Утврдити да ли је гажена застава

Србија сада мора утврдити је ли Војислав Шешељ заиста учинио то што каже да јесте, а у случају да се утврди како је заиста газио хрватску заставу, требао би бити адекватно и кажњен, рекла је хрватска предсједница Колинда Грабар-Китаровић у четвртак током обиласка острва шибенског архипелага и приобаља Шибенско-книнске жупаније у коју је привремено измјестила свој кабинет.

Регион 19.04.2018 | 19:22
Утврдити да ли је гажена застава
Након обиласка острва Жирја и Првића, предсједница Хрватске је прокоментарисала инцидент који је у Скупштини Србије у сриједу изазвао Шешељ газећи хрватску заставу, а због којег је делегација Хрватског сабора прекинула посјету Србији.

"У случају да се утврди да је Шешељ уистину газио хрватску заставу, требао би бити адекватно кажњен", казала је Грабар-Китаровић.

"Јучерашњи инцидент нарушио је односе Хрватске и Србије", додала је и изразила наду да то неће изазвати додатно вербално насиље, те да неће бити других посљедица, преноси Хина.

Такође, поручила је и да не зна ко је српском предсједнику Александру Вучићу рекао да је током његовог боравка у Хрватској запаљена српска застава, али да то није истина и да то може потврдити и Амбасада Србије у Хрватској.

Извор: Фена

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Дервента

19.04.2018 18:53

Удбаска њуска и радикалски совиниста у слузби спасавања хрватске владе! хттп://www.дневно.ба/вијести/војо-сесељ-у-слузби-владе-републике-хрватске-132838/

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Дервента

19.04.2018 20:52

Шупље су Вам те флоскуле о Шешељу! Он је свој патриотизам показао и доказао у хашким казаматима! Што се тиче гажења заставе можда није требало, али шта ће, може му се!

Name

Имидз

20.04.2018 10:17

Тај лудак од 1992 гради у ствари својим идиотлуцима имудз Хрватима.Ко о цему Хрвати о Сеску.Глупости.Наравно не треба газити заставе.Али правити политицки принцип од будале.Е доста....

Name

Дервента

19.04.2018 19:23

Легендарни војвода Дујиц о црвеном војводи Сесељу! хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=Р_АПР9УЕфЈ8 Сесељ је естрадни Србин,Србин по занимању! Само неуки и плиткоумни људи могу гласати за Сесеља и Милу Додика! хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=QАЛYдY7гК90 о Додику хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=М_Р1АОРуВwУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Знаци

19.04.2018 19:36

Ако је запалио заставу..битно је само да није на њој играо зикино коло

ОДГОВОРИТЕ