Симеоне: Нисам разговарао са Арсеналом!

Тренер Атлетико Мадрида Дијего Симеоне демантовао је гласине да преговара са Арсеналом као потенцијални наследник Арсена Венгера.

Фудбал 26.04.2018 | 19:15
Симеоне: Нисам разговарао са Арсеналом!
Медији су истакли Аргентинца као једног од главног кандидата за новог менаџера "Тобџија", које ће Француз напустити на лето, после 22 године.

"Нисам разговарао ни са ким из Арсенала. Уживам у Атлетику. Прва ствар која ми падне на памет у вези са Венгером је дивљење. Себе видим као младог тренера који жели да посматра и учи од њега. Позиција коју има у фудбалу је дивна", рекао је Симеоне.

Атлетико гостује Арсеналу у четвртак у Лондону у првом мечу полуфинала Лиге Европе. Симеоне као главну предњу види Месута Езила.

"Има невероватну визију. Он диригује брзину Арсеналове транзиције. Ако жели да тим игра брзо, он их убрза својом игром", рекао је тренер Атлетика.

"Јорганџије" у меч улазе после само једног бода и ниједног постигнутог гола у претходна два меча у ЛаЛиги.

"Откако сам дошао у Атлетико тим је много напредовао. Критике се повећавају како подижемо летвицу. Надам се да ћемо играти растерећено јер је Арсенал врло снажан на свом стадиону. Потребна је храброст за пласман у финале", закључио је Симеоне.

Иначе, Атлетико овог четвртка прославља 115 година постојања.

Лига Европе, полуфинале:

21:05 Арсенал – Атлетико Мадрид
21:05 Олимпик Марсеј – Салцбург

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар