Левандовски хоће само у Реал!

Флорентино Перез задовољно трља руке. . .

Фудбал 23.04.2018 | 21:00
Левандовски хоће само у Реал!
Карл Хајнц Румениге каже да Роберт Левандовски "остаје у Бајерну 100 одсто" и да је спреман да се клади у то, суперагент Пини Захави тврди да пољског голгетера могу да купе само Челси, Пари Сен Жермен и Реал, а жеља Бајернове деветке је, изгледа, недвосмислена - само Мадрид и само Краљевски клуб!

Добро информисани и увек поуздани немачки лист Билд пренео је данас сазнања о жељи Роберта Левандовског да на лето коначно задужи опрему највећег клуба на планети и да његову жељу не ремети ни чињеница што ће се његов садашњи клуб Бајерн за само четири дана сударити са Реалом у полуфиналу Лиге шампиона.

Мадридски дневник Марка, иначе категорички добро упознат са дешавањима у Реалу, допунио је Билдову информацију сазнањима да је Левандовски недавно имао нови састанак са агентом Пинијем Захавијем, кога је недавно ангажовао само до краја летњег прелазног рока, како би му пренео јасну жељу да пређе у Реал. То није било све, пошто је наводно тражио од Захавија да се нађе са управом Бајерна и предочи им своју жељу. Овај састанак требало би да се догоди колико наредних дана.

Упркос недвосмисленој тежњи управе баварског гиганта да Левандовског задржи и после лета, изгледа да Левандовски нема намеру да по трећи пут пропусти шансу да заигра у клубу који воли. Толико да је пре пет година плакао као мало дете када Реал и Дортмунд нису успели да се договоре око трансфера, после чега је уследио Робертов директан договор са Бајерном у новембру 2013. године. Тада је практично целу сезону одиграо у Дортмунду, иако је имао потписан предуговор са Бајерном у који је лета 2014. стигао као слободан играч.

Реал је још једном испустио Левандовског лета 2016, када Бајерн ни под којим условима није желео да седне за преговарачки сто са емисарима Краљевског клуба, а као последица тога Пољак је у децембру исте године парафирао уговор до 2021. уз плату од 15.000.000 евра.

Први човек Реала Флорентино Перез сада задовољно може да трља рукама, пошто му се план за стварање Галактикоса 3.0 полако реализује. Левандовски је, подсетимо, виђен у средини великог пројекта, а већ су се раније појављивале информације да је Пини Захави у директном разговору са Перезовом десном руком Хосе Анхелом Санчезом већ договорио сарадњу на две, плус још једну годину за огроман новац и да ће Бајерну ићи обештећење од 100.000.000 евра. 

Спремите се за још једно врело, врело лето.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар