Ћулум: Нисам крив, заштитите ме

Филип Ћулум, Бањалучанин који се на друштвеним мрежама доводи у везу са смрћу Давида Драгичевића (21), послао је данас отворено писмо предсједнику РС Милораду Додику, премијеру Жељки Цвијановић, министру унутрашњих послова Драгану Лукачу и Окружном тужиоцу Окружног јавног тужилаштва Бањалука Желимиру Лепиру, са захтјевом да га заштите, јер, како истиче, није крив за смрт Драгичевића.

Република Српска 23.04.2018 | 22:52
Ћулум: Нисам крив, заштитите ме
Писмо преносимо у цијелости:

Ја Филип Ћулум рођен 03.12.1998. у Бањалуци гдје живим и радим као конобар, у свом животу никада нисам био у полицијској станици до случаја трагичне смрти Давида Драгичевића. Никада у животу се нисам тукао нити сукобио са било ким нити сам имао било какве везе са кршењем било каквих закона.

Вече када је нестао Драгичевић Давид сам био на свом радном мјесту и у више наврата детаљно полицији дао изјаву о своме кретању за ту ноћ. Тражио сам да се подвргнем полиграфском испитивању што је обављено и то два пута, полиграфиста МУП-а РС и полиграфиста из Сарајева. И оба теста сам у потпуности прошао јер апсолутно немам никакве везе са спорним догађајем.

О свему сам се огласио у Независним новинама Бањалука како бих скинуо притисак са себе који је створен у јавности и који још увјек траје без обзира на моје изјаве.

Ја сам се у више наврата јавио оцу покојног Драгичевића, Давору Драгичевићу и то:

Први пут сам му послао поруку одмах први дан након проналаска тијела покојног Драгичевић Давида, да сам вољан, када год он може одвојити вријеме да дођем до њега кући и одговорим му на сва питања која су евентуално спорна у вези са мном, те да ми јави када да дођем на шта је он одговорио са “ок” и није се никад јавио.

Када су услиједили позиви да сви које он позива дођу на Трг у 18х опет сам му се јавио поруком да ћу вечерас доћи на Трг на шта сам очекивао да ми он потврди да ли да дођем, међутим одговор нисам добио, због чега нисам ни отишао, јер се нисам осјећао безбједно у маси.

Ја сам се, по мом схватању, сасвим случајно нашао у поруци покојног Д. Давида у ноћи када је нестао, јер је неспорно да се исти ту ноћ физички сукобио са мојим рођаком Н. Ћулумом, због чега постоји могућност да је замијенио наша имена.

Ја сам познавао покојног Д.Давида из насеља у којем живимо обојица, практично из виђења, никада се нисмо дружили нити дошли у било какав сукоб или контакт.

С обзиром да се и даље константно од стране оца покојног Давида Драгичевића јавно путем тв и обраћања на Тргу Крајине прозивам као одговоран за смрт Давида, те да се на друштвеним мрежама због тога често појављују пријетње према мени у смислу позива на линч, молим све горе наведне представнике власти да ме заштите, мене и моју породицу јер се осјећам угрожено физички, а психички сам већ претрпио огромне посљедице, а које трпим и даље.

Због свега наведеног, лажних оптужби и пријетњи према мени, ја и моја породица смо без било каквог разлога осрамоћени , психички уништени и небезбједни у граду у којем живимо и радимо, а да никад нико од нас није имао било какав проблем са законом.

Ја у потпуности разумијем трагедију која је задесила породицу Драгичевић, али мислим да то не даје никоме за право да нападају, суде, осуђују и у јавности константно лажно оптужују мене или било кога другога и на тај начин на мене стављају “мету” за било кога из масе ко повјерује у оптужбе.

Ја не знам да ли Давор Драгичевић, по нашим законима ово смије радити или не, да ли је то дозвољено законом или није. Немам новац да ангажујем адвоката, а осјећам се физички угрожен, те стога молим горе наведене представнике институција РС да ме заштите у складу са законом јер нисам ништа крив", навео је у отвореном писму Филип Ћулум. 

(Независне новине)

Коментари / 182

Оставите коментар
Name

АВ-ТМ

23.04.2018 14:57

Срам нек вас буде све хускаце сто узнемиравате јавност,,пустите тузиластво да заврси слуцај,,а не ви сте и тузиоци и судије

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајина

23.04.2018 15:08

Јадан овај момак! Можда везе нема са покојником а види шта пролази ! Колико је само пута јавно прозван! Треба подићи тужбу за клевету. Не треба му адвокат, има право на бесплатну правну помоћ.

Name

Ово је хаос

23.04.2018 15:24

Нико невин не смије да страда. То ни Давидов отац неце дозволити. Вјерујем да це се огласити поводом овога

Name

Ре Филип

23.04.2018 15:32

Ти се филипе одмах уфатио закона. и ти постаде правник и знаш шта се не смије. аферим

Name

Ре Отац Пали Ватру

23.04.2018 15:48

Саветујем му да кандидира за министра мупа ,када је вец толико паметан и све зна ,оптузивати људе именовати их убицама па у којој то дрзави има јос

Name

ПРАВДА ЗА ДАВИДА

23.04.2018 15:56

ЦИМ ЈЕ ЦУО ДА ДОДИК СТОЈИ ИЗА ПОЛИЦИЈЕ ОДМАХ МУ СЕ ОБРАТИО.СВЕ ЈЕ ОВО СМИСЉЕНО,ОВО ВРИЈЕДЈА ЗДРАВ РАЗУМ А ТИ ФИЛИПЕ ГДЈЕ СИ БИО ДО САД КУД БАС САД ДА СЕ ЈАВИС ???

Name

Крсто Пале

23.04.2018 17:16

Сто нападате момка без везе, гријех је неког линцовати ако није крив, пријети му се смрцу, гдје вам је људи моји разум??? Какви су то родитељи од покојног Давида Д.да су га пустали да тулумари по цитаву ноц, а тек 20 напунио??? По оном сто се прица и гледајуци му фризуру није био цвјецка, а МУП нек трази праве убице а оставите Цулума висе на миру. Ставите се у његову козу.

Name

Ггбхв

23.04.2018 17:19

Које тузиластво? Вреца? Хаха

Name

Ацо

23.04.2018 18:22

Идите у п.м.висе сви, 24 х нас јебете у здрав мозак с Давидом, јел то сав проблем РС и једина тема? Мали је био проблематицан то сви знају, требао га је тата васпитати а не клосара од њега правити с некаквом косурином и јос Цулуму мету на цело стављати.

Name

Принцип

23.04.2018 18:31

Ово што се сада ради у РС,са МУПа,ово је жалост,жали боже малог Давида,али господо,ко је рекао из МУПа,да је истрага завршена,колико ја знам нико,отац од Давида је насјео на пројекат мешетара,како страних тако и домаћих,којима је циљ да преко МУПа,дестабилизују РС,пошто им са паравојним јединицама очито није успјело,и сада им је овај догађај пко давидове смрти,дошао као кец на десетку,преко друштвених мрежа користећи јадни народ с којим успјешно манипулишу и једноставно недају припадницима МУПа да раде свој посао и да овај случај расвјетле у потпуности,већ Васковић и екипа која је нама добро позната,да за паре продали би све,а пошто њима ништа свето није,а РС намање,зат народе мој мани те се друштвених мрежа и манипулаторИдемо сви да станемо у одбрану МУПа и помозимо заједно са припадницима МуПа да се ово расвјетли,препознајте оне који позивају на линч нашу полицију,да им није циљ истина,већ су вјештим методама манипулације од стране страних и домаћих шпијуна уведени у један опасан пут а тај пут је рушење РС!Ми који смо своју младост дали за стварање РС нећемо им дозволити,већ се организујемо и знамо како се бране институције и РС,и поручујемо тим квази шпијунимада неће успјети у својим намјерама ни они а ни Васковић,који користи страдање нашег Давида за своје прљаве игре!

Name

XXX

23.04.2018 19:32

Црвени ботови огадили сте се и БОГУ и народу кроз овај случај! Како баш његово им? Које обавјештајне службе и глупости измишљате? Убили сте невина момка Давида, убили сте Милана Вукелића, Убили сте Николу Ђуровића, дјевојку са транзита, итд. Дошло вријеме да положите рачуне! Срам вас било неморални скотови!

Name

Правда

23.04.2018 19:44

Ми смо назалост, и Суд и Тузиластво, јер га немамо! Неписмена гамад заузела мјеста судија и тузиоца, зато смо ми народ закон.

Name

Девијант

23.04.2018 20:34

Ма шта мене брига за Филипа Ћулума.Нека институције раде свој посао по закону а не да сакривају доказе.Све смо видјели и овакве манипулативне технике НЕЋЕ ВАМ ПРОЋИ.

Name

Бања лука

23.04.2018 23:41

Које Тужилаштво,срам било убице.

Name

Канада Ре, Крсто Пале

24.04.2018 04:30

Крсто , цовјеце , освијести се . Па зар за тебе И оне који су раније у коментарима осудивали несретног младица због тога сто је слусао реп музику знак да је клосар И да није васпитан? Зар његова фризура знаци да није вриједан пазње ? Зар сваког ко било циме искаце из те барустине у којој зивис треба убити ? Натјерао си ме да казем једну приватну ствар: мој син је доцтор, специјалиста неурохирургије ,( прије медицине је докторирао неуро - науке) , оперисе , спасава људске зивоте И , ЗАМИСЛИ, има потпуно исту фризуру као Давид И обозава реп музику као Давод а , богами , кад је слободан, зна да заглави питај бога гдје до ујутро . Ста цемо мој Крсто ја И ти сад. Ста ми савјетујес ? Да га васпитам да не клосари? Да га неко због фризуре убије или да му пацијенти побјегну са стола? Ее мој Крсто гдје ти И у ком времену зивис? Све те ствари : фризура , музика, стил облацења да ли је пусио марихуану или не , све је то било искљициво Давидово лицно определење. И молим вас све , не блатите висе Давида због васих критеријума И схватања . Отузно је И одвратно. Није он муценик, без разлога писао оне стихове о гету. То И јесте И квази- морални, економски, политицки , друствени И криминални гето.И схватите, да је био црни даво НИКО , АМА БАС НИКО НИЈЕ ИМАО ПРАВО ДА МУ ОДУЗМЕ ЗИВОТ.

Name

Боб

24.04.2018 06:05

Прилицно садрзајно писмо...хм..."98.годисте, конобар....ово је писао адвокат од Филипа!

Name

УСКОРО

24.04.2018 07:44

Све је кристално јасно, сад се од главних лажова тражи заштита. Истина се не може опрати, закопати. Истина излази попут сунца.

Name

за госп. из Канаде

24.04.2018 10:26

Видим да сте високо моралан цовјек... Питање није у дирекној вези са овим цланком, али је позадина иста (криминал МУП - Тузиластво РС). Да ли знате ста је било са оном дјецом "слуцај Канада", сто их је унистио ЦЗСР БЛ?

Name

гангстерска држава дјете драго

23.04.2018 15:02

Жао ми је све дјеце у нашој држави,жао ми их је од рођења,кад веома добро знам у каквим покварењацима од одраслих живе.Бјежите одавде,осим стреса ништа вам се понудити не може као ни нама одраслима,али ми смо небитни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тања

23.04.2018 18:54

"Гледајуци му фрузуру,није био цвецка "..ово је престрасно,срам да вас буде,стидите се!!!! Примитиви и зли цовјеце,вратите се у пецину,ту вам је мјесто !!@

Name

реалан лик

24.04.2018 04:45

Цовек био на лсд дроги, погледајте по нету ста та дрогс ради од људи.

Name

Правда за Давида!!!

24.04.2018 11:41

Правда за Давида!!!

Name

тања

24.04.2018 12:58

и ја кад видим фризуре попеглене франкенштајски код жена,голотињу.колико пију,напућене усне,минђуше и тетоваже.сматрам ад је то њихово право,не бих никада пожелио такву ћерку или жену,али није моје да судим зашто неке жене голотињом заскачу људе,није моје да судим па и дредови су фризура...али такве жене суде ипресуђују,

Name

Марковиц

24.07.2018 22:57

Поред толиких Давоеових добри особина, његовог лијеог умиљатог погледа налаза кол ниста нису показали осим минималу марихуане. Срам да вас буде, дјецко је репер та фризура му и пристаје а да је највеци дрогерас нема нико право да га убије!

Name

нв

23.04.2018 15:02

Срамота ста раде момку без трунке доказа ,то је закон руље и линца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вријеме

23.04.2018 15:26

Сматрам да падамо на исти ниво ако окривимо недузну особу, угрозавамо јос један млад зивот, јос једно дијете, јос једну породицу.

Name

Лука

24.04.2018 05:29

Ни мање ни висе него руља.

Name

Правда за Давида

24.04.2018 08:03

Мој Филипе боље би ти било да си дошао као Никола и јавно рекао то што имаш. Не сумњамо да си крив, али дођи и кажи све што знаш не требаш да се плашиш ми на Тргу Давида Драгичевића само тражимо ИСТИНУ И ПРАВДУ ЗА СВЕ!!!!!!! СЛОБОДНО ДОЂИ И КАЖИ СВЕ ШТО ИМАШ НЕ ПЛАШИ СИ!!!!!!!

Name

БЛ

24.04.2018 08:23

Давида ми је неизмјерно зао али Трг Крајине је Трг Крајине и ниста друго. Спортски поздрав.

Name

Ре ПЗД

24.04.2018 08:40

Ко си ти да позиваш неког да јавно каже то што има ? Шта си ти и шта сте Ви себи умислили ? Јесте ли Ви нормални уопште? Одакле Вама право да се тако понашате, шта сте Ви: Тужилаштво, Суд, Инквизиција? Теби неко да даје изјаву?! Сјашите више са портала, са интернета. Сјашите више са тог јадног човјека, Ви ћете њега упропастити ако већ и нисте. Сада је Вама теже него њему, и Вама је више стало до истине него њему? Лупате по порталу, износите глупости, оптужујете и таргетирате људе без икаквих доказа, Знате ли Ви уопште шта чините? Престаните са тим док неко невин није страдао. Један живот је прекинут, једна породица скоро уништена, је ли хоћете да уништите још неку породицу својом глупошћу? "Борите са за правду и право", а ко је Вама дао право да се тако понашате? Ко?

Name

Правда за Давида?!

24.04.2018 11:47

Та руља је 21.4.2018 године на тргу Крајине окупила 10 хиљада људи. Било би их још да их нису спречили на наплатним рампама, пет аутобуса. Окупила је толики незадовољни народ а без и једног јединог инцидента. А зашто су зауставили ових 5 аутобуса, ко је то урадио? ЗАШТО шутите? Битно нам је да знамо ко нас води и куда!? Зашто овако лоше и бедно живимо?!

Name

...

24.04.2018 16:33

Ма прећи ће га Ови из полиције, тога се он плаши. Зна он какви су то нељуди, немани, па мисли да мора с њима. Не смије проговорити, а камоли појавити се и рећи нешто више.

Name

Милан

24.04.2018 21:41

Сада је готово њега нема нетреба осудјивати никога само нашу власт они су криви за сву дјецу која су настрадала ништа они непреузимају моје дјете је исто убијено И зна се које И осудјен је а суп му издао личну карту И он је побјегао тако исто за остету ја сам је добио ал немају од кога наплатити а да је њихово дјете у питању одмах би убица био ухваћен И наплатили би оштету само знам тешко нама ко је год изгубио дјете

Name

Боже Боже

23.04.2018 15:04

Ово је свињац од људи,ако појашу невинога то је двоструки злочин.Људи саслушајте и ово дијете,лопов ће се спрати праведник настрадати

ОДГОВОРИТЕ
Name

...

23.04.2018 16:52

Боји се рећи истину.

Name

!!!!!!!!

24.04.2018 09:23

Ко није крив и не крије никог и ништа нема чега да се плаши.

Name

Игор

23.04.2018 15:05

Ако се испостави да децко није крив, право це се огријесити...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дервис

23.04.2018 15:48

Па по Давору Драгицевицу предмети који су пронадјени у дзеповима његовог сина и камере које су га снимиле је монтаза, а овамо оптузује јадног Филипа, само зато али само зато сто га је Давид поменуо, па како га није срамота, сад треба пола града ни кривог ни дузног одговарати ради његовог сина, зао ми га јесте али треба добро размислити ста ради.

Name

Срна

06.05.2018 17:41

Ако се испостави да је крив? Због фризуре и реп музике осудисе и јос једном линцовасе мртвог Давида

Name

Срна

06.05.2018 17:45

На Видео снимку се јасно види тип који улази у куцу на себи имао патике са белим дјоновима,а Давид је те вецери на себи имао браон ципеле.... Занимљив податак који су многи пропустили.

Name

Па ево

23.04.2018 15:07

Па појави се сутра на тргу и узми ријеч. Неће му сигурно нико ништа. Нормално да се младић осјећа угрожено

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не дирајте младица

23.04.2018 15:20

Био је вец на тргу колико се сјецам и рекао је да није крив.Младица не треба вриједајти или прозивати.Сто се тице осталих њих треба свакодневно позивати на одгворност.

Name

Ре

23.04.2018 15:23

Да ли би се ти појавио да ти неко пријети? Очигледно не познајеш закон масе. Када народ крене нико га неће спасити и тада ће бити касно. Нека га заштити МУП РС, јер је основано да му је угрожена безбједност!

Name

ре Па ево

23.04.2018 15:24

Па није поента да се он појављује на тргу.Улица и протести могу тразити нову истрагу бољу истрагу,промјену истразитеља тузиоца,али улца несмије оптузиват људе ни судит људима па то је крсење свих закона предалеко је ово отисло није ово ни прво ни задње убиство ако је убисто,ако предјемо на закон улице,линца и освете ту нико неце бити сигуран.

Name

Демант

23.04.2018 15:49

Знаци према васем суду ко год се појави на тргу и исприца да није, то је довољан доказ, ееее.

Name

РЕПЛИКА ОВОМ СТО КАЗЕ НЕ ДИРАЈТЕ МЛАДИЦА

23.04.2018 16:00

ДАВОР НИЈЕ БЕЗ РАЗЛОГА ПРОЗИВО ОВОГ ФИЛИПА.НИЈЕ БИО НА ТРГУ ЗАСТО ЛАЗЕС ???НА ТРГУ ЈЕ БИО ДРУГИ ЦУЛУМ НИКОЛА А ТИ КАКО ЗНАС ДА ЈЕ ОВАЈ ФИЛИП НЕВИН И ВИ СВИ КОЈИ ГА БРАНИТЕ ЈЕЛ НЕСТО ЗНАТЕ МОЗДА ???

Name

ре РЕПЛИКА ОВОМ СТО КАЗЕ НЕ ДИРАЈТЕ МЛАДИЦА

23.04.2018 16:26

Еј,цовјеце невиност се недоказује доказује се кривица и свак је невин док се не доказе супротно па то је основа кривицног права ,а по вама свак је крив док не доказе супротно.

Name

Валкyре

23.04.2018 17:18

Ја стварно не знам! Називати људе од 21 године дјецом је смијесно! Па испунили су и стару квоту за пунољетност од прије сто година! За 18. Родјендан праве се журке, музика, етц., кицерај. Родитељи се задузују за “догадјај”. Јадно! Небитно о коме се ради, али то су пред законом одрасли људи. Нису дјеца (за родитеље да). Довољно је сјетити се срамног обрачуна вршњакиња од 12 и 13 година у БЛ за тамо неког средњошколца у 21 увече. Вријеме је такво: имате дјецу док им не поцну испадати млијечни зуби. Остало је ствар одгоја, и гена! Зло и лоповлук је као коров у оваквим друштвима на Балкану.

Name

РЕ РЕ РЕ

23.04.2018 22:37

ЗА ТВОЈУ ИНФОРМАЦИЈУ ГЛУП СИ ТУ САМ ТЕ ЦЕКАО ДА КАЗЕС СВАКО ЈЕ НЕВИН ДОК СЕ НЕ ДОКАЗЕ СУПРОТНО...

Name

ре Валкyре

24.04.2018 07:52

Мени су 1994 кад сам имао 18 год мобилисали и дали пуску и послали на неко брдо код Доњег Вакуфа ,ту су сваки дан падале гранате и радили снајпери,са мном је било јос око 2000 хиљаде 18-19 годисњака из цитаве РС који су свакодневно гинули.Моја генерација се са 18 ваљала у блату,крви и зноју и стварала дрзаву.

Name

Признај

23.04.2018 15:14

Свако ко није крив би рекао гласно НИСАМ КРИВ! Сваки атом у теби би жудио да врисне те ријечи, а како можеш тражити помоћ и заштиту од некога за кога сав свијет зна да су лажови. Биће ти лакше да признаш кога кријеш, чијег мајчиног сина штитиш, чији ћаћа је дао богатство да се ћути. ПРИЗНАЈ, БИЋЕ ТИ ЛАКШЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

23.04.2018 15:31

Тако је, јасно и гласно реци шта имаш и ако неког штитиш реци и то. До тебе је....

Name

Игор

23.04.2018 15:31

Ти ниси нормалан/а. Па видиш да човјек каже да ради као конобар, да нема паре ни за адвоката. Какве паре, који мајчин син, који ћаћа.... Ја будала мајко моја...

Name

Ре Признај

23.04.2018 15:33

тачно тако

Name

Бл

23.04.2018 15:51

Какве сте ви дилеје мајко моја мила. Фуј колико ми се гадите одвртни скотови. Нападас дјецака фукаро једна који конобарисе за 400км,стоко једна

Name

Што сад?

23.04.2018 16:43

А што је он дирао у Давида, што се тукао с њим, што није био код куће и спавао као сва друга дјеца, је ли он наркоман, је ли лопов... Да није он провалио у кућу на Лаушу, па оптужили Давида... А шта је чекао до сад. Ко га је наговорио да се сад јави?

Name

Ре

23.04.2018 16:44

Ста радите људи драги по Бл сви упорно пљују опозицију за ову политизацију,изгубит цемо изборе

Name

стоп терору

23.04.2018 23:22

Признааај... признаааај... биће ти лакше... признај ил ћеш признати уз звуке ломљења костију, јел тако идиоте? само се питам који сте к. ви са бн тв да правите јавно судјење. трисицу све се плаца све се враца. срамота ста се ради.

Name

Лука

24.04.2018 05:35

Такве сељацине мозданог склопа ко сто си ти треба слати на голи оток,све до једног па остало 1000 свјесних људи у дрзави.

Name

Стоп ћутању

24.04.2018 06:18

То твоје стоп терору тражиш овдје, зато што не можеш никоме забранити уз ломљење костију да каже шта мисли као што сте навикли назвати некога да то среди за вас. Из твоје поруке се осјећа мржња.

Name

псовачима

24.04.2018 06:28

Пуно ПСУЈЕТЕ ви што суосјећате са Филип ом, говорите ружне ријечи. Примјети се у скоро свакој поруци како некога називате погрдно. Имате потребу за псовкама.

Name

Намјештаљка

23.04.2018 15:21

Овај дечко је био на тргу на једном од скупова Правда за Давида, отац Давор му је дао микрофон и јавно је, лично пред људима, рекао да није крив. Ја сам му повјеровао, као и мислим сви који су то слушали. То што је покојни Давид послао поруку, не мора значити да ју је он послао, можда су му тада већ отели телефон. Сад креће рат дезинформацијама, и контраобавјештајна служба ради да оцрне оца који се бори за истину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РТРС

23.04.2018 15:32

Није он..Никола Цулум

Name

Ре

23.04.2018 15:33

На тргу је био Никола а не Филип

Name

Вријеме

23.04.2018 15:34

На тргу је био Никола Цулум, а овдје је ријец о Филипу Цулуму. Момци носе исто презиме, наводно је Никола био у сукобу са Давидом а не Филип.

Name

НН

23.04.2018 15:38

Мислим да је био тај Никола Ћулум на тргу,за којег и он сад казе да се сукобио са Давидом...ако читате текст,колико ми се чини да већина овде прочита наслов и иде одмах коментарисати!

Name

Намјештаљка

23.04.2018 15:45

Ок, извињавам се погриијешио сам. Па нека и овај Филип Ћулум дође на трг ако није крив и нека каже шта зна. Видјеће се јели лаже или не.

Name

Коста Курта

23.04.2018 19:48

Није био на скупу да се зна, био је Никола Ћулум и Никола се тада тукао са Давидим, а што се тиче Филипа, што би се он вама, руљи разулареној правдао, ма шта сте ви умислили, момак је испитиван и шта вам није јасно, сад треба етикетирати било кога, дабогда који гог тако мислили етикетирало васе дјете, па да се запитате мало, а? Никога Филип није дирао шта се.ете више?

Name

...

23.04.2018 20:32

Пуно ПСУЈЕТЕ ви што сте нашли у улози бранитеља Филипа.

Name

Вријеме

23.04.2018 15:23

Да ли је потребно да јос једно дијете настрада? Заститите Филипа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миско

23.04.2018 16:18

Људи, па ово је поплава ботова. Дзаба вам вам све, и писма у новинама и спиновање јавности. Не мозете побихедити јер се борите против цовјека који је изгубио све а вас мотив је понека пара коју це вам странка дати за прљаве коментаре. Овај трули резим це се урусити сам од себе, као сто се урусила свака диктатура.

Name

Тако је

23.04.2018 17:09

Како вам је жао дечка којег се већ мјесец дана моли да иступи и каже шта зна. Ово је писмо наивно, један БИЈЕДНИКА корак напред, боље речено назад. Смислили га "сценаристи" који више не смију изаћи у јавност као прошли пут. Нико неће дирати Филипа, то може само ова група моћника од које тражи заштиту.

Name

Какво дијете од 21 годину.

23.04.2018 17:26

Престаните више са појмом “дјеце”. Ваљда закон зна тко су дјеца. Ни покојни није био дијете. Одрасла особа. Као и овај Ф. Ћ. Ради се обострано о дупло пунољетним особама. 18. Па 21. Година!

Name

Лактаси

23.04.2018 21:35

СВАКА ЦАСТ МИСКО ЗА КОМЕНТАР.

Name

Правда за Филипа

24.04.2018 07:55

Правда за Филипа зауставимо линц дијетета.

Name

Напријед

24.04.2018 09:53

Ко натјера Филипа на ове изјаве. Од кога тражи помоћ, а ко га то жели линчовати. Људи опаметите се. Урушене су све институције. Да ли Филип може тражити помоћ од оних који су нас довели у безизлазну ситуацију, у ситуацију да нисмо слободни ходати по земљи. Филипе, ако ниси крив немој се бојати народа који тражи правду! Правда за све оне који су невини страдали! Правда yа Давида!

Name

Срна

06.05.2018 18:01

Засто се нигде не помињу форензицари? ПОЛИЦИЈА није компетентен за ту истрагу,Засто се није појавио тузиоц на МЕСТУ проналазења,засто се радила обдукциј мимо знања родитеља,засто нема у обдукционом налазу коим предметима одговарају повреде? Ко је позвао разуздану хорду од 15 дивљака да га сацекају? И на крају,квази патолог је био видно нервозан,Засто.......

Name

РТРС

23.04.2018 15:27

Могао је доци..како је Никола Цулум досао..одмотава се клупко па се сад јавља а мјесец дана ниста..ја иоак мислим да он има неке информације али му је запријецено..па на бајнивијем снимку са камере се види класино хапсење момка на улици..и од тада момск нестаје..изгледа да су се инспектори заиграли..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјуро

23.04.2018 16:47

Људи ви нисте нормални не зна се ко висе зна од вас нико не смије оптузити момка који нема везе са убиством давида

Name

Ре РТРС

23.04.2018 18:19

Ма ко сте ви да вам људи долазе и говоре да нису криви, шта хоћете више??? Умјесто што лапрдате да тргу, васпитавајте дјецу да не клошаре по читаву ноћ и не конзумирају Лсд са једва двадесет година!

Name

гоозица

23.04.2018 19:26

Правда за Цулума

Name

...

24.04.2018 08:06

Битно је коме се јавио. Није се он ни јавио, већ Ови врховни из МУПа што су јавно част изгубили, блатили Давида, Они не могу више гледати и слушати да се захтијева истина, па би преко Ћулумових леђа ријешили ствар. Чуј "лажно оптуживање", полиграфи, заштита. Чуј Жељка,... Да није и њен син лажно оптужен гдје је и с ким био.

Name

дели

23.04.2018 15:27

Па сад одједном има везе са Давидом! Ипак зна да је његов родјак био у сукобу са Давидом. Знаци да је свједок!ато га је изгледа и споменуо Давид у поруци>'' Ф Цулум зна све''!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РТРС

23.04.2018 15:41

100%..само се боји.. Сад сам гледао поруку на инстаграму коју је писсо Давид лицно.. И казе:ако ми се несто деси крив је Филип Цулум.. Све остало је кул.. Ха мислим да би требаон да стисне и да казе ста зна..и онда трази заститу..вец је видио да се круг затвара па се огласио..па ја да нисам крив не бих се сакривао сигурно

Name

ре дели

23.04.2018 15:46

Па свак то висе зна мјесец дана су имена у медијима,али засто спинујес није порука таква била.

Name

Кнеле

23.04.2018 16:02

Не треба цовјека оптузивати на основу индиција.Људи па знате ли кроз коју он психицку тортуру пролази због ове ситуације. и треба му муп овезбједити заститу!

Name

тина

23.04.2018 21:10

марс бандо једна лоповска убили сте Давида скупа ,све ви знате и гдје сте га муцили и дрзали неколико дана на крају га бацили у воду као пса ,све ва стреба прозивати док непропјевате .Има бога све це се открити само је залосно сто народ мора да буде у улози инспектора да пронадје давидовог убицу али су на правом путу .јос мало па цемо ва сгледати на тв како све признајете

Name

Ре

24.04.2018 08:45

Тина, савјет: иди негдје и лијечи се. Претпостављам да си млађа особа што је још жалосније. Прочитај шта си написала,ако си уопште свјесна. Теби нећу рећи марш, него још једном ћу поновити: потражи себи лијекове.

Name

Петар Пан

23.04.2018 15:28

Вјерујем да је Филип невин, али има још Филипа са презименом које почиње са Ћ,Ц,П,Ш или неким другим словом које је могло случајно бити у поруци... ПРАВДА ЗА ДАВИДА

ОДГОВОРИТЕ
Name

2XXЛ

23.04.2018 15:37

ФИЛИП ЦУЛУМ ИМЕНУЈЕ СВОГА РОДЗАКА ЦУЛУМА,СТО ЈЕ МОГУЦА ЗАМЈЕНА ИМЕНА,ТО ЈЕ ПОСАО ТУЗИЛАСТВА,ОВДЕ ЈЕ НЕСТО ДРУГО У ПИТАЊУ ПРВИ ПОЛИЦАЈАЦ У РС, НОСИ ИСТО ПРЕЗИМЕ ЦУЛУМ ЦУДНА КОИНЦИДЕНЦИЈА, ЦУЛУМИ СУ ГЕНЕРАЦИЈАМА ПОЛИЦАЈЦИ ЈОС ИЗ БИВСЕ ЕXYУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђоко

23.04.2018 16:36

Ја сам само кратко био у специјали а исто сам Ћулум . хахахахаха

Name

АХААА

24.04.2018 11:50

Па и ја се презивам Додик, па би ме сви могли довести у везу са предсједником државе сигурно, иако му нисам ни у роду род ни помози Бог. Не могу да вјерујем људи шта све лупетате и објављујете по јавним порталима, кад сте већ тако паметни истражите колико породица Ћулум постоји само у РС, а колико их има у Федерацији БиХ који су муслиманске националности, јесу ли и они сви фамилија директору полиције РС?

Name

опаааа

24.04.2018 19:57

Ђоко соколе кажи нам гдје си сада?!

Name

Бл

23.04.2018 15:53

Правда за Филипа!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда За Давида

23.04.2018 15:55

Ћулуме, и Давид је био невин али није имао времена да напише писмо као ти, Додику и дригима да га заштите. Не прави се невинашце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

25.04.2018 15:06

Извини, И ја сам за Правду јер доста нам је дрзава пропала и јос сто млади одлазе а сада и убијају. Као сто сам рекао да сам за Правда за Давида али и за Филипа. Филип ми је даљи род не познајем га бас најбоље али знам да никада није мрава згазио да је дуса од дјетета. Као сто је вец било видјено и објављено да Филип нема никакве везе са њим и да уопсте није био ту за вријеме нестанка, да је просао полиграф. Ста висе зелите од момка? Самим овим врсите притисак сви који га оптузују, недо Бог па сутра га ви убијете оптузбама и притиском. Правда за Давида Правда за Филипа.

Name

Мисо

23.04.2018 16:05

Сто не поднесе тузбу због клевете? И он и свако ко се прозива, а није крив. Имају право на то. Сад свакоме мозе пасти на памет да блати кога хоце. Ако је неко невин - тузба за клевету, па полако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Филиппп

23.04.2018 19:50

Па и поднијећу једног дана, будите сигурни у то.

Name

БратНапацени

23.04.2018 16:08

Хааа! цим сам процитао прву реценицу одма знам да лазе, "нисам никад био ово оно", ниси као ни ја.... Друга ствар, ови скупови, нису политицки те се не игра политиком нико, нек додје и казе јавно да га сви виде ал он неце да додје...засто ? Схватите опет, овде није политика фактор, овде је људство фактор, како је онај Никола досао и рекао и сви га видјели и цули ? И крај прице...а он иде политицким путем, писе писмо...то само ставља сумњу на његово име јос висе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

23.04.2018 16:17

Ако је Давид рекао свом стрицу исто сто је написао у поруци, онда је морао два пута погријесити, а које су сансе за то... Цовјек не зна гдје је, камоли да теби одг на поруке, како је досао твој родјак, могао си и ти, ако те је било толико страх онда си мога и да га ухватис за руку па да додјес, посто је он храбрији... И нема ста ко да ти одобрава, тај дан ако вец ниси крив си требао да се појавис и нико ти ниста не би, као сто нико ниста није урадио ни твом родјаку... А кад си вец толико паметан за ова отворена писма, онда би требало да знас да се код адвоката мозе за дзабе информисати, те да постоје и они који своје услуге нуде про боно... Такодје, колико се дало примјетити Давор није до сада слагао ни једну једину ријец, па ти даље закљуци сам... И не бој се неце ти нико ниста, ми не мислимо да смо Богови и да треба неком да судимо, ма ста он урадио, нисмо ми пандури, ми смо нормалан народ... То би било моје мисљење у комбинацији са неким цињеницама, ја те додусе нисам видјела ста радис...

ОДГОВОРИТЕ
Name

На залост

23.04.2018 16:31

Закон руље и линца код нас срба је вец добро видзен 90их, само има једна велика разлика данас према ономе сто је се десило управо тих 90их је да нема ЈНА да нам са тамицима по супама и сталама дају орузје, инаце би овај Давидов слуцај давно довео до крвопролица измедзу сами нас. Нек су нам висе силе у помоци, јер нека озбиљна греска лези у нама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

♥️ није камен

23.04.2018 17:18

Није овдје важан Србин, знаш ли то? Јер да је важан онда не би Срби убили Србина! Нашли сте се јадни у мочвари и шаљете злице поруке. НА СВУ СРЕЋУ МИ НИСМО КАО ТИ, ТРАЖИ СЕ ИСТИНА И САМО ИСТИНА ♥️ПРАВДА ЗА ДАВИДА♥️

Name

Вања Субасиц

23.04.2018 16:44

Не знам засто бисмо ти вјеровали Цулуме?Ако нису крив ти реци ко је,а то са немас никакве везе са смрцу Давида не вхерујем ти никако јер мислим да те неко бас од стране оних које позивас у помоц добро насавјетовао како цес се понасати и ста цес реци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарwилл

23.04.2018 17:10

Страшно је каквих све људи овдје има и какве све коментаре они остављају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нв

24.04.2018 05:43

Зал је ово цитати уопсте...

Name

Да ли је слуцајност?

23.04.2018 17:16

Да се тај Филип огласава управо када се појавио снимак са сацекусом?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није случајно

24.04.2018 08:33

Хоће преко Ћулумових леђа да ушуткају људе који траже истину. Нема начина да их се похапси, не мисле дати оставке, сви их будно пратимо, не знају шта би учинили да се спасу.

Name

Стојан

23.04.2018 17:20

Ала се ово закувало. Боље хиљаду криви на слободи него један невин у затвору,мене су тако некада уцили. Правда за све

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

23.04.2018 17:21

Боље ви цувајте и васпитавајте своју дјецу... Него да коментарисемо сви овај узасан догадјај... Залосно је сто је страдао млади зивот... Ал да се мене пита... И док год зивим моје дјете неце после 12 бити напољу... Бар не у овом Граду.... И наравно незнам ста се висе постизе тим хускањем једни на друге... Будите људи и схватите има БОГА....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е, Боки

23.04.2018 17:54

Поента је да НИКО НЕМА ПРАВО НИКОМЕ ОДУЗЕТИ ЗИВОТ. Узимас Бога у уста... Која је сеста Бозија заповијест? Која је девета? ОВО СЕ НЕ СМИЈЕ ПРЕЦУТАТИ И НЕ СМИЈЕМО ОДУСТАТИ ДОК СЕ НЕ ПОСТИГНЕ ИСТИНА И ПРАВДА!

Name

ре

23.04.2018 19:10

"Боље ви чувајте и васпитавајте своју дјецу" Да ли то значи да је по теби свирепо убијени Давид био неваспитан??? По мени се у овом случају врши насиље над здравим разумом. Прво је овој истрази аутогол дао тројац у првој прес конференцији + др Каран. Није ли требало из предострожности првоосумњиченима одредити једномјесечни птитвор док тужилаштво не идентификује праве кривце. Још ако се покаже тачним да је истрага свјесно игнорисала онај снимак испред боске који ставља сумњу на све до сада објављено поставља се питање у каквој држави живимо. Да је све у вези са оним снимком уредно за протекла 24 сата би се сви они које је камера снимила сами јавили и рекли шта се има за рећ. По оном величанственом и достојанственом скупу гдје се онолика маса народа окупила и шта је све виђено имам утисак да је покојни Давид живио испред времена. Скуп је био далеко већи од оног срамног контра митинга а Миле је са говорнице цијенио како је било 35ооо што. Тешко да би онолики народ дошао да се радило о некоме крајње неваспитаном мој Боки. А ако нам дјеца не смију после 12 да буду у граду ту се поставља питање елементарне слободе. Да могу да утичем биле би појачане патроле полиције (у цивилним одијелима) не би предсједника пратиле по 3-4 аута пуна полиције. Зашто се на обезбјеђења појединих арче толики ресурси, кад су изабрани од народа?

Name

Боки

23.04.2018 19:32

Ти мени прицас ста је поента и која је сеста Бозија заповјест.... Ајде додји ти мене убиј...? Нецес јер ниси васпитан/на тако... О томе сам хтјео ал оцито се нисмо разумјели.... Све потице из куце... Како васпитас своје дјете и колико пазње томе посвецујемо... Ма уствари нецу висе ниста да коментарисем... а ово није мјесто о било каквој свадји и препуцавању... Сто људи... Сто цуди... Или јос боље... Ако зелите било ста да оборите.... Ма формирајте комисију... Комосијом се све најлаксе и одобрава и обара...

Name

Боxон

23.04.2018 17:56

А моја Републико Српска, на шта си спала, а 2018. је година. Нешто се десило, не знам шта и нећу о томе, али исто тако знам да нека разјарена руља прозива неке људе и младиће и пријети да ће узети закон у своје руке. Да се то не би десило дозволи се грађанину цивилу да учествује у истрази, дају му се на увид сви документи из истраге. И хипотетички, да се открије ко је то урадио (ако је урадио), све ће пасти на Врховном суду РС или Уставном суду БиХ јер истрага није законита. Такодје, стамота је да се "осумњичени" јавно правда на Тргу да није крив и народ то "цијени" да ли је искрен или не. То нема ни у Ирану. Овај господин прави циркус од своје трагедије и наше државе као и од правосудног система.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стив

23.04.2018 18:36

Све је то у реду што кажете, само - које државе и којег правосудног система мој драги и поштовани господине, а да руља одавно суди и пресудјује то је тачно - само је питање "ко је руља", ови што нас јашу 20 година или ови са трга, свако од нас очигледно има различите тачке гледишта на то, па вјерујем да се никад нећемо сложити

Name

Погледај дом свој

23.04.2018 18:46

Ако нећеш о томе и не знаш како кажеш шта, онда ћути док се не сјетиш чему треба да те служи мозак. Једино ако ти и он није заборављен да постоји. На крају твоје поруке видим ко те и што те боде у очи. Али не заборави да вријеме величанствен самог себе ће проћи и остаје само истина.

Name

лактасанин

23.04.2018 19:00

Греска (намјерна или случајна) МУПа РС евидентна и то је сасвим нормално да изазове револт.

Name

нерисе

23.04.2018 19:29

Боxоне све ти је за 10, браво, цовјек објаснио

Name

Боxон

23.04.2018 20:23

Овдје ко другачије мисли и то искаже доживи салву увреда и пријетњи. Шта је вама људи? Па не гледају сви истим очима и не размишљају сви исто. То је ваљда добро, а не лоше и за осуду. Нисам бот, нити без мозга ако се не слажем у свему с вама. Дај мало оладите. Смањите емоције, а повећајте дозу разума.

Name

Циркус

23.04.2018 20:31

Тацно, све је постао један велики циркус. Ми не знамо ниста о том децку - поготово не је ли у несто био упетљан и засто је цијелу ноц ходао сам по граду (сто бас није уобицајено). Одједном је светац и одједном гомила неког бијеса на све око нас. Ста им је сутра у плану? Клиницки центар?!

Name

КОСОВО

23.04.2018 20:44

ЉУДИ МОЈИ... ОД ПРВОГ ДАНА ПРАТИМ СИТУАЦИЈУ... МОРАТЕ ЗНАТИ ЈЕДНУ СТВАР ДА ДАВОР ДРАГИЦЕВИЦ ЦИЈЕЛИ ЗИВОТ РАДИ КАО КОНОБАР, СТВАРИ КОЈЕ МОЗЕС ДА ВИДИС У КАФАНИ, НЕ МОЗЕС НИГДЈЕ... КАО ПРВО ДАВОР ЈЕ ЈЕДНА ВЕОМА ИНТЕЛЕГЕНТНА ОСОБА... КАО ДРУГО НАГЛЕДАО СЕ И НАСЛУСАО СВЕГА И СВАЦЕГА... И СВЕ СТО ПРИЦА ЦИТАВО ВРИЈЕМЕ ПОТПУНО ЈЕ У ПРАВУ... ПА ЗНАТЕ ЛИ ВИ ГОСПОДО ЦРВЕНИ КОЛИКО ЈЕ ОН УСЛУЗИО ТАТИНИХ СИНОВА И КОЛИКО ЈЕ ПУТА КАО КОНОБАР ПОНИЗАВАН ОД ИСТИХ... И НА КРАЈУ ДОЗИВИ СУДБИНУ ДА МУ ТИ ИСТИ ТАТИНИ СИНОВИ УБИЈУ ДИЈЕТЕ... МОЛИМ СЕ БОГУ ДА СЕ НАДЈЕ УБИЦА... ДАНАС САМ СТАЈАО НА ТРГУ И ПОЛА САТА САМ ГЛЕДАО ДАВОРА У ОЦИ... СУЗЕ СУ МИ САМЕ ТЕКЛЕ... АЛИ ГОСПОДО ЦРВЕНИ ЗНАТЕ ЛИ ЗАСТО, ЗАТО СТО У ТОМ ЦОВЈЕКУ ВИДИМ СЕБЕ... НЕДАЈ БОЗЕ НИКОМ ДА ДОЗИВИ ЊЕГОВУ СУДБИНУ... ПРАВДА ЗА ДАВИДА... ПРАВДА ЗА СВУ ДЈЕЦУ СВЈЕТА... ПРАВДА ЗА СВЕ... ДАВОРЕ ДРЗИ СЕ И ВЈЕРУЈ ДА ЈОС УВЈЕК ИМА ДОБРИХ И ПОСТЕНИХ ЉУДИ И ДА НИСИ САМ... СВАКА ТИ ЦАСТ ЉУДИНО!

Name

Од а до ж

23.04.2018 21:22

Циркус је теби зато што не можеш да се сабереш. Јасно нам је.

Name

Тања

24.04.2018 08:47

Знаци, ко год не мисли као Ви, одмах је црвени, одмах је припадник резима или не дај Бозе убица или бар сауцесник у убиству. Схватите вец једном да има пуно висе људи који једноставно мозда другације мисле него ви и итекако имају право на своје мисљење. Вредјате друге на најнизе нацине само ако се у најмањој ситници не слозе са Вама а на другој страни представљате себе као некакав цивилизовани, виси, урбанији слој друства а ми остали смо стока коју треба уцуткати да се не цујемо. Ви сад хоцете да уведете закон руље да судите и пресудјујете на улици, па гдје то има? Да ли је могуце да је по Вама неко недузан само ако изадје на улицу и казе 'нисам крив'...? Сваста! Схватите вец једном да нам је свима ЗАО покојног Давида, али схватите и то да има нас који покусавамо све да сагледамо са реалније стране, хладне главе! Немате никакво право да малтретирате цитаву нацију због овог слуцаја. Ангазујте стране адвокате, приватне детективе, истразиоце нека они утврде ста се десило, то би Вам било много исправније и коректније од овога сто сада радите.

Name

Тањи

24.04.2018 10:15

А шта теби смета, што си се тргнула и видиш да није исто као прије. Нису ти убили никог довољно блиског, па да те потресе умјесто што ти је само ЖАО. Али си прилично у стању да разумијеш када твоји истомишљеници псују и блате Давида од почетка, то ти је у реду? Могу ли тебе ставити у одобравање слободе злочина у било којем дијелу града? Вјероватно не би, а ли тако сви овдје нисмо исти, нити причамо истим језиком било чега. Према томе окрени се око себе, свијет није стао зато што ти имаш поруку. Ако ти смета ПРАВДА.

Name

РЕ

24.04.2018 11:10

За Тању: Подршка, и не вриједи објашњавати. Ја незнам шта је ово? Или су људи необразовани и неписмени или безобразни?! Чини ми се и једно и друго.

Name

Тачно је

24.04.2018 12:33

Потпуно је тачно да ми живимо у овој држави у којој бахати небразовани, неписмени људи не проналазе начин да обављају свој посао како треба. Имате право на своје мишљење као и сви други, али покушајте бити разумни и прихватити чињеницу да данас постоји велики број људи који јавно траже истину због оних који су је безобразно заобишли.

Name

Тања

24.04.2018 14:27

Нисам нигдје написала да не подрзавам правду за Давида, и сама сам висе пута била на тргу, и сама сам донирала колико сам могла али оно сто никад нецу подрзати је јавно прозивање пред 10 000 људи момка који је мозда невин. И ви пресудјујете момку који је мозда и невин...понасате се исто као и Давидове убице које му невином пресудисе...па по цему сте ви онда бољи од њих?! Нико није крив док се не доказе кривица! Јавно прозивање и масовни линц никад нецу подрзати! Толико од мене.

Name

✌️ Смем ли

24.04.2018 17:17

Људи су узнемирени до бола, стање је очајно, па не можеш пустити дјецу испред зграде да се играју. Постали смо као птице у кавезу. Ја уопште не разумијем како вам може бити свеједно. У нашем насељу су мушкарац и дјевојка претукли старијег комшију, упали му у стан, покрали га, човјек је подлегао, умро! Његови нису смјели пријавити убиство, боје се. Нико ништа неће радити у полицији, тражити убице, ако ви то не тражите да се уради. Они не чују, шта то њима значи, јер у суштини ви не пустите глас.

Name

Кажем

24.04.2018 17:39

Господин вјероватно не би ништа од овог радио да му нису убили дијете, његову душу и да високо позиционирани људи нису лажно говорили на телевизији. Тај како га називате "циркус" гледате захваљујући господи која је направила злочиначку представу из само њима познатог разлога. Али када једном разбијете огледало поверења у којем сте се видјели, никада више слика, одраз неће бити исти, иако крхотине показују непознат број вашег лика. Истина је жива, само је треба препознати.

Name

Маса

23.04.2018 18:05

Ако ниси крив сто те страх изаци јавно И рецеивед то пред народом,цовек кад није крив мозе стати пред бога драгог ....ПРАВДА ЗА ДАВИДА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Разгул

23.04.2018 18:23

Ко сте ви да вам неко долази се правдати, ви који сте га небројено пута назвали убицом??? Невиност се не доказује, већ кривица...ево сад сви тебе могу назвати убицом и јесу ли у праву? Нису, као ни ти што ниси!

Name

Гага

23.04.2018 21:55

Косово свака част чиста десетка.

Name

Нв

24.04.2018 05:48

Рећи пред народом.

Name

Невјероватно

25.04.2018 17:25

Јел' то суд постављен на тргу? Знаци, тамо се суди?! Какво је ово прозивање? Не знам да постоји игдје на земаљској кугли у 21. вијеку да се овако доказује невиност или кривица. Толико је изгубљена реалност да сам престала ици на трг.

Name

Келнер

23.04.2018 18:10

Нисам несто превисе паметан али овај текст мени изгледа превисе лијепо упакован,бас као да га је писао адвокат а не момак од двадесетак година-конобар.Овај слуцај се разлијезе у свим правцима само не према правој истини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стив

23.04.2018 18:25

Ја и даље читам ове коментаре и не вјерујем: какве везе има како је покојни Давид изгледао и шта је радио на улици у два иза поноћи, побогу, какве уопште везе има шта је тај момак био, ја га рецимо уопште нисам познавао, али допире ли вама који пишете такве коментаре до мозга: момак је брутално убијен... убијен! И о чему ми даље причамо, о његовим дредовима о томе како је до касно остајао у граду, не знам, како је дувао... побогу, шта је с вама људи који пишете такве глупости, побогу, дајте бар мало имајте неког респекта, бар мало ако сте иоле људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Небезбједан

23.04.2018 18:30

Замисли, он се осјеца "небезбједно" и обраца се Лукацу. ПА, друзе, реце ти неко веце Лукац на атв да нам је безбједност одлицна. Тако да, немас разлога за бригу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

самсон

23.04.2018 18:39

Замислите како је оцу Филипа Цулума.Кроз ста та породица пролази а децко мозда ниста крив није. Откуд право некоме да без доказа јавно на средствима информисања некога назива убицом.Имам разумјевања за Давора али мора пазити да неко невин не пати.Ако има доказе да је Филип убица нека их јавно презентује или нека децка остави органима гоњења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:Самсон

23.04.2018 19:43

Е сад ако би било по твоме сви они убијени( набројали их Бели Вукови)остају убијени ни од кога. Крај, то ти овим заговарао.Овдје се ради о томе да МУП РС не ради ништа да открива убице. УБИЦЕ друже и није битно ко је јад био власт него да раде одговорно посао за који их народ дебело плаца.Греска је Додикова сто их није одмах све растјерао и обновио МУП РС новим чистим људима са искуством и струцносцу. Ови су показали све ове године да немогу или не знају да решавају убиства. Несколовани су једноставно,и ту су по линији Партије а знање је неважно. О томе се ради друже.

Name

залосно

23.04.2018 19:56

Ово само може се десити у нашем ,,оваквом јадном изгубљено народу у безакоња и безправној држави где и Курта и мурта је неко и нешто,, заштитите невине људе,не правите од овог случаја ,,Маријановице,, не играјте се ни са преминулим Давидом ни са другим душама,,три пута скоцити па реци хоп.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА САМСОНА

24.04.2018 06:53

ЗАМИСЛИ ТИ ,КАКО ЈЕ ПОРОДИЦИ ДРАГИЦЕВИЦ.ЊИХОВО ДИЈЕТЕ ЈЕ МУЦКИ УБИЈЕНО И ЛЕЗИ У ЗЕМЉИ.

Name

правд

24.04.2018 17:37

Народе стоко моја да је тај филип крив мислите да га полиција неби зртвовала и неби правила толики проблем себи а помињете правду и бога а сви знате док бог види ............

Name

ПРАВДА ЗА ДАВИДА!!!

23.04.2018 21:37

Срам вас било, багро људска! Шта кажете, сви су знали да је био проблематичан због фризуре коју је носио? Јесте ли ви, господо моја, икада чули за ријеч ПРЕДРАСУДА? Зашто судите момку на основу фризуре коју носи? Зар је заслужио да га се убије јер је био другачији, јер је писао пјесме, бавио се музиком, ишао на курс за рачунаре, бавио се спортом. Да вам нису можда АТВ или РТРС ТВ рекле како је он био наркоман, провалник, лопов, а на крају и самоубица? Наравно да јесу, јер су плаћеничке телевизије! Не будите овце и не вјерујте у све што вам се каже. Лажу вас!!! Господин Давор Драгичевић располаже доказима која јасно демантују обраћање Карана и Илића на конференцији за штампу, као и доказима који демантују твдње Лукача, Ћулума и осталих. Наведена 'господа' је изнијела гомилу лажи, које су телевизије које ви гледате пренијеле као истину, а нису пренијели доказе којима Давор располаже. Зашто? Зато што се нешто/неко крије!!! Јер вас манипулишу! Јер се боје да ће изгубити власт! Јер вас желе на својој страни да би они сачували своје позиције! А ви слободно будите затупљене овце које слушају само једну страну, ону коју чују на телевизији. Информишите се сами, читајте чланке на интернету, учланите се у групу 'Правда за Давида' или дођите на трг. Вјерујте ми, изуће вас из ципела оно што ћете чути, а то је ИСТИНА! Зашто је нестало струје широм РС-а када је Давор Драгичевић гостовао у емисији 'Изазови' на БН-у? Случајност? Зато што је то власт наредила, да не бисте ви, овце, чули праву истину коју је човјек говорио! На крају крајева, све и да Давид јесте био наркоман, а није, зар је дијете заслужило да га се убије? Срамите се својих ријечи, покојно дијете вријеђате!!! Ја се искрено надам да Филип Ћулум није крив, али не можете пљувати Давида да бисте доказали да је Ћулум невин. Драгичевић све зна, и све ће се тек сазнати!!! ПРАВДА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ало Ало

24.04.2018 06:38

Браво!! Правда за Давида!

Name

РЕ

24.04.2018 07:05

Ти мало смањи доживљај и престани пљувати по људима који имају свој став и мишљење.

Name

за Ре

24.04.2018 08:15

Ух, шта рече о себи и својима. Став и мишљење... Пљување... Мора да си и ти из породице Псовач.

Name

Ре ПЗД

24.04.2018 11:13

Па брате када Драгичевић све зна нека рекне коначно, да се овај циркус једном заврши. Један дан прича једно, други дан друго. Јуче пред Тужилаштвом брани предсједника и подилази му.

Name

Паја

23.04.2018 22:21

НЕ знам Дал овај АЦА ИМА ДЈЕЦУ АЛ НЕК СЕ МОЛИ БОГУ. НИЈЕ У ПИТАЊУ КО ЈЕ И СТА ЈЕ НЕГ НАЦИН УБОЈСТВА.....МОЗЕ СУТРА НЕ ДАЈ БОЗЕ ТЕБИ ТАКО БИТИ ПА СТА ОНДА.........ЗАПИТАЈ СЕ ЗА ДАЉУ БУДУЦНОСТ КОЊУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГАГА

24.04.2018 06:51

ТАКО ЈЕ, ПРАВДА ЗА ДАВИДА.

Name

М

24.04.2018 02:00

На блогу Борислава Радовановића је по мени најлогичније објашњење шта се десило. И све се уклапа и има логике. Дубоко вјерујем да је истина његово објашњење овог догадјаја,једноставно се све уклапа. Овај Филип је био свједок Давидовог хапшења вјероватно.Сад је разумљиво зашто он лаже.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радовановиц

25.04.2018 17:29

Радовановиц лијецен цетири пута на психијатрији. Теско се њега мозе узети у разматрање

Name

За Радовановиц

26.04.2018 02:18

Ајнштајн,Никола Тесла и многи други су били у психијатријској болници. Ако ништа друго,бар у његовом објашњењу је веома професионално до најситнијих детаља објаснио све,друго из његовог објашњења,закона и права,јасно се види да је човјек познавалац права и закона. А не као неки "магистри правних наука",како себе називају,не знају основне ствари из права. Не познајем Борислава Радовановића,али ми је запела за око његова професионалност и види се да човјек познаје материју,за разлику од разноразних "магистара"-,јадна мајко јаднијех сватова

Name

Ре: за радовановица

26.04.2018 19:26

На основу цега ви судите о његовом знању? Јесте компетентни за изнесене тврдње?

Name

За Радовановиц

27.04.2018 06:16

Нисам правник,нисам "магистар правних наука",ја сам економиста,али особу не морам познавати,довољно је да прочитам оно што та особа напише или да слушам начин на који се та особа изражава,то ми је довољно да схватим да ли је неко образован или не,а ако неко прича о праву,као год.Радовановић,јасно је да је човјек познавалац права и закона. За разлику од неких "магистара правних наука",надам се да сте задовољни мојим одговором,ја за Вас немам питања. Све најбоље.

Name

М

24.04.2018 05:53

Лажеш злато,лажеш душо,пуно више знаш него што тврдиш,кажи ко ти пријети,је ли Муп или неко други,боље да кажеш и истину па макар бјежи,послије. Овако само навлачиш бијес на себе,бар кажи "не смијем рећи,то што знам"и рођак ти је лагао стотине људи на тргу,и он зна пуно више,боље да почнете причати

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре М

24.04.2018 07:22

Браво М за коментар. Јасни су сви који прикривају овај монструозни злоцин.

Name

ПРАВДА ЗА ДАВИДА

24.04.2018 07:19

Па, да, лаксе им било привести Давида, него некога ко зе презива ко њихов сеф... да се не зезну. Е,па, пропјевацете ви...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

24.04.2018 08:53

Доста висе о том давиду нека се истрази утврди истина и даље уради сто треба а ако је обио куцу уцествовао у туци и слицно то је вјецна срамота давида и свих његових.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лоса процјена

24.04.2018 09:26

Вјецна је срамота сто су монструми убили Давида. Вјецна је срамота сто су то покусали затаскати. Вјецна је срамота сто су то урадити ЈАВНО. Лосе су процијенили народ. Мислили су да никоме неце бити зао тамо неког "улицара, наркомана, ситног лопова". Е, па, лосе сте процијенити, монструми. ОВО ЈЕ ВАСА ВЈЕЦНА СРАМОТА. НЕЦЕМО СТАТИ У ПРАВДИ ЗА ДАВИДА!!! Нецемо одустати док вам ТАЈ Давид не буде долазио у сан (али и у јави) са својим топлим оцима и пита вас: "Имате ли ИМАЛО савјести?"

Name

ре Мирко

24.04.2018 09:30

А, да ли би тако и твоја породица писала и рекла - доста висе о "том Мирку?"

Name

Амеба

24.04.2018 10:57

Мирко,узимај терапију редовно...

Name

ја

24.04.2018 13:12

Мирко дусо ниси ти крив сто неке ствари не мозес да разумијес.

Name

Посматрач

25.04.2018 11:41

Мирко није болест све што боли! Неко рече узимај редовно терапију. Добронамјеран савјет само ти то још не разумијеш.

Name

Истина боли

24.04.2018 09:15

Сви ми који подрзавамо Давора Драгицевица у борби за Истину не зелимо никоме зло. Зелимо САМО Истину и Правду. А, то сто Истина неке боли, е ти су требали мислити на вријеме. ПРАВДА ЗА ДАВИДА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петровчанин

24.04.2018 14:44

Нажалост сви имамо своје истине,али многи немогу да поднесу праву истину.Живимо у затрованом друштву гдје су једина правила новац и моћ нормално у спрези са политичким олошом који на тудјој муци уживају све благодети овога времена.Све то пустило је корјене који само што нису избили на други крај свијета.Тако и чувари тога поретка су дали себи за право да раде што хоће.На том путу се нашао и тај момак.Био бих разуман и неби вјеровао у многе ствари али сами Муп сваким даном себе демантује,од пређашњег самоубиства дошло се до убиства и извртања многих чињеница.Да су барем поштени па да народски речено поједу што су засрали ја би им скинуо капу ал овако сами себе укопавају.И чудим се Лукачу ето прозива се као петровачки клан мада сам и ја отуда гдје је већина часних људи што на себе ставља љагу ради режима и интереса Лакташког клана кад се већ спомињу кланови.Прије десет година од тог клана је настрадао мој синовац на пјешачком прелазу у Бања Луци када су се тркали момци аутима иначе из породице Сајић блиске владајућим.Додуше пала му је пресуда од десет мјесеци коју ћеш добити и више за заштићену дивљач мада тад није био Лукач којем би ипак боље било да да оставку и неблати име барем Петровчана.Сваком је свога жао али какав је год ко нетреба узимати нечији живот.

Name

Јасно као дан!

24.04.2018 09:36

Ево о цему се овде ради... Боли вас дупе, ботови, и за Давида и за Филипа. Ради се о томе да оцајницки покусавате спасити своје дупе. Видјели сте да је Правда за Давида васа НАЈЈАЦА пријетња, па сте притисли тог Филипа да се, тобозе, обрати за небезбједност. И сада цете га ви, као спасавати и организовати контрамитинг о коме писе госп. Васковиц. Толико сте глупи, преглупи, а нас и даље потцјењујете СВОЈИМ ЈЕФТИНИМ ТРИКОВИМА, КАО СА ПРЕСА ОНОМАД... ПРАВДА ЗА ДАВИДА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА АЦУ

24.04.2018 09:54

АЦО ЂЖУКЕЛО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ахх

24.04.2018 10:13

ово је ријалити постало,,баш са овим свим коментарима,,сад ће неки нови ,,детаљи људи сцене завере теорије ,,,ма није ни нама лако какви смо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

24.04.2018 10:13

Филип Цулум казе да је два пута контактирао Давора Драгицевица и оба пута га је игнорисао, власник опљацкане куце је звао Давора Драгицевица да додје у куцу и да му показе све сто га интересује и то је одбио па ста је ово да ли он хоце истину или не.Ако имас доказе да је неко крив па дај покази народ је са тобом да заврсимо вец једном ову агонију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кажи

25.04.2018 17:54

Шта каже ФЋ? Шта каже власник куће? Ајде БЛ реци и ти њима шта је рекао Давор Драгичевић, а и ми поручујемо желимо ИСТИНУ И ПРАВДУ ЗА ДАВИДА ДРАГИЧЕВИЋА ♥️

Name

за БЛ

25.04.2018 22:59

Још би само требао Давидов отац Давор отићи код власника куће, па да кажу да је и он пљачкао кућу. Стварно БЛ... То се не ради тако.

Name

Дервента

24.04.2018 10:39

Овдје је права поплава ботова (СНСД) али убиједљиво је најјаци овај несретник под ником Ре!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

24.04.2018 11:14

Одакле су аутобуси Дервента о којима си писао и сада видим лагао народ и тако стварао забуну?

Name

Ре

24.04.2018 11:43

Ти си друже несретник, јер овдје износиш нетачне податке, замајаваш људе и подижеш тако ионако подигнуте тензије. Незнам зашто то радиш, је ли те плаћа неко или ниси нешто добар па преносиш вијести по оној "рекла казала".

Name

Дервента

24.04.2018 21:02

Ре 24.04.2018 13:43 Ево ти линк,ту сам видио да су заустављени аутобуси. То је изјавио Давор Драгицевиц. Ако те толико интересује одакле су аутобуси постави то питање у групи Правда за Давида! Људи це ти све одговорити! хттп://www.ртвбн.цом/3904687/десет-хиљада-градјана-тразило-правду

Name

Гром

24.04.2018 12:14

Има ту сваста, имао је вец фрка са муријом, дакле слагао је овог сто му је ово написао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

24.04.2018 20:13

Наравно да це да те заштите као што су и до сад радили. Радећи као конобар верујем и да добро обављас свој и њихов посао, добро им зарађујеш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Канада Ре, За г. из Канаде

25.04.2018 02:38

Не знам да ли це ово бити објављено обзиром да није тема наслова . Не знам о тој дјеци ниста. Ја зивим на западној обали а они , колико се сјецам тог слуцаја , би требали бити у Калгарију. То је далеко оф мене. Оно у ста сам сигуран је да нису могли добити визу за улазак у ову земљу без вјеродостојне документације, а да ли је та потребна документација тамо фалсификвана или просто фабрикована , то је друго питање . Како раде институције РС , вјероватно јесте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за г. из Канада

25.04.2018 06:23

Хвала Вам. Наравно да су фалсификовали приликом продаје дјеце.

Name

Логика

25.04.2018 10:28

Не разумијем зашто тражи заштиту. Особа која је сигурна у своју невиност би такође тражила од тужилаштва и осталих надлежних да се зличин истражи што прије и казне одговорни. Бар ја мислим.

Name

доктор

25.04.2018 10:17

Дакле, овом момку никад нико није пријетио. Позиван је да изађе јавно и каже оно што зна. Давор лично му је гарантовао сигурност. То што се он овако обратио јавности пуно говори. И немојте бити луди да помислите да је он ово написао. Тукао се са Давидом а говори да га није познавао. Некад се знало потући па се послије иде у кафану и заједно се напије. Овдје су друге ствари у питању, очигледно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре доктор

25.04.2018 11:25

Тако је, колега. А врло је интересантно сто нико није "препознао" ту двојицу сто сједе испред Боске? Да не прицам ону тројицу која пресрецу Давида? Гдје је МУП да их сада идентификује, када су Давида онако брзо оптузили на основу снимка? Гдје је алиби тога Филипа послије 02:00 х? Има ту доста "рупа"... Никога не оптузујем, али БЛ је јако мала и све се зна... ПРАВДА ЗА ДАВИДА!

Name

ПИСМО

12.06.2018 17:34

Пиши зељки она то разуме скроз потпуно за њу то није битно сам писииииии.

ОДГОВОРИТЕ