Ајверсон о дебати Мајкл вс Леброн...

А, Кобија сте заборавили?! Ален Ајверсон, један од најбољих играча свих времена, дао је свој суд у вези дебате о највећем кошаркашу у историји.

Кошарка 27.04.2018 | 10:30
Ајверсон о дебати Мајкл вс Леброн...
Централно место у једној од омиљених расправа модерног доба заузима 'Његово летеће височанство' – Мајкл Џордан, док се у последњих пола деценије као конкурент највише истиче Леброн Џејмс.

Ипак, легендарни 'Ансwер' (Одговор) помало је и у неверици јер не може да верује да се име једног играча готово и не спомиње у овој причи.

"Пре свега, Леброн је 'велики', али заиста ми смета и помало ми је и невероватно да у целој причи нема Кобија. Не разумем. Шта, заборавили сте га или...?", каже Ајверсон. 

Ален се прошле године појавио у Стејплс Центру, када су Лос Анђелес Лејкерси повлачили Брајантова два броја из употребе, у мајици са његовим ликом и шампионским пехаром. То не би било ништа чудно да се не ради о титули освојеној баш против Ајверсонових Филаделфија 76ерса 2001. године. 

"Немам друго објашњење него да су га заборавили. Заборавили су Мамбу, човече. Доказаног 'серијског убицу', човече", закључио је И3.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар