Гдје ће Герет Бејл?

У Реалу више нема места, фудбалски отац га враћа кући.  Хари Реднап најављује нове изазове за звезду Реала из Мадрида.

Фудбал 02.05.2018 | 17:00
Гдје ће Герет Бејл?
Утакмица у Минхену потврдила је да за Герета Бејла дефинитивно више нема места у Реалу. Левокрилном нападачу смеши се одлазак из Мадрида овог лета, а његов фудбалски отац Хари Реднапсматра да би Велшанин био идеално појачање за Тотенхем.

Током недеље бројни медији су писали и о могућем трансферу 28-годишњег Бејла у Бајерн из Минхена, а и сам фудбалер први пут од доласка у Реал није одбацио могућност да напусти "Сантијаго Бернабеу".

Реднап сматра да ће се Велшанин вратити кући овог лета.

"Он је момак с Острва, ту се најбоље осећа. Сећам се да сам му давао по четири или пет дана одмора када сам га тренирао у Тотенхему, а он је само желео да оде у Велс и посети мајку. Није отишао ни на једно егзотично острво, већ право кући. Енглеска је његов дом, био би фанатастично појачање за Тотенхем, врхунско. Ради се о феноменалном фудбалеру, који може да игра на више позиција у различитим системима. Ако се буде враћао у Енглеску биће то у један од топ шест клубова, а ја бих волео да га опет видим у Тотенхему", истиче Реднап.

И шпански медији верују да су Бејлу одбројани дани у Мадриду. У прилог томе и изјаве Зинедина Зидана које подгревају неизвесност око будућности Велшанина. 

"Да ли бих био изненађен ако би Бејл тражио да оде? Немам појма. Морам да бирам најбоље из гомиле одличних фудбалера. Неки играју добро, неки не, до краја сезоне има још утакмица и ја рачунам на Герета. Опет, ви можете да мислите и да не рачунам на њега", мистериозно је изјавио Зидан.

На крају подсетимо да су Мадриђани за његов долазак платили Тотенхему 101.000.000 евра у лето 2013. године.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар