Погба је љут! Много љут!

Мени суде по головима и асистенцијама, а кад неко други одигра добро онда је играч утакмице! Везиста Манчестера о коментарима његових партија ове сезоне. . .

Фудбал 30.04.2018 | 15:45
Погба је љут! Много љут!
Статистичари виде само бројеве. Не занима их учинак који се не може прецизно измерити. На пример, допринос централног везисте једној екипи. У конкретном случају Пола Погбе Манчестер јунајтеду, због чега се Француз пожалио на третман у острвској јавности.

Дао је пет и наместио 12 голова у досадашњем делу сезоне, што ће на Олд Трафорду подвести под вињету „добро“, међутим, остаје дилема да ли је то довољно да оправда 105.000.000 евра уложених у његов трансфер из Јувентуса пре два лета.

„Смешно је како о мени људи не суде на основу онога што пружам на средини терена, него ме оцењују по броју голова или асистенција. То је истина. Могу да одиграм врхунску утакмицу, али ако га не дам или ако не омогућим саиграчу да то учинини, казаће „то што он ради је нормално“. А ако неко други уради исто што и ја, онда је све другачије. Можда ће тај неко чак бити проглашен за играча утакмице“, помало је љутПогба, можда и због утиска да је све време у центру пажње, да се сваки његов потез мери, што је и логично за најскупљу куповину у историји Манчестера.

Подсетимо, навијачи и стручна јавности нису баш задовољни како се показао у другом мандату на Театруи снова. Жозе Мурињо га јавно брани, али...

„Другачије се суди о мени, али је то добро. Тера да напредујем. За мене је таква ситуација изазовна. Прихватам све на добар, а не лош начин. Покушаћу да будем стрелац или асистирам, желим да одрадим свој посао на средини терена. Ако могу да помогнем екипи у нападу и одбрани и тако направим разлику онда ћу то и чинити. Ако дам гол или асистирам за њега, тим боље“, истакао је Погба.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар