Објавила серију нагих фотографија

Ким Кардашијан Вест својим најновијим обнаженим фоткама најављује лансирање новог парфема ККW Бодy чија бочица ће, очекивано, бити у облику њеног тела.

Забава 25.04.2018 | 13:37
Објавила серију нагих фотографија
Најпознатија старлета Ким Кардашијан Вест својим најновијим обнаженим фоткама најављује лансирање новог парфема ККW Бодy чија бочица ће, очекивано, бити у облику њеног тела.

Америчка старлета Ким Кардашијан се најновијим пословним успехом похвалила на друштвеним мрежама, али и у магазину "Тхе бусинесс оф фасхион ".


"Најновији парфем који излази у мају месецу, "ККW Бодy", је толико фантастичан. То је заправо скулптура мог тела. Мирисна нота је толико дивна и веома сам поносна", казала је супруга Кање Веста.

Како би што боље представила и испромовисала парфем са својим потписом, Ким Кардашијан је урадила серију нагих фотографија које је касније објавила на друштвене мреже.


На фотографији иза сцене, мајка троје деце позира потпуно гола прекривена сивим малтером који није могао у потпуности да прекрије њене интимне делове, међуножје и брадавице, па је морала додатно да их блурује.

Након ове фотке, на Твитеру су уследиле и бројне друге наге позе.

Новости
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар