Морнар: Нико није разговарао са нама о Павићевићу!

"Ни са њим, ни са клубом нико није обавио било какав разговор на тему евентуалног одласка из Бара и преузимања неке друге екипе", наводи се у саопштењу КК Морнар, у ком се реагује на вест објављену на нашем порталу.

Кошарка 26.04.2018 | 18:30
Морнар: Нико није разговарао са нама о Павићевићу!
Кошаркашки клуб Морнар из Бара, чији би актуелни тренер Михаило Павићевић према сазнањима Монда могао да буде решење уколико се Црвена звезда буде одлучивала за смену тренера, послао је овог четвртка саопштење у ком демантује да је, како се наводи, "обављен било какав разговор око евентуалног одлакса из Бара и преузимања неке друге екипе".

Мондо из поузданих извора блиских црногорском клубу сазнаје да је Павићевић, који је са Црвеном звездом освојио титулу првака државе у сезони 1997/98, потенцијални наследник актуелног тренера Душана Алимпијевића за случај да се на Малом Калемегдану буду одлучили за превремени растанак са младим стручњаком.

У Бару, међутим, тврде да "ни са Павићевићем, ни са клубом, нико није разговарао на ту тему".

"У нашем клубу се, ових дана, једино размишља о завршетку сезоне и стварању још квалитетнијег тима за идућу, изузетно захтјевну сезону. Гледамо искључиво у своје двориште, било каквим калкулацијама се не бавимо, јер имамо доста посла да одрадимо у наредних месец дана", наводи се у саопштењу послатом медијима, а у ком се реаговало на вест објављеном овог четвртка ујутру на нашем порталу.

Даље се наводи...

"Михаило Павићевић је тренер Морнара и члан клуба који је остварио историјски успех у АБА лиги. Ни са њим, ни са клубом нико није обавио било какав разговор на тему евентуалног одласка из Бара и преузимања неке друге екипе".

Кошаркаши Црвене звезде ове сезоне остали су без трофеја у Купу Радивоја Кораћа, а потом поразом у финалу АБА лиге у серији са екипом Будућности и без пласмана у Евролигу 2018/19 (осим, уколико Подгоричани на крају не буду добили лиценцу).

На све то, надовезао се и пораз у 3. колу Суперлиге Србије од Борца у Чачку, после чега је у клубу разматрана и могућност "шок терапије" и смене Алимпијевића пре краја сезоне, сазнаје наш портал из добро упућених извора.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар