Бејл у Бајерну? Никад не реци никад...!

О одласку Велшанина са Сантјаго Бернабеуа све гласније се прича а није искључено да би после Реала могао да се пресели у славни немачки клуб.

Фудбал 27.04.2018 | 20:00
Бејл у Бајерну? Никад не реци никад...!
Герет Бејл у Бајерну из Минхена?

Звучи чудно, али не и немогуће.

Приче о томе да би Велшанин могао да буде први који ће овог лета напусти Сантјаго Бернабеу све су гласније, а у ред клубова који би га радо видели стао је и Бајерн.

Фудбалер Реала признао је да му је част што га повезују са баварским великаном и да не може да искључи опцију преласка у Минхен, баш уочи дуела два тима у полуфиналу Лиге шампиона.

"Ситуација у фудбалу је никад не реци никад", изјавио је Бејл у разговору за "Спорт Билд".

"Тренутно сам у Реалу, уживам, али Бајерн има фантастичан тим и један је од најуспешнијих клубова Европе. Част ми је што ме повезују са таквим великаном, али ја сам играч Реала", рекао је Бејл.

Бејл истиче да жели више простора како би имао бољи учинак на терену.

"Гол на свакој другој утакмици не може да буде лош учинак, али увек желим да напредујем. Бићу искрен, хоћу већу улогу", каже Бејл.

Бејл, који је члан Реала од 2013. године, ове сезоне одиграо је 33 утакмице и дао 14 голова, а имао је и проблеме са повредама.

Али није то једини портенцијални трансфер на релацији Реал - Бајерн. "Краљевски клуб" не крије да би волео да у својим редовима види Роберта Левандовског.

"Левандовски има квалитет да игра за Реал", рекао је Бејл.

"Он је један од најбољих нападача на свету, а то потврђују голови које постиже у дресу Бајерна и за репрезентацију Пољске", навео је Велшанин.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар