Лијечење Марине Туцаковић у Њемачкој није успјело

Лечење експерименталним вакцинама којем се подвргла Марина Туцаковић у немачком граду Улм по свему судећи није успело

Забава 28.04.2018 | 12:07
Лијечење Марине Туцаковић у Њемачкој није успјело
Туцаковићки се канцер није повукао након терапије, због чега је принуђена да тражи нови вид лечења.

- Надали смо се, али се канцер није повукао. Породица је забринута, размишљају о томе шта ће даље радити како би Марина оздравила. Њено тренутно здравствено стање није добро. Она је велики борац и на целу ситуацију гледа са позитивне стране. Размишљају о одласку на Кубу, али Марина има страх од летења, па је тај пут под знаком питања. Син Лаћа је уз њу, заједно се боре - открива извор близак Туцаковићевој.

Списатељица Исидора Бјелица пре две године била је на истој клиници као и Марина, где је покушала да се излечи истом методом.

- Пре две године била сам два пута у Немачкој на истој клиници као Марина, али ми то није помогло. Да су наставили да ме лече, сада била бих покојна. Марина има другу врсту канцера и од тога зависи како делује терапија. Болница "Аџибадем" у Македонији ме је извукла - открила је Бјелица, која је победила опаку болест.

Марину подржавају пријатељи са естраде: Јелена Карлеуша, Светлана Цеца Ражнатовић, Ана Николић, Данијел Павловић и многи други. Неки певачи одлучили су да стопирају рад на албуму и сачекају да Туцаковићева оздрави како би наставили даљу пословну сарадњу.

Новости
фото:интернет

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Марy

28.04.2018 21:53

Држи се Марина! Нека ти је Бог на помоћи! И ја сам прије 6 мј.оперисала дојку имам 37 год. И двоје мало дјеце. Недам се... Све је то Божје давање Он тачно зна зашто нам даје болест...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгомир

28.04.2018 23:00

Па засто си се ти Марy лијецила ако је то све бозије давање. Засто се ниси само молила богу И он би те сигурно излијецио. 21 вијек је, цоме он Марy

Name

Ре: Драгомир

29.04.2018 13:15

А, од када бројиш године, па знаш да је ово 21. вијек? Тако је то кад сам себи ускочиш у стомак. :) Читај мало, нпр., записе манастира Острог, па ћеш видјети колико је људи исцијељено молитвом и силом Божијом кроз Св.Василија Острошког. Читај мало о светитељима Козми и Дамјану. Човјече, 21. вијек је, а ти само знаш пар ријечи на енглеском. Срамота!

Name

Марy

29.04.2018 10:24

Драгомире нека ти Бог опрости молицу се и за тебе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

29.04.2018 15:30

Моли се онда и за мене, Марy. Какав бог и какви бакраци?

Name

Ре

30.04.2018 10:52

Бог је један и јос петорица

Name

гоца

05.08.2018 19:26

Зелим да се једног дана сретнемо и да Вам исприцам моју борбу вец 30г.Будите јаки и неразмисљај те пуно о болести.Ја сам примала хем.тетап, а била гладна.Не могу да писем колико бих вољела да се лицно видимо и да прицам свој роман.Зелим вам пуно снаге и истрајте у болести велики поззз

ОДГОВОРИТЕ