Олимпијакос губи 0:1, а изгубио је и Милутинова!

Унутрашња линија грчког тима десеткована је пред други меч четвртфинала Евролиге са Жалгирисом.

Кошарка 20.04.2018 | 11:30
Олимпијакос губи 0:1, а изгубио је и Милутинова!
Када у петак у 20.15 у распродатој "Дворани мира и пријатељства" буду покушали да избегну "метлу" у Пиреју у прва два меча са Жалгирисом, кошаркаши Олимпијакоса наступиће без четворице повређених играча од којих су двојица – стартери!

Повређеном крилу Костасу Папаниколауу придружио се и српски центар Никола Милутинов, који ће одсуствовати најмање десет дана због повреде колена задобијене у среду увече када је литвански тим повео 0:1 у четвртфиналној серији Евролиге након драме завршене у продужецима - 78:87, 72:72.

Поред Милутинова, повредио се и "бекап" центар Јоргос Богрис, што значи да су из строја испала тројица играча из унутрашње линије тренера Јаниса Сферопулоса.

Од раније, ван строја је и Димитрис Арграванис, тако да ће се центрима које на располагању има Шарунас Јасикевичијус супротставити једна класична "петица", Џејмс Меклин и трио "четворки": Јоргос Принтезис, Кајл Вилчер и Ким Тили.

Милутинов је у раној фази утакмице са "зеленима" осетио бол у колену, међутим касније је одлучио да се врати у игру и, испоставило се, додатно погорша стање менискуса због чега је дан касније утврђено да ће морати да мирује најмање десет дана.

Олимпијакос неће моћи да рачуна са његових 9,2 поена (65,7% из игре) и 5,9 скокова ни у петак увече у другој, као ни у уторак и можда четвртак у трећој и четвртој утакмици.

О дужини Богрисовог опоравка није било речи, за сада.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар