Тавамба о промјени клуба на љето...

Можда је време да опробам срећу у некој другој средини.  "Заиста ценим Београд. Живот је леп, посебно када су моја супруга и ћерка дошле да живе са мном. Срби су срдачни, Партизанови навијачи веома страсни", каже нападач црно-белих за француски Софоот. цом.

Фудбал 01.05.2018 | 22:00
Тавамба о промјени клуба на љето...
Леандре Тавамба има 28 година и у каријери је већ променио позамашан број клубова. Од 2017. године је у Партизану, а у интервјуу који је дао за француски Софоот.цом објашњава да би предстојеће лето могло да буде време за нову промену.

Свиђа му се у Партизану и Београду, али изгледа да је време за нешто ново.

За промену.

"Имаћу 29 година у децембру. Заиста ценим Београд. Живот је леп, посебно када су моја супруга и ћерка дошле да живе са мном. Срби су срдачни, Партизанови навијачи веома страсни. Освојили смо лигу и куп прошле сезоне. Ипак, ове сезоне, титула је "мртва". Мислим да је за мене можда сада време да опробам срећу у некој другој средини", рекао је Тавамба.

Причао је Камерунац о својим догодовштинама из различитих лига у којима је играо, а посебно је био поносам што је са Партизаном презимео у Лиги Европе.

"Нисмо успели против Викторије Плзењ, али прилично је времена прошло откако је Партизан направио такав успех у Европи", рекао је Тавамба.

Подесетио се и времена у Казахстану када је наступао за Каират.

"Супротно од онога што сам чуо о казахстанском шампионату, није толико лоше. Ниво је добар, стадиони су често пуни. Могао сам да се очешем раменом о Андреја Аршавина или Анатолија Тимошчука. И играо сам први пут Лигу Европе, иако нисмо стигли до групне фазе", рекао је Тавамба.

Камерунац тренутно има проблема са латералним лигаментима колена и неизвестан је реванш полуфинала Купа Србије са Чукаричким, који је на програму 9. маја.

Тавамба је ове сезоне постигао 11 голова у Суперлиги.

Извор: моззартспорт

Фото: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар