Ђорђевић није хтио у Аталанту, зову га у Француску!

Српски нападач који је маргинализован у Лацију ће бити слободан на крају сезоне.

Фудбал 24.04.2018 | 14:00
Ђорђевић није хтио у Аталанту, зову га у Француску!
Са платом од 1.200.000 евра по сезони Филип Ђорђевић је један од најплаћенијих играча Лација. Тачније, само деветорица у тиму зарађују више од њега, а најплаћенији су Лукас Леива и Нани који имају уговоре од 2.500.000 евра годишње. Али управо због те плате, ове сезоне није одиграо ни минут за Лацио!

Римски куб је хтео да га се реши прошлог лета и прошле зиме, било је заинтересованих клубова у Италији, али нико није био спреман да му понуди исту плату. Србин је изабрао да тренира, не игра и да одрађује уговор у Риму. Звала га је зимус и Аталанта, али је одбио...

Упркос томе што ове сезоне није одиграо ни минут, Ђорђевић је и даље интересантан неким клубовима, а позив је стигао из Француске где је решетао мреже у дресу Нанта. Жели га Монпеље, тачније његов тренер Мишел дер Закарјан који га је раније тренирао у Нанту и има сјајно искуство у раду са њим.

Французи желе да постигну договор са Ђорђевићем пре краја сезоне и обезбеде потпис на време пре него што се укључе остали заинтересовани клубови. А биће их јер Ђорђевић постаје слободан играч на крају сезоне што га чини још атрактивнијом опцијом у прелазном року.

Србину се поред уговора смеши и бонус за потпис јер је таква пракса са слободним играчима. Можда у спортском смислу није прошао добро у Лацију, али ће у финансијском свакако профитирати.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар