!

Били су као репрезентација Француске! "Навијачи су сигурно тужни што велики тренер као што је Венгер одлази овако", каже фудбалер Манчестера.

Фудбал 02.05.2018 | 12:00
Погба: Као дијете сам навијао за Арсенал!
Дошао је Пол Погба у Манчестер Јунајтед као својевремено најскупљи играч на свету, али ипак се из различитих разлога није показао онако како су многи, вероватно и он сам, очекивали. Француз има проблема у последње време.

Он је дао интервју за Скај Спорт у ком је говорио о проблемима са којима се сусреће, како се са њима носи, а наравно да је добио и питање везано за одлазак Арсена Венгера из Арсенала.

"Као Француз, имам велико поштовање према Венгеру и свему што је учинио за године које је провео у Арсеналу. Када сам био дете навијао сам за Арсенал зато што је био као репрезентација Француске. То што је Арсен урадио у клубу је невероватно. Навијачи су сигурно тужни што велики тренер као што је Венгер одлази овако. Био је ту јако дуго. Можда је дошло време за растанак", рекао је Погба пред меч свог Јунајтеда управо против Арсенала.

Поставља се питање и Погбиног бивствовања на Олд Трафорду. Није тајна и да је Пеп Гвардиола заинтересован. Такође, многе интересује и однос Погбе и Жозеа Муриња.

"Добар је однос, веома добар. Он је тренер, ја играч. Он води игру, ја играм. Овде сам и срећан сам. дајем све за екипу", каже Погба.

Француз није задовољан сосптвеним партијама...

"Могу боље. Нисам млад, али могу да се поправим, да научим и добијем још искуства. Бићу бољи и бољи током следеће године", каже Погба.

Говорио је о Венгеру, Мурињу, себи, а дотакао се и Мајка Керика који ће се од следеће сезоне пребацити у стручни штаб Муриња.

"Рекао ми је колико трчање без лопте може да направи разлику у утакмици. Зовем то "Лампардово трчање". Трчиш, уђеш у шеснаестерац и то доста помаже".

Погба је неколико пута изостављен из стартне поставе Јунајтеда.

"Није ми пало тешко. То није нешто на шта сам навикао, није ми се догађало раније, али свако мора да прође кроз то. То те чини снажнијим и тера те да схватиш да мораш да радиш јаче. Утицало је на мене на добар начин", рекао је Погба.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар