Зашто борачка удружења ћуте?

Бањалука и Република Српска су на ногама, тражи се правда у овом учмалом и криминализованом систему у којем институције МУП Републике Српске као и Тужилаштво не раде свој посао или у коначници саучествују у прикривању доказа о овом случају, из хиљаде грла свакодневно се чује: “ПРАВДА ЗА ДАВИДА” и “ПРАВДА ЗА СВЕ ЖРТВЕ”, сви дају свој допринос у циљу проналажења правде само борачка удружења проистекла из протеклог одбрамбено-отаџбинског рата ЋУТЕ. Ево прилике да их све јавно питамо: “ЗАШТО ЋУТИТЕ?!”

Република Српска 25.04.2018 | 18:46
Зашто борачка удружења ћуте?
Њихово упорно држање по страни не би било схватљиво чак ни да отац покојног младића Давор Драгичевић није био борац у протеклом рату, а камоли што јесте био учесник и њихов саборац у најтежим данима који су задесили Државу.

Много пута је и сам Давор приликом обраћања на тргу Крајине прозивао и позивао ове институције као и своје ратне саборце али без успјеха, мало је оних који су му притекли у помоћ у најтежим данима који трају. Свакако да ово није и једини случај у Републици Српској гдје се борачка удружења држе по страни летаргично посматрајући на све што се догађа, тако да смо слободни и да већ са сигурношћу можемо питати и ово: “ШТА ЈЕ ЗАПРАВО СМИСАО ЊИХОВОГ ПОСТОЈАЊА?!”

Од једног кровног удружења годинама послије рата због многих неслагања унутар истог а у циљу бољег и већег активизма стварана су многа друга која су обећавала више и боље, јачу и радикалнију борбу за права борачке популације, али како се које удружење рађало тако је постајало једнако летаргично и озбиљно незаинтересовано за било који проблем поменутог друштва због којег је и озваничило своје постојање. И након свега јасно је да је народ препуштен сам себи тражећи правду појединачно или колективно.

И тада, обавезно, за власт и институције система народ никада није у праву, ако искаже свој бунт постаје главни непријатељ своје Државе у којој живи, коју је стварао и за коју се борио. Постаје “СОРОШЕВ ПЛАЋЕНИК” свако ко се усуди на глас рећи да је угрожен, гладан или изопштен из друштва, постаје још већи роб којем приљепе етикету и којег трајно упишу у црну књигу неподобних појединаца.

Извор: Покрет Трећи блок

Коментари / 85

Оставите коментар
Name

Тешко питање, још тежи одговор

25.04.2018 16:53

Оном ко је изгубио сина јединка, и још је рањаван у рату, а онда му власт у којој су већина дезертери и непријатељи народа и државе, они који су пуцали против државе, веома је тешко. И не дај Боже ником овако изгубити сина јединка. Али треба сагледати и другу страну медаље. Ако је покојни младић заиста диловао дрогу, колико је његово дјеловање угрозило живота дјеци других ратних војних инвалида и палих бораца. Не оправдавам убиство Давида, али да се очај смањи, и спусти лопта на земљу, да се смире страсти, треба погледати и другу страну медаље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

25.04.2018 17:18

Борацку воде криминалци који су цланови СНСД секте, ста боље од багре да оцекујете од мисева?

Name

Борислав

25.04.2018 17:31

Најлаше је све решити оптужбама да је покојни Давид био криминалац. То је и власт покушала тврдити али се показало да Давид није провалио у неку кућу. Зато је важно да се открију праве убице па да се све расветли.

Name

боро

25.04.2018 17:45

Ако , ако , ако , у реду схватам шта пишеш . Мом дјетету да да неко дрогу нема ни суда ни судије осим мене , али АКО НИЈЕ , е онда једино важи око за око , неко мора да одговара таман то био функционер на највишој функцији . .

Name

горки

25.04.2018 17:46

Откуд вам та информација да је диловао дрогу???

Name

Теско...

25.04.2018 17:48

А ко га је убио? Сигурно нису родитељи дјеце наркомана. Пробај мало да користис мозак, за промјену.

Name

АКОРД

25.04.2018 18:06

Овдје неко свјесно хоће све и сваког укључити и "увући" у овај случај, и тако додатно по мени "закомпликовати" цијелу ствар.Видим да је извор ове информације неки Покрет Трећи блок. Доста тога пратим, али први пут сада чујем за њих. Иначе, Борачка организација нема шта да се укључује у овај случај, јер није надлежна, она непроводи истраге. Чуо сам да је г-дин Давор борац ВРС, а онда постоји обавеза Мјесне БО и Градске БО БЛ /без обзира да ли је члан БОРС или није/ да посјете човјека и покушају му пружити прије свега моралну подршку,а преко Градске управе и одговарајућу материјалну /новчану/ помоћ која се првенствено односи на трошкове сахране његовог сина. И ту се посао БО завршава. Значи, ништа политика, ништа мијешање у истрагу и остало,јер то није посао Борачке организације мада видим да би то неко хтио, и да би по том Трећем блоку то било пожељно. Борачка се неможе и несмије бавити политиком јер су чланови БО борци који су опет својим избором подјељени у све политичке партије и такво дјеловање би било погубно и за борце и за Борачку организацију.

Name

Ре: Борислав

25.04.2018 18:59

Само на глас размишљам, а ово пишу Бањалучани: хттпс://www.бањалукафорум.цом/виеwтопиц.пхп?ф=4&т=67915&старт=1320 Може се још наћи интересантних детаља тамо...

Name

Ре: Теско Питање?

25.04.2018 19:15

Јеси ли ти стварно ретард, или немас појма ста се десава? Ста мислис засто су децка који је тек поцео да зиви, а имао висе храбрости од свих вас коментатора, да запријети криминалној хоботници, отели у класицној сацекуси и убили на најгнуснији нацин?

Name

Ре Боро

25.04.2018 19:22

Е мој Боро.Продавали су они насој дјеци дрогу пред основним сколама док смо ми били у рововима.И данас им нико ниста неце.

Name

ре: ре

25.04.2018 19:52

`Ајде објасни свима. Ово све више личи на убиство оне пјевачице у Србији. Тамо убијена пјевачица, овамо неки студент, сви знају шта је било, и нико ништа не зна. Додик је направио грешку што није на време схватио да се убиства не могу сакривати у недоглед. Стао је на страну полиције која заташкава убиство. И тако сијече грану на којој сам сједи. Једна изрека каже, да о покојнику треба говорити најбоље, али треба бити реалан. У својој ауторској пјесми пише да дијели пакетиће. Да ли је то само пјесничка машта или аутобиографија, не знам. Зашто је баш он међу 150-200000 становника Бањалуке запао неком, да га неко убије. Па не коље се ни кокош тако како се коме ћефне, а камоли да се момак у цвјету младости убија. Протести пред Боском неће дати ефекта као пред зградом МУП-а и Тужилаштва. Ако је тамо застој у расвјетљавању случаја и задовољењу правде, онда тамо треба и тражити решење проблема.

Name

Борац

25.04.2018 20:00

Сва борачка удружења су под директмом командом СНСД-а и миле лично. Савчић је брука и исто зло као и Пантелија, обичам шљам који је попљувао своју борачку прошлост. Увукао се у скуте власти и глође оно што је намјењемо борцима. Надам се да ће му претећи.

Name

Ин

25.04.2018 20:23

За теско питање. Срам те било боље да сутис .. Давид није имао ниста са дрогом а цак и да јесте постоји суд закон а не лисавање зивота. Срамота ме висе и реци да постоје борци , убијен је син њиховог саборца а они суте ко п.....е . Јесте се за то борили господо борци

Name

ста реци а не заплакати

25.04.2018 20:37

Такозване ветеране воде преварант Дуско Вукотиц и ноторни криминалац из Лактаса Зељко Милинковиц, цији је једини задатак за окупе дезертерске криминалце у корист нецасних радњи и криминала. Инаце, тај лопов Зељко Милинковиц, инаце конобар, води параветеранску организацију у Бањалуци, јер је легални и легиримни предсједник ратних ветерана Бањалука проф. Петар Дјурициц, потпуковник и ратни командант.

Name

Руни

25.04.2018 21:15

Сви видимо да снсд је проблем у свакој сфери зивота али људи докле подрзавати ту багру.

Name

НЕ РАЗУМЕШ

25.04.2018 22:35

Нико не оправдава убиство Давида. И сад осим за Давида, за којега постоји снимак да је приведен од полиције у цивилу или неких који су се лажно као полицајци представили, треба траити рјешавање случајева Ђуровића, Вукелића.... Додик је правио замке свакоме, сад се кува у властитој каши. И даље глупан мисли да га уцјене и притисци могу сачувати од пропасти. Умјесто све прозване убице, који су убили Вукелића, Ђуровића, Давида... да приведе правди, без обзира на цијену која ће га коштати, он само даље са тим преступницима тоне у дубину и они су му воденички камен око врата. Али опет понављам, треба сагледати и другу страну медаље.Зашто је баш Давид убијен. Да ли је била нека сумња или клевета на њега, па како неки блогери претпостављају да се премлаћивање приведеног измакло контроли, или како Васке тврди да су га ради неких других разлога мучили и убили то треба размотрити.

Name

Бијељинац

26.04.2018 05:29

Из авиона се види да је натуцен коментар.

Name

Зоки

25.04.2018 17:00

Ма која борацка,они су срамота цеститих бораца,јер целници борацке су уцуткани новцаницама,а највеце разоцарење је Савциц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ ЗОКИ

25.04.2018 17:39

ПА КАКВЕ ВЕЗЕ ИМА БОРАЦКА СА СЛУЦАЈЕМ КОЈИ ЈЕ ОТИСАО У ПОЛИТИЦКИ СВЈЕТ...А НИЈЕ ТИ ВАЉАО ЦУРГУЗ САД САВИЦИЦ..КОГА ХОЦЕС??

Name

КАКАВ ГЕНЕРАЛ И ГЕНЕРАЛИ

25.04.2018 17:46

Савициц јест генерал али позадинац,висе времена је провео на сигурном као његов водза који је рат провео у Београду и као војник на аеродруму Они који су били на фронту вецина али вецина немају никакве подрске,од власи и њихових сателита врха борацких организација или ухљеба који треба да оду као и ова власт

Name

ПАЈА

25.04.2018 17:47

И студената нема.Свака цаст појединцима.

Name

ЦЕТНИК

25.04.2018 18:04

Савциц је у рату био мис мекињас, а сад Додиков плаценик. То је јад који се продао за саку долара, био у позадини и никад није видио ратисте као Ратко Младиц. БОРС је срамота и понизење за све праве борце.

Name

А попови православни

25.04.2018 18:29

Ни духовне вође попови се не огласише.Боје се за своје виле аута и трбушине.

Name

Нисте у праву

25.04.2018 18:36

Савчић је риједак активни официр који је ратовао и који је био на фронту. Уопште нисте у праву и дајете паушалне оцјене. Незнате о његовом путу ништа и молим Вас да онда о томе и непишете. Нису сви неинформисани о његовом ратном путу, то би Ви требало знати.

Name

ре ЦЕТНИК

25.04.2018 21:25

Ако вам је све истина као ово сто говорите о генералу Савцицу онда је ово све лакрија и лаз.Савциц је био комадант најелитније и најбоље јединице у војсци Републике Српске и био је теско рањен у борбама.

Name

За Акорд

26.04.2018 07:01

А шта је ако није политика дс борци и рви протестирају кисну по парковима шаторима и нико им необрача никакву пежњу само политички криминалци у црним лимузинама продју покрај њи као поред турског гробља и оду у кафану на прасетину јањетину и све то на рачун тог истог народа који нема шта јести а ни за протезу.Једном речју ко их је...е само шути и мирно и даље кисни у парку а ја чу сутра опет мало покрасти у лимузину и на прасетину.Акорд не Се..и

Name

АКОРД

26.04.2018 08:24

Имам ти рећи неколико ствари: Прво, научи се бити културан и уљудан када пишеш коментаре и реплике, и немој никог' вријеђати. Вријеђати је најлакше и то могу сви без обзира да ли су и колико паметни. Друго, када пишеш реплике на коментар онда настој "да погодиш" мјесто гдје се налази коментар којем реплицираш. Треће, ти уопште незнаш шта сам ја написао и на што се односи мој коментар, као и што незнаш мјесто и улогу Бор.орг., па ти уопште и незамјерим. Овај текст, као и неки раније, је подобро "наручен и сервиран" како би се блатили и борци /а што се види по коментарима/ и Бор.орг., а и генерал Савчић који је узгред часно и поштено одратовао рат водећи елитну јединицу ВРС. Када видим како људи комнентаришу о њему онда знам "одакле вјетар дува".

Name

Пери дери...

25.04.2018 17:00

Аха,ако дрекну неце добити ни ово сто сад добијају од Рс. Поклопили се сви у својим проблемима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РВПВО

25.04.2018 17:01

Сва та удрузења су редом пародија на било какву градјанску организацију. У Србији су удрузења за заститу зивотиња немјерљиво озбиљнији вид градјанских иницијатива у односу на борацка дзабалебароска удрузења у РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми смо таоци неправде

25.04.2018 17:02

То треба питати све предсједнике борацких удрузења,јер би требали до сад да се огласе бар 1000 пута због Давора који је крв пролио за ову земљу а сад са ногом крацом 3,5 цм трази правду које нигдје нема за свог сина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

доктор

25.04.2018 18:17

Људи моји дозовите се памети,бивси сам борац,рањаван 2x,све борацке организације на свим нивоима водепослусници и полтрони,ја само питам бивсе борце гдје су,гдје да подрзе ове људе који само истину тразе,гдје су обицни градјани рс јесу и вас застрасили и купили за пиво и пола кг пецења под сатором предизборним,људи дозовите се памети док има времена

Name

Држава? ???

25.04.2018 17:03

"У најтежим данима који су задесили Државу" Коју јадну Државу. Зар се и то легло криминалаца и убица може државом назвати. Је ли то Тужилаштво и МУП претстављају ту Државу? Ако је тако, требамо се сто према одрећи и Државе и дрзавности. Изгледа да нам је свјма ме сто негдје на коридора под Грмецом, под шатором. Толико смо интелектуално догурали. Зар су нама поред оваквих државника потребни још и непријатељи????? Сигурно нису!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.04.2018 17:22

О којој држави говориш? Што прије прихватиш да је РС ентитет а не држава биће ти пуно боље. Прихваћањем Додикиве упорне приче да је РС држава..тонеш и то тако брзо да се нећеш задуго опоравити.

Name

НН

25.04.2018 17:38

Ентитет друг, каква дрзава..

Name

Дно дна

25.04.2018 18:49

И "ентитет" је превише за ове наше " дрзавнике". Нису у стању ни властита домаћинства да воде а да не чине криминал. Народе отвори очи. Превише су се посилили па почели нам и не дужну дјецу убијати. Вријеме је одавно било да их пошаљемо у п.....у прошлост.

Name

Дрзава

25.04.2018 20:41

БиХ је одрон дрзава, а РС је одрон ентитет (заправо бољи дио одрона). Није ни цудо кад цобани коло воде.

Name

Ре Дрзава

25.04.2018 21:22

Слазем се, али ста друго оцекиват од дрзаве коју систематски неко унистава јос од 92 год.Све док се дрзава не поцне градити а то је БИХ, ниста на боље неце ици, само мозе јос на горе. Сви се фол Дејтома дрзе а СВИ знамо да нам је то свима ланац око врата, бар нама обицмим смртницима..Али неко висе воли да се зове неки дио БИХ по његовом него будуцност моје и твоје дјеце. ЛП.

Name

подршка

25.04.2018 21:36

Свака част.

Name

За Државу

26.04.2018 07:06

Није чак ни држава више нешто као општина један мали Ентитет и ништа више.Огромна разлика измедју Државе Републике и ентитета који само носи назив Република Српска највечс превара Српском народу.

Name

БЛука

25.04.2018 17:05

Јасно ми је да треба тразити правду и виника овог злодјела,у реду је да сви борци дају подрску и уцествују али борачка као борачка не би требала да се директно мијеса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВЕТЕРАН

25.04.2018 17:29

РЕ, БАШ ТАКО, НИГДЈЕ ДА СЕ НЕМЈЕША ВЕЋ ДА ЋУТЕ, КЛИМАЈУ ГЛАВАМА УВЛАЧЕ СЕ У ДУПЕ ОВОЈ РЕЖИМСКОЈ БАГРИ. БОРАЦА ВИШЕ НЕМА, САДА САМО СКУП ПОЛТРОНА И ЉИГАВАЦА

Name

Па

25.04.2018 18:07

Ако нема бораца дигни ти своје ветеране

Name

Јеца

25.04.2018 18:11

Засто не треба да стану уз свог саборца. Он је изгубио сина и то како на звјерски нацин муцен и убијен и бацен у воду. Јесу лу се борци икад за ових свих година побунили против оваквог криминала и корупције и дезертера који су махом сви на власти. Какви су то искрени борци које их Милорад Додик купи за 50 км један обицан дезертер,сверцер и лазов. Е Борци борци сто невидите ста се радило у сусједним нам дрзава гдје су боци били годину дана под сатором у центру Загреба, трзили своја права. А ви сто цутите сте се приклонили владајуцој гарнитути. Цаст изузетцима.

Name

ре БЛука

25.04.2018 18:18

У структурама ОБО Модрича сам задњих неколико година. Ушао сам са предубјеђењем да ће та организација да буде заиста "невладина" спона лијевих и десних, фактор повезивања. Бојим се да смо од замишљеног постали добро организована група климоглаваца. Неку вече на редовној скупштини ОБО Модрича сам покушао под тачком разно да споменем случај погибије Давида Драгичевића у форми невиђеног узнемиравања јавности цијеле РС, да сам као неко ко живи у Модричи разочаран што још увјек није се на тргу организовало пар људи да пруже подршку као што се то урадило у неколико градова РС. Рекао сам да би било и лијепо да то уради БО Модрича због Даворове припадности истој, а прије неки дан ми неко рече да би господин Давор могао бити поријеклом из Леденица што није далеко од Модриче. На моју жалост већина од нас 30-ак ме није схватила. Неки су дјеловали неупућени. Један од присутних ми рече да тај случај БН сваких 15 минута спомиње и претјерује са тим. Незнам шта ти исти мисле о свему сад кад је се у суботу видјела маса од 10 000 грађана на тргу Краине? У сваком случају мишљења сам да ако ико је позван да изврши притисак на институције на што скорије рјешење овог и сличних случајева то је свакако и дужна и обавезна БОРС. Правда за Давида

Name

Последњи кинески цар

25.04.2018 18:23

Борачка организација нема више бораца, јер су се борци подијелили, па тако сада свака политичка партија има своје борце. То је истина. Борац више неће са борцем ако види да није "његов политички" саборац.

Name

25.04.2018 17:11

Удрузење бораца "Бели Вукови" 20 година води исту борбу као сто је Драгицевиц води последњих мјесец дана!!! Довољно рецено за све који имају грам мозга....

ОДГОВОРИТЕ
Name

@ Тип топ

25.04.2018 17:12

Интересна удрузења,ми вам ово ,а ви нама тако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логицно

25.04.2018 17:33

Неки дан легло по сто марона на годисњем нивоу,опа...

ОДГОВОРИТЕ
Name

СПАС

25.04.2018 17:45

Ћуте зато што добијају паре да шуте. Иначе, говоре само онда кад им то кажу они од којих добијају паре. СВИ ИЗАЋИ НА ИЗБОРЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па

25.04.2018 17:53

Шта има ту да се мијеша борачка организација кад имамо Покрет трећи блок.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

25.04.2018 17:56

Борац ам али не припадам ни једном удрузењу све су то сумњиве подијељене и корумпиране групе

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

25.04.2018 18:33

У ЗЛУ СЕ ПОЗНАЈУ ЈУНАЦИ.ПА СВИ МИ ЗНАМО КО ЈЕ У БОРАЧКИМ ОРГАНИЗАЦИЈАМА.ОНИ САМО МЕШЕТАРЕ ПРОВОДЕ СЕ.ЗБОГ ВЛАСТИ ЋЕ ПРОДАТИ СВЕ.НЕ ЗНА СЕ КО ЈЕ ГОРИ СВИ СЕ ПОЗНАЈЕМО .НИКАДА МИ НИЈЕ БИЛО ЈАСНО ШТА ОНИ ИЗИГРАВАЈУ КАД НИСУ БИЛИ НИКО И НИШТА АЛИ УВЛАКАЧИ СУ БЕЗ ПРЕМЦА.ОДВРАТНИ ЛИКОВИ ЧУДИМ СЕ БОРЦИМА ДА ИХ ТРПЕ.ПРАВДА ЗА ДАВИДА .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Треци Блок ,први пут ......

25.04.2018 19:32

Цујем ,за ту организацију ,мозе и цетврти ,сто се мене тице ,али ,Борацку и Борце не увлаците у тај проблем ,није коректно и нема везе ни са цим наведеним у тексту .........

Name

одговор

25.04.2018 18:46

Засто цуте, ЗАТО сто ми борци кад смо стварали РЕПУБЛИКУ СРПСКУ смо били добри. САД од ове дјеце ДЕЗЕРТЕРА а богами и припадника неких бораца дјеца нам се ИСМИЈАВАЈУ. Е дјецо моја туците се, убијајте се , дрогирајте се ми вам не моземо помоци. КОЛИКО само рузних коментара од ових балаваца на појединим друственим мрезама за борце. Па и ово НЕКАКАВ ТРЕЦИ БЛОК пита засто и сто цуте. Зали бозе народа сто изгину за фејзбук дрипце. Треба нама неки балавац од тате дезертера да паметнује. ИЗВОЛИТЕ, само напрјед , дрогирајте се, убијајте се, залосна је она земља на којој таква омладина враца дуг на такав нацин као садасњи подмладак. Нај веци аргументи су, СТА ТИ ЗНАС, НЕПИСМЕН СИ, а само знате да бљувотине овде писете. НОРМАЛНО цаст за поједину дјецу. САД ови писмени , напусени крените са коментарима, то вам је нај веци домет

ОДГОВОРИТЕ
Name

Последњи кинески цар

25.04.2018 19:20

@одоговор: Апсолутно те прије свега разумијем, јер и сам доживљавам нешто слично. Да недужим, види се из текста велико огорчење код тебе што је и разумљиво, а коментар ти је један од најбољих на овом порталу који сам ја прочитао. Велики поздрав саборцу. И, необраћај пажњу на реплике и коментаре које ћеш вјероватно изазвати. И нека ћеш! Гурај даље и недај се.

Name

ре одговор

25.04.2018 19:21

У потпуности се слазем са тобом. Треци блок, нек им кроји будуцност.

Name

Зоки ОДГОВОР

25.04.2018 19:23

Није битно дали хе дијете дезертера,борца или било кга другог,нико нема право ником да угризава или одузума зивот;а надам се да си ти био неки БОРЦИНА;нецу да те вриједјам да си непусмен то је твоје право;али немас право да друге омаловазавас.

Name

за последњи кинески цар

25.04.2018 19:51

ХВАЛА МНОГО САБОРАЦ!!!! Уједно се захваљујем БН на објављеном коментару.

Name

сваста

25.04.2018 18:59

Но коментар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Муња

25.04.2018 19:01

Да није то треци реих

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда За Давида

25.04.2018 19:09

Докле год разна удрузења добијају народне паре од сектаских министарстава, нико од њихових функционера који бас лијепо зиве, неце се појавити на тргу. Они закмеце о некој правди само кад им Влада заврне доток народних пара. Све су то продане дусе. А продане дусе могу да га....

ОДГОВОРИТЕ
Name

сале словенац

25.04.2018 19:14

УЛОГА БОРСА ЈЕ ДА ИДЕ ПО ПАРАСТОСИМА,КРКА КРМЕТИНУ,ДЈЕЛИ ПОСМРТНО ОРДЕЊЕ. НЕЗАПОСЛЕНИМ ДЕМОБИЛИСАНИМ БОРЦИМА КАО СТО САМ ЈА ПИСЕ ПРЕПОРУКЕ НА КОЈИМА ПИСЕ ЗА КРСТ ЦАСНИ И СЛОБОДУ СЛАВНУ. А БОГАМИ СУ ДОБРО ПЛАЦЕНИ ЗА НЕРАД И ДЕМАГОГИЈУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ри

25.04.2018 19:16

Страсно и неправедно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Леми

25.04.2018 19:39

Ми који смо стварали Републику Српску задња смо рупа на фрули.Није мени криво на дезертере вец на насе саборце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриота

25.04.2018 19:44

Знам да сте незадовољни радом борацких удрузења с правом зато смо ми борци л.Кр.корпуса осмислили један проекат тј.стратегију како да станемо под једну капу и конацно остваримо своја права.Врло брзо цемо се огласити и позвати све насе саборце сиром РС да нам се придрузе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тотала

25.04.2018 19:50

Његош Томић, његов Трећи блок и демагогија. и ви свашта и свакога објављујете

ОДГОВОРИТЕ
Name

ово је ,

25.04.2018 20:31

Смисљено урадјено ,види се по коментарима ,односа према Борцима ....Борци се вец називају Борцине ,поспрдно ....ОДГОВОР вам је дао прави ОДГОВОР ,ово нема везе са Борацком и Борцима !

Name

Јован

25.04.2018 19:56

Када је персијски краљ Ксерксо упутио ултиматум Спартанцима и рекао..АКО заузмемо Спарту побицемо сву дјецу а жене вам одвести у робље.Спартанци су му одговорили само једном речју:АКО!!!П.С.паметном доста

ОДГОВОРИТЕ
Name

сарказам

25.04.2018 19:57

То бре, обрадујте сваког ко мрзи Републику Српску и Србе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неборс

25.04.2018 20:03

Борац сам ВРС и тврдим да не постоји никаква борацка организација него само група људи злоупотребљених од власти и ппткупљених.Борацка организација је свјесно урусавана 20 година и доведена ни до цега,зато немојте узалудно тросити ријеци око тога да неко из борацке прузи подрску или помоц.Мислим да једино борци могу појединацно прузити подрску оцу убијеног,као бивсем саборцу и то је све

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са стране

25.04.2018 20:16

Зато што не мешетаре као политичари.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре са стране

25.04.2018 20:30

Одавно се нисам насмијао као твом коментару. Политицари бар краду на велико, а тзв. борци раде за сендвиц и сокиц.

Name

Херцеговачки корпус

25.04.2018 20:28

Борац сам и свако вече сам на тргу.Они који сједе на челним позицијима БОРС-а су плацени парама дезертера.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Светозар

25.04.2018 20:34

Како да се огласи борачка организација кад више од пола општински борачких организација воде Додикови борци, ваљда вам је сад јасно докле је Чургуз довео борце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Светозар

25.04.2018 20:36

Молио би појединце ако незнају да бар немате свашта о Савцицу, што нико не каже шта је Чургуз од нас урадио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕЛЕМ

25.04.2018 20:56

Рогиц он да се огласи тај фолирант Додиков.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГАНДИ

25.04.2018 21:30

Бас сада имате прилику заслузити постовање ви Борци.Показите како се брани свој Народ од вањских као и унутрасњих непријатеља. Подрска свим који се боре за правду,они су прави хероји и Борци.Правда за Давида!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луки

26.04.2018 04:39

Сдс лопови сви дзаба лазете овај народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

26.04.2018 06:26

СНСД једино говори истину!

Name

Неће бидне

26.04.2018 05:22

Па не могу на двије или више страна. Не може се уз народ и уз ненародну власт у исти час. Борачки, ветерански, логорашки, породични, синдикални, пензионерски и слични главари, гурају се за мјесто уз кољено кнеза (не)честитога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Десимир...

26.04.2018 05:24

Незнам у ста се ти људи претворисе.... Само им треба јос Раде Ракуљ и нека цекају два по два процента када це им повецати док не помру...ха...хааа.. јадна мајко!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јок море

26.04.2018 07:45

Једно дупе не може на двије или чак више штокрла. То не бива, како би рекли у оном симпатичном филму о Зони замфирској.

Name

војо

26.04.2018 06:59

Ста има борацка са овим слуцајем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

26.04.2018 22:45

Ћуте зато што су пизде, купио их Миле за сићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борацка

27.04.2018 07:11

Ту су изгледа они типви који су ратовали САМО ДА БИ ОСТВАРИЛИ СВОЈ ИНТЕРЕС. Као, назалост, и ЛУКАЦ, коме је светиња бранити крииналце, који раде против свога народа, а он их стити ЗА ВЕЛИКУ ПЛАТУ КОЈУ ДОБИЈА ОД НАРОДА. Срамота-невидјена и не процитана.

ОДГОВОРИТЕ