Ово је мјесто убиства Давида!

Давор Драгичевић, отац Убијеног Давида Драгичевића, објавио је фотографију са насловом "Мјесто Злочина".

Република Српска 19.04.2018 | 15:58
Ово је мјесто убиства Давида!
Ријеч је о Металској школи, у центру Бањалуке, односно паркингу иза ње.



Раније сам објавио да је Давид претучен на потезу Тржница - Металска школа - улица Васе Пелагића.



Објавио сам и да је са линије Тржница - Металска школа - улица Васе Пелагића, брутално претучени Давид Драгичевић одвучен аутомобилом.

Остаје питање гдје је држан два до три дана, мучен и Уморен, јер је његово убиство извршено, по свему судећи, 20/21.03. 2018. године. Након тога је, према мишљењу стручњака, још најмање два дана држан на непознатој локацији мртав, да би након тога његово тијело било довежено до ријеке Црквена и бачено у њу.



Истрагу о Убиству Давида Драгичевића преузела је Управа криминалистичке полиције на чијем челу је Синиша Кострешевић.

Давор Драгичевић је објавио да је он лично тражио Кострешевића да води истрагу, као и да је Он, Давор, дио истражног тима.

"Сви ће одговарати. Идемо до врха пирамиде. Правда за Давида", објавио је Давор Драгичевић на ФБ.

Сама чињеница да је дошло до промјене Управе која води истрагу нови је велики шамар Драгану Лукачу, министру унутрашњих послова, који то до данас није дозвољавао.

Истовремено, Лукач је свјесно заташкавао злочин, чак изишао у јавност са манипулативним и нетачним подацима.

Колико Кострешевић може урадити? Може много, може отркити починиоце, ако заиста буде поштовао струку, без обзира на чињеницу да истрагу преузима готово мјесец дана након почињеног злочина; Предуг период у којем је учињено све да се злочин заташка.



Да ли ће Кострешевић наставити заташкавање? Надати се да неће, али ће се врло брзо показати у ком правцу иде и да ли је спреман раскринкати Врх МУП-а РС, који је заташкавао злочин, као и директне починиоце, међу којима су, изван сваке разумне сумње, и поједини припадници полиције.

Никако не треба заборавити ни Жељка Карана, патолога, кључну особу уз чију помоћ се злочин хтио заташкати.



До Истине и Правде је дуг пут, види се то и у случају Убиства Давида Драгичевића. Зато треба бити стрпљив и никако и ни по коју цијену ускратити подршку Давору Драгичевићу. Штавише, он и породица, морају и даље имати пуну подршку јавности да дођу до Истине. И Правде.

Њихово Дијете је убијено и злочинци морају одговарати, а који је пут/начин да се дође до њих мање је битан од чињенице да буду откривени, тешко кажњени. Као и они који су их из Врха МУП-а РС штитили - примарно Драган Лукач, Дарко Ћулум, Дарко Илић и патолог Жељко Каран!



Сви они су већ требало да буду уклоњени са својих позиција, али нису, што је тешки пропуст власти. Који се мора исправити, јер ти Нељуди не заслужују никакву позицију, али заслужују Казну. У складу са Законом!

слободанвасковиц.блогспот.ба

Коментари / 101

Оставите коментар
Name

Бл

19.04.2018 14:02

Добро рецено, НЕЉУДИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

А је А

19.04.2018 14:30

ОК, Каран не ваља и лош му извјештај али шта кажете за патолога са ВМА и његов извештај, што то не спомињете

Name

xy

19.04.2018 15:22

У другом обдукционом извјестају нацелник са ВМА је навео да је смрт наступила 20 или 21 марта.Знаци два до три дана послије НЕГО СТО ЈЕ ТО КАРАН НАВЕО.Информисите се прије него сто коментарисете.

Name

Има битних разлика

19.04.2018 16:16

Судска медицин, Милован Миловановић, (страна 60) Убилачко утопљење се може извршити над особама које су предходно онесвјешћене, односно другачије онеспособљене за одбрану и самоспашавање, на пр. ударцем по глави. Покојни Давид је имао више повреда по глави. Др. Каран је у свом обдукционом закључку горе наведену могућност искључио, а патолог из Београда није, то је велика разлика.

Name

Последњи кинески цар

19.04.2018 16:43

@А је А: Ја колико тебе разумијем, ти упорно нама свима покушаваш рећи да се тај дечко убио сам, односно да је извршио самоубиство, те да је по теби то истина и случај закључен? Зар ти невидиш колико има нелогичности до сада у званичној истрази? Промјена патолога ,па промјена истражног тима? Зар ти то нешто неговори? Какав је теби мотив да пишеш такве коментаре? Кога ти уопште и зашто браниш? Правду можда? То није правда, то је неправда. Ако немаш шта паметније написати, онда немој ништа.

Name

Сакиб

19.04.2018 17:03

Туга. Писаће се о овим нељудима, наркоманима и клошарима до избора онда као да их није ни било. Исто као оног дебила из парка М. Стојановић сто је просле изборе страјковао и наплатио. Народу се ово смучи. Опозиција није свјесна да јој је ово негативна кампања.

Name

Јулио

19.04.2018 18:11

За А је А само да ти казем једну стару добру латинску пословицу која гласи: М.А.Р.Ш

Name

Але ре ИМА БИТНИХ РАЗЛИКА

19.04.2018 19:06

Не браним Карана нити полицију али зар каран није рекао на оној неспретној конференцији да је смрт наступила утапањем али да он НЕ мозе да тврди да није неко "помогао".

Name

Уколико Је Неко,

19.04.2018 19:34

Стету нанео народу , мупу ,републики ;то је лукац .

Name

???

19.04.2018 19:44

Али то није написао и потписао у обдукционом записнику.

Name

♥️ није камен

20.04.2018 14:38

ПАДАЈ СИЛО И НЕПРАВДО ♥️

Name

Лео

20.04.2018 18:34

“Остаје питање гдје је држан два до три дана, мучен и Уморен, јер је његово убиство извршено, по свему судећи, 20/21.03. 2018. године. Након тога је, према мишљењу стручњака, још најмање два дана држан на непознатој локацији мртав, да би након тога његово тијело било довежено до ријеке Црквена и бачено у њу.”- па како мајку му кад су два вјестака утврдила да је узрок смрти утапање! Не сирите дезинформације и не злоупотребљавајте смрт дјетета! Овај слуцај треба истразити и прузам сву подрску породици, али немојте писати небулозе и глумити Поара

Name

БОБА

19.04.2018 14:09

СЛОБОДАНЕ ВАСКОВИЋУ БИТНО ЈЕ ДА НИСТЕ СЕЉАЧИНА МОЈЕ ПОШТОВАЊЕ.СРЕТНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еее

19.04.2018 17:19

А јос висе да је мушкарац какав треба бити. Данас се на прсте руке броје... Лако је бити јак кад је сила уз тебе. А бити сам, усамљен и јак, е то је несто друго.

Name

Јаста мислис

19.04.2018 17:58

Људина је феномен! Ако се икад стање доведе у нормалу, Васковиц мозе свима у брк да казе; А ГДЈЕ СТЕ БИЛИ ЗА ВРЈЕМЕ ОКУПАЦИЈЕ.

Name

Ебига

19.04.2018 19:51

По овоме це испасти да су људи данас или наивни или скроз и неповратно покварени. Нема висе паметних??? Отисли сви вани???

Name

@ ебига

28.05.2018 16:11

Па и нису сви отишли, ето ти си ту, али све пијано, дрогирано, у коцкарници, нико ништа не ради, ја не знам у шта се претворише потомци наших славних предака! У једне обичне тетке и стрине!

Name

Револт

19.04.2018 14:10

Како и обадве обдукције кажу да је смрт настала утапањем а сад информација да је био мртав два дана негдје и онда бачен у реку.???????

ОДГОВОРИТЕ
Name

самсон

19.04.2018 14:33

Одлицно запазање.Трба тузиластво Васковица саслусати,посто он једини све зна...

Name

ре: револтираном

19.04.2018 14:55

Обе обдукције су показале да је смрт наступила утапањем, али други налаз указује да је тијело било у води 2 или максимално 4 дана. Питање је гдје је био (жив) 2-3 дана од нестанка. Прво читај, па коментариши.

Name

19.04.2018 15:43

У другом обдукционом извјестају нацелник са ВМА је навео да је смрт наступила 20 или 21 марта.Знаци два до три дана послије НЕГО СТО ЈЕ ТО КАРАН НАВЕО.Информисите се прије него сто коментарисете

Name

За Револт

19.04.2018 16:21

Немој да коментарисес несто о цему појма немас. Прво детаљно процитај оба налаза.... слово по слово , ријец по ријец.

Name

Револт За Ре И Друге

19.04.2018 18:16

Кажу стручњаци да је 2дана био на непознатој локацији мучен и УБИЈЕН. и да је посље тога тјело однешено и бачено у Црквену.Па сад ако је Давид био веч мртав 2 дана и мртав бачен у реку како је смрт могла наступити дављењем .Ајде паметни читај и објасни и некоментаришите кад. незнате.

Name

ја

19.04.2018 18:23

Није спорно то сто је смрт настала утапањем. Али утопити се мозе у Врбасу, Црквеној, кади..... а Каран није узео узорак воде из плуца да би то утврдио. Друго , утопити се мозес сам или уз помоц некога......

Name

Правда 100%

19.04.2018 20:20

Ма људи не лупетајте глупости, вода ту уопште није битна, односно она се потенцира да би се скренула истрага у погрешном правцу, тј., иста је само послужила да уништи доказе. Кључне чињенице су у десетинама нанешених механичких повреда, и по свему судећин није само један предмет кориштен већ више различитих облика. Механичке повреде могу настати на три начина: 1.УДАРОМ (кретањем механичког оруђа према тијелу), 2.ПАДОМ (кретањем тијела према оруђу) и 3.СУДАРОМ (истовременим кретањем и тијела и механичког оруђа, као што се то дешава у саобраћајним несрећама, при налету возила на пјешака) И свака повреда добијена на било који горе наведени начин се врло лако може утврдити, наравно ако се жели. Када се ово утврди онда свакако долазите до кључа у ком правцу треба кренути истрага. Поред овог, никако не искључити сва лица која су те ноћи имала било какав контакт са настрадалим. Сасвим је јасно да младић није извршио суицид јер да је то урадио онда свакако не бих настале оволике повреде, како се наводи у обдукционим налазима да су исте нанесене заживотно. Ова нагађања око времена убиства су чиста бесмислица, она не воде нигдје, јер вријеме као фактор у овом случају не значи ништа, оно је битно само онада када се треба дефинисати психички профил извршиоца дјела. Како сам већ горе навео, два су фактора битна, а то су механичке повреде и лица која су ту ноћ имала било контакт са настрадалим. Свакако никако не искључити патролне полицајце на тим локацијама у та 4. дана.

Name

Правда за Давида

19.04.2018 20:50

Браво, све тачно, частан и поштен први обдукциони налаз је био пресудан у ком правцу треба да иде истрага, ово са водом, па и утапањем ( без познавања околности тј. начина доспјевања тијела у воду) је само усмјеравање истраге у кривом правцу. Када, гдје, ко и на који начин је нанио повреде је кључ рјешења случаја.

Name

Јаста мислис

19.04.2018 14:10

Нема дана да не , навратим" на Васковицев блог. У БиХ нема јацег и постенијег новинара. Засто ово говорим!? Па, ваљда је и Слободану драго цути, да га људи цјене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лепа

19.04.2018 14:45

Нема већег комплексаша

Name

Ја

19.04.2018 14:48

Свака Му част!

Name

ни до пете...

19.04.2018 15:48

Му нико није. Сви новинари у РС треба да имају комплекс Васковиц.

Name

ре Лепа

19.04.2018 16:58

Мозда ти имас комплексе сто те Васковиц није закомлексирао.

Name

Револт За ја И Правда 100'/.

19.04.2018 21:50

О томе и говорим да је било зсташкавања изношења лажни изјава .Зар није било да се Давид самоубио да су лакше тјелесне повреде.То и говорим да је пуно контрадикторности од самог почетка и да се све то знало али да се друкчије представљало народу.А зашто је истрага обдукцијаи све остало ишло у том правцу е ту је одговор Давидове смртини починиоца.јер свако зашто има своје зато.А РЕ и остали могли би мало размислити прије него што дају коментаре.

Name

Вупер

19.04.2018 14:11

Они су власт, а народ цути дура

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

19.04.2018 18:18

Треба сутра отици Бања луку и јавно изнијети свој слуцај има и добој слицан слуца Добој има постене милиционаре који припадају народу

Name

Дрот

21.04.2018 06:53

Нико не помиње садрзај зелудца гдје се мозе утврдити колико сати након задњег оброка је наступила смрт и ста је јео. Нико не помиње да ли је био пијан или дрогиран јер сњам да би га убице опијале, а ако јесу у зелудцу мора бити ста је пио. Поз

Name

За Вупер

28.05.2018 16:18

Па нек вала дура, кад је луд!

Name

борац

19.04.2018 14:15

Сретни су сви који оду из ове мафијаске средине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рокса

19.04.2018 14:32

Овај Васковиц вец зна да и овај нви испејатор неце ниста моци или неце хтјети испитати и утврдити све како је настрадао овај несретни младиц.бар се неце слагати са оним на ста Васковиц сумња,па је најбоље да цио слуцај преузме он посто једино он зна цјелу истину,а сви остали лазу.по њему би вец за дан два цјело руководство рс,министар полиције и ко све из владе вец били у затвору.

Name

ре рокса

19.04.2018 17:01

Рокса ти добро стоји,односно одговара твом цинизму и безобразлуку,смеце си од цовјека.Треба Бн тв замолити да такве коментаре одмах поспреме у канту за смеце јер нису за цитање,

Name

За борац

28.05.2018 16:56

Па што ти ниси отишао, ето био би срећан! Најлакше је дићи сидро и отићи! Треба остати и борити се за своје!

Name

Не знам

19.04.2018 14:21

Све то може да буде да је претучен на паркингу али у том случају Кострешевић и његов тим инспектора морају брзо реаговати. Да ли могу неки днк докази да се пронађу након мјесец дана? Длака из косе јако тешко киша је то вјероватно опрала а ту се и хода. Кострешевић мора и наредити полиграфско испитивање полицијских патрола те ноћи. Искључиво везано за ту ноћ зашто да не? Овако се само ствара неповерење између грађана и полиције. Кућа та фамозна кућа мора се то детаљно испитати. Сви добронамјерни грађани сумњају да је Давид те ноћи провалио у кућу на Лаушу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босна

19.04.2018 15:08

Управо тако... Ста је са том куцом??? Ција је? Ко су ти људи? Даворе Драгицевицу,само храбро... Ако ти је син убијен мора неко одговарати за то...

Name

Нека баш...

19.04.2018 15:18

Свака част Васковићу.... Истина и правда....велика подршка из Градишке и за породицу и за витеза поштене ријечи !!!

Name

ре Не знам

19.04.2018 16:48

А побогу више, није то Давид! Сада се само може подметнути лажни доказ, наћи нечији ДНК људи моји. Ако се расвијетли ко је, шта је, лете сви они који су блатили Драгичевиће, они су директни саучесници злочина. Не знам куда ово води, овакав приступ је боже ме помози мазање очију. Ово се требало радити по хитном поступку, а не да неко буде смијењен са једне дужности, стављен на другу. Само купују вријеме, грозота!

Name

Есма

19.04.2018 14:37

Васковицу, мој велики наклон.Цовјек сте који се ницег не боји. Дали сте снагу и нама.Свака вам цаст. Зивим за дан кад це лаз бити разоткривена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИронМан

19.04.2018 14:44

ФБИ под хитно у Бања Луку. Истрај Васковићу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са стране

19.04.2018 14:52

Како "држан убијен, па бачен у реку", кад два патолога кажу да је узрок смрти утапање? Мртав ĉовек, којег баце у воду, не може да има течност у плућима. Нема логике!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре: са стране

19.04.2018 15:33

Да ли дављење или утапање у води знаци нузно дављење у ријеци? Није саопстен резултат анализе воде из плуца.

Name

Са стране

19.04.2018 16:04

@ре: Зато што се у тексту инсинуира да је на смрт пребијен, па мртав бачен у воду пар дана касније. Текст је пун нелогичности. Мени личи да многи ово убиство хоће да исполитизују, што им не служи на част.

Name

Ако треба?

19.04.2018 17:25

Ја мислим да овом новинару неце бити проблем и да се извини јавности ако се испостави да је погресно писао. Није њему слава на памети, бар имам такав утисак. Дај Бозе да није све како се чини. Људи и казу Истина, правда, каква год да је. С тим нема компромиса

Name

Ре: са стране

19.04.2018 17:31

Ако ниси пратио вецину објава, да, дјелује нелогицно. Нико не оспорава да је узрок смрти утопљење у води, вец то сто је по налазу патолога из Бг, смрт наступила 2-4 дана прије проналаска тијела, Давид је нестао 18.03. а пронадјен 24.03. Слике које је отац објавио говоре висе од милион ријеци. Дио из овог доле текста "Остаје и питање шта су све Монструми чинили Давиду у периоду од 18.03. до 20/22.03., када је утопљен. Питање је и гдје је утопљен?!" хттп://слободанвасковиц.блогспот.ба/2018/04/након-објаве-обдукционог-налаза.хтмл?м=1 Не видим ја ту никакву политику, само огромну трагедију ових људи, којима су дијете по проналаску тијела прогласили лоповом, наркоманом и самоубицом. И свака им цаст на овој борби! хттп://слободанвасковиц.блогспот.ба/2018/04/драган-лукац-иступ-јавно-нареење-да-се.хтмл?м=1 хттп://слободанвасковиц.блогспот.ба/2018/04/убице-давида-драгицевица-и-њихови.хтмл?м=1

Name

Полицајац У Пензији

19.04.2018 15:29

Зоран Костресевиц мозе само јос висе истрагу скренути и затаскати јер је лицни поданик Лактаског Баје који га је лицно поставио на то мјесто..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Довла

19.04.2018 16:04

Баја је увуцен у ово. Како похапсити развратнике, а не срусити пирамиду?

Name

xyз

19.04.2018 16:12

Ово је тацно.Он је Додиков поданик и радице како му он нареди,тј.опет ниста се неце сазнати !!!Провјерен цовјек који ради по налогу

Name

др

19.04.2018 16:46

Костресевиц је једини али једини цестит полицајац у МУП у РС ( то мислим на руководеци кадар). Ти мора да си неки пљацкарос саобрацајац или био рибан од Кистресевица посто не трпи не рад и бандите. Проблем је сто много времена просло али да це цестито урадити, урадит це 100%.

Name

За полицајца

19.04.2018 16:52

Дијелим твоје мишљење. Све речено.

Name

Стисни па реци

19.04.2018 17:06

А што не казес какав је Илић као стручњак, полицајац и цовјек мало о њему пиши, он је водио слуцај до сада...

Name

Ин

19.04.2018 17:31

За бивсег полицајца. Тако је Костресевиц лизе дупе Мили. Ниста он неце урадити осим јос висе затаскати.

Name

за др

19.04.2018 18:28

За Илића и остале сценаристе је речено шта су, само се може још додати. А ти реци ко је СК поставио, чији је он човјек, чиме је он заслужио да је тако честито позициониран РАДНИК. Причају нерадници кад оду с посла шта виде, поготово што су нерадници шуше, а радници рогати. Најгоре је кад шуша умакне рогатом, онда је зезнуто. Радник смије причати, имати своје мишљење и каже нераднику тражи себи гдје ћеш! Ти ћеш ми нешто паметовати и испитивати шта је ко. Шта си ти вреднице, његово пискарало.

Name

Муња

19.04.2018 19:24

Лазес у старту, није он Зоран!

Name

др

19.04.2018 22:09

Пуно вас има које је изгледа Костресевиц притиснуо за криминал и то изгледа из МУП а. А бице вас јос. Није са вама у колу подијеле пара па вам смета.

Name

за др

20.04.2018 07:18

Сви ми имамо своје мишљење, свако овдје кад почне нападати другог због његовог мишљења је очигледно добро угрожен. Напад је најбоља одбрана. Ти се осјећаш угрожено зато напада. Није у реду да китећи једног и то кажеш јединог честитог човјека у МУПу, називаш све остале пљачкашима, прозиваш саобраћајце, људе који су рибани и од тог истог којег хвалиш. А онда пишеш да тај честити човјек води своје коло, још и поделу паре придодајеш. Не мора се бити у полицији, да би знао шта се дешава, али стварно. Чим се проговори, неки би да га се ућуткани. Људи су годинама ћутали, неће више нико да гута зло! И не треба. Зло је ушло у сваку пору и руши наше достојанство. Сад су очи јавности на њима без обзира ко је чији, правда ће да суди и иде се даље!

Name

xнxx

20.04.2018 12:47

Полицајац у пензији, толико знаш о њему да незнаш ни како му је име.

Name

Тако је

20.04.2018 14:28

Битно је да јавност зна, очи су на њему сад!

Name

Б

19.04.2018 15:47

Ово постаје пресмјесно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Б

19.04.2018 18:30

Ово постаје прежалосно. Сама чињеница да приличан број људи сваки дан даје подршку породици говори да је она прва прес конференција заснована на лажима, блаћењу убијеног младића, а да је сам Давор лично сагласан и има повјерење у овог инспектора и да је лично члан тима истраге, дајмо им прилику да видимо прве потезе и резултате

Name

Дисије xxxx

19.04.2018 16:08

Ова тројка мора да оде и да да оставке то је једино морално и исправно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кокни Кол

19.04.2018 21:16

Ма дај пресмјесни сте, у каквим тиму це бити Давор Драгицевиц, па знаци и он има овластења, не лупајте.

Name

ФСБ

19.04.2018 16:51

Једини постен који несто мозе урадити је Костресевиц. Цовјек који ни у својој слузби не трпи нераднике и лопове(посто их је МУП пун). Бојим се опструкција и подметања али он је спреман и прави да се ухвати у рјесавање овог слуцаја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

О раднику

19.04.2018 17:57

А ко је њега поставио ту гдје је, чија странка? На који поштен начин је он дошао на своје радно мјесто, чиме је заслужио, он је радник и поштен је? Не заборави да прије свега мора бити добар човјек да би оправдао повјерење Давидовог оца. Шта си ти по занимању кад не радиш у МУПу, јеси ли добар радник, поштен... Ти знаш.

Name

Ре о раднику

19.04.2018 22:12

Сто мора бити добар цовијек?! Па ни отац му није био добар а тек мајка! Он треба да буде професионалац а не @добра баба@.

Name

...

20.04.2018 07:34

Добри људи, имају, носе осјећај правде у себи. Ако није праведан узалуд му што је професионалац. Овдје се тражи истина и правда.

Name

ЗЛО ТЕСКО

19.04.2018 17:00

ЛУКАЧ да оставку поднесе,његова полиција је убила Давида.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

19.04.2018 17:33

Јединица за подрску

Name

Држава Нула

19.04.2018 18:59

Подржавам зло тешко са 100%,,Сви знају све Али непада снијег да помори Свијет,Злочинци како их није Срамота.

Name

4сс

19.04.2018 17:01

ЈЕДИНИЦА ЗА ПОДРШКУ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

љиља.с

19.04.2018 17:03

Држи се храбри оче, прави родитељу. Поштених људи имаш подршку, која ће те пратити до ПРАВДЕ. Правда је спора али достижна, знам из властитог примјера.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛАКИС

19.04.2018 17:31

СВЕ ЈЕ ОВО МУТНО ДО БОЛА. ШТА СА ОВИМ ИНСПЕКТОРИМА ШТО СУ ВЕЋ ВОДИЛИ ИСТРАГУ, ЈЕСУ ЛИ ПОШТЕНО И СТРУЧНО РАДИЛИ, ШТА СА НАЧЕЛНИКОМ ИЛИЋЕМ КОЈИ ЈЕ ТАКОЂЕР ВОДИО ИСТРАГУ....КО ЈЕ ОВДЕ ЛУД И КОМЕ ВИШЕ ДА ВЈЕРУЈЕМО А ИСТИНА ЈЕ САМО ЈЕДНА....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Устанак

19.04.2018 17:50

Прије ће револуција избити а та тројица опет неће поднијети оставке!

ОДГОВОРИТЕ
Name

владо

19.04.2018 18:05

Подрска родитељима уз искрену наду да це ово имати епилог. Осталим коментаторима не могу да се надивим. Све експерти форензицари...голи Серлок Холмсови и капацитети за мандатаре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пилипенда

19.04.2018 18:07

Каран + Илић комбинација ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

вјерник

19.04.2018 18:39

Васковицу,сам Спаситељ те је послао да творис истину и да ојадјеном народу помазес.Као свети Јован у оне дане. СЛОБОДАН ВАСКОВИЦ це једнога дана постати светац.Другације , Богоугодна дјела тог цовјека није могуце објаснити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

заиста

19.04.2018 19:55

Васковиц слиједи ријеци Свевисњег И показује нам јацину правде И немоц неправде.Правда је од Бога И она никад не мозе бити побиједјена .Неправда је од немоцних људи И брзо се сруси. Зато у суботу Сви у глас ПРАВДА ЗА ДАВИДА

Name

бака

19.04.2018 18:41

Зивио нам ВАСКОВИЦ Намогаја љета!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар Пан

19.04.2018 18:41

Људи доста је коментарисања и писања....ко је? шта је? с ким је? 21.04. СУБОТА Сви на трг и јавно изнесите своје сумње, предрасуде, доказе и сазнања..

ОДГОВОРИТЕ
Name

дијаспора

19.04.2018 18:43

БН ТВ и ВАСКОВИЦ,а пре свега Бог су нас спас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цдблука

19.04.2018 18:55

Ста цека полиција? Сто не објављују имена убица? Кога то они стите и по цијој директиви? Или је мозда у питању јос један сраман цин плавих блуза (као онај на ауто путу) па од срамоте и бојазни од градјанског револта а по принципу да врана врани (поново) оци не вади, хоце све да затаскају (као слуцајеви Цадјо, Вукелиц, Гариц...)?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре цд бања лука

20.04.2018 05:32

Није заташкано само у том случају. Био је и случај Таxи у Бања Луци који је пропао. Па је Смиљанић зеленаш ухапшен тек у другој акцији. У случају Таxи полиција је доставила снимке разговора тужиоцу и рекла како ту нема никаквог кривичног дјела. Ради се о посебним истражним радњама. На тим снимцима су разговори између зеленаша Смиљанића и бањалучких инспектора Горана Гуске, Војводића и Синиша Карановића. То је други тужилац предочио на окружном суду. Шта је предузео врх МУПа тада против оперативаца који су рекли тужиоцу да на снимцима нема никаквог кривичног дјела. Ништа мада је то тадашњии директор полиције Рајко Васићнајавио

Name

Гандра

19.04.2018 19:23

Видим много позитивних коментара о Васковицу и мислим да је стварно и заслузио.То је један од ријетких трацака свјетлости у овој насој тамној и туробној средини и то најсјајнији.Ја га лицно не познам,али га цесто видим на улици и најцесце је сам.Људи му се боје прици да их не би ко видио с њим и не дај бозе помислио да одобравају то сто он писе.Наравно кад су насамо сви прате његов блог и диве му се и вјерују.Мислим да су се неке ствари промјениле у задњих мјесец дана и вријеме је да га са постовањем поздрављамо на улици јер он је један од најбољих од нас,уствари најбољи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

19.04.2018 20:14

Људи се не боје прици,они имају према њему одредјено страхопостовање.Он је ВЕЛИЦИНА,не делегирана,него је он створио ЛИЦНИ АУТОРИТЕТ,ницим непомуцен,Пред правдом И истином сви устукну.Теско је објаснити Бога.ТЕско је објаснити све оне који ходе путем Бозјим.ВАСКОВИЦ је један од њих И зато га је теско коментарисати.Зивио нам Намогаја љета!

Name

ре Ганда

19.04.2018 20:20

Многи би зељели,ал немају храбрости да му придју,многи нису достојни.Свјетлост И тама не иду никад заједно еееее, мој синкоооо............

Name

ИСКРЕНО ИЗ СРЦА

19.04.2018 19:59

ВАСОВИЦУ,Нека ТИ ГОСПОД за све сто цинис , нестедимице излива СВОЈУ МИЛОСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СУБОТА

19.04.2018 20:04

Без РТБН И Васковица ,ми смо заробљеници таме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xнxx

20.04.2018 12:48

Е ако нам је свјетлосТ Васовић ЈАДНИ МИ

Name

Правда 100%

19.04.2018 21:02

Ма људи не лупетајте глупости, вода ту уопште није битна, односно она се потенцира да би се скренула истрага у погрешном правцу, тј., иста је само послужила да уништи доказе. Кључне чињенице су у десетинама нанешених механичких повреда, и по свему судећин није само један предмет кориштен већ више различитих облика. Механичке повреде могу настати на три начина: 1.УДАРОМ (кретањем механичког оруђа према тијелу), 2.ПАДОМ (кретањем тијела према оруђу) и 3.СУДАРОМ (истовременим кретањем и тијела и механичког оруђа, као што се то дешава у саобраћајним несрећама, при налету возила на пјешака), и свака повреда добијена на било који горе наведени начин се врло лако може утврдити, наравно ако се жели. Када се ово утврди онда свакако долазите до кључа у ком правцу треба кренути истрага. Поред овог, никако не искључити сва лица која су те ноћи имала било какав контакт са настрадалим. Сасвим је јасно да младић није извршио суицид јер да је то урадио онда свакако не бих настале оволике повреде, како се наводи у обдукционим налазима да су исте нанесене заживотно. Ова нагађања око времена убиства су чиста бесмислица, она не воде нигдје, јер вријеме као фактор у овом случају не значи ништа, оно је битно само онада када се треба дефинисати психички профил извршиоца дјела, хоћу рећи да је врло битну при ријешавању серијских убистава. Како сам већ горе навео, два су фактора битна, а то су механичке повреде и лица која су ту ноћ имала било какав контакт са настрадалим. Свакако никако не искључити патролне полицајце на тим локацијама у та 4 дана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Телефон

24.04.2018 04:55

Ма наравно да је битно и вријеме. Шта је са локацијом телефона? Иако угашен телефон и даље емитује сигнал уколико му није извађена батерија.

Name

Ги

20.04.2018 04:19

ОВО.ЈЕ.НЕ.ЗАМИСЛИВ.ЗЛОЦИН..КОЈИ.У.СЕБИ.НЕМА.ЉУДСКА.ПРАВИЛА.ТО.СУ.СОДОНЕ.И.НЕМИЛОСДРНЕ.УБИЦЕ...САМО.И.БОЗИЈА.ПРАВДА.......УБИЦАМА.И..ПРАВДА.ЗА.ДАВИДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за xнxx

20.04.2018 19:41

Ти си монструм невидјени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

21.04.2018 21:15

Жалосно је шта раде са родитељима. Порука Давидовим родитељима и ја сам отац молим те освести се и погледај око себе ко ти је пријатељ ако не!Док није касно искористићете и бацити на сметљиште.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре зоран

22.04.2018 12:46

А теби је порука,да ти се виде пертле из дупета и то одријешене.Висе и млате.

Name

@???

28.05.2018 16:04

И тако се неће признати, пошто Каран нема лиценцу!!!

ОДГОВОРИТЕ