Снимци које је полиција сакрила?

Објављујем нови видео снимак према којем се временски подаци не подударају са изјавама Дарка Илића, на прес конференцији оџаној 26. 03. , на којој је изнио детаље о кретању Давида Драгичевића у кобној ноћи 18. 03. , када је Давид нестао.

Република Српска 22.04.2018 | 21:10
Снимци које је полиција сакрила?
Прецизније, овај видео потврђује да је Илић манипулисао временским одредницама и да није саопштио да су Давида четири особе „стартале“ и зауставиле те кобне ноћи на Тргу Крајине. 

На овом видео се, осим Давида Драгичевића, види још пет особа, од којих су га најмање двојица чекала испред Робне куће „Боска“. Сасвим је реално да су га чекали сва четворица, како би га намамили, претукли, отели и убили.



Нејасна је улога пете особе, која у одређеном тренутку одлази одатле.

Нема дилеме да су особе са снимка на одређен начин умијешане у Нестанак Давида Драгичевића, јер његов телефон престаје да ради у 2 часа и 40 минута, значи 15 минута након што се срео с њима.

На снимку од 18. 03. 2018 године виде се два младића како сједе на бетонском блоку испред „Боске“, у 2 часа и 18 минута. Давид је на то мјесто стигао нешто прије 2.25 часова.

Давид је с њима разговарао пар секунди, поздравио се и креће према Господској улици. Они га зову, он се вратио корак, два натраг и још пар тренутака разговара с њима.

Са снимка је јасно да их он познаје. Давид потом одлази у 2 часа и 25 минута и 6 секунди према Господској улици.

У 2 часа 25 минута и 18 секунди га пресрећу друга двојица на самом почетку Господске и ту разговарају.

За то вријеме, прва двојица (они испред "Боске"), са којима се поздравио, дижу се и прилазе на десетак корака од Давида и друге двојице, која су га пресрела у Господској улици.

У 2.26 часова из Јеврејске улице првој двојици прилази још једна особа и стоји ту с њима. Све то вријеме Давид разговара са овом двојицом у Господској улици. У 2 часа 28 минута и 38 секунди сви су још ту, разговарају у двије групе.

Сви нестају са снимка у 2 часа 29 минута и 40 секунди, с тим што двојица, која су дочекали Давида испред "Боске", одлазе према Господској за Давидом (2 часа 29 минута и 37 секунди), а онај који је дошао из Јеврејске у 2 часа 29 минута и 5 секунди одлази према парку "Петар Кочић".

Овај снимак означава почетак акције Отимања Давида Драгичевића.

Овај снимак такође баца нову сумњу на тврдње Дарка Илића, начелник Управе за организовани криминал МУП РС, о кретању Давида Драгичевића кобне ноћи 18. марта. Илић уопште није навео да постоји овај снимак, а полиција није дала одговор - ко су особе са снимка, шта они знају и зашто их полиција није пронашла?!!!

Питање је и да ли и каве везе ове особе имају са Давидовим нестанком, премлаћивањем и Убиством, јер је потпуно јасно на основу снимка да су чекали управо њега и да су за њим отишли.

Такође, потпуно је јасно да Давид никако није могао стићи на Лауш до Куће, коју је, како га је лажно оптужио МУП РС, опљачкао, а у њу ушао у 2 часа и 52 минута. Чак је према Илићу прије тога успио појести и бурек. Нема дилеме да је све око Куће Режија како би се прикрило Убиство Давида!

Како је полиција саопштила, Давид се око 23.30 сати потукао са три особе испред кафића „Мета”, након чега су се разишли. После тога, како је рекао Илић, Давид је отишао сам у кафић „Доwнтоwн”, а око поноћи у клуб „Фабрика”. Око 2.20 сати је отишао у кафе бар „988”, гдје се кратко задржао.

Према полицијском извјештају, нема никаквих детаља о Давидовом кретању од 2.20 до 2.50 часова, иако је из овог видео снимка јасно да је он до 2.30 часова био на Тргу Крајине са четири особе о којима полиција није рекла ни ријечи.

То вријеме за Дарка Илића не постоји?!!! Он је своју верзију кретања Давида у ноћи 18.03. наставио тврдећи да је Давид 2.50 часова снимљен видео надзором у Улици Велибора Јањетовића Јање док је јео пециво купљено у пекари „Змијање”. Потом је снимљен камерама апартмана „Весто”, а затим поново у 3.42 како се креће назад према центру града. Тада је, како је рекао Илић, наводно упао у Црквену.



Наставиће се...

слободанвасковиц.блогспот.ба

Коментари / 280

Оставите коментар
Name

Правда

22.04.2018 19:21

Ми знамо, да ви знате, да ми знамо! Дзаба ти тата дебил сеоски, те неце застити од бањалуцке раје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Залосно

22.04.2018 20:09

Преседник брани убице и полицију и тиме доказује да је сауцесник у убиству једне младости. Сад фино отац покојног Давида фино да казе именом и презименом ко су убице јер тврди да зна.Треце опције нема посто сигурно правда никад неце бити откривена и на неки нацин задовољена. Срам те било усрани преседнице. фујјјјјјјјјјјјј

Name

Боско

22.04.2018 20:12

МОЛИМ ГОСПОДИНА МАРКА ПАВИЦА ДА ПОМОГНЕ ПОРОДИЦИ ДРАГИЦЕВИЦ ЗАЈЕДНО СА ВАСКОВИЦЕМ ДА ОТКРИЈУ ОВО УБИСТВО И ДА СМЈЕНЕ ОВАЈ КРИМИНАЛНИ МУП И КРИМИНАЛНУ ВЛАДУ ХВАЛА

Name

нн

22.04.2018 20:14

ПРАВДА

Name

Прави Отац,

22.04.2018 20:41

Мора да зна ,куда му деца ходају ,знасе у колико морају бити укод куце; у 3 оа и 4и у јутро нормални људи спавају "зна се ко хода по ници ; лопови ,криминалци ,приститутке ,убице ; Мајсторе слабо си узгаја о децу ниста небринете ,где су куда су и сл -. Е када се догоди пиздарија мало озбиљнија"Е сада су вам криви сви ;од камермана до министра и оредседника ' Хало народе ,деца су превисе распустена цовек незна уопсте ста се догађа са мјима у ноцним цасовима , уставите са тим циркусом ,има тато полиција тузиластво ,суд неиде то тако како сте ви замислили .

Name

ре Прави Отац

22.04.2018 20:58

Прије него што почнеш да моралишеш, пребери брате своје гријехе. Никад не знаш када те Бог може ставити на искушење. Не дешавају се само лоше ствари ноћу...Опрез је неопходан, али шта ради МУП и Тужилаштво на безбједности ???

Name

Ре прави отац

22.04.2018 21:03

Пуно тата сер....с.Правда за Давида.

Name

Ре БОСКО

22.04.2018 21:21

Откуд Марко Поло да помогне. Исти је као и остали и још гори.

Name

ре Залосно

22.04.2018 21:21

Јесте то залосно,али це народ Мила опет наградити цетири године власти гдје це и даље бити неприкосновени Баја у Републици Српској.Овај данасњи скуп би био пун погодак да се захтјевало безусловно обрацање неког из врха власти,овако остаје само сјецање на брутално убиство младица који је морао зивот дати крвницима које власт стити.

Name

Марко

22.04.2018 21:27

Ако је отац исправан и само зели рјесење слуцаја и ниста друго, са овим скуповима, преносима и аутобусима из Федерације допустио је да буде дио неције кампање против Срба и РС, залосно је то све ста се десава.

Name

Ре

22.04.2018 21:44

Ботови Сзп напријед...остали стој.

Name

Игор ре ПРВИ ОТАЦ

22.04.2018 22:08

Јебем ли ти све зиво заостало ! За тебе је фабрика и полициски цас, турска серија и РТРС ! У ста ти зивот продје ђубре заостало.

Name

Ти сто на оца грмис

22.04.2018 22:31

А УХ СВАКАКВЕ ПОГАНИ ИМА КО ТИ СТО ПИСЕС ОВО И КОРИСТИС РИЈЕЦ ''МАЈСТОРЕ''.СРАМ ТЕ БИЛО КАКО СЕ БОГА НЕ БОЈИС ЈЕСИ ЛИ ТИ ЦОВЈЕК НЕ ТИ СИ ЗВИЈЕР У ЉУДСКОМ ОБЛИКУ....

Name

сања

23.04.2018 00:32

Ово је организовано убиство и ово је ужасно. Уколико се ово не ријеси и сви не буду најстрожије кажњени ово ће се ширити. Ови злочинци су сада и дужници полиције и тако се обављају ланчано прљави послови. Нико нема повјерење у ову полицију и кад их смјене биће то само рокада. Да ли наш председник има имало савјести и види ли он где је ово све отишло? Ако органи не уведу ред и строго се не санкционису починиоци, можемо се сви селити или правити сами неку одбрану.

Name

Реално

23.04.2018 04:24

Ово је доказ да је Илиц примио мито да затаска, знаци треба сносити одговорност сад и одмах, све и да се Каран мозе извуц старењем па усао у седесете па поцео сенилит пензија, да се Лукац мозе извуци да то није дирктно његов посао па му тако рекли па он прицао али Илиц и Цулум се номогу извуц директно су повезани с овим. Требају сносити одговорност за примање мита и сакривање доказа. А и Лукац ако постоји свједок да је наговарао Врецу да овај слуцај прогласи самоубиством. Ето нек зумирају и имају убице и нист полиграф то није мјеродостојно ту се мозе лагат пар таблета за смирење и ет лазес ко по лоју. Јер полиграф је нест ко ЕКГ мјери рад срца па по убрзању успорењу они гледају јел лазе, знаци нест за смирње и мозес лагат цијели дан. Зато полиграф нек баце кроз прозор сви знамо да њје валидан. У свему ме јос буни Сузана како им је несвјесно олаксала лазирање крадје, како је мислила да је Давид а ни слицан ја гледам овај снимак скроз другација особа, јел могуце да видимо некад ствари какве зелимо али то је небитно. Ето драго ми је да га није убила полиција јер сматрам то глупосцу одпоцетка. То сто некј примају мито ударају цак наруцују и убиства сакривају доказе и подмецу, незнаци да су сви такви, има у Мупу људи који би буквално погинули да нас спасу. Знаци те сто каљу углед мупа треба похапсит а не никако све их трпат у исти кос. Генерализовања предрасуда и сл глупости требамо се клонит.

Name

Снимак

23.04.2018 04:43

Ја на овом снимку не видим лице ни једне од особа. Ово мозе бити било ко, бас као и на снимцима кије је полиција објавила.

Name

М

23.04.2018 04:47

За прави отац, у ком времену или вијеку ти живиш ?

Name

За правог оца

23.04.2018 04:50

Овдје невриједи износити реална мишљења и ставове јер те одмах нападну са свих страна. Износе се неаргументована мишљења, пише се да би се нешто написало. Никад нисам видио неписменијих особа него на текстовима о овом случају.

Name

ре правда

23.04.2018 04:54

СТАО ЈЕ ОН ИЗА СВОЈИХ МИЛИОНА,СТО ЈЕ ОД НАСЕ ДЈЕЦЕ ОТЕО,ОН И ЊЕГОВИ КРИМИНЕЛЦИ.Наса дјеца не треба да ходају ни по нопци,ни по дану,јер је све резервисано за мафијаску дјецу.Стао је он и прозвао се сам,а код пропале Српске банке даноноцно полиција цува његове унуке.Ми то плацамо,а они насу дјецу убијају.Цему се надате убице?ДРХТИТЕ ЛИ-питају вас дјеца са ТРГА ДАВИДОВОГ?Дрхтите ли _пита вас народ?

Name

Ре прави отац, говори МАЈКА

23.04.2018 05:04

Е, ако си ти прави отац, ја се одричем свог мајчинства. Кажеш, деси се нека пиздарија, пошто ниси упућен, десило се страшно убиство. И у тој констатацији, си се ти прави оче убио. По теби, ко год се нађе на улици у 2 сата треба да буде убијен? Задесно? У оно што је плод утробе моје, нико несмије да дира, јел ти јасно?

Name

Xy

23.04.2018 05:21

Када је ово постала кампања против Срба и РС? Срам вас било, само нељуди у овоме виде више од борбе за правду и сигурност наше дјеце. И хвала људима из Федерације на подршци, јер смо сви у истом хаосу.

Name

Ре Бошко

23.04.2018 05:54

Тај Твој Парко Павић је исти као Додик и Полиција.

Name

ЛАВ

23.04.2018 05:54

На изборима казнити СЗП због политизације ове трагедије.

Name

за прави отац и онима сто су му одговорили

23.04.2018 06:25

Подрзавам све сто рекли "ПРАВОМ ОЦУ". Он да је прави отац неб раздвајао дјецу (и људе) по оном ста јесу. Има наркомана вецих моралиста од оних који су одгојени по "ПРАВОМ ОЦУ". Има дјеце која су пуно одговорнија иако некад оду "с ону страну закона". А има дјеце "ПРАВОГ ОЦА" која су одбацена од заједнице јер су дјеца "ПРАВОГ ОЦА", завидни, полтрони и нељуди.

Name

y

23.04.2018 07:00

Ово нам Бог драги показује какви монструзи су на власти. Сви смо ми Давид! Зато имамо одговорност и обавезу да ово истјерамо на чистац, а ову власт пошаљемо на сметљиште историје. Ово грађани РС нису заслужили. У темеље стварања РС много је крви проливено! Мртви од нас траже да ову багру протјерамо. Одлазите више и не убијајте нам дјецу!!! Ови недолични коментари црвених ботова указују да су нељуди! Доћи ће и њихови на ред, само полако, а онда ће се хватати за главу. најмање имају право црвени моралисати. Њихов морала и етика су : УБИЈ, УКРАДИ, ОПЉЧКАЈ, ОТМИ, ПРЕВАРИ, итд. Све су рекли о себи за 12 година.

Name

мајка

23.04.2018 08:11

Боже људи јесте ли сви луди, шта то млатите мазге једне отац тражи да зна ко му је убио сина а да има правде и свега осталог требало би да се већ зна а не да се заташкава једно по једно убиство. Стамота то је дијете, зар је битно које је доба и кад се излази то никога није брига једно је битно да се не смије нико убијати и да се мора занати ко су убице младог момка, она мазга ре прави отац није оца ни видио, вјероватно нека битанга која нема ни кучета а камо ли дијете да зна шта значи ријеч дијете а не да подржава битанге које су му убиле сина а и ти Лаве коњузглаву један овдје се не ради о савезу за промјене већ о убиству дјетета и о правди за Давида срам вас све било што пишете глупости да је бог отац на власти имала би исто мишљење све оне који не могу да раде свој посао како треба нека напуштају сами и нек не мисле да су сила јер ни сила богу није мила.

Name

Ре Игоре,

23.04.2018 08:40

Никада ти нико не реце ,не ходај синко'у танке сате ,свака ноц има своју моц".

Name

Монтирани Процес ,

23.04.2018 08:51

Се приправљено ,ови какермани ниса неспавају ,у српској на стотине страних агената које зеле да изазову немир ,мало новаца им поделили "украјински сценарио ,залостно како сте недозвани ,идите куци пистите те ствари да обаве струцни људи ,само отезавате ствари ;предвиђам са це се зло догодити на тргу идите куци ,мозда це их јос висе оплакивати своје .видим странца са пакетом "неце бити добро .отац нека престане са отезавањем органа за истрагу нека незлоупотребљава масе младог нарастаја .

Name

Ре Марко,

23.04.2018 09:53

Цаца му зели да изазове бунт сирих размера у бања луки , и јос призива недузни народ и омладину из федерације , мајсторе да ти неби мало на хладно 'охлади мало ,сада вец претерујес "уклопи разум не отезавај ствари пусти да свако свој писао обави.

Name

Ре: ЛАВ

23.04.2018 11:49

Не треба казнити опозицију, треба казнити власт, јер у периоду нихове владавине нам се ово догадја, а да се догодило у вријеме владавине садсње опозиције, исто би тразио-казна за оне који владају у тренутку УБИТСТАВА. За сва убитства која су се догодила у вријеме владавине садасње опозиције такодје треба тразити одговорност Власти. Власт, ако не влада, треба да одговара народу и да ОДЕ.

Name

Драгутин

23.04.2018 13:43

Из ових снимака се ниста не мозе утврдити нити наслутити.Требате имати необориве доказе а то сигурно нису ови снимци и немојте узнемиравати јавност...

Name

Крвава рука

02.05.2018 17:17

Интересантно је то да 99% ових коментара је написала опозиција..............због људи као сто сте ви губим наду за идентитет Срба у Републици Српској. Бог вам јадне дусне опростио. Поздрав

Name

Миско

22.04.2018 19:21

Поциње ми бити зао Додика колико га Васковиц растура. Миле таман поцне бранити полицију а Слобо одмах објави нови доказ . Нецес Миле претећи, растурице те народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако је

22.04.2018 19:46

Шта је сад Миле, шта би ? Јел ти ову полицију браниш? Гдје су сад они који кажу да отац лупа, да незна шта прича.. Смјените се сами, багро неопјевана.

Name

модрицанин

22.04.2018 20:48

Има Вааковиц сигурно јос, само дозира. Пусти овог будалу да се проваљује, па му онда лупи цуску.

Name

БЛ Лејди

22.04.2018 21:26

Смјена није довољна казна за саучесништво у злочину!

Name

РЕ РЕАЛНО

23.04.2018 06:34

АЛО КО ЈЕ ДАВОР ДРАГИЦЕВИЦ ДА ОПТУЗУЈЕ ПОЈЕДИНЦЕ И ПОСТАВЉА УЛТИМАТУМЕ ..УАСТАЛОМ МОЈЕ ДЈЕТЕ НЕМА СТА РАДИТИ У 04.САТА УЈУТРО И РАЗУМИЈЕМ ОГОРЦЕНОСТ АЛИ ДЈЕЦЕ ЈЕ ДОСТА ПОСТЕНЕ СТРАДАЛО АЛИ ОВО ЈЕ ПОЛИТИЗОВАН СЛУЦАЈ.

Name

ре ре реално

23.04.2018 07:10

Реално је Давор Драгицевиц за тебе институција!

Name

Тако је

23.04.2018 09:08

Реално да ти кажем, Давор је све оно што они нису, све у једном човјеку стало ♥️ПРАВДА ЗА ДАВИДА♥️

Name

Истина

23.04.2018 18:06

За истину се треба увијек борити легалним путем, а не по трговима са доконим народом. Давид како је страдао утврдиће се кад тад, али је он очито жртва својих родитеља. Напуштен од мајке, када му је највише требала, остављен са оцем очито тешке нарави, ко зна каквим је странпутицама кренуо. Сада родитељи своје гријехове покушавају окајати, газећи све пред собом, не марећи за невине, али касно. Барем за Давида касно. Напаћена душа нека почива у миру. А сви родитељи да се замисле да ли су им битнији властити ужици или дјеца.

Name

@Бањалуцанин

22.04.2018 19:24

Васковиц разваљује МУП на целу с Лукацем и цијело руководство РС на целу с Додиком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрга

22.04.2018 21:30

Аха разављује бас, јооој теско теби и слицнима, па сконтај од.поцетка колико је сценарија промјенио, па ста је он ново рекао да ли сте нормални, као полиција нема ове снимке, ста је требала вама и БН телевизији, васковицима и сл. дати, тузно је манипулисати овим јадним цовјеком, није фино ово сто радите с њим, а он вам вјерује.

Name

ре мрга

23.04.2018 06:32

Јадан био, шета их као џојстиком, наведе их на причу а они се приме као саучешће , па их онда откује.

Name

ре Мрга

23.04.2018 06:53

Ако је ико манипулисао, то је био МУП РС, тузиластво и остала екипа.

Name

Правда

22.04.2018 19:24

Илицу дрога ти појела то мало моздане масе, ал зато главудза забрекла. Сеоска глупердо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре правда

22.04.2018 19:32

Откуд је Дарко Илић родом?

Name

Јулио

22.04.2018 19:41

Родом је од Крмака. Сто се види и увидом у фотографију дотицног.

Name

Правда

22.04.2018 19:46

Он ти је из цуковаца, нема га на мапи нигдје. Е такав неписмен, купи диплому и ја сам сериф

Name

Ре Јулио

22.04.2018 20:08

хвала ти до неба, не насмијах се овако у задњи мкесец дана. Жив био

Name

Дејан МУП

22.04.2018 20:28

Родом из МГ,Тегелтија и Каја га довели,да прикрије њихов криминал

Name

Сале

22.04.2018 20:39

Проблем бања луке као и мупа рс је што су све функције покупили људи из мјеста која једва броје од 1000 до 10.000 становника ( дрвар грахово гламоч петрово рибник) ало бањалучани, пробудите се...

Name

ре Сале

22.04.2018 20:57

Ово је непорецива истина с акцентом на Дрвар, Петровац (иначе су дали 2 најгоре бригаде ВРС у току рата, зв. бјежиградске бригаде) и Мркоњић град.

Name

ре Јулио

22.04.2018 20:59

А јабука у зубима комплетира доживљај крмка.

Name

Ре правда

22.04.2018 21:04

Господин је од Санскога Моста.

Name

ре Дејан МУП

22.04.2018 21:19

Зар Илић није из Градишке.

Name

БЛ Лејди

22.04.2018 21:27

Хахаха Јулио краљу...да родом из Крмака Доњих

Name

Одгоборност

22.04.2018 22:52

Илић иде низ воду први....рекетас....криминалац....и сељацина....јадна бања лука....окупирали је сељаци нигдје човјека из града зглаве....

Name

Никола

22.04.2018 19:25

Од првог дана полиција и режим све знају,али неког крупног штите!? Видјећемо докле!? ПРАВДА ЗА ДАВИДА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

22.04.2018 20:15

Посто висе не вјерујем у ту правду сем правде коју мозе једино отац Давидов да донесе а то је да да истом мјером врати и онако му зивот висе нема смисла . Да је моје дијете недо Бог до сад би их најмање двојицу тројицу смирио док ме неби убили или затворили. Па нек онда суди и Бог и народ.

Name

ре. НИКОЛА

22.04.2018 20:17

ДАЛИ ТУ НИЈЕ УМЈЕСАН ЦЕЦИН СИН

Name

Па знате ви

22.04.2018 20:31

Па стално понављате да знате све чињенице и ко је убио, и како и на који начин, и у које вријеме... Што прозивате полицију, шта ће вам, све сте ионако ријешили...

Name

Цуј

22.04.2018 20:32

из цуковава, сам назив цуковци асоцира на цука хоћу реци дзукелу.

Name

ре, па знате ви

22.04.2018 20:52

Знају, знају само недају банди црвеној да мирно спава, разањ се полако окреце.

Name

Ре, ре па знате ви

22.04.2018 21:11

Значи политика је ипак у позадини...па што не кажете већ једном...

Name

Буба

22.04.2018 21:28

Тата из познате селендре Грдановци.

Name

Книн

22.04.2018 21:34

Да бог да се једном побудили и све нас протјерало преко Дрине, смрадови једни, стално запињете за избјеглице, даце Бог да се и ви покренете па да будете избјеглице, ста хоцете мозда су врата од скола била затворена за вас бањалуцане, смрадови једни, фуј..

Name

ре Книн

23.04.2018 08:28

И ја сам из Бања Луке не желим да било ко више бјежи. Па не желим ни теби. Само не знам шта ти фали у Бања Луци. Све владе које су биле послије рата су могле дати бесплатне плацеве а има државне земље сигурно негдје. Могли су дати избјеглицама да људе растерете са те стране. То нема везе ни са бањалучанима а ни са другим људима

Name

Пропали смо

22.04.2018 19:28

Затаскавају убиство као и многа претходна. Због тога РС пропада све висе, и десава се бијег преко масовни. Све су унистили и обезвриједили, оваква република је бесмислена сваком, осим мале групе мафијаса и профитера. Ко год мозе треба бјезати сто прије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Броwн Тие

22.04.2018 19:45

Која јос ранија убиства су затаскали ови?

Name

Јој-пропали смо

22.04.2018 19:57

Немојте бити кукавица па бјезати, гдје бјезати, вјероватно тамо гдје незнас језик па немозес процитати какви лоповлуци се тамо десавају.Треба се борити и унистити ове гњиде и остати свој на своме а не вјецито бити задња категорија људи.Тамо гдје побјегнес не цекају те са добродослицом.Па видјели смо како се понасају према унесреценим из Сирије.Зар то није наук.Посао- па мозес радити као цистац, ако ниси медицинска сестра а и оне раде све послове које њихове сестре, из понизења, неце да раде.ПРИЈЕ НЕГО ДОНЕСЕТЕ ОДЛУКУ О ОДЛАСКУ ПОКУСАЈТЕ НЕСТО УРАДИТИ У СВОЈОЈ ЗЕМЉИ А НЕ КРИМИНАЛЦИМА ИЦИ НА РУКУ да нас се ријесе, и онда прицају како су смањили незапосленост а Зељкица се поноси својим (не) дјелима.

Name

ре

22.04.2018 20:02

Николе Дјуровица,Милана Вукелица,Бобана Блогојевица.......

Name

За броwни тие

22.04.2018 20:08

Заташкали су многа убиства ал ево два најкрупнија Чађино гажење и убиство, гажење и убиство почињено из фебруара ове године од стране Додиковог нећака

Name

ре за броwн тие

22.04.2018 20:53

Ко је убио Милана Вукелица ???

Name

За Броwн тие

23.04.2018 03:18

Тачно 17.11 прошле године Додиков нећак је возилом усмртио жену 38 година из Кнежева. Да ли је то лице било прекорачило дозвољену брзину и да ли је било под утицајем алкохола? Та питања је поставио као посланик Драган Чавић Драгану Лукачу. Шта је са тим случајем?

Name

Броwн Тие

23.04.2018 05:12

Хвала на одговору..

Name

убиство

22.04.2018 19:30

Срам вас било управо полиције зар тако треба да поступа министарство унутрасњих послова место данас ститите од убистава ви убијате невине младице министар лукац и остало руководство треба ако има морала одмах поднијет оставку дјаба прима плату ниста неради него крије убице невиног младица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Убиство,

23.04.2018 10:02

Луђег коментара не процитах ,мајмуне ,осуђивати некога брез доказа ,циста лудост.

Name

Ведран

22.04.2018 19:33

ЉУДИ НЕ МОЗЕ ВИСЕ ОВАКО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Богољуб

22.04.2018 20:28

Не знам ста СИПА висе цека!?!! У 49% посто дрзаве се десвају овакви тески злоцини и злоупотреба свега, оцигледно је да надлезна ентитетска министарства нису способна или неце, дај нек неко висе тим родитељима врати срце гдје му је мјесто и дуси дјетету им даде мир.

Name

Правда

22.04.2018 20:50

Па људи, видите ли ви да су се они најели оне дроге, сто су неки дан отели. Зајебали их дилери, а ови алави одмах све појели, и ево ста дрогераси прицају.

Name

Дервента

22.04.2018 19:33

Свака цаст господину Слободану Васковицу сто се ангазовао да се ријеси овај злоцин! Министре Драгане Лукацу је ли посао новинара да ријесава злоцине или то треба да ради полиција? Сада це ме ботови црвене секте оптузити да нападам полицију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Уууу

22.04.2018 19:41

Увазеном господину Васковицу велико хвала и Бог нека га цува. стета сто није министар

Name

67

22.04.2018 19:59

МУП РС -РУКОВОДНИ КАДАР ХИТНО СМЈНИТИ СВЕ ДО НАЧЕЛНИКА ПУ И ЗАБРАНИТИ ИМ РАД У БИЛО КАКВИМ ДРЗАВНИМ ИНСТИТУЦИЈАМА НЕДОСТАТАК ЈЕ ФИЗИЧКЕ РАДНЕ СНАГЕ НА ГРАЂЕВИНИ.МУП РС НА ЧЕЛУ СА ЛУКАЧЕМ НЕМА ВИШЕ АУТОРИТЕТ КОД НАРОДА РС. ОДУСТАЈАЊА НЕМА И ТУЗИЛАСТВО И СУДИЈЕ ТРЕБА ДОКАЗИМА РАСКРИНКАТИ.ПРЕМИЈЕРКА ОДМАХ ОСТАВКУ ДА ПОДНЕСЕ, ТО ИСТО ТРЕБА И ДОДИК ЗА ИЗНОШЕЊЕ ЛАЖНИХ ПЛАНОВА ЕКСПЕРТА ЋЕРАНИЋА,ГАЛИЈАШЕВИЋА, АНЂЕЛКОВИЋА И ОДНРАНА МУПА РС ЗА ЗЛОУПОТРЕБУ СВОЈИХ ОВЛАШТЕЊА.КРАЈ КУМОВИМА МИЛИНИМ, ТАЈКУНСКОМ КЛАНУ.ЛУКА ПЕТРОВИЋ ДА СЕ СМЈЕНИ КАО ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАР СНСД.ПАВИЋУ И ПЕРИЦЕ Ш ТА ЋЕМО САДА У КОАЛИЦИЈУ ДА ПОЛИЦИЈА УБИЈА СВОЈ НАРОД.др КАРАНУ ЗАБРАНИТИ РАД

Name

Гоозица

22.04.2018 20:04

Јаста Васковица за министра а Мектица за премијера,какав двојац би то.био..постали би Монте Царло

Name

Гпоз

22.04.2018 20:20

Ма ти цес смраду забранити увазеном струцњаку др Карану рад,фуј

Name

Хисета

22.04.2018 20:23

Очекујемо правду од човјека који је и сам пребио младића и заврсио на суду??? и све то у улози министра како би се будале увјерила да је ово правна дрзава и да министар мозе заврсити на суду.

Name

ММ

23.04.2018 21:47

За Гпоз Тај струцњак Каран је јос 1997.год осудјен за подметање доказа у вези једног предмета, када је узео 10 хиљ марака, па је помилован од стране предсједника, цини ми се Биљане П, одлука о помиловању није нигдје објављена, толико о струцњаку!

Name

Зика.

22.04.2018 19:38

Ово је залосно народе ста се ради. Овдје нема ни д од дрзаве или р од републике. Додик се хвали својом полицијом како ради постено. Ово је смак свијета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

22.04.2018 19:45

Ајмо митинг. Цекамо вас и крај као и шеснаесте

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мајка

22.04.2018 20:05

Мамицу вам мафијашку клупко се одмотава Правда за Давида а оцу и мајки да издрже до краја ????? Падаш Милокраде врло брзо ????

Name

Дервента

22.04.2018 20:06

Историја је највеца уцитељица зивота а ви из СНСД-а сте опијени и залудени васом моци и мислите да сте веци и од самог Бога! Сто је веци јад и цемер у Републици Српској васа је гордост и лазни осјецај моци веци и зато мислите да вам нико никада неце моци ниста! Е ту сте се зајебали,ви дувате лазни балон говорите како код нас теце мед и млијеко а народ грца у биједи и сиромаству! Ту се ствара велики јаз измеду насег народа и вас залудених сектаса и следбеника лазног оца нације! Ризикујете да вам се деси револуција а тада неце висе нико моци контролисати масу народ који је сваким даном све висе огорцен због терора црвене секте! Ја вам гарантујем да це код нас ускоро избити социјални немири какви нису запамцени на насем простору и онда сте најебали сви од реда јер це то бити тацка без повратка! Ниција није горила до зоре!!!

Name

Витез Истине

22.04.2018 20:11

Јадо јадни....ајде мало лизи јаја Милету дупелизац један

Name

ре снсд

22.04.2018 20:22

Убијали сте и пљацкали до те шеснаесте а наставили сте и послије,ви сте убице,пљацкаси и монструми.

Name

ре Дервента

22.04.2018 21:01

Браво, свака ти је на мјесту!

Name

Јевто

22.04.2018 21:49

Како те није срамота дебилу један лоповски,јебо ли ти Ангелу Меркел а ја јој јебем.маму и кад вас је довела на власт,нице ресетака мафијо немозете против народа

Name

ХЦ БЛ

22.04.2018 19:45

Ко су та лица са Давидом?,па ту има камера више него у продавници техничке робе.ПРАВДА ЗА ДАВИДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Леми

22.04.2018 19:48

А ста це бити са Дарком Илицем? После свега овога он не мозе висе нилада да ради у полицији. У затвор за прикривање злоцина, то да обавезно. Пар година се подразумева.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

22.04.2018 21:10

А тек какав је дил склопљен са Миланом Рељицем,СПЕЦИЈАЛНО ТУЗИЛАСТВо. Убиство РУска Пајица.

Name

Цоде86

22.04.2018 21:57

Шта пар година?! Доживотна робија без помиловања, СВИМ поменутим саучесницима!

Name

Ре

22.04.2018 19:50

Досла вам браца јуце из федерације,,видио то народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Издајник

22.04.2018 20:04

Ста је " патриото" профитерска, дезертеру, СЛУГО СОТОНИНА ? Јел ти фрка ? Нека, и треба.

Name

Ав ав ав ав

22.04.2018 20:05

Јесу, а на афтер су отисла браца код твоје драге секице и јос дразе мајчице.

Name

расо

22.04.2018 20:28

Јесу досли људи да помогну да се надју убице а вама Су пмогли да уведете акцизе да напуните дзепове само вама нису помагал људи вец нељуди

Name

Дервента

22.04.2018 19:52

Постављам питање овдје на порталу БН телевизије,ста мислите колико је реалан сценарио да Додик пусти Драгана Лукаца низ воду односно да га смијени са функције због пропуста у истрази и затаскавања убиства Давида Драгицевица? Сто би нас народ рекао да се кола сломе на министу Драгану Лукацу. А мозда се Лукац неце дати тако лако јер има иструменте прислускивања и мозда народски рецено дрзи Додика за јаја јер посједује против њега некакве доказе везано за криминалне радње оца нације и највецег Србина Милорада Додика? Драган Лукац није у струји СНСД који контролисе баја. Ово је вец постала тацка у којој висе нема нимало простора за манипулацију и неко це морати остати без фотеље!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

22.04.2018 20:06

Одлицно питање ! Кад би знали ко кога дрзи за јаја, мозда би знали и одговор

Name

Игор

22.04.2018 20:28

Никакве су сансе. Ко це заститити Милу ако пусти Лукаца ? Чубри мозда ? хахахахаха Прије би могло бити да их Лукац све "изда" . Миле колико цува Лукаца толико има и страхопостовање јер ипак је Миле мис и побјегуља а Лукац сваста несто зна а доказао је и да смије . Овде се народ пита , ако ово пресути и не казни бице тисина следецих 20 година као у Црној Гори. Све у свему бице теско зивјети у Бањалуци и РС до Октобра. Од Октобра или цемо мало продисати или гас .

Name

Милко

22.04.2018 21:28

Лукач је доведен да буде жртвено јагње. Обукли му одијело и машну и набиједили га да је он најпаметнији министар. А кад одигра улогу, само це га гурнути у провалију. Нема сансе да он надмудри префригану екипу која управља свиме.

Name

мој глас за Лукача

22.04.2018 21:39

ЛУКАЧ БУДУЋИ ПРЕДСЈЕДНИК, ТО ЈЕ НАЈБОЉЕ РЈЕШЕЊЕ.

Name

ре Глас

23.04.2018 07:03

Да ли би му дао глас, да ти се не дај Бозе десило исто као и Давору?

Name

БЛ

23.04.2018 07:09

Дрзи Додика за јаја?? И ти би да мијењас власт са оваквим ријецником,ало земљаце. Уфати се дервенте,саргије,литар ракије,пеци овна,скини се го до појаса и урлици доле по Дервенти. Продји се политике.

Name

ре БЛ

23.04.2018 09:54

Човјек се обраћа на језику који ви разумијете, тзв. "ботовски рјечник".

Name

Ре Дервента

23.04.2018 10:26

Прије него што си почео постављати питања, требао си одговорити одакле је оних 5 аутобуса којима није дозвољен улаз у БЛ. Јуче си писао о томе, па реци да сви знамо ко су ти људи?

Name

Леми

22.04.2018 19:53

А ста це бити са Дарком Илицем? После свега овога он не мозе висе никада да ради у полицији. У затвор за прикривање злоцина, то да обавезно. Пар година се подразумева.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сињ

22.04.2018 20:07

ГОТОВИ СУ

Name

Филозофски

22.04.2018 20:34

Мало је што свог оца педофила Дарко Илиц штити годинама. Уништио је десетине студентица манијак стари сви знају и нико не смије да проговори. Уцјењује студентице годинама!!! Дарко Илиц начелник за заташкавање злочина и најтежих криминалних дијела.

Name

Ре филозофски

22.04.2018 21:14

Ма немогуце а договор са Миланом Рељицем.

Name

Xxxx

22.04.2018 20:05

Лукацу одлази, и ти и Илиц моментално, гробари МУП-а, а поведи са собом и зета Лубуру и сестру Сузану!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лик

22.04.2018 21:30

И кума Дјолу Регодица, локалног зеленаша..

Name

Витез Истине

23.04.2018 07:09

И зену која ради у Влади РС.

Name

Кевин Лове

22.04.2018 20:08

Имам сина од 19 и церку од 22 год..никад иза поноци нису били у царсији..једноставно дјеца се не пустају да тумарају,само на проблем могу наици,дјеца се пазе кад је вријеме..овај децко је типицан представник растурене фамилије,дијете разведених родитеља..зелим оцу да надје убице евентуалне и додје до истине ма каква год била

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

22.04.2018 20:52

Благо теби сто зивис у рају... Само једно добронамјерно питањце, а мислис ли да су до поноци сигурни?

Name

За Кевина

22.04.2018 21:03

И то што имаш толику дјецу и то што су ти дјеца аман честита и најчеститија на свијету не даје ти за право да понижаваш те људе као родитеље и њихово мртво дијете!Јасно??И њима је он био најдивнији и најталентованији на свијету.То што су му дозволили да са 21 годину остане до 3 у граду не чини их лошим родитељима.И породица није "растурена" као што нам ти дочара него цивилизовано су се отац и мајка разишли а момак је по својој жељи остао овде због друштва.Редовно је обилазио мајку и имао Аустријску визу на 5 година.Е тако!

Name

Борац

22.04.2018 21:07

Драги идиоте, поента је у томе да нико, ама баш нико, несмије убити човјека а да не буде кажњен. А ти будалетино се поново завуци мили у шупак и уживај.

Name

Ре

22.04.2018 21:17

Не лапрдај знам пуно те фине дјеце то као они сто се свалерису за вријеме радног веемена и фини додју куци на вријеме.

Name

Сам У Куци

22.04.2018 21:18

Све пунољетне особе имају право да се крецу у било које доба дана или ноци,ту је Полиција која је плацена да им обезбиједи сигурност.

Name

Не лупетај

22.04.2018 21:35

Или си безобразан или лупас намјерно. Замјена теза не битно је кад и гдје је неко био и у које вријеме. Битно је да врх полиције умјесто да рјесава кривицно дијело убиства то исто прикрива ито свјесно и.плански. то је страсно о томе се овдје ради будало неваспитана. И ти прицас о васпитању . Овдје је цињеница да полиција умјесто да рјесава слуцај она га затаскава и лазе јер неког стити. Ито тако упорно и поред тога кад висе сви виде да овдје нису циста посла. А ти млатис кад и како се излази у град то је овдје не битно будало једна. Знаци било ко ако изадје писле дванест треба да буде убијен и то је нормално јер је изасао после дванест ноцу. А полиција умјесто да то ријесава то крије и то је по теби нормално. Е зато нам и јесте овакво друство.

Name

Мајка

22.04.2018 22:05

Одкуд вама право да тако карактеришете дјецу разведених родитеља?! Друга ствар, питате ли вашу дјецу како је њима живјети под вашим "терором"? Ви њих не штитите уопште, само их спутавате да живе у складу са својим годинама, а сви знамо да све има своје вријеме и мјесто! Ви не прихватате друштвене промјене чим дјецу у тим годинама држите "под кључем"! Видјећете, једном кад оду од вас, биће распуштенији од "дјеце разведених родитеља"! П.С. моји родитељи нису разведени, чисто да се зна, али мрзим тај став!

Name

Игор

22.04.2018 22:19

У мојој генерацији кад смо имали 17,18 ове сто су остајале до 22 у граду сатирале су се од ките а дјевојке које су биле појам тог времена остајале су у граду много дузе и нису дале себи прици. Зато сељацино церкицу куци до дневника РТРС , да заједно одгледате , писати па спавати. Надати се да це се јадна дјевојка отргнути од затуцаног тате и израсти у нормалну особу.

Name

Страсно

22.04.2018 22:26

Зао ми је Васе дјеце, цините им медвједју услугу. Ста ли о зивоту мозе знати зена од 22 године којој отац не дозвољава да изадје из куце послије поноци. Колико је реално да особа од 22 године треба тразити дозволу од родитеља за било ста? Ако са 22 год није способна да одлуцује сама о томе када и гдје треба да изадје, онда сте вец одгојили једну несамосталну и неспособну одраслу зену.

Name

РЕ КЕВИН

22.04.2018 22:43

ТИ СИ МИ ПОСЕБНО СУМЊИВ,ДА ЈЕ ПРАВДЕ ДА ТЕ НЕКО МАЛО ИСПИТА ...

Name

Канада РЕ за Кевина и Сам у куци

23.04.2018 05:40

Много вам хвала сто сте му објаснили И обојица сте висе него у праву.

Name

Питање

23.04.2018 06:35

Мислиш да ти дјеца не могу отета у сред бијела дана. Пребијена, дрогирана, мучена и силована пар дана, а затим утопљена у кади и бачена у поток. На крају ти полиција оптужи дјецу да су били лопови и наркомани. а за све да су криви њихови родитељи. Како би се тада ти осјећао? Да ли би и тада оправдавао рад полиције и подржавао скривање убица, ма ко они били?

Name

ја

23.04.2018 06:52

Мени се цини да је Давор Драгицевиц бољи отац него сто цес ти икада бити. Доводити убиство и прикривање убиства у било какву везу са тим ко је какав био или из какве је породице је монструзно и највисе говори ко си и ста си. Давид је убијен. Убиство се затаскава јер се неко стити и то је једино о цему се треба прицати. Нико није мјеродаван да говори ко је какав родитељ, каква је ција породица нити ко до колико сати треба бити у граду.

Name

браво, ја

23.04.2018 07:11

Све си у праву. Ова стока су све олос до олоса, моралису и сликају се са владикама, а псују Бога на сваком кораку!

Name

доктор

24.04.2018 12:05

Па ја сам у своје вријеме знао по два дана кући не доћи. Младост тражи своје, али овдје нико не истиче једну ствар. Свако треба да ради свој посао, и у 4 ујутро и у 6 ујутро, 24 сата дневно. Људи из МУПа нису урадили свој посао како треба и тачка, морају ићи, то је евидентно. Они једино знају да се праве будале. Ако не знају да раде свој посао треба да признају и да пусте људе који знају да ураде свој посао, то је толико једноставно, али не, код нас није, код нас се од тога прави политика. Сад нам на наплату долази негативна селекција кадрова која траје годинама. И зато није чудо да се ово дешава. Приче о вањском фактору који утиче на све ово или о политици која утиче немају основа. Лично познајем унесрећеног оца и то нема благе везе. Једини је интерес да се случај ријеши. Чим се случај ријеши све активности око протеста престају, макар што се њега тиче. На крају, суштина приче јесте да се људи из институција натјерају да раде свој посао, или да оду ако не знају како да ураде што треба. Ништа више, иако је и то пуно чини ми се у овом случају.

Name

Милее

25.04.2018 07:06

Имаш сина од 19 и ћерку од 22 године које контролишеш још увијек. Ово све говори о теби. Дјеца морају да излазе са својом генерацијом, да се друже, проводе док су млади итд итд.... Постоји нешто што се зове ноћни живот и циљ ове борбе је између осталог да родитељи смију да пуштају дјецу у град без бојазни да ли ће се или неће вратити кући. Тортура је држати дјецу под кључем.

Name

Чуч

22.04.2018 20:09

Нешто се Ћулум не чује жив. Биће да је његов "презимењак" засрао све ово.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

22.04.2018 20:49

Могуце

Name

САМО

22.04.2018 20:16

ДА СЕ ЗНА ДАЈЕ ДОДИГ ДОВЕО АРКАНОВОГ СИНА ВЕЉКА У БАЊА ЛУКУ КАО ФОЛ ДА СТУДИРА. А ЦЕЦА ПЈЕВАЛА НА СВАДБИ ДОДИГОВОЈ. КРУПНА РИБА СЕ ПРИКРИВА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хм

24.04.2018 06:26

Није ко фол да студира, он је заврсио факултет као и милин билмез, на факултету гдје једино мозес пасти на степеницама

Name

Сани

22.04.2018 20:17

За овим дјететом сваки дан како је убијен пустим сузу.Мајка сам ,не дао Бог ником да ову бол дозиви као Давидови родитељи,у големој туги ,они морају бити истразитељи.Назалост имам осјецај да народ и родитељи неце успјети у правди за Давида.Они на власти брацо и сестре,немају образа,срца,дусе,они су дјон .Срби никад нису имали овакве водје и министре,срамота ме је њихове срамоте.Како имају образа да јос увијек нису дали оставке?Надам се да це Бања Лука истрајати и да це изборити правду за андјела Давида ,јер у Бања Луци је поцело,тамо треба и заврсити.Правда за Давида,а за олос на целу РС народна и Бозија казна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

22.04.2018 20:39

Проблем је, и даље видим по коментарима да народ подрзава ову корумпирану власт. Али сваки цовјек, а нароцито родитељ нека се запита. Ако се овако настави, најмилији нам нису сигурни! Бице све горе!

Name

Ре

22.04.2018 21:29

Ма није то народ,надје се неки мајмун па писе под разним називима.То је један или двојица кретена који су стално ту,препознас их јер су неписмени!

Name

судија

22.04.2018 20:20

Сад че полиција све снаге дати да се открије које пласирао и одакле снимак у јавности а не да поступе поснимку Код нас је све наопако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

С обзиром

22.04.2018 20:45

На твој правопис, мислим да би ти боље стајало да се потписује шта као дрвосјеча...

Name

,,Ста Као,,

22.04.2018 21:22

А,ти боље да ниси писао ниста.А,да,факултет у ,,Грудама,,.

Name

Ре Судијица

22.04.2018 21:43

Па мајмун је из Сарајева оцигледно, најбоље је да сви будете истразиоци, све предати руљи и ви полако па како вама пасе.

Name

Тања

22.04.2018 20:33

Само да се то висе разоткрије...ко је убио Давида Драгицевица!!! Да и ти родитељи добију свој мир конацно, да бар оплацу то јадно дијете како треба :(

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са стране

22.04.2018 20:34

На снимку се види да је Давид разговарао са њему познатим особама и ништа више. То што одлазе у истом правцу не значи да се већ после два минута нису разишли. То Васковића не спречава да те особе прогласи убицама. Сувише неозбиљно и у циљу подизања тензија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

22.04.2018 20:46

Наставице се. ..

Name

Ма диже

22.04.2018 20:46

Неуке масе...то му је у интересу...сад ће показати и гдје славио Нову годину...баш битно...

Name

Трз

22.04.2018 20:59

Тако је,исто мислим

Name

ре са стране

22.04.2018 21:01

рецимо да си управу... поента овог видео записа је да је свјесно прикривен јер у потпуности разбија коцепцију приче МУПа о кретању Давида те кобне ноћи.Трезвено гледајући, највећа конфузија је настала баш због фамозне конференције МУПа... прво због Дарка Илића... шта на конференцији ради шеф управе за организовани криминал? Друго шта ради Каран?Траљаве,нетачне информације, инсинуације, су обиљежиле ову МУПову бламажу... све остало је посљедица тога. Да подсјетим да ћутање након тога, само подгријава сумње. А о осталим "сумњивим" дешавањима као што су игнорисање од стране РТРСа и АТВа, нестанцима струје у вријеме емитовања емисије о овом случају, као и рације у Лифе пубу те кажњавања од стране комуналне полиције у 4 наврата да не говорим. Зар на све ово треба бити сумњичав и лоптицу пребацивати на опозицију, Сороша, федерацију... е моји црвени, огољени сте скроз.

Name

ре Ма диже

22.04.2018 21:11

Као прво, те неуке масе имају више школе и интелигенције од тебе, који си купио диплому. Друго, Васковић је за тебе институција. И, треће, блефираш, мишко, блефираш, а знамо да нити спаваш, нити једеш са слашћу. Доста сте нам пили крв - црвена секто! МАРШ!

Name

Ах

22.04.2018 21:14

Ах, наш Слобо је то, све види, све чује, "његови извори" и те муње...

Name

Ре

22.04.2018 21:22

Да није било тензија, све би ово било затаскано. Овако клупко се полако одмотава.

Name

Хало више

22.04.2018 21:37

Отац је имао снимак јер је човјек копао и ногама и рукама да бар види на коју страну је Давид кренуо.И показао снимак министру у својој кући и министар наравно...слијегао раменима.....Баш су сјели на бетон да мало предахну и стављају капуљаче прије него крећу за Давидом.

Name

Логика

22.04.2018 21:44

Ко је из Бањалуке зна да је немогуце доци из центра(да је одмах кренуо) до Лауса за 15 минута пјеске и прије тога појести бурек-То снимак показује.Наставак слиједи....

Name

зука

22.04.2018 21:46

Није проблем сто разговара са њима, вец сто је Илиц изасао са оцигледним лазима о кретању Давида те вецери!!!!

Name

Глуп не схвата па га јеби...

22.04.2018 22:06

Овај снимак доказује сваста,није ни написао да су убице,а могу и бити,али зна се правац у 2:30 гдје је отисао,усао је у Господску и отисао горе,горе имају камере у свакој радњи и мозе се утврдити његово кретање како би се доказало да није могао за двадесет мин бити у куци на Лаусу.И по овом снимку је морао трцати до горе и тако из затрке без стајања упасти у куцу.Овде вец бурек одпада и треба јос мин,два да и спринт отпадне као могуца опција а обзиром да је отисао Господском у супротном правцу од Лауса и спринт је само 1% теоријске могуцности.Друга ствар коју овај снимак доказује су покрети,овако се не креце неко ко је на ЛСД-у,марихуани,алкохолу и неко ко је одлуцио да изврси самоубиство.Људи из струке то лако моги закљуцити ! Ја би лицно волио да не морам овде се наглабати са сваком будалом,да полиција ради свој посао како треба и да цитамо на порталима несто веселије.Али изгледа да је спало све на једног истразивацког новинара који се у РС супроставља правилима владајуце олигархије и сам своју главу гура у торбу.Могу реци само,свака цаст Васковицу !!!

Name

Горан

22.04.2018 22:53

Тацно је да могу бити познаници. Али нико од ове 2 није пријавио оцу нити полицији да су били тада на Тргу. Сто је врло врло сумњиво.

Name

Мрки

23.04.2018 05:40

Сва кретања у току ноћи у којој је почињено убиство су веома важна као и особе са којима се састајао и које су га последњи пут живог видјели.

Name

@Логика и остали

25.04.2018 17:13

Види се да вјероватно ниси из Бањалуке а сигурно не са Лауша јер би знао за колико се може доћи од Боске до пекаре. Све се уклапа временски.

Name

Васке

22.04.2018 20:36

Васке, Бог те благословио!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нена

22.04.2018 20:37

Затаскано убиство Проле Дразенка

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТРАСНО

22.04.2018 20:38

ОВО ЈЕ ДНО ДНА И ВЕЛИКА СРАМОТА МУП-а, А И ДАЉЕ СЕ ПОНАСАЈУ БАХАТО И ОБЕЗВРЕДЈУЈУ ЗИВОТЕ НАСЕ ДЈЕЦЕ. ПА ЗАР НЕМА У ОВОЈ ЗЕМЉИ СКОЛОВАНИХ И ЦЕСТИТИХ ЉУДИ ДА ПОЦИСТЕ ОВАЈ НЕРЕД ? ПА ЗАР ПРЕДСЈЕДНИК ПОДРЗАВА ОВАКВО ДЈЕЛОВАЊЕ ? ПРЕСТРАСНО И ЈЕЗИВО

ОДГОВОРИТЕ
Name

4 основне

22.04.2018 21:00

Сколованих има колико хоцес,на залост, нама требају образовани али их нема брате.

Name

модрицанин

22.04.2018 20:44

Не могу да вјерујем, да је полиција мислила да је народ толико глуп, да никог не интересује сто је се по њима неко "утопио" у неком потоку. Само су се зајебали,дебело. Ово се мора истјерат на цистац па и ако треба да се распусти влада РС, а и преседнику не би било лосе да се повуце, посто стаје у одбрану неодбрањивог. Мислим да це се појављиват јос висе оваквих доказа, које це власт све мање коментарисат и покусават преко ових сендвицара маxимално минимизират. Велика је несигурност и страх ако се народ побуни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зекоипоток

22.04.2018 21:01

Ста је цудно?цовјек се мозе утусити у локви а не потоку,поготово надрогиран и пијан..да нецес реци да је неко трезвен у 3 ујутро,мало морген.

Name

Кома

23.04.2018 07:00

Народ јесте глуп, сви ми. То није спорно. Али је њима спорно што смо се почели бунити.

Name

е, зеко

23.04.2018 07:06

Судис по себи, мајмуне.

Name

Зоран

22.04.2018 20:49

Ја се питам како полиција зна да је на оном снимку Давид а исто како Васковић зна да је овдје Давид.

ОДГОВОРИТЕ
Name

@Зоран

22.04.2018 21:16

Па исто ко Мекта, мало се гугла, мало му га да по машти и - ето решења!

Name

Козарац

22.04.2018 21:47

Па ваљда је разлика у томе сто полиција има висе снимака , изјава и сл. а Васковиц највјериватније нема али лијепо он спинује оно сто нема контас, дода он накити и то иде лагано, пролази та пр

Name

@зоран

22.04.2018 22:33

Еј Зоране, Зоране!? Мајка и отац це своје дјете познати у завезаној вреци, а камо ли овдје гдје хода.

Name

Кондор

22.04.2018 20:55

ИЛИЦ ЈЕ ГЕСТАПОВАЦ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вб

22.04.2018 22:09

КАКО КО РАЗМИШЉАО ИМА ПРАВО, АЛИ ЈЕ ОЧИТО ДА ЈЕ НЕСРЕТНИ ДОГАЂАЈАЈ ПРАЦЕН И ДОКУМЕНТОВАН.РАЗЛОЗИ СУ УБИДТВА МЛАДИЋА ПОЗНАТИ СУ МУП РС И ЊИХОВИМ САРАДНИЦИМА.ДА БИ СЕ АГОНИЈА ПРЕКИНУЛА И СМАЊИЛЕ ТЕНЗИЈЕ ПРЕДСЈЕДНИК И ПРЕМИЈЕРКА РС СУТРА тј.23.04.18.ХИТНО САЗОВУ СЈЕДНИЦУ ВЛАДЕ ОБЈЕЛОДАНЕ РАСПОЛОЖИВЕ ДОКАЗЕ ДА СЕ НЕ ВАДЕ ИЗ НОВИНАРСКИХ ДОБРО ЧУВАНИХ СЕФОВА И САДА САМ УВЈЕРЕН ДА НОВИНАРИ ИМАЈУ СВУ ФОТО И ФОНО ДОКУМЕНТАЦИЈУ. ОЗБИЉНО СЕ ПИТАЈТЕ ДА ЛИ У МУПУ РС ПОСТОЈИ КРТИЦА, А И САТЕЛИТСКИ СНИМЦИ КОБНОГ ДАНА СЕ ДОЗИРАЈУ ЈАВНОСТИ.БЕЗ ИКАКВЕ ИРОНИЈЕ ЋЕРАНИЋ ДА НИКАДА СЕ ВИШЕ НЕ ОГЛАСИ СВОЈИМ ВАРИЈАНТАМА КОДНОГ ИМЕНА, СРАМОТА ЈЕ ГАЛИЈАСЕВИЋ ДА СЕ ПОЈАВИ У РС И СРБИЈИ. ПОСЛЕ СЈЕДНИЦЕ ВЛАДЕ САЗОВИТЕ НС РС И РУКОВОДНИ КАДАР МУП РС РАЗРИЈЕШИТИ ДУЖНОСТИ ЗАКЉУЧНО СА НАЧЕЛНИЦИМА ПУ.ПРЕМИЈЕРКА БИ БИЛА ПРАВА ДАМА ДА ПОДНЕСЕ ОСТАВКУ ИЗ МОРАЛНИХ РАЗЛОГА,ПРЕДСЈЕДНИК РС ДОДИК НЕКА ПРЕИСПИТА СВОЈЕ СТАВОВЕ И ПОНИЖЕЊА СВАКОГ КО НИЈЕ СНСД ИГОР РАДОИЧИЋ ПОНАША СЕ КАО ДА ЈЕ ГРАДОНАЧЕЛНИК НАБИЈЕ СРАМОТА. ШТО СЕ ПРИЈЕ СЛУЧАЈУ РИЈЕШИ СТАЊЕ БЕЗБЈЕДНОСТИ ЋЕ СЕ СТАБИЛИЗОБАТИ.ОД МИРНИХ ПРОТРСТА СЕ НЕСМИЈЕ ОДИСТАТИ ЈЕР ГОСПОДО МУПА РС ВИ СТЕ СВОЈЕ ПОВЈЕРЕЊЕ ПОКОПАЛИ ОТЕЗАЊЕМ ОКО ПЉАЧКЕ ВОЗИЛА СА НОВЦЕМ,,УНИКРЕДИТ БАНКЕ,,. ДОСТА КРИМИНАЛЦИМА ДРЗАВЕ А ПОШТЕНИМ РОБИЈЕ.ДЈЕЦУ СТЕ НАМ ОТЈЕРАЛИ. НОВИ ПРОТЕСТИ МИРНИ ПОСЛЕ РЕШЕЊЕ ОВОГ СЛУЧАЈА ДИПЛОМЕ. СТВАР ЈЕ ДНС И СП ХОЋЕ ЛИ У КОАЛИЦИЈУ СА ОВАКВОМ СНСД КЛИКОМ.НЕМО ГУ СЕ У ИСТИ КОШ СТАВЉАТИ КОМПЛЕТНО ЧЛСНСТВО СНСД.ИМА ТУ МНОГО ЧАСНИХ И ПОШТЕНИХ ЉУДИ, АЛИ МРЉА ЈЕ БАЧЕНА КАО И ПОВРАТАК БАХАТОГ СИНИШЕ ДОДИКА КОЈИ ЈЕ БОЛОВАО У СРБИЈИ ТРИ ГОДИНЕ ОД КРИМИНАЛА И САДА ДОШАО ЈЕР ЈЕ НАЈВЈЕРОВАТНИЈЕ СЛУЧАЈ ЗАСТАРИО.ПРОТЕСТИ МИРНИ ДОК СЕ НЕ ДОЂЕ ДО ИСТИНЕ, ПА ИДЕМО ДАЉЕ ИСТИНУ ТРАЖИТИ ОД ГРОБАРА СРБА РС.

Name

Гоозица

22.04.2018 21:00

И ста се види на снимку?који то закљуцак моземо извуци?? Аман људи,доста инсинуација

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срке БЛ

23.04.2018 05:16

Види се покојни Давид , и види се да у то вријеме није био гдје је Илиц рекао да је био сто је вец довољно да само потврди масу изнесених лази на првом прес појављивању

Name

Ре

23.04.2018 05:33

Сасвим једноставан - да је полиција лагала о Давидовом кретању те вечери. Ако се зна да је задњи пут виђен око 2 сата код клуба код Боске, зар не би неко са имало мозга тражио прво надзорне снимке са Боске?? Ето без инсинуација те питам зашто су прећутали тако битан снимак и испричали бесмислену причу.

Name

За Васковица

22.04.2018 21:02

Први снимци опљацкане куце су снимљени са куце апартмана Весто.Има и зубар камере ја мислим,сто нису узели са његовог објекта вец са објекта цовјека који је изасао из затвора и који има јос предмета на цекању са њим се најлаксе договорити кад су исти.Та куца је могла бити намјерно опљацкана да би се ово исценирало,да ови пријаве крадју и да онда намјесте снимке а да укуцунани нуста не знају око тог.Постоји и та опција.Ови су послије повукли пријаву јер су се препали,казу ко их зна да су момци безазлени,ал ај знај висе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

То, Васке

22.04.2018 21:06

Само их рокај, нека им УКЦ и психијатрија буду претијесни, нек сјасу једном

ОДГОВОРИТЕ
Name

Камо даље родјаце

22.04.2018 21:07

... располагати са тудјом муком није мала зајебанција..

ОДГОВОРИТЕ
Name

из пијеска вире некрунисане главе...

23.04.2018 09:25

.... шта то раде, прде у прашину. Чини ми се рођаче да је стандард покварио људе, једу ..... и сањаре...

Name

Цовјеце

23.04.2018 09:59

Видере ти, мислилаца, Сунце ти пољубим!

Name

ЦИК

22.04.2018 21:09

Унапријед, одговори затуцаних болесника ме не дотичу и не интересују. Шта сте ви ткз становници ПЦ уопште очекивали? Ткз МУП ПЦ је ЈЕДИНА полицијска агенција на планети осуђена за ратне злочине и геноцид! Осуђени на основу стотину тона доказа. Ткз полиција у којој и дан данас раде ратни злочинци, убице и болесни манијаци. Док год их прикривате и штитите, можете само сањати бољу будучност. Да сте на вријеме показали на убице које живе међу вама, да сте показали гдје су затрпавали тијела убијених комшија, они би данас били на робији, а ви би имали нормалну полицију која првенствено штити грађане. Сами сте својим нечињењем убили Давида и све друге прије њега. Угодно вам србовање...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јадно

23.04.2018 05:22

Када се мржња, јад и лаж састану као код тебе изгледа да нема помоћи. МУП Републике Српске није осуђен ни пред једним судом нити је та институција забрањена.

Name

ЦИК

23.04.2018 07:14

Хааг је осудио ткз ВРС и ткз МУП ПЦ за ратне злочине и геноцид, све информације су вам доступне на званичним интернет страницама Међународног Трибунала за Ратне Злочине! Успут, *ебали те Галијашевић и Ћеранић скупа у ту затуцану главушу! Никада се убице неће пронаћи док у ткз мупу ведре и облаче ратни злочинци. Њима је убиство цивила потпуно нормална ствар!

Name

ре ЦИк

23.04.2018 09:08

Заборавио сам додати са овим псовкама доказује да си и примитиван. Па на колико година је осуђен МУП Републике Српске и војска паметњаковићу?

Name

Последњи кинески цар

23.04.2018 09:30

@ЦИК: И мене већ поодавно незанимају реакције на моје коментаре, нежелим се ником' додворавати, већ желим рећи своје мишљење. ЦИК , доста истине има у твом коментару. Да смо то урадили што си написао, /а требали јесмо, без даљњег / незнам да ли би овај несретни младић био жив, али знам и ту те подржавам, да би безбједоносна и свака друга ситуација била много, много боља. Били би и "сигурнији и чистији".

Name

види Илића

22.04.2018 21:12

Слика и прилика орангутана са крволочним демонским очима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е тако

22.04.2018 21:17

То је за сад то и како је моја маленкост схватила НАСТАВЉА СЕ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

брецало

22.04.2018 21:22

Све је то корумпирано свак свакога крије са мо је једно а то да це миле да среди нема фрке унистен млад зивот срам вас било све багро политицка полицијо корумпирана срами те се кад образа нема те

ОДГОВОРИТЕ
Name

Очи су огледало душе

22.04.2018 21:25

Довољно је само загледати се у ове топле, миле и анђеоске очи лијево и ове "гладне", крволочне и звјерске очи (најблаже речено) десно и све је и више него јасно! ПРАВДА ЗА ДАВИДА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буба

22.04.2018 21:25

Крим-тим Илићи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теоријски максимум

22.04.2018 21:29

Каране, разочарао си, у најмању руку. Какав црни теоријски максимум, види колико још тога има? Тај ваш теоријски максимум са преса је врх леденог бријега. Срам вас било и стид све редом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

22.04.2018 21:30

Е па укопали су се поцев јос од оне ненормалне конференције за стампу а сад јос и ово...ни сто Врбас их не мозе висе опрати. Испливавају докази полако. У стању су ризиковати цитаву Републику Српску ал само фотеља да остане...ма фуј! Подрска да се ово изгура до краја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

?

22.04.2018 21:45

Само ви овдје писите јадови од Октроба смо јос јаци :) С Милетом до побједе и ово наредни 100 година :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зика.

23.04.2018 06:20

Недо бог д дозивис ово ста је Давор дозивио, па ста би онда коментарисо дјубре једно покварено. Сигурно би те Миле тјесио, боли њега дупе за тебе и такве као сто си ти.

Name

Меће моћи

23.04.2018 06:44

Дванаест година пљачкате убијате и силујете овај народ без казне, доста је било!

Name

невен

22.04.2018 21:51

Док је народ уз Давора Драгицевица, бице наде. Ако народ одустане, Давора це стрпати у лудницу као и Зељка Вулица. Нема предаје нема повлацења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Народ

23.04.2018 07:11

.... је уз Давора до краја!И због његове трагедије, и због насе дјеце и због свих нас сто годинама трпимо зулум и невидјену тортуру!Ово је последња прилика за све нас!Пљацкали-цутали смо,силили се-цутали смо,радимо за сицу, крпимо крај с крајем, робови смо неписменим сељацинама и биједницима.Биједа купила дипломе и на сваком цоску цујес 'Знас ли ти ко сам ја?!'На водецим функцијама у дрзави нема нормалног, писменог и образованог.Е све је могло, АЛИ ДЈЕЦУ ВАМ НЕЦЕМО ОПРОСТИТИ!ДОСТА ЈЕ!

Name

Паја

22.04.2018 23:15

Овај прави отац је НАДУВАН па нико не искљуцује вријеме ни цас гдје је ДАВИД био ни ако је пљацја била како се казе!!!!!!! Нег свирепо УБИСТВО ако се сад пусти КоКАЦЕ нас по дану и јавно а ДОДО це да сути и ујео ВУК МАГАРЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дадан

22.04.2018 23:37

Илицу па шта ти би са женом јел и она упала у црквену.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илиц

23.04.2018 06:22

Каквом женом,чијом женом?

Name

ИЛИЋУ

23.04.2018 06:54

СА ТВОЈОМ ЖЕНОМ ИЛИЋУ.....ДОБРО ТИ ЗНАШ ШТА ЈЕ БИЛО.....

Name

И

23.04.2018 07:27

Шалим се,шта ти је,какав Илић. Шта је било са његовом женом.

Name

М

23.04.2018 01:08

Дакле:Вријеме које је полиција рекла,да је Давид био у опљацканој кући на Лаушу је ово исто вријеме у које је снимљен на тргу? Па има ли муп каквих ИТ стручњака,може се овај снимак исчистити и тачно видјети бар ове двије особе.Изгледа да они немају ништа,хрпа будалетина. Ипак,мислим да је он са трга отишао са овом групом код металске школе,ту је вјероватно претучен,гдје је одвежен?Неко је нешто видио,али вјероватно не смије рећи. Овдје је било пуно пролазника,зар се заиста нико не може сјетити баш ничега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кизо

23.04.2018 06:53

МУП је отјерао ИТ стручњаке. сад раде приучени, са приватних факултета и по бабине линији. Кад треба нешто озбиљно урадити, е онда ангажују, и плате наравно, људе који знају радити. Тако је и Основном суду. И у правосудју уопште.

Name

ре Кизо

23.04.2018 07:07

Не би било толико трагицно сто су приуцени, вец сто су подли и зли до коске.

Name

М

23.04.2018 08:41

Мислим да отац,ако већ посједује овај снимак,треба наћи стручњака да ишчисти овај снимак,да би се боље видјела ове двије особе.Мислим да се може видјети и ова трећа која долази из Јеврејске.Па онда полијепи слике по граду,неко ће некога препознати,довољан је снимак само једне,

Name

ре ре Кизо

23.04.2018 08:59

Мени се цини да овдје највисе коментарису они који су у сукобу са законом,само такви мрзе полицију и све који тамо раде.

Name

М

23.04.2018 09:26

Зашто бих мрзила или вољела полицију? Само кажем да су смјешни,поред снимака и свега тога,не могу у селу као што је БЛ наћи убицу,шта би радили у метрополи???

Name

ре М

23.04.2018 09:46

Не би ни радили у метрополи.

Name

Канада

23.04.2018 02:40

Ово је теско убиство са предумисљајем. Убицу, или убице сто је висе вјероватно стити полиција до фанатизма. У тузиластво такоде не вјерујем јер су колико видим сви тамо повезани мафијаским или родбинским везама. Па цак И да тузиластво ради по основу закона , базираце своју одлуку о подизању оптузнице на доказима које , по њиховом захтјеву , полиција доставља. И то је једно врзино , давоље коло до маxимума. Умјесто да свака институција ради свој посао, сви су корумпирани И сви се знају. Па , кад се сви знају, онда знаци сви знају И које убио Давида, И како, И када , И гдје , И ко стити убице И засто их стити. Све , ама бас све указује да полиција И њен врх , па И тај Додик сигурно знају. Бања Лука је мали град И не могу да прихватим да , И поред двије обдукције ( опрецне у најбитнијим цињеницама ), видео снимака , наводних полиграфа, наводне истраге, послије оволиког времена не могу да открију злоцинце. Сваком ко има имало мозга у глави је јасно да то не зеле. Људи , навикао сам на другације И мени је цињеница да полиција стити убице, да тузиластво отезе са оптузницом, да се председник директно мијеса у истрагу ( друга обдукција, присуство на сахрани, изјаве) благо рецено несхватљива. И то све они раде без икаквих последица по било ког оф њих. Страсно! По мени , тамо не постоје институције. Постоји класицна мафија на целу са тим Додиком која се крије иза институција. Ста мислите да један Слободан Васковиц не постоји И да БНТВ није пратила десавања око овог злоцина обзиром на медијски мрак осталих ово несретно дијете би појео мрак И ником ниста. Хеј људи дијете један зивот. Заврсило би се као , колико знам, И у осталим слуцајевима. Убијени - ником ниста . Прегазени аутима силника- ником ниста. Ако се ово не ријеси И убице не приведу правди И казне како заслузују а не казном оф 5 година након цега це их помиловати вец након годину , тада се немате цему надати . Мозете ви стити своју дјецу колико хоцете забрањивати И'м изласке, прицати И'м да се цувају, мозе се десити да при повратку из сколе слуцајно налете на " татине синове" И да имају проблем да не казем ста горе , не дао бог, Просле године кад сам био на тим просторима био сам слуцајним свједоком једне такве ситуације у по бијела дана. Мени се стално намеце питање како то све мозете трпити? А сто се тице ових видео снимака , по мени су само један оф низа доказа да полиција безобзирно лазе као сто је подло И гнусно лагала И у свом извјестају оф 26. марта. Ма , каква полиција, они су гори оф мафије. Мафија има своја правила , ови немају ни то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

23.04.2018 09:34

Ја из РС ништа нисам видио на тим снимкама што може расвјетлити случај, ни туче, ни сукоба, ни лица се невиде добро, а ти си то изгледа успио видјети у Канади. Хајде човјече сјаши више са тим својим романима из Канаде. И немој ни долазити овамо ако је овдје толико лоше.

Name

ре Ре

23.04.2018 09:50

Ниси видио јер ти је мозак испран, а у глави вакум. Има нас који мислимо СВОЈОМ главоум. Уосталом, надам се да си ВИДИО колико је људи досло на трг у суботу. Или и на том снимку НЕ ВИДИС? Брате из Канаде, поштовање!

Name

Ре

23.04.2018 11:16

Исто поздрав Канади!

Name

Терс

23.04.2018 11:26

Вала бас..ради цовјеце у тој преликепој Канади,узивај у парама које падају с неба,за.еби насе проблеме и ријалитије..нису јасни људи,оду из гета овога а онда висе на порталима насим

Name

вјерник

23.04.2018 05:01

Пре неки дан је подлац Исао да покуса да откупи Даворово мртво дијете,а сада је стао испред убица да их застити.Људски ум јос није насао израз,којим би назвао такве гадове.ПРАВДА ЗА ДАВИДА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

23.04.2018 12:08

Ала ти лупаш брате рођени.

Name

ово је истина

23.04.2018 05:49

Упамтите једно-МУП РС је терористичка организација и једина су полицијска служба у свијету која је осуђена за геноцид.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боxон

23.04.2018 21:18

Како ће организација бити осуђена? Може појединац. А и шта је геноцид? Ви муслимани ту ријеч користите као добар дан. Геноцид над шумом, геноцид над рибама, геноцид над језиком... Вама је геноцид нова ријеч у рјечнику па је "рабите" свакодневно.

Name

И

23.04.2018 06:12

Може ли неко одговорити:Како је дошло до тога да се Давид повеже са овом кућом на Лаушу? Ко је њега препознао на том снимку? Треће,да ли је он стварно имао 16 година кад је снимио ову пјесму? Ко живи у тој кући на Лаушу?Ко су ти људи и чиме се баве? Пуно питања,надам се да неко има конкретан одговор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И

23.04.2018 07:31

Нема нико одговор???Дакле, људи без везе пишу,битна им је политика,а не нешто конкретно,питам сасвим обична питања и нико од толику присутних нема одговор.

Name

И

23.04.2018 07:57

Сад прочитах, да је власник клуба Фабрика,рекао да је Давид дошао у клуб у 12:30АМ,видно потрешен и да му је рекао да се тукао са неким особама. Питање је:Којим особама?

Name

О

23.04.2018 08:44

Боже свашта, па ово су питања за полицију. Осим за пјесму. И нас све ово интересује. Због таквих питања и јесте оволико гужва. Ајд пробуди се ти.

Name

Пики

23.04.2018 08:47

Овај се сад укључио, изгледа. Живио.

Name

И

23.04.2018 09:35

Добро,ето не знате ништа сем за пјесму? Је ли са 16 година снимио или написао ову пјесму?

Name

ре И

23.04.2018 09:50

Препознала га мајка и она је однијела снимак у полицију,а и дала га у медије јер полиција несмије давати снимке из истраге.

Name

И

23.04.2018 10:36

О.к хвала на одговору,сад ми послије овога што сте рекли ништа није јасно.Од куд њој снимак?Толико неких контравезних прича,заиста ништа више не разумијем.

Name

И

23.04.2018 10:46

Не знам,добро морам пазити шта пишем да не увриједим породицу покојника,али овдје има ствари које се нигдје не уклапају. Нпр.тај снимак са Лауша-снимак са трга(да ли се могло десити да је са трга отишао на Лауш са неким у ауту) Друго,мајка донијела снимак у полицију?,опет постављам питање од куд њој снимак?Како је она дошла до снимка? Треће отац тврди да зна убице назвао их је именом и презименом,данас Васковић објављује,да отац нуди награду за информацију о те двије особе са трга. Пуно противрјечности.

Name

Б

23.04.2018 12:12

Овај И изгледа није читав.

Name

Јово

23.04.2018 13:51

Овдје се све своди на рекла казала. По мени је проблем настао када се понудила награда од 100000 КМ. Мислим да се многима крене привиђати на 100 КМ а да не причам о понуђеном износу. Вјероватно је тада истрага кренула у кривом смјеру. Након тога се крећу скупљати донације што је нелогично. Мајка објављује да су јој показали снимак у полицији па након тога да је носила снимак, прво није био у кући онда можда јесте био у кући. Васковић пребацује лоптицу мало у улицу мало код металске школе, синоћ заврши на тргу. Снимак на тргу не показује ништа, поздрављање познатих или чак непознатих људи ако си мало весео. Сада се отвара лов на вјештице, ко су два клинца што сједе? Вјерујем да немају никакве везе ни са чим а можда и не познају оног ко их је поздравио. Одједном се појављују момци са кишобранима гдје су чувени ФБ форензичари утврдили да се у њима крију палице. Можда и игле за убризгавање нечега ако се боље зумира. Пустите полицију и тужилаштво да одраде посао јер не долазе ни они вама свима на посао да соле памет и показју како да радите.

Name

И

23.04.2018 14:32

Баш тако ,потпуно се слажем Јово. Све је конфузно и губи сваки смисао,ништа нема логике.Противречности. Ево данас отац каже да друга истрага иде у бољем смјеру.Ако иде у бољем смјеру,зашто онда не сачекати,Давида ништа вратити неће.Први пут чујем за палице?

Name

Жали Боже младог живота

23.04.2018 06:32

А колико случајева има да је неко убијен и никаква медијска пажња. Чувајте се поштени и неутрални људи, сви ово користе у сврху предизборне кампање и политичке рекламе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зелимире Лепире

23.04.2018 06:47

Ста ти казес на ово?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прес

23.04.2018 06:50

Гдје су вам сада прес-конференције, дјубради?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Криминалци

23.04.2018 06:51

Народ це вам судити! ПРАВДА ЗА ДАВИДА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Особе

23.04.2018 06:52

Ко су те особе сто су му направиле ову сацекусу?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Особе

23.04.2018 09:01

Цуј сацекусу а цовјек се нај срдацније поздравља са њима и обратно.

Name

ре ре Особе

23.04.2018 09:28

Нисмо наивни. Давид се срдацно поздравља, али те "особе" не. Невербална комуникација их открива, ако знас ста то знаци, ботино!

Name

ре ре Особе

23.04.2018 09:45

Па, добро, које су то особе што се тако "срдачно" поздрављају са Давидом?

Name

ре ре ре Особе

23.04.2018 14:21

Описи ми ту невербалну комуникацију коју си ти видјо а ја нисам мозда и ја укапирам отидји до тузиоца и инспектора објасни им мозда це помоц.

Name

Логика

23.04.2018 15:24

Цак ако те нетко и поздравља срдацно не знаци да је добронамјеран према теби.

Name

за оне који не виде

23.04.2018 17:47

Сад це доци "Па" да ти нацрта невербалну комуникацију...

Name

Полице

23.04.2018 07:11

Додикова полиција сам је рекао јуце да стоји иза полиције рс И да стити убице И криминалце то је он рекао не промисљено прица а неце језик него право.

ОДГОВОРИТЕ
Name

несто проматрам

23.04.2018 07:18

Цитам ових дана о ПРАВДА ЗА ДАВИДА. Уоцио сам несто, надам се и ви сви остали. Најцитаније и највисе коментара у задњих 10 година на БН и јос неким порталима је управо смрт ДАВИДА, као и реакције власти. И скоро па вецина је негативна по понасање власти. Такодјер сам примјетио 100%-ну цињеницу оних који кометирају против власти и њихових поступака, да нико ницим није довео у питање постојање Републике Српске. Дали је ово предзнак будјења свијести градјана Републике Српске да се одвоје од догме која им се непрестано натура, а то је "укидање Републике Српске" и борбе за Републику Српску? Република Српска је дио БХ и нико је ницим икада немозе и неце укинути. Али, у њој мора да буде владавина права, да сви градјани имају право на рад и ПРАВДУ, и да то није привилегија само појединаца из власти. ПРАВДА ЗА ДАВИДА је правда за сву насу дјецу, родјену и неродјену, да ако смо прихватили демократију, да она и буде. Ако цемо диктатуру, онда нека нас пусте да идемо. Увијек се мозе наци неко мјесто на планети гдје нас јос увијек цијене, а не да нас етикетирају по садасњој власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сандра

23.04.2018 07:36

Управо тако.

Name

Суви

23.04.2018 07:44

Колико су рекли да је била температура,-10 -12?А ова двојица сједе неко вријеме на камењу и Давид им прилази раскопчане јакне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Боско

23.04.2018 07:48

Павиа да помогне. Гдје је био Павиц кад по би се толико приједорску дјецу. Данас на сваки начин кочи и опструира да се подигне споменик недужни дјеци страдалој од истих убица. Или су можда њихови животи мање били вриједни зато што нису били Срби. Павиц, Додик, Дјокиц, Стевандиц, Лукац и .....све иста г.... Народ је непобједив. Заиграце мецка ускоро на многим праговима банде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

23.04.2018 07:56

Тацно се види да га одводе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сиоуx

23.04.2018 07:58

У МУПу одавно не раде нормални, школовани, образовани људи и давно је дошло вријеме да се тај сектор из темеља промени. Кандидати за високе школе МУПа су као по правилу психијатријски случајеви, патолози, глуперде и примитивци који мисле када заврше и добију значке постаће бог и закон у граду и држави и нико ми ништа неће моћи? Ове наше више школе МУПа су довољне за рад на раскрсницама уз појачану унутрашњу контролу, а чак ни то. Полицајски и руководећи кадар морају да постану најбољи студенти и ученици нормалних школа који ће проћи сурове тестове личности и интелигенције, најбољи студенти права, политикологије, социологије, економије итд. Не барабе попут ових који су тренутно. Има и ово данас логику. Школовање је тако осмишљено да се као по шаблону лиферују ограничени типови. Не каже се џапа глуп као пандур. Шта очекивати од овог Илића када је његов ИQ низак? Човек није крив што је глуп. Крив је систем који је тако замишљен. Крив је онај ко га је ту поставио. Крив је Илић који је гладан, сељак склон криминалном размишљању а полицајац је. Лукача не треба коментарисати. Пас чувар режима који ће ићи преко лешева, само му нареди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буцо

23.04.2018 08:38

Тачно, е овако пише неко ко зна како функционише систем.Цеца из Шипова ( да се зна, нема везе што је из Шипова, написао сам само да се препозна ) да буде неко и нешто у МУП-у. Боже свашта. И докторираће. Ако већ није.

Name

Зијо

23.04.2018 08:42

Ми имамо академика колико и Француска, само што тамо има једно 30-ак пута више становника. Толико о нашем образовном систему.

Name

Ттт

23.04.2018 08:14

Гдје је сад Дарко Илиц, завуко се у мисију рупу? Изадји из мисије рупе, па сад одрзи пресс ако си нека фаца!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јокса

23.04.2018 10:03

Нема га ни на ФБ. А профил му је био пун слика вукова, мудрих фраза о храбрости, јаком карактеру и части, те мноштво слика којима је промовисао лезилебовићки фенси стил живота на високој нози док народ крпи крај са крајем.

Name

Мирко

23.04.2018 08:19

На Трг поред оца убијеног Давида треба и Зељко Вулиц, те сви другии који су настрадали због ове власти. Падали су на рузан нацин веци од тебе Милораде. Нецес ти и твоји кумови, пријатељи и твоје цијело окрузење добро проци. Рузно це се све једног дана за тебе заврсити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

М

23.04.2018 08:34

У неким пуно,пуно развијених земљама постаје фондови из којих се нуди награда за информацију о неком убиству,и по 20-30 година стари нерјешени случај,ја нисам за то,јер ако је неко ћутао све те године и одлучио проговорити због пара,њега бих прво затворила.Али, некад, ипак је и то потребно.Мислим да треба понудити награду за информацију,и то велику награду. Брзо би неко проговорио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Будимо људи

23.04.2018 08:42

Молите се Богу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре мајка

23.04.2018 09:14

Клосаркк једна сто се кријес иза”мајка”..да се ова трагедија десила после избора на скупу би била само породица,,кога ви правите лудим...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДАВОРЕ, ХВАЛА ТИ

23.04.2018 09:34

Даворе, хвала ти за твоју борбу. Хвала ти сто си пробудио успавану савјест и свијест у насем праведном и добром народу. Хвала ти сто се борис за нас и насу дјецу, иако си ти своје дијете морао зртвовати да би нама било боље. Даворе, ХВАЛА ТИ. УЗ ТЕБЕ СМО ДО ПОСЛЕДЊЕГ ДАХА И ПОСЛЕДЊЕ КАПИ КРВИ! ПРАВДА ЗА НАСЕГ ДАВИДА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даворова борба

23.04.2018 09:38

Даворова борба за истину и правду је НАСА борба. Ко није схватио до сада, неце никада. ПРАВДА ЗА ДАВИДА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јавно

23.04.2018 10:01

Зашто ови момци не дођу на Даворов скуп да нам кажу мало детаљније шта се дешава на овом снимку? Момци, данас у 15х испред Тужилаштва дођите и кажите!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васковицу, краљу!

23.04.2018 10:20

Хвала Богу Драгом што те имамо. Све што је тајно ће постати јавно! Амин!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

23.04.2018 10:26

Снимак камере са Лауса гдје снимљена опљацкана куца је вјероватно подметнут зато је и дат родитељима да наведе траг на погресну страну! да ли је власник камере уцјењен или је у договору са убицама?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре БЛ

23.04.2018 14:12

Па јели могуце цјели МУП, тузиоци,патплози људи из улица камере са приватних куца ,његови познаници сви сковали завјеру да се он убије,па то је болесно и помислит и хиљаду оптузба а ниједан доказ.

Name

ре ре БЛ

23.04.2018 17:48

Болесни сте ви и васа мафијаска организација, али нецете јос дуго

Name

Вјерујеш ли

23.04.2018 18:13

Ми видимо да је могуће да нико о томе ништа неће да каже, да ли је то нормално???!!!!!

Name

ГАНДИ

23.04.2018 10:30

Дали има неко линк од оне пјесме Клинац из Гета?Гогле не избацује ниста.Хвала

ОДГОВОРИТЕ
Name

Изборни апстинент

23.04.2018 11:56

Е овако, Да би бакиновацки кабадахија пао, мора изгубити БЛ. Какав год да је он нема алтернативу. Сто су му остпораске песнице одузеле гласова, то је таман оно сто му је Мектиц намакао. Сви ви нисте нормални...овде не постоји концепт, план И програм политицких партија. Дофатили стре се мистрије којом мазете једни друге из кабооа гоМана. Унормалите се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дадан

23.04.2018 13:58

Злочинци у затвор

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милосав Кнежевић Миле

23.04.2018 20:01

ОТВОРЕНО ПИСМО ДАВОРУ ДРАГИЋЕВИЋУ И СВИМ ЧЛАНОВИМА ГРУПЕ “ПРАВДА ЗА ДАВИДА! КАО И СВИМ ГРАЂАНИМА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ! Часни, уважени и много поштовани господине, ратни саборче, а велики ЧОВЕЧЕ, Даворе Драгчевићу! Обраћам ти се овако јавно, са овим отвореним писмом и замољавам те: Да ми дозволиш, да у следећим реченицама, пред свеколиком јавношћу објавим и објасним, све ове подмукле, прљаве и смишљене нападе на тебе. Као и на све часне и поштене људе, који те, као и твоју супругу, подржавају у Вашој надљуској борби, да дођете до ИСТИНЕ и ПРАВДЕ, и то за Вашег мучки, зверски, а смишљено и куквички убијеног сина ДАВИДА. Који је постао свенародни ВАСКРСТИТЕЉ разума, памети, логике и људског достојанства. И као што рекох, ти прљави и подмукли напади према теби, и свим људима који те подржавају, су одаслати, само са једним циљем и једном намером: Да те повреде, испровоцирају, узнемире и деконцентришу, али и дезорјентишу, како би звери од људи, ослабили твоју стабилност, самоувереност, снагу и достојанство, али и твоју смиреност. И то из разлога, да те ослабе у твојој борби, као и све оне људе, који су са тобом, око тебе, али и уз тебе. Јер ако се почнеш трошити, као и твој тим, своју снагу, те обраћати пажњу, на сијаће зла и њихове лажи. Твоја снага, стабилност и разум, али и орагнизација, почеће да троше памет и све оно што поседујете и што вам је и те како потребоно за даљу борбу. Зато их занемарите и пљуните их, а ви идите даље, и то према своме постављеном циљу. Циљу истине и правде за вашег ДАВИДА! А да бих ово, још јасније и једноставније и то сваком грађанину обајснио. Али и разобличио те нељуде, ма звери од људи, а који се лажно новинарима називају, морам их овако јавно и тотално разоружати и то чињеницама. Да би их потом бацио у блато и глиб, где им и јесте место. А то ћу урадити овако јавно и на следећи начин. Постављајући при томе оно најважније и најбитниј питање: А чија је то Република Српска??? А пошто то питање поставих, морам на њега и одговорити, али и појаснити, ко то може бити терориста и какав и чији, али и ко јесте и ко може бити њен рушитељ, те наше Републике Српске, као и њене власти. А поготово, ко је њен створитељ, ко хранитељ, а ко чувар и бранитељ??? Е, па хајде, да то овако јавно и једном и то за сва времена разјаснимо и рашчистимо, и то са питањем, правим и најважнијим, али и најбитнијим: Чија је и шта је то Република Српска??? Јесу ли то институције, или зграде, или полиција, тужилаштва и судови, или су то политичке партије и странке или политичари и функционери??? А који су по мени и то у већини, па ти политичари, обични и недостојни, а покварени и похлепни, ма тотално безморални људи. Који су на основу припадности некој партији или странци, а на основу политичког рада у истима, запосели свакојаке функције. И то не, на основу знања и памети или неког свог учињеног или направљено свенародног доброг дела. Већ су то, они, за себе, обично остварили на подмукле и непоштене начине, служећи се подвалама. Те потом са тих функција, ти ђабалебароши и незналице, себе пред народом и, у јавности, представљају као власт, поистовјећујући се са Републиком Српскм??? А што је огавна, страшна и прљава лаж. Али у тој лажи, политичаре подржавају, баш ти ушљиви, полуписмени и полуобразовни, а лажни новинар. И када би то тако, било, како они тврде. А шта би то онда били ми, грађани и народ:?! И чија би била Република Српска??? Е па да та непознаница или дилема, не би више постојала. Морао сам да разрешим ову заврзламу и намерну подвалу, која је цело време, и то од политичара и тих јефтиних “новинара” подметана народу. Те јасно, једноставно и сваком разумљиво кажем. Па Република Српска је НАРОД! Да, народ и то сви грађани, који у Републици Српској живе! И без којих не би било ничега, па ни Републике Српске! Као што не би било, ни побројаних институција, а ни организација, као ни оних људи, који су запослени у истима. Јер без народа, не би било ни законодавне власти - Скупштине, а ни извршне власти, тих судова, тужилаштва, као ни полиције. Али не би било ни једне партије, али ни странке. Јер народ је тај, који прави, чува и храни било коју државу, па тако и нашу Републику Српску. Али народ храни и оне, који себе називају политичарима, народним посланицима, општинским одборницима, те судијама, тужиоцима и полицајцима, као и општинским и државним службеницима. И зато сваки грађанин мора да зна: Да је Република Српска, његова лична творевина и својина, и да му је ни један политичар или било који други упосленик у побројаним институцијма, не смије отети, присвојити, а нити пљачкати. Али исто тако, не смије је, нити било чиме оштетити или угрозити њено постојање. Јер тим криминалним и штеточинским радом и неделима, од било којег појединца, а који има неку функцију, није ништа друго, до директно и терористичко нападање сваког грађанин, и угрожавање свих његових загарантованих људских права, а то је напад и на УСТАВ, али и на све важеће законе, као и на све институције Републике Српске, а то је онда директан и бандитски, а терористички напад на цео народ! А народ је Република Српска. Као што сам објаснио и доказао. А сама Република Српаска је народно власништво. И то сав народ, као и сваки грађанин, мора да зна. И зато сваки грађанин, без икаквог страха или колебања, мора да брани оно што је његово, и то свим средствима, која су му на располагању: Протестима, уличним демонстрацијама, бунтовима, штрајковима, бојкотом и разним другим облицима отпора... Како би се онај терориста, криминалац, бандит или било који злоупотребљивач власти, функција или УСТАВА, а који је тим крининалним радњама, напао народно власништво, то јест Републику Српску. Те запретио њено уништење, мора се спречити и зауставити. Јер док год народ, својим новцем и из свога ђепа, плаћа и финансира све институције, партије и странке, као и политичаре, народ ће да буде власник и господар Републике Српске и нико други. А Републику Српску, финансира сваки грађанин, који у Републици Српској живи и то плаћањем пореза, акциза, такса, доприноса и разно - разних других намета. И зато је, од сваког грађанина дужност и обавеза, да брани себе и свој иметак, а то значи, своју Републику Српску. Јер њу, му, нико није направио, нити створио, а нити ју је народу на поклон дао. Али исто тако, ту свенародну Републику Српску, нико, уопште нико други не финансира, а нити храни, а нити је изграђује, до сам народ и сваки грађанин. И после ових спознаја и откриача. Ни један грађанин, нема, ама баш никакав уговор или обавезу, да се било којем политичару, одборнику, народном поосланику, судији, тужиоцу или полицајцу клања. А поготово склања са пута, било коме од поменутих, када они покушавају да му Републику Српску, својим криминалним радњама, пљачкама или убиствима, тотално униште. Јер Република Српска је народна и ничија више. А оног момента, кад у Републици Српској не буде народа и грађана, неће више бити ни, Републике Српске. Е зато се човече, људи, народе, освести, уразуми, охрабри и прогледај. И недај више, да те било који преварант, олош, а лажљиви и неморални политичар, плаши и лаже и подмеће разне рушитеље Републике Српске. А док је они и на твоје очи, пљачкају и уништавају. Правећи те будалом, кукавицом и просјаком, ма бунђијом без разлогом, или страним плаћеником. Који по поквареним политичарима, чак не сме да брани, ни оно што је његово, па ни своје право на слободан, безбедан и сигуран живот! А то је све твоје и то један кроз један, највредније благо и својина, коју ти имаш, коју си ти направио и створио и која се зове Република Српска. А коју ти, и то свакодневно и то својим личним парама, као и својим радом, одржаваш у животу, као и све оне, институције, које се називају општинским, градским и државним институцијама. Али и плаћаш и све оне, који се називају општинским и државним службеницима и функционерима. А без тебе људино, србине, грађанине и народе, нема Републике Српске. И на крају, после свега изнесенога, баш бих волео, да видим, ко је тај, који ће ме веродостојним, а истинитим и необоривим чињеницама, у овој изнесеној истини, побити. Или одвратити, од подршке, а коју дајем честитом и поштеном ЧОВЕКУ Давору Драгићевићу. Ратни ветеран из проклетог рата у БиХ, Србски песник за децу и одрасле, проф. Милосав Миле Кнежевић. Њемачка – Нирнберг, Април, 2018. године.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

24.04.2018 00:33

На којем језику пишеш те пјесмице професоре? Овајнаш ти баш и не иде. И мани нас више отворених писама и флоскула...

Name

НН

23.04.2018 22:36

Покушајте тразити снимке са камера у блиц нету. Они покривају цијели трг.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

24.04.2018 08:48

На то сам и ја помислио,мада има тамо свака рања унуттасњи видеонадзор,да ли и колико захватају вањски дио то треба утврдити !

Name

НЕВЈЕРОВАТНО

24.04.2018 10:15

ПА ОВА АТВ-а МИСЛИ ДА СУ СВИ СЛИЈЕПИ И ГЛУВИ ПА НАМ ОНИ ОТВАРАЈУ ОЧИ И ЈАВЉАЈУ ДА ДОБРО НЕВИДИМО И НЕЧУЈЕМО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ ЈОВО

24.04.2018 16:38

ЈОВО ЕВО ТИ ОВО!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Г Т

24.04.2018 20:32

Господине са слике ко вам је сад на реду да га ликвидирате. Може вам се преседник вас штити СРАМ ВАС БИЛО СВИЈУ НАДАМ СЕ ДАЋЕ ТЕ ОДГОВАРАТИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

хп100

06.07.2019 05:34

Хоцес реци да за 20 мин није могао стици од центра до поцетка лауса

ОДГОВОРИТЕ