Чанак: Није добро...!

Тренер Партизана незадовољан вољним моментом свог тима у дуелу са Војводином, истиче да је срамота што је примљен 31 поен у другој четвртини.

Кошарка 20.04.2018 | 15:45
Чанак: Није добро...!
Ненад Чанак незадовољан је дошао на конференцију за новинаре после утакмице првог кола Суперлиге, у којој је Војводина савладана резултатом 90:67, али уз много осцилација у игри и бољке које се понављају.

"Једина добра ствар је победа, све остало је било врло поражавајуће и забрињавајуће. Понављају се ствари са пријатељских утакмица које смо играли током паузе. После доброг почетка долази до самозадовољства и потцењивања, без икаквог основа и разлога. Шта год да је, екипе које су слабије од нас се враћају у игру, улазе у серије, а ми у нервозу",рекао је Чанак.

Он је истакао да поштује екипу Војводине, али да је недопустиво шта су Новосађанима допуштали његови играчи.

"Екипа која је на сваком месту нижа за позицију, против нас има 20 офанзивних скокова. То је ствар жеље и концентрације. Уз сво поштовање према Војводини, они су се пласирали у Суперлигу са седмог места у КЛС и није добро ако против њих имамо 19 изгубљених лопти. Срамота је да тим који претендује на трофеје и који жали за плеј-офом АБА лиге, за четвртину прими 31 поен од седмопласираног тима у КЛС".

Црно-бели ће прилику за "поправни" имати у недељу од 21.00, када им у госте стиже ФМП.

"Остаје нам да у недељу одиграмо концентрисаније, али у оваквој ситуацији нисмо фаворити против екипе која игра АБА лигу, као што је ФМП", завршио је Чанак.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар