Јанакопулос опет ''бљује ватру'' на ЕЛ!

Пропали шпански чиновник са малим наочарима је од Евролиге направио своју прћију! Газда Панатинаикоса бесан после пораза од Реала у Мадриду.  Јанакопулос напао Бертомеуа: Пропали чиновник, ЕЛ његова прћија! Власник Панатинаикоса Димитрис Јанакопулос наставио је свој "рат" са Евролигом, а главна мета му је први човек такмичења Ђорди Бертомеу.

Кошарка 26.04.2018 | 14:30
Јанакопулос опет ''бљује ватру'' на ЕЛ!
Власник кошаркашког клуба Панатинаикос Димитрис Јанакопулос наставио је својеврсни крсташки рат против Ђордија Бертомеуа и руководства Евролиге.

Контроверзни Грк је после пораза Панатинаикоса од Реала у Мадриду у трећој утакмици четвртфинала плеј-офа осуо рафалну паљбу.

“Честитам Реалу на вечерашњој победи. Цела Европа гледа и разуме да се у овом такмичењу одлуке не доносе на терену. Свако ко, ни после вечерашње утакмице не верује у то, је или глуп или надрогиран. Пропали шпански чиновник са малим наочарима је од овог такмичења направио своју прћију”, наводи се у Јанакопулосовом саопштењу.

Али, није се ни ту зауставио први човек атинског великана.

“Већ годинама безуспешно покушавамо да сазнамо где одлази новац од спонзора, маркетиншких и ТВ права… А зарада екипа је слаба упркос сјајном менаџементу. И сада на све то у последње две године имамо анонимне судије као главне јунаке сваке утакмице. Спортисти и њихов труд су пали у други план”.

И за крај:

“Ти бескорисни човече, уништио си кошарку. Као што сам већ рекао, без обзира на то какав ће резултат донети наш труд на терену, ако не дође до радикалних промена, на крају сезоне ћемо напустити ово такмичење који би требало да се зове Циркус лига”.

Он је истакао да кошарка има много људи вредних поштовања који би могли да буду челници Евролиге, а међу њима је истакао Дејана Бодирогу и Предрага Даниловића.

Евролига је пре неколико месеци суспендовала Јанакопулоса на годину дана са утакмица, након чега је та казна смањена на пет месеци.

Он је ипак наставио да долази на утакмице у атинској ОАКА арени па је до сада платио скоро 700.000 евра за казне.

Извор: моззартспорт/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар