Режим излуђује Бањалучане!

Драматичан видео дијели се по друштвеним мрежама, а показује стање у бањалучком пабу Лифе, у који је и данас дошла инспекција.

Република Српска 26.04.2018 | 08:12
Режим излуђује Бањалучане!
Иначе овај пуб јавно је пружио подршку "Правди за Давида"

"Да ли знате да нам је радна инспекција дошла четири пута У РОКУ ОД САМО МЈЕСЕЦ ДАНА и да смо при томе добили два пута казну од 2000КМ и једном од 4000КМ? (Укупно 8000КМ).

Под образложењем да морају да нам напишу казну јер ће иначе остати без посла! Радни инспектор нам је уручио казну 20. априла, и ИСТУ НОЋ је поново дошао са рацијом, два пута у само једном дану, да ли је то нормално????

Да ли знате кроз који стрес смо пролазили и да је власница због тога два пута завршила у болници? Безброј инспекција, два пута рација, четири пута комунална полиција, и то код нас који радимо ЧАСНО И ПОШТЕНО??

Када им САМО ЈЕДАН ДАН посветите знате ли колико је то дана?

Не могу многи да поднесу такав притисак и стрес, и под разним притиском су многи дали отказ! Нека нас одмах затворе ЗАУВИЈЕК ако је икад ико дошао у наш локал а да није добио фискални рачун!

Желимо ОДГОВОР!! ЗАШТО И КОМЕ СМЕТАМО? Зашто ћутите? Не толеришемо крађу, насиље, неправду, убиства, криминалне радње и НЕ ЗАНИМА НАС ПОЛИТИКА. Желимо само ПРАВДУ и да нас ПУСТИТЕ НА МИРУ ДА ЖИВИМО НОРМАЛНО, ДА РАДИМО и поштено зарадимо свој хљеб!" написали су они у једном од својих статуса на Фацебооку.

Видео можете погледати овдје



(Бука)

Коментари / 232

Оставите коментар
Name

Трр

26.04.2018 06:14

СТОП ДИКТАТУРИ !! СТОП ЦРВЕНОЈ СЕКТИ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

26.04.2018 06:56

Врло једноставно, видео надзор да покрива цијелу радњу као и камера над фискалном касом и упозорење на вратима да је објелат под видео надзором, и одлуцност да се иде на тузбу према инспектору до Стразбура, знаци потенвијалбо трајање нпр 10 година, сваки који удје и без разлога написе казну, тузба и одлуцност да се иде до краја. Цуј мора написати казну јер це остати без лосла, знаци неција дјеца требају гладоват да би друга јела, не би имqо милости ко ни према трави коју косим.

Name

Бајкер

26.04.2018 07:01

Мислим да су Босњаци криви за ово и Бакир.

Name

Ре

26.04.2018 07:06

Број зиро рацуна зене, уплата од народа по 1 КМ, накупит це се ваљда 8000 људи по 1 КМ и да помогнемо зени, а она нек иде тузбама.

Name

Ре

26.04.2018 07:11

Зиро рацун господје, уплате за казне, доцекивати инспекторе са телефонима и снимати од уласка, видео надзор у радњу

Name

ужас

26.04.2018 07:17

Диктаторски режим држи све под шапом, режим држи и главне медије у РС и Србији, режим је пустио пипке на све стране, НАРОДЕ БАЊАЛУКЕ и РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ РЕЖИМ МОРА ПАСТИ, СВИ НА УЛИЦЕ.

Name

Ма јок

26.04.2018 07:17

Резимским рекетасима треба одговорит силом као некад наси преци за вријеме турског зулума.треба ици у хајдуке и борит се против резима какав црни Стразбур .Зулумцари резима само силу разумију.

Name

лицемјер

26.04.2018 07:41

Образлозење да це остати без посла се односи на то да јој не могу овај пут погледати кроз прсте. Цитава дрзава зна да су инспектори добри људи који инаце свакоме прогледају кроз прсте а да су газде исто тако ЦАСНЕ и ПОСТЕНЕ и да их за тако савјесан рад увјек поцасте са 100 евра. Цуј цасно и постено ради а добила 4 казне? Да је радила постено (постено по закону) инспектори би могли само да пољубе врата и оду. Ако је све заиста радила постено а инспектори јој смјестили онда јој скидам капу и нека покрије локал видео надзором. А и инспекције су највеци рекетаси у дрзави, кафиц Принцип на аутобуској станици је имао 170 пријава прије него је инспекција досла и запецатила санк. Наводно су власници неки Спририцеви родјаци. Сто се мене тице треба затварати све локале који не постоју законе, али нико од њих не постује законе а инспекција се натоварила само на један локал.

Name

xxл

26.04.2018 07:46

Јос један, овај пут мали, али битан разлог, да је ова власт зрела за промјене. У том смислу, најбитније је да кренемо сви, који нисмо у овим прљавим конбинацијама, подрзавати господина Вукоту Говедарицу, као једино могуце алтернативно рјесење и цовјека који мозе запоцети неопходне промјене, који је малд, искусан, енергицан и прије свега постен. Управо из ових разлога, лоси и корумпирани кадрови су и последњих мјесеци напустали СДС, јер су лицно осјетили да у СДС лицни интереси нису и не могу бити изнад интереса друства. Да је ово овако указује и цињеница да власт нема ниједан аргумент којим би дисквалификовала Вукоту, осим празних прица о сарадњи са онима са којима је власт изгласала Закон о акцизама на нивоу БиХ, са којима је власт дуги низ година по свим питањима сарадјивала у Сарајеву и слицно. Подрска за Вукоту и СДС мора бити сваким даном све јаца и јаца.

Name

Амир

26.04.2018 08:13

Ља уплацујем за правду народе доста је криминала и неправде.

Name

@лицемјер

26.04.2018 08:13

На страну ова ситуација, јеси ли ти икада имао послао са инспекцијом? Увијек ти могу написати неку казну, па маши ушима. Не пиште о стварима о којма немате појма.

Name

ре

26.04.2018 08:31

Погледајте документарни филим ХТВ Љепа наса Ирска,мозете га наци на yоутубу.У документарцу се говори о искуствима Хрвата који се исељавају у Ирску. Казу људи да су запрепасцени како је лако отворит било ста за само пола сата добијес све потребно и мозес да вец радис.И како у Ирској уопсте нема инспкција.Инспекције треба укинути и увести Ирски сисем пословања без инспекција јер инспекције и инспектори највеци рекетаси и криминалци у насој напаценој и јадној дрзави РС.Кад могу Ирци моземо и ми.

Name

ЖИКА Ж

26.04.2018 08:44

Кад имамо:Јужну Кореју, Сјеверну Кореју-имаћемо и Западну Српску.

Name

@ре

26.04.2018 08:53

“Држави РС”?? Хахаха, још један којег је баја убио у појам...

Name

Правда

26.04.2018 08:54

За Мајок. Свака цаст, друзе! Само им силу примјенити, а има нас...

Name

Старт

26.04.2018 09:39

Па за ста вас казњавају кад радите по закону.... пидите залбу.. или... не измисљајте.

Name

Страначки запослени војници...

26.04.2018 09:43

...снсд-а, днс-а и сп-а су главни кривци за каастрофално стање у свим сегментима друства који се финансирају новцима пореских обвезника. Негативна селекција кадрова нам сигурно долази главе, па само покусајте замислити неког снсд ухљеба са купљеном дипломом "брзог" факултета из Бањалуке који ради нпр. у министарству здравља или пореској ста је све спреман урадити да задрзи позиције и плату коју је добио о црвене секте потпуно незаслузено...ти људи су спремни пролити крв нас и насе дјеце да би задрзили своје незаслузене позиције. Странацки ухљеби су одговорнији за овако лосе стање у друству и од милоКрада и зељке...

Name

ре

26.04.2018 09:46

Могу како хоце,али неце докле хоце ! Тако це бити ако у народу има иста људско,а ако нема и нисмо за боље.

Name

Браво Мајо!

26.04.2018 10:02

Е овако то раде професионалци. Уплатила је пар стотина марака на конто правде за Давида. Повећала је промет и бесплатно се изрекламирала у групи од скоро 100 000 људи. Сад као плаче и јауче што је кажњава инспекција (као да ником другом не долази инспекција). Чак је у групи дала број свог приватног рачуна да јој људи уплаћују донације да се избори са "неправдом"! Честитам Мајо!

Name

лицемјер за ре лицемјер

26.04.2018 10:04

Висе пута сам имао посла са разним инспекцијама. Једни су ми написали двије казне противно закону али су их после мјесец дана понистили јер сам им послао упозорење да це бити тузрни. Врло добро знам како раде инспекције и како муљају. А многи закони су у пракси јако теско примјењиви само власт за то не мари.

Name

Ре

26.04.2018 10:35

Ре БРАВО МАЈО, сто ти исто тако не урадис, отворис кафиц и подрзис правда за Давида, ти си струцњак па уради и ти тако, моктом царапом по глави тебе и таке слицне.

Name

АЈМО БИТИ РЕАЛНИ

26.04.2018 11:09

Инспектор има право написати казну - ако било шта није по закону. Да ли је објекат на мети због подршке борби за истину и правду - можда - ако јесте - има неки институт права ваљда (омбудсмани и слично) којима с еможе обратити Начин да с епомогне - народ нуди да се плати по марка - добра идеј. Поента: они нека арде све по закону, народ да помогне помало и скупиће се, правници да нађу начин да се овоме приговори... Ако је заиста с намјером послана контрола - да ли је могуће да толико жели да наруши себи углед владајућа гарнитура?

Name

Инспектори мафија

26.04.2018 11:54

Инспектори су дио мафијаске хоботнице која рекетира градјане.то је легло мита и корупције.сви одреда су корумпирани.Ово злостављање и рекетирање мафије и изивљавање над недузним и напаценом народу мора бити заустављено.Устанак народе устанак тољаге у руке па да им показемо .банда мора пасти не моземо сви побјец у инострансто.морамо се борит сви на улице да скинемо мафију.

Name

дјенерал84

26.04.2018 23:02

лицемјер...Само теби да одговорим.Власник локала Принцип је Ратни Војни инвалид,два пута рањаван,апсолутно никакав род никаквог Шпирића,чији су се синови разбјежали по свијету да се прехране.А инспекцију зове госпођа која држи локал у близини,зато што јој је посао у откад откада Принцип ради,из чисте злобе.И поред свега затварали су локал и писали казне без разлога.А ти олошу што пишеш коментаре безвезне,волео би да те сретнем уживо да попричамо мало.Остави молим те контакт број или профил ФБ.

Name

ре Браво Мајо

27.04.2018 17:45

Треба то истјерати до краја сад треба градоначелнику одговорити на писмо , копирати записнике па ако је њега неко слагао ваљда треба да га позове на одговорност и да он онда опет се обрати оцу . Та жена ако лаже, знаће се ускоро. Али ако је такав професионалац како кажете чудно да лаже и краткорочно размишља. Јавност сад све помно прати

Name

игор

27.04.2018 17:57

Ниси издавала фискалне рацуне, радници непријављени ... ко је смиргла .. нек те затворе ... о газдама кафица и постењу нецемо стварно нецемо

Name

М

27.04.2018 22:48

Бајкер не сери

Name

Узас

28.04.2018 06:16

Ја кад видим овако хистерицно дијете на улици, озбиљно му гледам у родитеље, питајуци се ста су погријесили у одгоју... Погледала сам снимак ове хистерицне "господје" и напросто не могу вјеровати да и овакви сетају градом. Даље, "каци" записнике по друственим мрезама...одлицно, ако је тако као сто господја тврди, онда "окаци" комплетне записнике...не...она нас све скупа обмањује, виде се само на 2 записника који се односе на њен локал...даље, републицка и опстинска инспекција нису исто. Ваљда то она као газдарица зна. И јос постављање броја рацуна да јој се помогне...људи, немојте бити смијесни, ако вец имате новац за то, помозите болесној дјеци, или купите несто дјеца из дома Р. Врањесевиц, посјетите их и квалитетно утросите вријеме са њима.

Name

ИГ

28.04.2018 11:56

Да је пословала у складу са прописима вјероватно не би била кажњена.Моје мишљење је да ово нема никакве везе са случајем "Правда за Давида".Локал је почео интензивно да послује у последњих мјесец дана ,то се не свиђа околној конкуренцији,а изгледа и сама регуларност пословања је дискутабилна,то је главни разлог по мом мишљењу.

Name

арцх

28.04.2018 14:10

Сконтала сам да је окацила на фб неке записнике а кад је неко питао засто на њима писе Германиа она казе као тако се зову званицно .Права истина је да је лифе уствари само једна јединица њене фирме Германиа а има их јос (центар за едукацију скола страних језика,играоница на њемцком...)

Name

Манипулатор

28.04.2018 17:02

Германиа се види на 2 записника, на остала три се не види ни на кога су насловљени. Зена је класицни манипулатор...поставити лицни бр зиро рацуна да јој се помогне да плати казне је испод сваког људског достојанства. Да не спомињем да јој нико не би написао казну да није имао основа.

Name

Правда

26.04.2018 06:16

Устанак...само устанак..доста је!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

26.04.2018 07:10

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Name

Бојкот

26.04.2018 07:14

Треба бојкотовати сељаке који несто продају осим ако се сигурно зна да нису за резим.Они највисе подрзавају садасњу власт.Куповати искљуциво у продавницама Меркатора и Конзума.М:тел строго избјегавати.

Name

xxл

26.04.2018 07:46

Јос један, овај пут мали, али битан разлог, да је ова власт зрела за промјене. У том смислу, најбитније је да кренемо сви, који нисмо у овим прљавим конбинацијама, подрзавати господина Вукоту Говедарицу, као једино могуце алтернативно рјесење и цовјека који мозе запоцети неопходне промјене, који је малд, искусан, енергицан и прије свега постен. Управо из ових разлога, лоси и корумпирани кадрови су и последњих мјесеци напустали СДС, јер су лицно осјетили да у СДС лицни интереси нису и не могу бити изнад интереса друства. Да је ово овако указује и цињеница да власт нема ниједан аргумент којим би дисквалификовала Вукоту, осим празних прица о сарадњи са онима са којима је власт изгласала Закон о акцизама на нивоу БиХ, са којима је власт дуги низ година по свим питањима сарадјивала у Сарајеву и слицно. Подрска за Вукоту и СДС мора бити сваким даном све јаца и јаца.

Name

СПАС

26.04.2018 09:11

Гонити их усраном мотком! Готови су у октобру! СВИ ИЗАЋИ НА ИЗБОРЕ!!!

Name

Сељак радник

26.04.2018 09:38

Далеко је октобар ,треба то то на улици заврсит.банду на вјесала пријеке судове ,има ли ко да поведе овај напацени народ

Name

Све Су Оплевили ,

26.04.2018 09:39

Сада је јос остало ,да ово јос мало народа 'да јос висе осирпомасе" време дозрева :зелео то додик или не , кука и мотика се полако дизу "ал сигурно .

Name

РЕ ПРАВДА

26.04.2018 11:39

ПА СТВАРНО СТЕ ПРЕСЛИ СВЕ ГРАНИЦЕ СВЕ СТЕ ИСПУЦАЛИ ПА САД ВАМ САМО ОСТАЈЕ ДАВИДОВА НЕСРЕЦА ..АЛИ НАРОД РАДИ И НА СЕЛУ И ПО ГРАДОВИМА И НЕМА ВРЕМЕНА ЗА ПРЕПУЦАВАЊА И НЕЦЕТЕ ПОКОЛЕБАТИ ДОДИКОВЕ ГЛАСАЦЕ У ТО БУДИТЕ СИГУРНИ..

Name

СПАС

26.04.2018 12:05

За РЕ ПРАВДА, не ради се о томе да се Додикови гласачи поколебају већ да се ПОЗОВУ сви гласачи који двадесет година не излазе на изборе да на следеће изборе обавезно изађу! СВИ ИЗАЋИ НА ИЗБОРЕ И СРУШИТИ ДИКТАТУРУ!!!

Name

Мила

26.04.2018 13:17

Ре правда..нико не оцекује да цете се ви поколебати јер СВИ несто дугујете овој новокомпонованој властели.Питање за вас:је ли вама нормално и зар вам не смета сто се сто породица енормно обогатило преко насих ледја?је ли вама није непријатно сто сте дио тог криминалног удрузења?или ви то не знате,не видите?правите се луди,али опасно је то,мозе вам постати трајни дио карактера..ми цемо вас надвладати.

Name

РЕПЛИКА БОЈКОТ

26.04.2018 15:21

МЕРКАТОР И КОНЗУМ ПРЕСКАКАТИ ЈЕР ТУ ВЛАДА КЛАН ИЗ САНСКОГ МОСТА,КОЈИ ЈЕ ИСТЈЕРАО СВЕ БАЊАЛУЦАНЕ ИЗ ТЕ ФИРМЕ.У ТОЈ ФИРМИ РАДЕ ИСКЉУЦИВО ИЗБЈЕГЛИЦЕ ИЗ САНСКОГ МОСТА...МИ КОЈИ СМО ИЗ БАЊАЛУКЕ ТУ НЕЦЕМО ИЦИ

Name

Маx

26.04.2018 20:35

Какав устанак само на језику смо храбри

Name

брастто

27.04.2018 06:33

Револуција.

Name

дјикан

28.04.2018 09:38

"Ал тиријанству стати ногом за врат то је људска дужност најсветија".

Name

бескорисно

26.04.2018 06:16

Све су то нормалне контроле дилера Лукац-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горки

26.04.2018 06:19

Давид би требао да постане синоним за неко ново доба,сву багру са политичке сцене треба мјењати у коријену и позицију и опозицију,нису низаста ни једни ни други док се то не уради нема нам напретка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

26.04.2018 06:53

Да, мозда има неке симболике. Давид против Голијата.

Name

упс

27.04.2018 06:34

Одлично Горки, одлично.

Name

горки

26.04.2018 06:19

давид би требао да постане синоним за неко ново доба,сву багру са политичке сцене треба мјењати у коријену и позицију и опозицију,нису низаста ни једни ни други док се то не уради нема нам напретка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

26.04.2018 07:44

Цлан сам опозиције зато сто сам дозивио неправду овог тзв. система и дрзаве. Морамо смијенити ово зло, па и нас ако не ваљамо. То и јесте сустина демократије.

Name

Ре Ре

26.04.2018 08:30

А када твоји дођу на власт , онда ће кресати оне друге. Тако је то код нас одувијек, само смо заборавили шта је било прије 15-20 година.

Name

Ре Ре Ре

26.04.2018 10:19

Ми смо се сада толико колико процистили јер многи наси лоси су пресли у власт. У интелектуалним круговим опозиције постоји хтјење и политицка воља да се прави дрзава права. Без правне сигурности нисмо дрзава. Мислим и да је боље да ико буде кресан него нико! Ако не будемо ваљали мијењајте и нас и кресите! Поздрав!

Name

Ре Ре

27.04.2018 19:24

Е видис ја нисам цлан позиције иако сам настрадао и у систему кад је твоја опозиција била власт. Није ми лако ни под овима, а за кога ја да гласам??? То ти мени реци. Ал прво полако сазваци сендвиц

Name

Бозе сацувај

26.04.2018 06:19

Ста раде народе.Страсно,ово је отисло далеко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мркоњицки клан

26.04.2018 07:05

Бањалуцку Цистоцу је купила мафија .Мафија и РТРС саљу судске извситеље да малтретирају напацени и осиромасени народ.Нема везе сто не гледас РТрс и сто не користис услугу одвоза смеца бахати изврситељи пљене ствари по куци за мафију.Резим по налогу ММф и владара из сјенке ради све да загорца зивот народу како би се сто висе људи иселило са ових простора и отисло у Њемацку.Народе само револуција и да правимо нормалну дрзаву за цовјека.Доле мафија

Name

Серб

26.04.2018 06:20

То је милокрадов систем ,хвала Буки за објективност и подршку,. Како да се људима помогне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кнез

26.04.2018 06:21

Не знају људи колико је накарадан овај Режим док не осјете на својој кожи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јој

26.04.2018 07:29

Нисам на својој кози осјетила руку резима али од самог поцетка њихове владавине сам мисљења да вецег манипулатора од Додика на земаљској кугли не пистоји и глупљег народа који насједа његовим измисљеним побунама, укидању РС, Соросеве плаценике и незнам ста јос а видјели смо да од тога нема ниста, него иза свега стоји СНСД да би могао несметано пљацкати овај малоумни испрепадани народ.Гледајуци овај видео захваљујем богу сто ми дјеца не зиве овдје иако ми срце пати сто унуцад немогу загрлити.

Name

Ристо

26.04.2018 06:23

А ста се ради мајко моја. Ово је страсно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дно дна

26.04.2018 06:24

Срам их било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРИЈЕДОРЧАНИН

26.04.2018 06:25

Свакако исте ствари су и у Приједору. Инспекција растура. Треба издржати или се прикључити. Није лако. ДНС купује сав морални отпад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бездушници

26.04.2018 06:25

Нека је он кравату натакао на врелом дану. Одмах је све јасно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

26.04.2018 09:35

Људи раде свој посао, добију налог од шефа да иду у контролу и то је то - може да бира или посао или кући. А кодекс му налаже да носи кравату као да би он на овој врућини био завезан до ушију. А криви су његови шефови који селективно шаљу контроле неистомишљеницима и онима који неком сметају.

Name

БЛ

26.04.2018 06:25

Само објавите имена тих инспектора сто пису казне да моземо сви да их пљунемо кад их сретнемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре БЛ

26.04.2018 07:32

Кријес се ту иза два слова кукавице и ти цес неког пљунути .

Name

За ре БЛ

26.04.2018 07:53

У па ти ниси написао ни два слова магарац неписмени.Не крије се цовјек него трази да се јавно објаве имена , не треба нам његово име.

Name

за ре бл

26.04.2018 08:14

Иза кога се ти кријес мајмуне....

Name

ре бл

26.04.2018 09:37

Немој ти да пљујеш људе који раде свој посао и неко им дао налог за контролу. Ти пљуни у октобру на тренутну власт па нека нова постави објективне шефове институција, па тада нека контролишу све редом, без изузетака.

Name

Ре ЗА ре БЛ

26.04.2018 10:12

Теби да дамо имена ко си ти да пријетис људима који раде свој посо мајмуне треба те ухапсит.

Name

БЛ

26.04.2018 11:28

Инспектори и слицни нису људи, поздрав за црвене ботове ;)

Name

ПД Сања

26.04.2018 16:52

Само имена У Приједору је стање катастрофално Морају се знати имена криминални инспектора који отимају и тероришу грађане који нису у днс-у или чаки оне који су у днс-у али не плаћају рекет

Name

ИСТО БИЛО-ПРИВРЕДНИК

26.04.2018 06:26

НИСМА НИ ЗА ОПОЗИЦИЈУ НИ ЗА ПОЗИЦИЈУ....САМО ЗНАМ ДА РЕЖИМ МОРА ДА ОДЕ....НИЈЕ РЕЗИМ НЕГО ДИКТАТУРА. НАШЕ СЕ ПРЕДУЗЕЧЕ СУПРОСТАВИЛО СЕ ЛОКАЛНОМ РЕЖИМУ, У МЈЕСЕЦ ДАНА ИМАЛИ СВЕ МОГУЧЕ ИНСПЕКЦИЈЕ И ПО ВИШЕ У ДАНУ ОД РЕПУБЛИЧКИХ ДО ОПШТИНСКИ....СВЕ КОЈЕ ПОСТОЈЕ...СРЕЦА ПА СМО УРЕДНИ И НИСУ НАМ ПЕРО ОДБИЛИ....НАПАД ЈЕ НАЈБОЉА ОДБРАНА....РЕЖИМ МОРА ДА ИДЕ...НЕ ЗАНИМА МЕ КО ЦЕ ДА ДОЂЕ САМО РЕЖИМ ДА ОДЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Агапе

26.04.2018 07:04

Додјите у Агапе ако имате времена, срамота нас , осјецамо се запостављено. А наси су рацуни цисти као суза, један руцкиц од 200-300 км, и наравно пореска управа има увид у то све легално.

Name

Дамир

26.04.2018 08:17

Народ треба дасе уједини у цијелој бих и републици српској и отјерати ове лопове јер није висе проблем хрват србин муслиман сопствени народ без образа који влада и узива а народ испаста и једва презивљава револуција народе прије октобра сви на улице.

Name

Залосно

26.04.2018 06:27

Ово је терор.ово је дно дна..

ОДГОВОРИТЕ
Name

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

26.04.2018 07:11

Дижи се Бањалуко!!!!!! У октобру сви за промјене. Овог терора је преко главе док нас потпуно нису уништили!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Name

Прекинуте ћутање

26.04.2018 06:27

Нема више ћитње. Прозовите инспекторе именом и презименом и сви грађани нека прозову багру за коју знају. Наша пристојност и ћутња је до овога и довела јер сви имамо сазнања,свако по нешто,о криминалној хоботници болесног Милорада Додика и Ариа Ливнеа. Треба сви који нешто знају да пишу и причају о недјелима олоша који је од Републике Српске направио офсор компанију која служи за прање новца домаћих и страних криминалаца. Немамо више времена за ћутњу и толеранцију јер је Република Српска претворена у домаћи филм КРОЈАЧЕВА ТАЈНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милко

26.04.2018 06:30

Људи, ово је преврсило сваку мјеру. Људи, послије октобра све ове силедзије са слузбеним знацкама одмах одстранити из институција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

народни суд

26.04.2018 07:09

Објавити њихова имена.Кад резим падне да одговарају за злоцине поцињене према народу.Само имена.

Name

Јовица

26.04.2018 06:31

Издрзите храбри људи до октобра. А од октобра це плакати ти кретени који вам униставају зивоте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дервента

26.04.2018 06:34

Јадна зена,тако ми је зао!!!! Људи,докле цемо висе трпити терор црвене секте(СНСД) над насим народом? Досла багра да унисти зену, да је остави без хљеба! Црвена секто,колико сте зивота овако унистили,бојите ли се Бога ако се вец не бојите неке земаљске силе? Је ли то социјал демократија на дјелу Милораде Додик,Петре Докицу? Ви сте као неки социјалисти који би требали бити осјетљиви на овакве ствари? Боли вас брига,вама у црвеној секти је супер! Али запамтите једно,НИЦИЈА НИЈЕ ГОРИЛА ДО ЗОРЕ,ПА НЕЦЕ НИ ВАСА!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

26.04.2018 07:16

Твој коментар нема никакве везе са Правдом вец циста политицка фраза ако казес зрвени онда мислис да су црни бољи имали смо ми ињи а мафија је мафија борити ти се реба за правду а не неке политицке опције у свакој странци има добри и лоси али ето како се види по коментарима и глупи.

Name

За БОРАЦ

26.04.2018 07:55

Не потписуј се висе са БОРАЦ зив био, срамотис све борце и појам ријеци борац. Продао си се за ситне паре клосару, тако се убудуце потписуј!

Name

Дервента

26.04.2018 08:03

Борац 26.04.2018 09:16 господине гдје сам ја у свом коментару позивао неког да гласа за неку странку? Вама се оцигледно привидају неке ствари јер гледате кроз СНСД наоцале и мозак вам ради у алфа резиму! Написао сам коментар јер сам огорцен терором црвене секте а народ нека гласа за кога хоце!

Name

Марко

26.04.2018 06:34

Направити живи зид испред кафића па нек уђу ако могу. Гдје је Радојчић у чијој је надлежности инспекција? Стока. Улазиће и народ у зграду владе као што они улазе у Публифе. Само полако. Плакаћете и ви господо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цензура

26.04.2018 06:34

Народе дижи се више какав миран протест о чему ви причате.На улицу и Руши стоку па докле више види шта ортодоксне сељачине раде нормалном поштеном народу.На улицу и руши клин клином избија мирним путем стока нече отичи Док год чутимо сагињемо главе они нас хангре још више.Да руши Бају Владу Институције градоначелника .Није то РС то је СНСДа тиранија .Само се крију иза РС и имунитета.Ово је отишло предалеко убијају нсм дјецу краду малтретирају поштен народ а зашто зато што им се може зсто што им ми то допуштамо Незаслужују ништа осим рушења ове криминалне диктаторске владе и успостављања нове праве поштене искрене и за бољитак праве РС.За БН ово није ширење мржње ово је неподношљивост живљења у овом ентитету.Ако ох сада па и силом не скинемо посље нече мочи нече имати ко оде народ остају само они.Зато БН пусти овај комент не цензуриши .Народе огорчени превсрени понижени покрадени осиромсшени дигни се.Подигни мач свој анџеле њихова душа је проклета нама су ставили амове себи саградили храмове руке им обрекле у КРВ.Услиши молитве андјеле дабогда поцркали душмани НЕКА НА СВОЈОЈ КОЖИ ОСЕТЕ ШТА ЗНАЧИ БЕДА СТРАХ И БОЛ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ккк

26.04.2018 07:46

Да ли је боље да додје СДС и ПДП? Наравно да није! Није давно било када су они владали па није било пензија тј касниле су цетири мјесеца. Плате су биле низе за 50 %. Да ли такви треба да додју на власт? Порет тога полиција је била пред укидањем о војсци нецу да прицам...

Name

само мјењати

26.04.2018 07:54

Не позивај на насиље, насиље никада ништа добро није донијело. Мирни протести и пренос информација довешће до веће излазнбости на изборима и промјене власти. Да се разумијемо и овим новим треба дати четири године па ако не буде напретка опет мјњати и тако у круг. Власт треба мјењати и када је најбоља да се не устали и не поквари.

Name

Вук за ККК

26.04.2018 09:57

Боте за власти СДСа пензије су биле редовне.Милокрад Додик и његова влада у првом мандату када је дошао на власт са 2 посланика и на тенковима СФОРа након чувене скупштине у Бијељини када су Хрвата потребног за изгласавање владе вратили са ГП Брчко хеликоптери СФОР-а је на крају свог мандата остао дужан 6 пензија пензионерима .Те пензије уз редовну исплату текућих пензија је исплатила влада Младена Иванића. Колика је то дубиоза Додиковог пензионог фонда била , довољно је рећи да је донесена одлука на нивоу владе да се тих 6 пензија не исплаћује никако , него да се оне једноставно прескоче , вјероватно зато што су пензионери највиталнији дио нашег друштва па лако могу зарадити коју пару на Бауштелу.Стварно боте у лажи немате мјере.Чуј мој покојни отац пензионер је сто пута Милокраду и његовој банди понешто опсово након тих догађаја,Не лажи у лажи су кратке ноге.Ко те х...е ккк

Name

ре

26.04.2018 13:07

Јос један, овај пут мали, али битан разлог, да је ова власт зрела за промјене. У том смислу, најбитније је да кренемо сви, који нисмо у овим прљавим конбинацијама, подрзавати господина Вукоту Говедарицу, као једино могуце алтернативно рјесење и цовјека који мозе запоцети неопходне промјене, који је малд, искусан, енергицан и прије свега постен. Управо из ових разлога, лоси и корумпирани кадрови су и последњих мјесеци напустали СДС, јер су лицно осјетили да у СДС лицни интереси нису и не могу бити изнад интереса друства. Да је ово овако указује и цињеница да власт нема ниједан аргумент којим би дисквалификовала Вукоту, осим празних прица о сарадњи са онима са којима је власт изгласала Закон о акцизама на нивоу БиХ, са којима је власт дуги низ година по свим питањима сарадјивала у Сарајеву и слицно. Подрска за Вукоту и СДС мора бити сваким даном све јаца и јаца.

Name

РЕ ККК,

26.04.2018 13:17

Они који су некад владали у СДС су сада у власти. Истио као сто си и ти био у СДСу док си имао користи. Сад су те превели као послусног, ситног, паразита да им слузис!

Name

Бл

26.04.2018 06:36

Како не разумијете :затворите и дајте Мили и Милинима да преузму, они се разумију и у угоститељтво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прле

26.04.2018 06:37

Срам вас било багро из Снсд-а. Мафија права. Страсно ста раде ко имало подигне глас на власт. Страсно! Кореја је мала маца..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дервента

26.04.2018 06:38

Зна ли неко колико пута у току једног мјесеца инспекција има право да уде у кафиц? Имају ли право да долазе неколико пута у току седмице?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зивјела слобода

26.04.2018 07:23

Вјероватно мозе висе пута,али овдје се не ради о томе вец о одмазди.Овдје се ради о дрзавном терору,застрасивању људи да не би излазили на скупове подрске Давиду.Власник кафица "Лифе" до овог мјесеца никад није платио неку казну.Ово је порука окупатора српског народа:"Сви који буду исли на скуп овако це проци.Грозно и огавно.

Name

Ре

26.04.2018 08:35

Па,ако до овог мјесеца није платио ниједну казну онда значи да је шуровао са инспекцијом. како неког бранити а незнати о чему се ту уопште ради. Шта ,ако су казне заслужене и оправдане. Ми нападамо инспекцију да неради ништа ,а када почне кажњавати опет неваља. Тако и са Додиком. Што га нема на протестима ,псује се ,а када дође ,што је дошао ,шта ће овај овдје,и др. Наша посла.

Name

Ре ре

26.04.2018 09:13

Знам ја оцему се ради.У дрзави у којој сест инспектора СПЕЦИЈАЛНЕПОЛИЦИЈЕ опљацкају 600.000 км,у дрзави у којој инспектори зодијељења за наркотика дилују дјеци дрогу,у дрзави у којој постоје дрзавнеплацене убице,у дрзави укојој ако ти дјете изадје напоље не знас да ли це се вратити,у дрзави у којој се једни даве у украденом изобиљу,а други у сиромаству и дуговима и да ти даље не набрајам јер сам знас све инаце не би могао бранити резим. Све је мени јасно само не знам колико те плацају за тај нецасни посао.И нису то Наса посла вец Васа.Ви сте издајници свога рода,а ми постени људи и патриоте.

Name

Ре

26.04.2018 09:27

Брате мили шта ти све написа'. Само си ти поштен и патриота ,а ја пошто имам другачије мишљење сам издајник и браним режим. Ниси у праву уопште, али нека ти буде, невриједи дискутовати са неким ко је прије свега искључив.

Name

Ре ре

26.04.2018 09:39

ЗАР НЕМА УГОСТИТЕЉА КОЈИ СЕ ПРИДРЗАВАЈУ ПРОПИСА???НАРАВНО ДА ИМА. Друго ти сам казес да је инспекција подмитљива сто знаци дане ради добро свој посао.Ако су за пар стотина марака спремни да опросте некоме сто не би написали претјеране незаслузене казне некоме ко им запријети да це изгубити посаоили их награди.И ту си пао. Знамо да предсједник све средјује у овој дрзави и да је његова задња,а за овај слуцај је вец цуо.И сам је рекао да је главни Баја.Ако је стварно тако да зели правду нека нареди томе ко је наредио инспекторима да престану са рацијама и прогонима оних који тразе правду за Давида.И окани се овог посла.Нијето за тебе.

Name

ре дервента

26.04.2018 09:41

По закону има право сваке минуте али је овдје проблем што све има неку другу позадину, Ако не куца фискални рачун треба је казнити, али исто тако и све кафиће и радње око ње, а не само њој сваки дан долазити а остале пуштати да раде исто. или горе.

Name

Ре ре

26.04.2018 09:49

Извињавам ти се ако сам погријесио у вези с твојим намјерама.Ако си особа која не располазе са правим информацијама и није развила логицку критицност онда ти се не ма ста приговорити.У том слуцају бих ти препоруцио књигу Предрага Стојадиновица:"50 логицких гресака за које сви требамо да знамо" и 10 нацина манипулације људима од Цомског.Лијеп поздрав :)

Name

Ре

26.04.2018 10:50

Људи, прочитајте коментар на овај текст "Браво Мајо", па ће вам бити све јасније. Браните неког' а незнате о чему се ради.Када неко изнесе друго мишљење одмах пјените и иде цијели низ оптужби и вријеђања. Ја непјеним на ВАс али Вас молим да будете мало реалнији и поштујете и туђе мишљење иако се неслажете са њим.

Name

Сумња

26.04.2018 06:39

Овде несто смрди зестоко. Надлезни морају одлуцније да се ухвате у костац са овим. Од смрти децка поцињу правити ријалити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

26.04.2018 07:29

Вјероватно полиција умјесана у децкову смрт.

Name

БАЊА ЛУКА

26.04.2018 06:40

Напријед дусмани дабогда вам се све вратило на најмилијима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Момир

26.04.2018 06:40

Госпођо требали сте ангажовати адвоката који није из снсд да вас заступа. Једино тако се може борити са режимом Милорада Додика. Бањалуко пробуди се, на изборима гласајте против ове тираније коју спроводи снсд са својим полтронима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јој

26.04.2018 07:34

Заба адвокат кад је суд Додиков.

Name

Борац

26.04.2018 06:40

Ово је показатељ ко је кривац за давидову смрт. Режим је у паници и спреман је за нова убиства, што показује шутња институција и самог врха режима који је алфа и омега свих догађаја. Несмију се заборавити ни јатаци СНСД-а, ДНС и СП, који то својом шутњом одобравају а можда су и они учесници злочина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ББ

26.04.2018 06:42

Инспекција ради само свој посао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реББ

26.04.2018 07:47

Мррс стоко резимска!!!!!!!!

Name

Ре бб

26.04.2018 08:26

Наравно да је тако. Ово додје нека бесплатна реклама овом кафицу. Претјерују да је то због подрске групи за Давида. Сваста се десава у том кафицу. Ту је избоден онај децко недавно.

Name

бабy блуе

26.04.2018 08:43

И сама је Давидова мајка синоц написала да се правда за Давида лагано поциње претварати у правду за пуб лифе...па послије обрисала ту објаву али слазем се са њом сто посто. Погледала сам профил власнице тог пуб-а...дјелује као да зена има сукоб сама са собом. Изгледа ми као да се она свети власти за несто од раније, преко групе 'правда за Давида'. Треба испитати све цињенице прије доносења закљуцака!

Name

ре бб

26.04.2018 08:59

Ј......м ли ти фамилију,сву редом.

Name

Па

26.04.2018 06:43

Бука много буче а ефекат 0. Сад с једне стране сви поштени а сдруге сви лопови, мафијаши и шта ти ја знам, ма то можете мачку објесити о реп, све је то приближно иста багра.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Витез Истине

26.04.2018 06:43

Они су систем, инструкција догма, корупција, терор институција репресија убија мафија, мурија, дрзава, хајдуција кадија, судија. СЈЕТИТЕ СЕ ОВОГА У ОКТОБРУ ПА ПРОМЈЕНИТЕ ВЛАСТ А НЕ САМО КУКАЈТЕ И КРИТИКУЈТЕ....ПА АКО И СЛЕДЕЦИ БУДУ ИСТО ОНДА ЦЕМО И ЊИХ ДА МИЈЕЊАМО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре витез

26.04.2018 07:44

Управо тако то је једино рјесење,и полако цистити институције,да додју људи који це радити свој посао.Да функционисе правна дрзава.Да институције раде свој посао како требс до овог не би досло.Ко то дила дрогу ко увлаци насу дјецу у то,којим каналима долази овдје то полиција треба да зна,ОКТОБАР.

Name

Истина

26.04.2018 06:43

Све цасне градане, цека ово. Или лоповлук, или исељење?

ОДГОВОРИТЕ
Name

не

27.04.2018 18:10

Први пут након пуно времена сам осјетио да можда има наде за нас, само смо спавали

Name

хммммм

26.04.2018 06:47

Јебо ме ћаћа ако је ова власт нормална,па има ли ико нормалан,па зар не виде да је народу до грла дошло њихових репресија фујјјјјјјјјј...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГРАДОНАЦЕЛНИК

26.04.2018 06:49

ОПА И ЦРНОГОРАЦ ЈЕ СКИНУО МАСКУ,СТО СТЕ ГЛАСАЛИ ЗА ЊЕГА БАЊАЛУЦАНИ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Готов је

26.04.2018 06:52

Сви ви који обозавате Бајиног црногорца Игора Радојцица знајте да он шаље инспекцију и комуналну полицију овим јадним људима. Само зато сто су зе солидарисали са породицом Давида Драгицевица. Знај народе да вас градонацелник се тако обрачунава са својим сефом Бајом преко ваших Педја. Двострука игра: док Баја стоји на протесту дајући подршку фол породици Давида., дотле његов дјетиц шаље инспекцију. Којег ли лицемерја које ли двоструке игре. Овог инспектора треба протјерати из Бањалукр нека у Лакташима, на Цетињу или у Сјеверној кореји тражи фискалне рачуне. Режим је на издисају. Готов је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дада

26.04.2018 07:04

Па ови Милини покопаше Милу. Да ли он то види? 1. Миле брани полицију, а они лажирају увиђај, чињенице и стоје иза криминалаца.... 2. Миле пружа подршку тужилаштву, оно већ деценијама ништа не ради.... 3. Миле пружа подршку породици Давида Драгичевића а Црногорац шаље инспекцију кафићу који новчано помаче овог несрећног човјека..... 4. РТРС и АТв га све више укопавају не извјешђтавањем или полуинформацијама а он их плаћа и поставља кадрове.. ЕЕЕЕ Миле Миле...... шта ти раде ти твоји.....

Name

ре

26.04.2018 07:47

Управо тако Милу це укопати његов кадар а ови це извуци своје гузице.

Name

Никола

26.04.2018 06:53

Срам вас било, сто не идете у Агапе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалучанин

26.04.2018 06:56

Ђубрад једна покварена, шта раде честитим и поштеним људима! Невјероватно у каквој црној рупи живимо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није него

26.04.2018 06:58

Ако неком већ није све јасно, треба га послати у психијатријску установу. Ужас, шта нам се дешава и шта смо дочекали. НАРОДЕ ПОКРЕНИ СЕ, ОВО НАМ ЈЕ ЗАДЊА ШАНСА ЗА СПАС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко БЛ

26.04.2018 06:58

ПОМОЦНИК ДИРЕКТОРА ПОРЕСКЕ ВЈЕКОСЛАВ ПЕЈАСИНОВИЦ ЈЕ ИЗДАО НАЛОГ ДА СЕ ДОДВОРИ ВРХУ.БЕЗ МИЛОСТИ И ЉУДСКИХ ОСОБИНА.СТОП.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Канада

26.04.2018 07:02

Висе је него јасно да власницу толико малтретирају због подске групи ПРАВДА ЗА ДАВИДА. Мени , који дуго зивим у овој земљи, све то изгледа толико немогуце као да се десава на другој планети . Како су поцели са осветама , на ред це стици сви који с имали било какве везе са подрском оцу убијеног Давида. За оне скотове у " институцијама" ја сам истросио ријеци. Називао сам их лоповима, пљацкасима , криминалцима , примитивцима, багра , мафија , али за ово сто сад раде не могу да надем епитете . За оне који до сада нису били свјесни гдје зиве , ово је знак да висе нема никакве наде за нормалан зивот уколико се не пробуде. Будите сигурни да це И вама покуцати на врата. Наци це они неки разлог. ОВО ЈЕ ЦИСТА ДИКТАТУРА ВЛАСТИ НАД ГРАДАНИМА. РЕПРЕСИЈА. Дефинитивно, спремни су на све. Само је питање ко це следеци бити убијен , а убице поново у то сам сигуран. Јоој, људи ста вам багра ради? И ви цутите. Засто , побогу? Одузели су вам све ? А ста то јос , после свега , имате да изгубите?

ОДГОВОРИТЕ
Name

маја_са

26.04.2018 07:04

Република српска постаје европска "сјеверна кореја" ! ици толико ниско и сопствени народ терорисати је испод ваког нивоа људскости . моји бањалуцани ако вам овај резим побједи и на овим изборима нека вам је драги бог на помоци ! ;(

ОДГОВОРИТЕ
Name

Соко

26.04.2018 07:05

Снсд отима од народа на сваком кораку, инамо примјере отимацине нацелника Љубисе Цосица у И.Н.Сарајеву. Дали це се наци неко да казни ово бахацење и малтретирање народа у РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

браво инспектори

26.04.2018 07:08

Мора се стати у крај утајама пореза. Стоп криминалу. НЕ,НЕ,НЕ........нисам мислио на овај ситни народ...стисните муда и идите у фирме кумова,родјака,свалерки ...итд...Маму вам је*бем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Накарадна дрзава и народ

26.04.2018 07:57

Великом лопову скидај капу а малом лопову сикдај главу.У таквој дрзави зивимо.

Name

коо

26.04.2018 07:10

Давид против Голијата. Знамо тко је изгубио. СТОП мафијаско-националистицкој банди! Ово прелази сваку границу легалности. Ако народ сада не увиди сто му се спрема ако исти остану на власти, онда це за 4 год. бити не само гладан, него вјероватно у рову или Њемацкој.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Водја

26.04.2018 07:13

Е мој некад поносни народе. Ходам данас Српском и видим неке СНСД-овце, СДС-овце, ДНС-овце, ПДП-овце, Социјалисте, Комуњаре и Фашисте. Видим све њих сли нигдје не видим Србе. Ста се то десило са вама Срби? Кад су вас странке завадиле и поделиле? Јесте већ заборавили да је и душаново царство отишло због насе неслоге? Не те силе на овом свијету која може против мог народа кад је сложан. Схватите већ једном да не постоје странке и партије већ постоје само Срби. Ако то не схватите ми нестајемо као прашина у океану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

26.04.2018 07:31

Врати се ти онда у Дусаново царство,па зиви у том вијеку.

Name

♥️ није камен

27.04.2018 11:14

Тешко нама ако окрећемо главу од оног који говори истину и бори се за правду. Какво Душаново царство,... Сваког дана на тргу код Боске у 18 часова стоји отац којем су крвнички убили дијете. Стоји отац Давор и тражи истину, дођи и погледај његове очи! Дођи и видећеш његову душу! Зар имаш храбрости мислити да његова бол није твоја, зар имаш храбрости да помислиш то??? ПРАВДА ЗА ДАВИДА♥️

Name

БОГ

26.04.2018 07:17

То смеће од инспектора ради у пореској управи са купљеном дипломом, иначе пореска управа је СНСД,то су све Додиковци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гдје је Ћубан?

26.04.2018 07:18

Инспекторат држи социјалистичка партијаГдје је Ћубан Савановић министар? Ћубана треба позвати који је запослио жену у фонду за заштиту животне средине

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

26.04.2018 07:24

Да знате о каквом се лицу ради не би јој подрску давали сигурно. Али ваљда цете сазнати. Распитајте се ста дотицна посједује све у Бања Луци и сире.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

26.04.2018 07:52

Зена дрзи кафиц, а твоји музу дрзавну сису. Срам да те буде. У паклу цете сви горјети. Ви сте персонификација зла!

Name

Крајина

26.04.2018 09:11

Колико знам јос је локала подржало правду за Давида. И нико се није пожалио да трпи некакав терор. Нека наведу зашто си кажњени , мора постојати записник. Не разумијем како сви одмах стају у одбрану ове жене а немају појма шта се дешава. И у току овог снимка неко тражи бр. Давора. А Боже сацувај. КаО да цовјеку није доста његове муке и борбе.

Name

А&Е

26.04.2018 07:26

Када вам је Додик организовао АНКЕТУ, сви сте полетили. Када Вукотакаже Бакиру да потражи икону на тавану, сви у срБББски транс пали. Е сада га трпите и пушите! 20 година се као премишљате да ли гласати за СДС четнике, лопове и ратне злочинце, или за бивше СДС четнике пресвучене у СНСД. Толико сте на дну да вам нема помоћи. Испратили сте све школоване и поштене људе преко границе, уживајте на путу за загарантовану пропаст и нестанак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зока

26.04.2018 12:56

Хахахха, то царе. Право си рекао. Пале се људи на турбонационалне осјецаје висе него на реалност.

Name

за А&Е

27.04.2018 11:28

Разумијем твоју огорченост, али нисмо сви тјерали људе преко границе, ми смо плакали када су нам најмилији одлазили, ми смо се питали зашто не идемо с њима. Ја се надам да ти је лакше када о томе говориш, мени некад буде, а некад не вриједи. Вјерујем да није морало бити онако, али неки су постигли успјех да већину народа заваде лако. Готово је сад, али свако нека плати за свој гријех!

Name

РЕ А&Е

27.04.2018 21:52

Браво за коментар. Увлакачи и прелетачи и у једној и у другој странци,све дође исто. А ми што нисмо нигдје, на удару смо и једних и других. Они се нађу, препознају се по меком карактеру па се преливају тамо-овамо. Питам се, да ли неки знају , кад се ујутро пробуде, у којој су странци. То је већ постало традиција код нас, а знамо шта је традиција.

Name

У име кога?

26.04.2018 07:27

Јесте ли ви инспектори икад видјели, у православљу добро познате, слике Страшног суда и гдје одлазе неправедни чиновници. А овдје је на дјелу неправда. Да ли ћете чувајући свој посао на уштрб правде сачувати своју дјецу? Размислите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Турбоскарс

26.04.2018 07:31

Шуп...не нељудске мизерници ползрончине ухљеби мсјмунски колико пута сте били и усраном сељачком бајунском Агаппе у .Проститутке чиновниске волови бајини упрегнути.Само вас треба добро упамтити и кад тад вас брутално али баш брутално казнити јавно вам ставити мету срама да никад више смиром непродјете овим градом .Бањалуко граде шта ти папци раде ломи то повчачи воду да коначно вратиш себи достојанство и да го...на оду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалуцанин

26.04.2018 07:58

Слазем се друг. Код њих не мозес бити и неутралан. Ако ниси за њих одмах си против њих. Катастрофа! Поздрав свим људима добре воље који зеле да се ријесимо овог зла!

Name

Пих

26.04.2018 08:05

Није то само у БЛ, па пореска управа је продужена рука несретне власти. Сваки њихов ухљуп има неку кафану и ресторан гдје не раде радници него робови који нису пријављени. Фискалне издју само реда ради, а инспекција када дође увијек напише да је све уредно.

Name

Ре

26.04.2018 07:41

Само зато сто подрзава правду и против је зла СНСДа. Исто сам дозивио и дозивљавам на Универзитету. Малтретирају и заустављају напредовање свим оним који су против криминала СНСДа. Свима це се прије или касније СНСД одбити о главу јер је све пропало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дервента

26.04.2018 07:54

Има јос снимака терора у групи Правда за Давида,на залост ово није једини! Питам се да ли ови инспектори уопсте имају храбрости да уду у Агапе код оца нације да њега контролису и да терорису госте локала? Ста смо доцекали,сами смо себе окупирали гласајуци за ове Додикове злотворе и криминалце! Морам признати да сам и Ја гласао за СНСД,сада бих најрадије појео онај гласацки листиц! Хвала БН телевизији,ви сте свијетло на крају тунела!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

26.04.2018 08:40

Па, што се сада овдје жалиш на њих и нападаш их. Глумиш неког покајника, а ти си крив између осталих што се ово све дешава. Ти си им дао мандат,а сада нам овдје просипаш памет. Ти си подржавао како сам кажеш црвену секту. Боље се немој појављивати овдје.

Name

Комшије

26.04.2018 07:57

А ко шаље инспекције, па Градоначелник, ви сте га изгласали , Бањалучани, сада имате прилику у Октобру да несто промијените.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

26.04.2018 08:20

Био сам цлан СНСДа и изасао. Видио сам гдје њихова политика води. Нисам хтио бити ухљеб, управо због оваквих ствари. Трпим њихове нападе и данас. Имам савјест, не зелим бити као они!

Name

Ре Комшије

26.04.2018 09:00

Ако је инспекција из Пореске управе онда градоначелник нема везе са тим, ваљда би толико требали знати.

Name

Нецо

26.04.2018 08:07

Срам вас било,багро једна корумпирана !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Осветник

26.04.2018 08:12

Страшно треба ове црвене усташе коњима на репове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срамно

26.04.2018 08:12

Издрзаце народ и то и јос ако треба али са циљем а то је да це дици крај свима који су нас довели до ове бједе...а као сто реце неко моземо помоци позивом на број и донирати 1км.... не само у овом слуцају вец свима којима је оваква подрска потребна..само истрајати и не посустати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

26.04.2018 08:19

Народе стрпите се јос мало и њихово је озвонило,они су навикли на велике новце луксус и све то али ускоро нестаје тај луксус,онда су готови ,лахко је са магарца на коња али са коња на магарца теско некима пада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

самуел

26.04.2018 08:25

Удри багру Миле тољагом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

26.04.2018 08:41

Бас сте сила. Ако спаднете са власти нико вас неце имати потребе гањати. Побјецете у мисију рупу, да се исправим, у септицку јаму, сами, јер знате да тамо и припадате!

Name

Црни

26.04.2018 08:50

Ко је власник објекта??? сазнај те па онда давајте конентаре!

Name

Ре Ре

26.04.2018 09:01

Гријешиш, нигдје се они неће завлачити, само ће промијенити дрес, тако је било и раније.

Name

доми

26.04.2018 08:40

Гебелсови методи,ето вам бањалуцани кога ви бирате.црвена секта.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

26.04.2018 09:09

Народ повјеровао висе да је ријец о одбрани Српске. Мене висе неце они зајеба.... Поздрав.

Name

Ре

26.04.2018 09:11

И Херцеговина гласала.

Name

власеница

26.04.2018 08:40

Нека хоцете ви да гласате за снсд наставите и бице вам горе нег у горњој кореји...зиви били па видјели

ОДГОВОРИТЕ
Name

АГИМ

26.04.2018 09:00

Стварно сте ви у републици српској дабогдацувај!!!!!! А код нас босњака ми смо веци цигани од рома !!!!! А Рвати само око пара ,кладионица ,трговине и подмецу нама србима и босњацима и користе да хрватске фирме ,продукте купујемо користимо ...они у еу имају путовнице могу ста хоце а ми полемисемо и свадјамо се и идемо уназад ......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пита

26.04.2018 09:00

Бандо рекетаска. Постен свијет од вас не мозе да презиви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миланче

26.04.2018 09:07

Тачно овдје неко није нормалан. Не пријављује раднике, не евидентира промет преко фискалних каса већ све себи трпа у дзепове и опет јој крива држава. Ради по прописима и може ти инспекција бити 10 пута сваки дан и неће те болити глава. Удри народна милицијо :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво миланце

28.04.2018 06:34

Апсолутно се слазем... Сви су досли до енормног богатства утајом пореза и ми им требамо помагати...каква логика.

Name

Зељко Бањалука

26.04.2018 09:08

Ето шта ради власт у пабу који се бори за правду.Зато у Агапеу и око Боске недолазе никако иако музика Руси све норме о децибелима и када додји нераде свој посао зашто су законом обавезни и примају плату од народа Ми и дјеца који живимо у Гајевој улици немоземо викендом спавати од буке до 4 па и 5 сати ујутру.Назовем полицију али нарушава се јавни ред и мир ,полиција казе назовите комуналну,назовем комуналну они додји и кажу неради апарат за мјерење децибела (несмије измјерит јер је власница локала АГАПЕ церка познатог ратног профитера који је у рату трговао ронхилом) Зато инспекција тренира строгоћу гдје Нетреба. ПРАВДА ЗА ДАВИДА ! ! !

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Жељко Бања Лука

26.04.2018 12:43

Ето господине ви живите у строгом центру града и не можете да одмарате од страначке стоке, дјеце тајкуна и полтрона режима који остају до јутарњих часова у Агапеу.

Name

Коментар

26.04.2018 09:10

Срусити било који резим је лако, али је за тако несто потребна вецина. Сваки резим опстаје док има финанциску подрску (народне паре). Довољно је да 2-3 мјесеца нико не плати дрзави ни један рацун, ни једну таксу, порез и сл. и нема пензија ( резимски гласаци) и нема плата ухљебима (резимски гласаци) па једино као гласаци резима остају сељаци. Резим губи вецину јер пензионери окрецу ледја, а ухљеби одмах мијењају партијске гаце, до сељацима треба дати мало времена...ипак су цобани на власти, а свак свога подрзава док год мозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦАР

26.04.2018 09:26

Е МОЈИ БАЊАЛУЦАНИ ВАСИМ ГЛАСОВИМА БАНДА ЈЕ ДОСЛА НА ВЛАСТ.ОНДА МОЗЕТЕ МИСЛИТИ КАКО ЈЕ ДРУГИМ ОПСТИНАМА КОЈЕ НИСУ ГЛАСАЛИ ЗА БАНДУ. НА ВАМА ЈЕ СВЕ У ОКТОБРУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миленко

26.04.2018 09:28

Драги моји у Бањалуци је 90% локала кафића рошиљница обичне рупе у којима углавном раде и воде сви други а не конобари и кухари а такве су им и газде , све то треба трајно затворити да се Бањалука не срамоти ТУГА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Миленко

27.04.2018 16:07

Ти имас рупу у глави.Страни новинари се најповољније изразавају о угоститељству у Бања Луци.

Name

Wодолија

26.04.2018 09:39

Ако неко мозе циљано на такав нацив да унистава егзистенцију људи који јавно подрзавају борбу против криминала, онда је досло вријеме да треба одговорити на исти нацин ...... Осим тога све те комуналне установе су у директној надлезности градонацелника. А засто се управо сада настоји унистити "Лифе"(сто је исто симболицно) је висе него оцигледно. Народе...сви на трг!

ОДГОВОРИТЕ
Name

x

27.04.2018 09:27

И градонацелник активно подрзава да се злоцин прикрије......

Name

Наредјење

26.04.2018 09:43

Па зар вам није јасно да су сви у ФУНКЦИЈИ прикупљања пара за ИЗБОРЕ. Ваља, ОПЕТ купити ИЗБОРЕ (а лказати како су побиједили-а не купили). Купити изборе и ПАПКЕ. Па ако хоцес да будес на БАЈИНИМ јаслама (макар био и инспектор) морас донијети коју маркицу. Јер да би остао инспектор на послу ПРВО мора обезбедити да БАЈА остане. Инаце_све пропаде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

киза

26.04.2018 09:58

Багро црвена и вама ће доћи крај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тацно

26.04.2018 10:14

Сада удјем на фацебоок страницу овог кафица и видим да је то у ствари наргила бар. Многе дрзаве су покренуле инцијативу да се забране наргиле јер је удисање дима канцерогено, а цесто тако малољетници конзумирају дрогу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко Миха

26.04.2018 10:17

До сад нисам ту исао на пице, а од сад цу кад год будем у граду ту ици у унат режиму срам их било шта раде овом народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

26.04.2018 12:43

Што си ти наиван? па жена оставила број рачуна да јој се прикупљају паре? што ти немаш кафић уи центру БЛ од 200 квм. ово је подвала.

Name

Крка кркадон

26.04.2018 10:19

Ја дебеле сто се пренемазе а кафиц двјесто квадрата маму ти јебем колико си ти дрзаву заврнула до сад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТРН

26.04.2018 10:27

Браво Преседнице тако се води Дрзава само јако и остро....

ОДГОВОРИТЕ
Name

сорош

26.04.2018 11:02

Иза овог се крије напад на рс и њене институције а све у режији политичког Сарајева...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бранко

26.04.2018 11:04

снсд...днс...сп...12 година владавине...и јос 4 ако бог да..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ало Господјо

26.04.2018 11:08

Мозда вас инспектори прецесто посјецују Али мора да је постојао основ за казну о цему нее говорите. Инспекторима сигурно нисте Дали паре у руке него сте казне морали уплатити на одредјени рацун!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре али ...

26.04.2018 12:03

Ма пустите празне приче. Конобари јој раде по 12х дневно , само што не падну у несвијест од умора. По сат времена чекаш да донесу наруџбу, просто не могу стићи. Промет се удвостручио. И мало јој то па би да јој народ скупља донације. Фуј! Гаде ми се људи који тргују на туђој невољи.

Name

Пих ботови

27.04.2018 06:16

Има још кафана гдје конобари раде по 12 сати, гдје нису пријављени а фискални видиш сваке преступне године, а у те кафане инспектори и не улазе, јер припадају зна се коме.

Name

НАЈНОВИЈА ВИЈЕСТ

26.04.2018 11:20

Инспектори затворили Агапе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И треба

26.04.2018 11:44

И треба да вас све разваљују , тражили сте да власт буде Снсд и Радојичић па сад нека вам је тако ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хисете

26.04.2018 11:46

Да ли ме око вара или је то Триво Маринковић из УИО некадашњи кандидат за градоначелника?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хисете

26.04.2018 11:46

Да ли ме око вара или је то Триво Маринковић из УИО некадашњи кандидат за градоначелника?

ОДГОВОРИТЕ
Name

XYЗ

26.04.2018 11:56

Ко вас јебе, гласали сте, гласате и опет ћете гласати за исте па се немојте сада снебивати како то, како ово, како оно, плате, пензије, здравство, школство, култура, правосуђе, криминал, корупција, непотизам.... Све странке националистичке су исти шљам, иста банда, само други картел. Имали сте СДС '92 па изволите опет ако вам је било добро са њима. Фино сте сви показали свој став и образ на митинзима и контрамитинзима, на референдумима, величали и славили злочинце и криминалце, па сад ђаво дошао по своје...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Злаја

26.04.2018 12:05

Бозе мој докле овакво понасање??? Тузно..

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАЊАЛУЦАНИН

26.04.2018 12:56

ИСТИНА О ЛИФЕ ПУБ - у 1.Локал је отворен у децембру 2. Инспекција је долазила и писала казне и прије 23.03.2018 - прије смрти Давид Драгицевица 3.За 4 мјесеца рада око 20 конобара је добило отказ, а да притом нису добили плату 4. Власник дрзи раднике на црно 5.А ВИ САДА ЗАКЉУЦИТЕ ДА ЛИ ЈЕ ВЛАСНИЦА ЛОКАЛА ПОСТЕНА ИЛИ ЈЕДАН ОБИЦНИ МАНИПУЛАТОР???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

26.04.2018 17:23

Због тога што си написао ови фејсбуковци који се наводно боре за правду прикупљају тој жени паре, умјесто, ако су стварно за правду да се боре за те отпуштене и непријављене раднике, који ето успут нису добили ни плату.

Name

:))))

26.04.2018 19:46

Боље би им било да дају у хуманитарне сврхе ако бас зеле помоци...има у РС јако пуно и болесне и сиромасне дјеце, њима је потребније.

Name

Крај

26.04.2018 12:57

Људи идемо према еуропи и УСА доста проруске политике и црне листе .Диктатура

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пих

27.04.2018 06:10

Глуп ти је коментар, на овакву вијест.

Name

Канада

26.04.2018 16:07

Кад гледам ово имам утисак као да гледам несто сто се десава не на другој планети , него у другој галаксији. Позадина активности инспекције у овом слуцају И у бас у овом временском периоду је јасна. Само је питање на коме следецем це врсити репресалије или несто јод горе. Да ли це то бити Давор, неко из групе правда за Давида, Васковиц или БН ТВ , видјеце се. Мој народе, зивите у диктатури, бојите се сопствене сјенке, видим дубоко сте подијељени било ста да се деси, глодете се измеду себе зарад њихових интереса док они убијају, краду , пљацкају , богате се И одлуцују о васим судбинама. Несвхатљиво!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Канада

26.04.2018 17:31

Неколико пута сам ти писао да се канеш ћорава посла, јер уопште незнаш право стање и истину. Прочитај шта људи из Бања Луке који знају право стање пишу о тој жени, о том кафићу, њеном понашању према запосленим радницима. А сада јој ти твоји са фејсбука купе паре. Сутра ће објавити рачун за иностранство па одмах трчи на банку и уплати који канадски долар, како она не би пропала. Конобаре које је отјерала без плате ко шиша, ти се небринеш за ту дјецу. Ти си човјече као препарана плоча, понављаш стално исто а ниси у праву. О РС и БиХ знаш оно што си знао када си отишао одавде, а и од тога си више од пола заборавио. Скини се више са портала и уживај у тој Канади. Само збуњујеш људе и уносиш немир међу коментаторе.

Name

Канада Ре, Ре Канада

27.04.2018 01:53

Бас си нас слатко насмијао,и мене И моју породицу, а поготово са оним " неколико пута сам ти писао да се канес цорава посла " . Испод мог нивоа је да ти било ста даље објасњавам, људино. И , наравно, зелимо ти све најбоље.

Name

Ре Канада

27.04.2018 06:56

Драго ми је да сам те насмијао, да се бар мало опустиш, јер видим да си превише забринут за нас овдје. Видим који је твој ниво када браниш и кукаш за неким ко жели профитирати на муци и чемеру породице Драгичевић. Браниш и плачеш за женом која се бави приватним бизнисом ,која прије свега непријављује раднике, отпушта их без плате, неради по прописима и на крају на ФБ профилу гдје се људи бора за истину и правду качи свој жиро рачун да јој они који немају ни 1% колико има она сакупљају новац којим би платила казне због свега што сам ти набројао. Ето, ти такве људе подржаваш и браниш а мени држиш предавања о "нивоу". Поздрав и Вама ,такође све најбоље. када пишеше коментаре онда мисли главом, а не срцем, и провјери чињенице прије него неког' узмеш у заштиту. Рекао сам да су људи из БЛ ракринкали ту госпођу на овом порталу, па погледај мало шта пишу људи. Наравно, њих нико незарезује ,битно је и даље наставити хајку.

Name

Ре ре Канада

27.04.2018 19:52

Ја зивим у Бања Луци и цовјек Канада потпуно добро схвата ситуацију.Уопсте не гријеси.То и није теско јер је зло тако огромнои оцигледно да би и некоме из Папуе Нове Гвинеје након цитања насих новина било све јасно.

Name

славко

26.04.2018 16:16

Бањалуцки папци су и довели ову спдобу на власт.сад гледајте

ОДГОВОРИТЕ
Name

26.04.2018 16:55

Ово је дно дна и ово је заиста огледало секте СНСДа брука не народна влас тамо гдје треба, да оде ова уш од порески инспектора нема их Бирач, Глиница,..... Укио банка, збер банка, Бобар банка..... Милиони утаје и пронавјере.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дисије xxxx

26.04.2018 16:57

Зашто за мјесец дана четири контроле у један само објекат у чему је проблем, случајност јели нико није луд више.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Палија је лијек

26.04.2018 17:14

Нема без палија ниста

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

26.04.2018 17:16

Јој мангупа мафијаских насрнули на јадну и незастицену зену...

ОДГОВОРИТЕ
Name

М

27.04.2018 02:03

Она каже за Аваз,да нису оставили записник. Ако нема записнике,нема ни казне,ако су Вам написали казну а нису направили записник,онда тај папир што су Вам оставили,или уплатницу за казну,обрисите д... са њим,нека долазе ,игнорисите их,надјите себи адвоката,дајте му пуномоћник,сваки пут кад додју,зови те га нека разговара са њима.Немојте ту ни бити,пустите конобаре нека раде.И једно питање,зар фискалне касе нису укинуте?

ОДГОВОРИТЕ
Name

;)

28.04.2018 06:43

Зар не схватате да је она један обицни манипулатор, толико глупости се износи да би ми стварно били будале када би повјеровали...казна без записника??? Ма дај...не вриједјај ми интелигенцију.

Name

Додику Игору сметате

27.04.2018 09:19

Кварите му посао, мало му његово па оце и ваше!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

27.04.2018 10:05

Каква дебилкуса и дефектасица. Распитајте се о њој мало,ко јој је отац,стриц,и остали..па онда јој дајте подрску идиоти једни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

27.04.2018 11:20

То сто ти прицас су цисте глупости. Ко је.. тебе и твоје мисљење. Зена је стала на страну убијеног момка, а сад је власт малтретира. То је сустина. То твоје скретање пазње није битно. Ви сте зло и у паклу цете горјети!

Name

Бл ботини

27.04.2018 19:47

Ста се ми имамо распитивати ботино резимска која бескрупулозно зивис од крви и зноја свога народа.Срам те било!!!!

Name

Вио

27.04.2018 20:52

Каквих малоумника има овде. Овде се не подноси другачије мишљење. Значи овако, хеб..ми се за пабове и кафиће,инспекције и не пријављене раднике. Овде се ради о убиству младог човјека и борби породице за основно право на истину и правду. Какв лајф и трице. Ало. Ко нам скреће фокус. Продали 186 кафа па уплатили помоћ....па има појединаца који су свако вече на тргу Правде, има оних који су иплатили и више. Али ова хистерише и дај сада правда за Мустафиће, за шта?

Name

Ре Ви о

28.04.2018 06:59

Знас ли ти да је градонацелник БЛ рекао за Глас Српске да је инспекција била само једном у протеклих мјесец дана у том кафицу. Ма да ти вјерујес власти. Онда и Давид који је убијен, а ти се борис за Давида, ако питас власт, оклизнуо се па утопио носеци и бјезеци са лаптопом. А казес да си за правду. Битно је да је и она подрзала Давида.

Name

Војник РС

27.04.2018 12:33

ПОМОЋНИК ДИРЕКТОРА КОЈИ ЈЕ ОВО НАРЕДИО ЈЕСТЕ ЧЛАН СНСД АЛИ ЧАСТАН И ПОШТЕН И СВАКА МУ ЧАСТ НА ОВОМЕ !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

27.04.2018 16:07

Да си војник РС, подрзао би ти свог саборца Давора јер би знао како је теско отхрањивати дјецу као обесправљени борац!

Name

Мали

27.04.2018 18:53

Ово је све бакирово масло,хоце да нам растури републику српску,србија,србија

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЧУВАР СРПСКЕ ЧАСТИ

27.04.2018 19:18

Само напред Републико тако и треба да наш велики вођа Додик уведе рад, ред и дисциплину и тако да се бори и сломи криминал, корупцију и издајнике Српског народа. Свако подузеће има да послује према закону или ће се вршити стална контрола рада од стране инспектората наше Републике, нема милости према ни овим ни оним утајивачима пореза и кршењу радних права. То “ не могу више, шта је ово људи”, ко бајаги завршила у болници како би само овим поступцима изазвала друштвенw немире против закона и нашег руководства Републике, а нарочито давајући подршку на тргу криминалцима и пробисвјетима, остави за чобане и стоку, да си исправно радила не би ти инспекција написала толике казне. Пуна подршка нашим добрим и јаким представницима наше, безрезервна када видим како кримоси дилери и ситни лопови желе да сруше првенствено заштитнике српског народа Милорада Додика и нашу цркву која стоји уз народ у руководство републике Српске, и нека знају ови пробисвјети и лезихљебови по трговима да нећемо толерисати никакве не допуштене акције од њих на Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

27.04.2018 19:55

Ниси ти добар са главом

Name

...

28.04.2018 18:10

Чувар српске части псује Бога, ишло је јавно... Шта кажеш на то? Црква изгледа одобрава.

Name

Правда

27.04.2018 20:40

Брацо моја,па зар је народ толико слијеп и глуп,мозе ова власт радити сто хоце,гласали сте за њих ,нека се многи запитају сада за кога су гласали,па било ко други само не ови висе,огулили су овом јадном народу козу,они су први увели пдв и многе друге порезе,народе освести се,они који су вецина незадовољни одлазе из дрзаве,једни умиру од боли и неправде,а многи незадовољни не излазе на изборе,није добро а да би било боље мора се направити промјена,мора се изаци гласати да је народ незадовољан власцу,једино тако могу сици а послије кад сидју са власти требају да одговарају за све сто су урадили за вријеме своје владавине а има тога на претек,народ зна и осјети

ОДГОВОРИТЕ
Name

М

27.04.2018 22:49

Цркли

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реалност

28.04.2018 13:15

Јел ово није секта и брука институција и овог пописаног инспектора цетри пута за мјесец дана њима контрола па ко је луд овде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Катастрофа

28.04.2018 14:13

НЕМАМ РИЈЕЦИ ВИСЕ

Name

Саша

28.04.2018 18:28

10 година сам држао локал у Бањалуци и трпио такве тортуре. Покушавао да се на све могуће начине изборим са тим олосем. На крају затворио и напустио РС. Другације није ишло. Јер ако покусас да се одупрес на било који начин перфидно те униште.

ОДГОВОРИТЕ