Знамо им ужу и ширу фамилију!

Ако немаш жељу за победом онда ниси за Партизан! Стојковић се враћа у тим, Ђукић каже да је његова екипа била добро позиционирала против Чукаричког.

Фудбал 21.04.2018 | 19:45
Знамо им ужу и ширу фамилију!
Време за реванш. Тако прижељукују у Хумској 1 пред затварање другог кола плеј-офа у коме Партизан дочекује Чукарички (недеља, 19.00, ТВ Аренаспорт 1).

И то само три дана пошто су Брђани у полуфиналу Купа Србије тукли актуелног освајача дупле круне (4:2).

„Знамо им и ужу и ширу фамилију, као и они нашу. Биће чврста утакмица, попут оне у купу. Мој тим мора да поправи дефанзивну концентрацију“, упозорио је Мирослав Ђукић пред четврти овосезонски сусрет са екипом Ненада Лалатовића.

Јесенас на Топчидерксом брду није било голова, пре месец и по црно-бели су славили на Бановом брду 2:0, а онда претрпели болан пораз у купу, после којег је јасно да су промене у тиму неопходне. Шеф струке, пак, неће поименце да означи кривце.

„Никог не кажњавам, само тражим најбоља решења за екипу, у њу стављам играче за које сматрам да су најадекватнији. Сами смо криви што нисмо победили у среду. Морамо да уђемо у меч исто као у лигашком сусрету на Бановом брду, да не дозволимо противнику да живи од наших грешака“, додао је Ђукић, који поново неће моћи да рачуна на штопера Бојана Остојића (повреда задње ложе), десног бека Луку Цуцина (прелом метатарзалне кости), Сејдубу Суму (суспензија из дербија), али се у тим враћа голман Владимир Стојковић.

Четири примљена гола, први пут на српској сцени после десет година, озбиљан су ударац за црно-беле.

„Не свиђа ми се то. Више волим победу 1:0 него 4:3. Човек сам који цео живот игра у дефанзви и прија ми кад екипа има чврстину. Чудна је утакмица била у среду, примали смо невероватне голове, надам се да су они последица пада концентрације, јер екипа није била лоше позиционирана код голова“.

Без обзира на то што шансе за титулу, практично, не постоје, црно-бели су у обавези да се искупе у очима навијача за два везана пораза.

„Мотива има на претек. Партизанова обавеза је да побеђује, а играчи морају да играју како би поправили утисак о себи и свима нама. Играју да поправе своје уговоре, да се негде продају. Нема разлога да екипа не изађе орна да тријумфује. Ако играчи Партизана немају у венама жељу за победом онда нису за Паритзан“, јасан је Мирослав Ђукић.

Још само да га чују они којима се обраћа...

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар