Остаје!

Ернесто Валверде ужива подршку у Барселони и нико у клубу не размишља о смени.

Фудбал 29.04.2018 | 22:00
Остаје!
Председник Барселоне Ђозеп Марија Бартомеу демантује тврдње да је клуб са Ноу Кампа спремио отказ тренеру Валвердеу после елиминације у четвртфиналу Лиге шампиона од Роме.

Говорећи за радио Кадена Сер челник Блаугране је био врло јасан:

"Лаж је да је позиција Валвердеа угрожена. Тек је у првој години уговора на почетку великог пројекта, његовог пројекта. Задовољни смо његовим радом и редовно се састајемо да дискутујемо о будућности Барселоне. Нико није споменуо раскид, нити смену тренера на састанцима управе. То је све измишљотина штампе. Потпуна лаж која се често појави у медијима. Неко је у Барселони то можда споменуо, али у клубу и у управи нико", уверава Бартомеу.

Први човек Каталонаца каже и да не постоји ни грам сумње у знање и квалитете Валвердеа.

"Након свега што се догодило прошлог лета (трансфер Нејмара) нико у управи не сумња у Валвердеа. Сви смо разочарани због тога што се десило у Риму, али морате да погледате и начин како смо се понели после тог пораза. Освојли смо куп и славили у Примери. Нико у управи не сумња у тренера после Рима. Нико. Успех клуба у овом пројекту је загарантован. Ако освојимо дуплу круну, биће то одлична сезона. Није перфектна, али то је тек осма дупла круна у историји и треба је ценити. Без обзира шта Реал уради у Лиги шампиона", подвлачи Бартомеу.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар