Кер поручио Мануу: Подсјећаш ме на Федерера!

Ако волиш – настави да играш! Кошаркаши Голден Стејта са 4-1 елиминисали су Сан Антонио у првој рунди плеј-офа, у утакмици која је можда била последња за Мануа Ђинобилија.

Кошарка 27.04.2018 | 11:30
Кер поручио Мануу: Подсјећаш ме на Федерера!
Вориорси ће се у наредној рунди састати са Њу Орлеанс Пеликансима предвођеним Ентонијем Дејвисом.

Емотивни разговор после меча имали су Ману Ђинобили и тренер Голден Стејта Стив Кер који су 2002/03, последње Керове играчке сезоне, били саиграчи у Спарсима.

"Надам се да ћеш наставити да играш, стварно се надам. Само настави, што да не? Знаш шта, ове године смо упознали Роџера Федерера у Кини и питао сам га зашто још увек игра, а он је рекао: 'Зато што волим'. Ако то волиш, онда настави да играш, шта те брига? Иначе, подсећаш ме на њега", поручио је Кер аргентинском играчу, на шта му је Мануодговорио "Причаћемо ускоро".

Ђинобили је четвороструки освајач шампионског прстена, ово му је шеснаеста сезона у лиги, а два пута је био ол-стар, док је једном проглашен за најбољег шестог играча године.

"Спарси су шампионска организација и они су одраз свога тренера. Сви размишљамо о њему. Поп ако ово гледаш знај да те волимо, наш цео тим и стручни штаб сваки дан мисле о теби, и твој тим је био одраз тебе вечерас, борили су се цео меч и честитам им", рекао је Кер на конференцији за штампу.

Већ неко време се спекулише о томе да ли ће се Ђинобили враћати кошарци и следеће сезоне, а како преноси новинар Дејвид Олдриџ, Мануу ће бити потребно месец или два да одлучи да ли је завршио и да он није неко ко одлуке доноси брзоплето.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар