Колико посланике занима пут ка ЕУ?

Хитна сједница Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ на којој је требало расправљати о Извјештају Европске комисије, завршена је данас усвајањем закључка да се Извјештај упути парламетарној Комисији за европске интеграције, те да се о томе расправља на наредној редовној сједници.

Босна и Херцеговина 24.04.2018 | 22:35
Колико посланике занима пут ка ЕУ?
Колико посланике занима европски пут БиХ показује чињеница да су о томе расправљали мање од пола часа, те да је кворум био на "ивици".

Од 42 изабрана посланика на хитној сједници се појавило њих 28. Нису била присутна чак ни два посланика која су потписала захтјев за хитну сједницу. Дамир Арнаут из СББ-а и Сенад Шепић, предсједник Независног блока умјесто на сједницу која је заказана на њихов захтјев, отпутовали су на сједницу Савјета Европе у Стразбур. Изгледа да су европске дневнице важније од европских интеграција.

Закључак да се разматрање Извјештаја Европске комисије о БиХ одгоди за наредну редовну сједницу, како би се материјал боље припремио и како би се посланицима обратили и чланови Савјета министара који се данас такође нису појавили, усвојем је на приједлог СДА.

Посланик СНСД-а у ПД ПС БиХ Никола Шпирић није коментарисао чињеницу да његова партијска колегиница Милица Марковић, која данас није била на сједници већ на службеном путу у Стразбуру, тражи од грађана БиХ да јој плате бањско лијечење.

Подсјећамо, Милица Марковић затражила је од административне комисије Парламентарне скупштине БиХ да јој одобри новчана средства у висини три просјечне плате за балнеофизикални третман у Бањи Ковиљачи због, како је навела, проблема са кичмом.



БН телевизија

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Неписмена Славица Матијаш

24.04.2018 21:31

Требао је Додик послати своју неписмену тужитељицу Славицу Матијаш да иде у Стразбур и да обучава тамошње тужиоце. Ха ха ха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фолклор

25.04.2018 06:56

О ПОСТО, мислим ова МЕТЕЗ им одговара да бих добро зивјели дани и године пролазе...овакве бенефите немају ни у Сwицарском парламету..зато само млате празну сламу,имају свје бизнисе и приватне зивоте....страке им додју као ФАБРИКЕ...народ раселили,окрезавили,онеписменили итд...У ЕВРОПИ има закон а ти њима басс и неите у прилог...има тога да се књига написе...ал пустимо време це показати.

ОДГОВОРИТЕ