Подигнуте руке ка небу за Давида

34 дана борбе за истину и правду. Давидови родитељи, група ''Правда за Давида'' и грађани не одустају. На Тргу Крајине вечерас је било око хиљаду окупљених грађана. Данас је 40 дана од сахране Давида Драгичевића.

Република Српска 28.04.2018 | 18:16
Подигнуте руке ка небу за Давида
''Дуња кад прва отпадне, плод, то вам је крајњи рок. Да ли ћу га скратити, видјећемо сљедеће седмице. Припадницима МУП и свима нама,  свима тог дана морамо ако не изнесу истину и правду и ако ја, Давор Драгичевић, спустим руку, морамо знати на којој су страни. Двије су стране – истина и правда наша и злочини њихови. И то ћемо урадити мирно и достајнствено'', поручио је Давор Драгичевић.

Све је више и чланова групе ''Правда за Давида''. Тренутно, група броји близу 104 хиљаде оних који прате сва дешавања у вези смрти Давида Драгичевића. Давидови пријатељи и вечерас су на Тргу Крајине читали анонимна писма.

'' До јуче смо живјели у лажи и привиду мира. Када сте убили Давида отворили сте очи народу, схватили смо да нема сигурности у граду гдје убице, дилери и педофили ходају слободно, заштићени од обичних грађана'' .

''О Давиду говоре медаље и награде које је освајао, молитве и пјесме које је написао. Дредове које је плео. Транспарент који је држао за Јована и Николу. Давид је био другачији, лијеп, посебан, талентован, паметан и ведар'', само су неке од порука које су прочитане на Тргу Крајине.

Као и свако вече окупљени грађани су заједно са Давидовим оцем и Групом "Правда за Давида" пјевали пјесму коју је Давид написао и која је постала је химна покрета и групе "Правда за Давида". 

''Изгледа да нећу далеко стићи, јер сам ја само пијун у овој причи. Не идем нигдје начинио сам штету, ја сам само још један клинац у гету'', пјевали су окупљени на Тргу Крајине.

Прије тачно седам дана, 21. априла  у Бањалуци  је одржан протес ''Правда за Давида''. На Тргу Крајине било је присутно око 10 хиљада грађана. Тражили су истину и правду. На скупу су стигли грађани из многих градова БиХ. Са подигнутим рукама сви су у глас пјевали Давидову пјесму.

(БН) 



Коментари / 85

Оставите коментар
Name

Правда

28.04.2018 16:24

Неко це бити зртвено јагње из њихове странке. Намјестице да је самоубиство, и заврсити. Знамо ми вас даноноцни рад, а поготово ноцни. Боље вам је да се сви колективно, разријесите, свих дузности. Е кад се ви разријесите, саме це се убице јавити. Ми цекамо да нестанете, да вас не морамо јурити с говњиву мотку, како вам и прилици! ПРАВДА ЗА ДАВИДА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда и Кривда

28.04.2018 18:53

Омладино свака част! Добри људи, свака част! Мислим да убице и њихови помагачи неће још дуго! Ближи се дан када ће један по један падати са Илићем на челу! Давид је дијете из БЛ и то је његова највећа грешка! Даворе, Велики Човјече, издржи, ближи се дан када ће истина побиједити! Кажу да Душа се смири након 40 дана, Давидова Душа ће се смирити када убице буду иза решетака! Мирно спавај Анђеле! Нека је вјечни мир и покој Души Твојој мученој! ПРАВДА ЗА ДАВИДА! ПОДРШКА НАЈБОЉЕМ ТАТИ НА СВИЈЕТУ!

Name

Персона нон грата

28.04.2018 19:29

Правда за Давида!!!!!

Name

Ре

28.04.2018 21:40

Ово ће ова дивна омладина истјерати на чистац. Знам то јер су паметни, поштени и хумани. Сретно Вам дјецо моја.

Name

М

29.04.2018 04:13

Васковић данас помиње,оног планинара.... На почетку ових протеста,ја написах да планинар вјероватно негдје у планинама "нешто"узгаја. И Васковић то врло добро зна,само он ментално уништава врх МУП-а,па само мало наговјести.Ти Васковићу добро знаш,шта планинар и за кога сади. То су те двије индивидуе које знају све о Давидовој смрти,планинар и овај што пише писма Ћулум.Све приче о томе како је био на полиграфу су лаж,све што су рекли је лаж апсолутна лаж. Овом приликом желим реци да новинари и Даворов правни тим,траже изјаву,званичну изјаву од Костресевића,нека он и јавни тужилац дају изјаву до гдје се стигло у расвјетљавању овог убиства.

Name

Вања Субасиц

29.04.2018 05:37

Зар је нас,преко 100.00 људи блесаво,болесно или хипнотисано а њих ,сацица паметних,исправних и истинољубувих? Зао ми је и оних РОБОВА СИСТЕМА који због двојих полозаја и титула не смију ни да ставе један лајк сагласности а камоли да се придрузе правди.Ех,Господо ,једва цекам да вас видим повикене главе и оцију пуних срама кад се истина објелодани!Васа савјест це вас муцити сто се нисте опредјелили за испревно.Како цете и ви сви неутрални зивјети мирно сами са собом и даље у овом граду? А ПРАВДА ЦЕ ДОЦИ!!!САМО ПРАТИТЕ,ОНАКО,НЕОБАВЕЗНО!!!

Name

Ре Вања Субашић

29.04.2018 10:01

Смањи мало доживљај и мани се лајкова. Доста људи хоће и правду и истину, али у неким дијеловима вашег перформанса правите од цијелог случаја циркус. Гдје да се стави лајк, је ли на текст о прикупљању пара за неког' ко ради са кафићем у БЛ и ко хоће од туђе муке да извуче корист? Зашто нисте провјерили и установили праву истину о тој жени: како се опходи према својим радницима, даје ли им плату, да ли су пријављени... Побркали сте Ви неке ствари и немојте се чудити шта вам људи замјерају такве будалаштине.

Name

Шта се чека

29.04.2018 20:57

Јесте, јесте, шта се више чека, ништа се не чује од Кострешевића и тужиоца? Колико дана већ нови тим, шта чекају?

Name

пјесма

30.04.2018 08:01

Ову пјесму треба такодје добро анализирати. Ово је његов бунт јер као да је упао у окрузење дроге и пиун у прици мозе знацити некакав дилер у окрузењу свег тог зла. Види се да је момак и из разведене породице а такви су лака мета улице. И та веце гдје је наводно обисао 6-7 кафана је за анализу ста це у свима њима за веце. Све анализирати да се додје до олоса који га је убио и мотива.

Name

Ре: пјесма

30.04.2018 11:29

Покусај анализирати сам себе, па мозда несто корисно, за себе, и откријес. Инаце, бесмислен си или од владајуцих плацен. Дангубо!!!!

Name

васке

01.05.2018 15:51

Правда за Давида,правда за све.Зивот или смрт..

Name

Лактаси

28.04.2018 16:27

Види ти предсједника како је добар па он је крив сто се нехвата убица он дрзи конце у својим рукама

ОДГОВОРИТЕ
Name

Влад Тепеш

28.04.2018 16:32

Чуј Милорада, он би се сада некако увукао на мала врата. Како је само одударао у маси пред тужилаштвом, као нека сабласт. Он једноставно није и не може бити један од нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ааа

28.04.2018 18:52

Ревидирао став,

Name

цовјек

28.04.2018 16:35

Ова омледина својим наступима и одлуцносцу враца вјеру људскост и постење.Они су ти које треба подрзати,и који це пронаци правду за Давида и његову породицу.Немогуце је висе трпити овај јаваслук,лази и преваре резима.Омладино свака вам цаст,ви сте снага коју води исправна ствар,и вама се нико немозе супроставити нити вас купити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

28.04.2018 17:02

Браво за коментар али гдје су студенти и борацка удрузења.Ако је и било каква сумње сад је све јасно да су под сапом Додика .

Name

реСимо

28.04.2018 18:13

Који студенти? Савић, Ковачевић, Сладојевић из студентског парламента. Па то су ликови који у сваком смислу одударају од младих који се сваки дан боре на тргу да се разјасни убиство. Вође студентских организација су скоројевићи који само гледају да се приближе великом вођи и да се сутра ухљебе на неко измишљено мјесто у влади

Name

Ре Симо

28.04.2018 18:24

Симо зар ти стварно мислис да код нас постоји студентска и борацка организација.То су узурпирали полтрони који немају право да предатављају ни једне ни друге.

Name

Нада

28.04.2018 19:47

ОВА ДЈЕЦА СУ БУДУЦНОСТ ЈЕДИНА ИАКО СУ НАС ЗАДУЗИЛИ И ОПЉАЦКАЛИ ДАЈТЕ ОСТАВИТЕ НАС НА МИРУ ДА МИ ИЗГРАДИМО ПОСТЕНУ ЗЕМЉУ КАКВУ СУ НАСИ ОЦЕВИ ИЗГРАДИЛИ.ОВАЈ ЦОВЈЕК ЈЕ РАТНИ ВОЈНИ ИНВАЛИД И БОРАЦ ПРВЕ КАТЕГОРИЈЕ КАКО НИКО ИЗ БОРАЦКЕ НИЈЕ ДОСАО ДА ГА ПОДРЗИ.НИЈЕ ТО ПОЛИТИКАНСТВО ЦОВЈЕК ЈЕ ИЗГУБИО ДЈЕТЕ А ДАО ЈЕ КОМАД ТЈЕЛА ЗА РЕПУБЛИКУ СРПСКУ ТО ЈЕ СВЕТИЊА.КАКО БИХ ЗАСТИТИЛИ И СТАЛИ НА СТРАНУ ДА СЕ ТО ДЕСИЛО ДЈЕТЕТУ ПОГИНУЛОГ БОРЦА.

Name

модрицанин

28.04.2018 16:46

Повезиват "наводни" захтјев против себе са Убиством Давида је у најмајну руку безобразлук.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Влад Тепеш

28.04.2018 17:07

Заиста одвратно. Само више не пролазе бакиначки фазони.

Name

мислим да је рјесење у овом стиху

28.04.2018 16:52

Изгледа да нећу далеко стићи, јер сам ја само још један клинац у причи. Не идем нигдје, начинио сам штету, ја сам само још један клинац у гету".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

28.04.2018 17:09

Назалост, и ја мислим исто :(

Name

Паметњаковицима

28.04.2018 17:25

А рјесење је?

Name

гето

28.04.2018 18:05

Ма ви не мислите ..ви који сте само зељни улице и нереда на улицама бањалуке ...ви незнате ни разлог праву због којег сте ту , али вам је јааако стало да русите по улицама бањалуке...па дали сте цитали да је данас негдје у сад откривен полицајац који је убио 12људи и силовао преко 50 зена ...дали знате да јос нема ни једног имена о нападу на Вуцица у Сребреници ...дали знате да нема убице Оливера Ивановица ...прије неки дан јр убијен Радуловиц у кафицу на пред 50 љди и нема убице јос ...пустите пилицију и тузиластво да раде ...ја бих рекао да је вама стало да се убица (ако је децко заиста убијен) никад не надје како би ви ипак прогурали нереде на улице бањалуке .

Name

Терс

28.04.2018 18:14

Испадосе стихове јос мало ко Гетеови, доста претјеривања..не идите у крајњост..открити до краја ста се десило са јадним момком али не претјерујте,као да је битно сто је писао неке пјесмуљке

Name

ре гето и терс

28.04.2018 18:50

Кад се код нас поцне откриват ста су нам урадили баја и кумови, оно сто је овај уцинио у америци це бити као нестаслуци бебе у вртицу.

Name

Фор Гето

28.04.2018 18:52

,,Неки људи да би досли на власт не бирају средства,а када додју на власт исто тако не бирају средства да на њој остану,,.

Name

Ре Гето

28.04.2018 19:16

Колико знам, од кад траје окупљање ни један инцидент није направљен. Доста је нама више неправде. Свакодневно одлазе наши најближи, и ми гледамо како да одемо да се спасемо. Одавно нам је угрожена егзистенција,сад су угрожени и животи. Баш мене брига ко је власт, све док та власт поштује закон. А ово је опште безакоње. И наравно да се народ дигао, јер је кап прелила часу.

Name

М

29.04.2018 04:27

Није важно,шта је писао и како је писао,неко воли ту врсту музике,неко не.О тим стварима се не расправља,овдје је важно да је момак убијен,сви смо видјели његово тијело,пребијено његово тијело,јадан му отац и јадна му мати,како имају снаге и дисати. Овдје је дакле важно да је он пребијен и убијен,знамо да је полиција то урадила,о томе више не требамо ни причати,знамо да су свједоци планинар и овај што пише писма и разгледнице. Колико људи је упетљано у скривање тога,и ко је водја те организације,то су велика питања,још увјек без одговора.Министар,Предсједник,тужилац,знају одговоре,али изгледа да они не смију ништа урадити,неко моћнији их држи у шаци. Да ли ће Давор наћи убице,именом и презименом,праве убице,то лично,не вјерујем.

Name

Персона нон грата

29.04.2018 07:28

А да је дијете утицајног моцника у питању вец би се знало ко су кривци,или кривац...Правда за Давида! Доста нам је неписмених,као и неуких, са разним дипломама,оде све у п.м., а ми гледамо и мислимо куда бјезати...Докле,људи?!!

Name

микс

30.04.2018 08:23

М: ето ја не видим да је убијен, званицно обје обдукције су рекле да се утопио, дакле или саомубиство или је бацен онесвесцен у воду па се утопио, сто и јесте онда убиство, али тврдити 300% да је убијен не пије воде

Name

ремикс

30.04.2018 12:28

Званично, обе обдукције се разликују у процјени времена смрти. То је јако битан детаљ. Такође полиција је лагала на пресс конференцији. Још један битан детаљ.

Name

Мислим,постојим.

28.04.2018 17:24

Битанге несколоване,гмизавци власти,људи без трунке морала,који само климају главурдама и раде шта им се каже то су ти који треба да ријесе ситуацију.Не будимо наивни толико.То они не могу и не знају урадити.Немају муда и не смију.Ипак је ово створена Партијска организација илити секта и овдје и у Федерацији.Нема ту Босне и Херцеговина ни на видику.Тамо ведри Изетбеговиц годинама а овдје Додик такодје годинама.Воле се ко браца родјења јер један другом чувају ледја а народ је колатерална штета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Канада

28.04.2018 17:46

Само ти цекај лазовцино. Нецес ти ниста предузети јер не смијес оф мафије у својим редовима а нити је твоја надлезност била да присуствујес сахрани, прикрадас скупу ПРАВДА ЗА ДАВИДА као лопов И да се уопсте мијесас у ову трагедију. А кад си то вец урадио , да си имао постене намјере , требао си посмјењивати врх полицијске мафије одмах након оног гнусног извјестаја оф 26. марта јер је вец тада било све јасно. Свима па И теби.Ти И твоје квази- институције су створиле стање анархије у којој свако убија кога хоце без икаквих бојазни да це бити казњен. Доци це теби главе ова храбра младост, они су осјетили да су прекорацене све границе И да нема ста висе И ста горе да се деси. И да нема даље. Искрено зелим да И ти И твоја мафија заврсите у затвори голи И боси без ицега сто сте до сада покрали. То би била најмања могуца казна у односу ста сте урадили свом народу И најмања могуца статисфакција породицама убијених ција сте убиства затаскали. ПРАВДА ЗА ДАВИДА !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Канада - исправка

28.04.2018 19:47

Моја греска. Овај мој коментар је упуцен оном муфљузу Додику И требао је бити под другим насловом. Због временске разлике није увијек могуце благовремено испратити вијести које ме интересују.

Name

М

29.04.2018 04:32

Ви у Канади,ако живите у енглеском говорном подручју,знате шта значи "руббер нецк",е овај Милорад ми пред тужилаштвом личи на руббер нецк.

Name

ре Канада исправка

29.04.2018 07:43

Веома је блиско оно што је анализирао инспектор Борислав Радовановић. Анализа снимка на којем се види Давид Драгичевић како се растаје са младићима испред Боске а затим га дочекују друга двојица неких двадесет метара даље има смисла. Највероватније да су то била полицајаца у цивилу који су одвели Давида и стали су на таквој удаљености да камере не могу да их сниме

Name

Михам

28.04.2018 18:06

40 дана ? Нема сансе..мање пуно..рекосе да је отац у тиму за истрагу, па сто не реце докле додје истрага?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре михам

28.04.2018 19:22

Давид је нестао 18.03. Колико је мени дана до данас? Отац је рекао да неће износити детаље истраге. А и коме је то дужан да се правда?! Можда вама? Мени? Од кад је синоћ Васковиц обавио нови блог, ја сам у шоку. Прочитајте слободно. Просто се питам гдје живим. И колико је моје дијете од 15 година сигурно ? Шта ако се сутра не свиди неком ко има везе у полицији или политици?

Name

Терс

28.04.2018 19:59

У тексту стоји 40 дана од сахране,на то мислим

Name

ре терс

28.04.2018 20:54

40 дана се прави у суботу прије 40 дана. не ваља се правити да послије кад продје..

Name

СНСД-овац

28.04.2018 18:09

Богами, масовнија је фејзбук група ПРАВДА ЗА ДАВИДА од наших чланова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Терс

28.04.2018 19:00

Хахаха...тацно..бројнија

Name

Види се

30.04.2018 07:00

Који сте вас два јаде јадне, исмијавање на овакав наслов, НЕКО ВАС ВИДИ, НЕКО ГОРЕ КО СВЕ ЗНА.

Name

??

28.04.2018 18:47

,(жао ми је момка искрено) ал ово баш,,ко секташи ...начин ,мајице,,,не знам шта би рекао у овом лудом времену..све некако поприма ,,,, навијачку,слику,, наравно да треба ухапсити убице.. али.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Какви

28.04.2018 19:30

Какви секташким да ли је неко позвао на освету? Систем никада није ни функционисао.У тужилаштву и полицији одлучују корумпирани и политички обојени људи.Власт се спрда са овом смрћу шаљу пореску управу да се затвори кафић који добронамјерно подржава окупљања.

Name

Ре ???

28.04.2018 19:30

Нису ли сектаси и људи у страначким мајицама? Овдје је ријеч о убиству нашег суграђанина па ето то неком смета! А не смета кад "господа" урла са трибина и испод шатора и просипа гомилу лажи? Не сметају нам губици и пљачке у јавним предузећима, и свакодневно што је неко од нас покраден и оштећен? Ево сад и убијају! Па докле да ћутимо?

Name

Ре ??

29.04.2018 06:44

Ти децко или си дебело глуп (заглупљен) или си бот,на будзету или несто слицно.Ако хоцес моземо да вам потписемо да мозете да нас одстрељујете ако не платимо рацун за струју или ако увриједимо Великог Водју.

Name

упитник упитнику

29.04.2018 10:49

Ај све занемари...пусти мајице, шаку,...пјесме...и даље је најбитније оно због чега је све почело: правда и истина Како то неко може губити из вида?

Name

ре ?????

30.04.2018 00:59

Какво размисљање о мајцама. Па шта мислиш о ЧЕ ге Вари, кога је цијели свијет носио и носи на мајцама. Ти вјероватно преферираш мајце са политичким слоганима.

Name

Октобар 1864

28.04.2018 18:51

Пркосис им, Давиде. Јос увијек им пркосис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цини Ми Се

28.04.2018 18:53

Ово дефинитивно постаје политицки ријалити!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фарма

28.04.2018 19:14

Када смо код ријалитија,он траје од 1992.год.,мислим да це се прије свемир сабити у једну тацко него да се ово заврси.

Name

Ре

28.04.2018 19:23

А сто политички?

Name

Игор

28.04.2018 19:01

Ја знам једно...Ако неко попусти из власти. И крену хапсења, десице се револуција у Бањалуци, потмогнута од стране "одредјених" агенција. Ста це бити даље то сви знамо, борбе власти И народа. Знаци цивил wар...Ко казе да нисам управу, тај је преспавао 92 у Бањалуци...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Игор

28.04.2018 20:09

У праву сте Игоре. А шта ви мислите ко ће попустити? Нешто не вјерујем да ће овај народ коначно окупљен и уједињен,нажалост поводом трагедије.

Name

Игор

28.04.2018 20:53

Имењаце о цему прицас . ОВА ВЛАСТ не мозе да ПОПУСТИ јер је она потпуно криминална. Она мозе само да оде . Проблем је сто власт има толико војника који из ситног интетеса подрзавају или бар прецуте све сто она криминално уради. Овај протест није довољан за промјене . То су углавном младе неискварене дјевојке које не знају да се боје и носе идеал ПРАВДЕ. Мускараца који су носиоци РЕВОЛУЦИЈА је врло мало , они су упласени . Миле ако успије да покраде, купи и ове изборе у следецем мандату слиједи потпуни потоп и исељавање посљедњег цовјека који мисли својом главом и има могуцност да оде . На тим просторима назалост нема среце , трулез се осјети свуда.

Name

Мммммммм

28.04.2018 20:47

Свака цаст овом цовјеку!!! Његовој вољи и упорности да доказе правду... Родитељ каквог свако само мозе позељети... Правда за Давида!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

новинар поново

28.04.2018 21:10

А, Срна којом управља П.С. преко Собарице није побјавила ниста, а има 20 нељуди у БЛ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

новинар поново два

28.04.2018 21:31

Да нема ТВ БН, Васковица, и јос неких портала, нико не би знао ста се десава у РС. Браво ТВ БН, Васковицу.... Када се промијени секта, Васковиц и уредници ТВ БН да преузму РТРС и Срну.....али им неће бити лако, прво дератизација.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са стране

29.04.2018 07:36

Тако'е, новинару! Па да са Јавног сервиса, к'о људи, гледамо курве, пардон старлете, слушамо турбо-џихад, читамо смс-ове из дијаспоре и гледамо најдебилинији серијски програм. То би био напредак, у ПМ!

Name

правда стизе

28.04.2018 21:53

Правда правда правда самосе немојте поколебати и устрасити од лопова и убица невиног младица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Новинар

28.04.2018 22:07

Погледајте извјестај РТРС, са данасњег окупљања Правда за Давида, ни ријеци о скупу, него двије Додикове реценице, срамота....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТИНА

28.04.2018 22:08

САМО ИСТИНА НАС МОЗЕ СПАСИТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мачији живот или метафора

29.04.2018 04:23

Близу мене један мачак из комшилука све малтретирао другог мачка из комшилука док слабији није угинуо. Кад за неко вријеме видим онај јачи мачак згажен на цести.

ОДГОВОРИТЕ
Name

роле

29.04.2018 04:24

Идите радите несто,безхљебовици једни..пустите да се гроб слегне на миру..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре роле

30.04.2018 19:16

Прије бих рекао да је теби и таквима као ти више стало до тога да се око овог случаја слегне прашина, него што ти је истински стало до Давидовог гроба. Има ли пречег посла од тражења истине? Ти би бојим се волио да је несретни Давор у свом болу усамљен на тргу па да му комунална или редовна полиција одрежу какву казну због ремећења реда. Ето по мени ова Бањалучка омладина ради у овом случају једино што је могуће. Мирно и достојанствено бууде нашу успавану савјест. Због тог њиховог труда и што су уцвијељеним и вјечно ожалошћеним родитељима у њиховом болу близу њих велико им хвала на томе. Због ове покренуте енергије више ништа неће изгледати као до сада. Јасно ми је да би неки жељели омладину као добро организовану групу климоглаваца који би са црвеним заставицама у рукама на сва уста хвалили "његов лик и дјело" Сва је срећа па је изгледа са тим готово. Правда за Давида.

Name

Револт

29.04.2018 05:33

Све је то фино али мислим да власт по том питању неради ништа.Постоје информације да се чека да продје што више времена па да се то како они кажу смири.Баја мајстор манипулације опет је успио .СНСДа ништа осим њи сами није битно најмање народ то је потрошна роба.Само власт паре фотеља и извучи од народа што више пара.Давид њи неинтересује.Покушали су одњега направити хулигана криминалца дилера наркомана.А од Давора страног плаченика Сорошевца рушиоца институција РС водју обојене револуције итд.Ето колико њи интересује Давид.Има достс народа који је огорчен сбом овом ситуацијом али због посла положаја ухљеба функције личне користи несмије изразити свој став јер сљеде санкције откази.И онда по онок старој јел Тале јест капетане.Мислим да је требало дичи ревокуцију и срушити кримосе на великом митингу али баја је то успио разводнити.Мислим да они Давора несватају озбиљно али да човјек све више и више пиз..ди и ако скоро овај шљам од власти не уради ништа мислим да че Давор сам урадити нешто њима.Баја је дио свега па и тога .Јако добро се зна и ко су убице али се инсистира на несретном случају.Што је њихов крајњи циљ.Давиду нек је лака црна земља и нек почивс у миру.А ови ови знају они који дабогда никад имали мира и да им се врати сва бол родитеља убијених.Ту нема бога нема правде и зато треба отичи одавде.И нас че као и наше очеве због свевишњи циљева СекраСНСДа набити на колчеве.Само РЕВОЛУЦиЈА И Рушити на тенковима је дошао мирно нече отичи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одличана анализа

29.04.2018 10:55

И Миломир Марић је у својој емисији Добро Јутро прије неки дан спомињао како је био у Бања Луци онај дан када је дошла Литвињенко.И каже како су била паркирана борна кола полицијска.Још каже Марић како је импресиониран МУПом Републике Српске,хвали Додика.Мислим пошто телевизијске екипе често долазе из региона Марић би преко своје телевизије Хапy требао да покрије и овај случај убиства Давида Драгичевића у Србији дакле да се никако не спомиње полицијски врх РС који је одговоран за давање лажних информација и проглашавање случаја неком случајном смрти.А наравно Додика би прогласио за неког спасиоца случаја јер је обезбједио другу обдукцију

Name

Ре: револт

29.04.2018 19:08

Засто не казете ко су убице кад тврдите да се зна???

Name

Мами

29.04.2018 05:57

ПРАВДА ЗА ДАВИДА И ПРАВДА ЗА ЏЕНАНА ЈЕ ПРАВДА ЗА ИСТИНУ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

милоао

29.04.2018 07:37

Тацније рецено, подигнуте су саке као у слуцају русења Слободана Милосевица. Нарандзаста револуција. Само ми није јасно да ли је отац тог наркомана добио паре за ово или су му дигли его прицама како је битан лик.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре милоао

29.04.2018 09:29

Овај бот је добио дупли сендвиц. Немас осјецај за људе!

Name

Инсајдер

29.04.2018 08:38

Даворе пилција има викендице изван бањалуке у којима се брутално премлачуј и муче људи.Једна от ти је у Карановцу али нема ко то да истражи и потврди зато што су у огри са влашчу.Опет исто ти исти из карановца млате људе под кишобраном полиције и власти.Брутална убиства попут овога рад дугогодошњи затвореници који се инкпгнито пуштају навече да за полицију одрад прљави посао за узврат имају привилегије у затвору и смањење казне.Обаве посао врате се у челију све у сарадњи са полицијом и нема свједока нема трага они се воде у челији и никоме ништа.Ово личи на њихов потпис.У овом ентитету без власти и части гдје је основа мито корупцијакриминал лично богачење страховлада и брутална убиства све је то зато што се власт небоји народа сведно им је.Нек васковић и ово провјери али ми и та твоја и његова борба изгледа као борба Дон Кихота против вјетрењача.поз и ПРАВДА ЗА ДАВИДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

29.04.2018 10:09

О шта ти наприча Божји човјече, па ти си се баш уфур'о у случај. Нити са ти какав Инсајдер, нити је тачно то што помињеш.

Name

ре Инсајдер

29.04.2018 11:16

Ко зна можда је то и истина. Ту има и дроге. Ко зна можда је тога било у Бања Луци и за вријеме СДС-ПДП 2001-2006, првог мандата СНСД 1998-2000 те првог мандата СДС 1990-1997...

Name

ре

30.04.2018 01:07

А мени више личи на борбу Давида и Голијата.

Name

Љубомир

29.04.2018 11:21

Правда за Давида стигла и до Цириха. Његово погубљење це донијети промјене у Републици Српској. Јер це Драги бог да Васкрсне дусу Давидову и донесе бољитак нама свима. Нека је зив медју нама Давид. Подрзка храбрим Родитељима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цобy69

29.04.2018 14:52

Треба пружити подршку породици и треба имати разумјевања ,вјерујем да се тешко помирити са таквим губитком.Једина ствар која ме чуди овдје је то што све пласирано у јавност се узима здраво за готово.Сада испаде да су сви стручни да тумаче налазе патолога,сви све знају,људи се јавно прозивају,новинари максимално манипулишу информацијама.Ево прошло је више од мјесец дана ,стално се прича о томе како је Давид убијен, искрено да вам кажем ја још увијек нисам видио ни један материјални доказ који то потврђује.Уопште не могу да дам мишљење о начину смрти ,али ми исто тако и прича о самоубиству није оправдана.Моје скромно мишљење је да када се прича о овоме треба више да се користи "Здрав разум" а мање "срце".Вјерујем да се моје мишљење многима неће свидјети ,волио бих да гријешим у вези свега што сам навео и да је све ово до сада што су чланови групе урадили било стварно оправдано и утемељено,надам се да ћу то сазнати у што скоријем периоду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пихгованце

30.04.2018 08:20

Мени ово ко дјеца сунца, бозе ми опрости, ко хипијевци дрогирани ? каква је ово опастност за власт ??? никаква

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ало Ало

30.04.2018 11:21

Правда за Давида!!

Name

Мијо милоа

30.04.2018 13:51

И ја висе волим да видим говеда са задриглим главурдама испод сатре. Ој ора је, ора јеееее

Name

:(

01.05.2018 07:24

Давор је просле седмице на скупу најавио да це се убудуце окупљати само недјељом. Медјутим, "маса" не да стати. Пљусте коментари да нема стајања. И окупљање је настављено. Не схвата руља да требају пустити цовјека да се покуса опоравити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Закон1

01.05.2018 13:36

Ако СЛУЧАЈНО провјерите у комори доктора да ли Зељко Каран има дозволу за рад : НЕМА.

ОДГОВОРИТЕ