Лука ме присиљавао да правимо друго дијете

Наташа Беквалац наводно се поверила пријатељици да ју је супруг Лука Лазукић присиљавао да праве друго дете.

Забава 28.04.2018 | 12:09
Лука ме присиљавао да правимо друго дијете
Певачица је испричала да јој је муж неколико сати пре инцидента тражио да му роди бебу само након месец и по дана након што су добили ћерку Катју како би је задржао у кући између четири зида.

– Када је Наташа саопштила Луки да иде код кума и сарадника Алена у студио да снимају нове песме, он се унервозио и покушао да је увери да јој одлука није паметна. Говорио јој је да јој је рано да се врати на посао јер се тек породила и да треба да брине о њиховој ћерки Катји зато што је добра мајка и таква треба да остане. Такође јој је рекао да је потребна у кући и да не може да поднесе када је други мушкарци гледају на наступима, а да он није ту – каже извор за и додаје:

– Беквалчева је покушала да му објасни да им понестаје новца и да је принуђена на то да што пре мора да заврши нове песме и врати се на сцену. Након њеног одговора, он је због љубоморе побеснео и извикао се на њу. Није јој дозволио ни да доврши реченицу, а већ је постао агресиван. Прво је почео да јој замера што је заљубљена у ћерку Катју, а онда јој је рекао да под хитно морају да направе друго дете. Наводно, он не жели да међу њиховом децом буде велика разлика у годинама и да је сад прави час да пораде на томе.

Наташа је била у шоку. Покушала је да му објасни да није прошло ни два месеца од порођаја и да је прерано, а уз то им ни финансијска ситуација није на завидном нивоу. Недавно ми се жалила: „Присиљавао ме је да правимо бебу, не могу више да га поднесем.“ На крају јој је признао да је љубоморан кад пева и да му је намера да је држи само поред себе . Лука је окренуо Наташи леђа, залупио врата и отишао. Она је уплакана после тога отрчала у студио. После неколико сати настао је хаос, када ју је он пребио – завршава извор.

ПР тим Наташе Беквалац у њено име је потврдио ову причу.

– Истина је, али не бисмо ништа да износимо јавно док Наташа пролази кроз тежак период – поручио је певачицин портпарол.

Новости
фото:интернет

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Ре

28.04.2018 11:13

Јадни они, немају новца. Не се..!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

28.04.2018 15:04

Зато су се и тукли ста друго,варали су једно друго,имали су везе прије мијењали партнере ко царапе,Ната је бар позната по томе да је пар људи финансијски опустосила... Е сад кад се сударе двије особе слицног карактера деси се то сто се деси и зато је боље да се разидју него да се туку и да неко страда

Name

Драшко

28.04.2018 15:01

Кога интересује твоје приватне приче глупачо. А тај твој је исто будалетина кад је успио на тебе налетити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оља

30.04.2018 07:10

Мускарци, барем вецина , цезну да освоје разголицену даму било да је "обицна" цура, ту негдје око нас или ону која је вец постала позната, а онда би је умотали да је висе нико не види, осим њих. Има, додусе, и оних који узивају сто другима расту зазубице кад продју са својом полуголом "мацком", али су у мањини. Цим је зена спремна да се разголити, то је знак да зели муску пазњу и она таква остаје. Батинама ту нема мјеста, из једноставног разлога, сто то није људски, а сто је музик управо добио сто је тразио.

Name

Мица Маца

28.04.2018 15:27

Све су други криви,ма наравно,натјерасе је да се заљуби,да се уда,да радја...ееее...

ОДГОВОРИТЕ
Name

вук

28.04.2018 16:24

Протјерати из Србије да не буде узор зенској дјеци у напаценој и дјецом сиромасној Земљи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

29.04.2018 06:09

Најбоље да се врати цазиму или да се уда за змаја од сипова

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иван

30.04.2018 09:27

Браво, Змај је лијек за овакве.