"Однос између Спарса и Каваја је покварен!"

Прва звезда Сан Антонија Кавај Ленард пропустио је малтене целу сезону због повреде, а многи спекулишу да је у ствари могао да игра, али није хтео.

Кошарка 03.05.2018 | 18:15
"Однос између Спарса и Каваја је покварен!"
Новинар ЕСПН Адријан Војнаровски преноси да је однос између Спарса и Каваја покварен и да мора да се зацели, иначе будућности између њих неће бити.

Кавај је ове сезоне одиграо само девет мечева, на којима је бележио просечно 16.2 поена, док је претходне сезоне одиграо чак 74 уз просечно 25.5 поена по утакмици.

"Однос између Каваја Ленарда и Сан Антонија је покварен и мора да се поправи, пре него што му се Спарси обавежу и понуде му максимални уговор. За то ће бити потребно много приче и компромиса", рекао је Војнаровски.

Ленарду ће Спарси, једини у целој лиги, моћи да понуде петогодишњи уговор у вредности од 219 милиона долара. Све остале екипе могу да му понуде уговор на четири године, вредан 139 милиона долара.

Ако би потписао са 'Мамузама' годишње би зарађивао 43.8 милиона, а са било којом другом екипом 34.8 милиона, тако да је математика јасна.

"Нема поенте мислити да ће организација као што су Спарси на слепо понудити највећи уговор у историји франшизе играчу који се, у последњих пар месеци, понашао као да ни не жели да наступа за њих. Биће потребно много напора да се њихов однос поправи", закључио је реномирани новинар ЕСПН Адријан Војнаровски.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар