Клоп сматра да је „мали“ стасао за највећа дјела!

Ливерпул креће по Португалца! Немац нашао свежу крв за везни ред, замена је Џек Вилшир.

Фудбал 24.04.2018 | 13:00
Клоп сматра да је „мали“ стасао за највећа дјела!
Ливерпул и Јирген Клоп хоће Рубена Невеса! То је једна од најважнијих фудбалских вести на Острву овог јутра...

Португалски везиста из Вулверхемптона би могао да буде неопходна свежа крв Ливерпуловом везном реду наредног лета. И идеална занема за Емреа Џана. Познато је да је Ливерпул већ капарисао Набија Кеиту из Лајпцига као замену за Џана, али Клоп очигледно сматра да му је потребно још опција у везном реду и одлучио се за момка који блиста у Чемпионшипу ове сезоне.

Невес је био најмлађи капитен у историји Порта и драгуљ португалског фудбала. Има само 21 годину и већ је одиграо 132 меча у клупској каријери. Прошлог лета је прешао из Порта у редове друголигаша Вулверхемптона у једном од најчуднијијх трансфера лета. Јер, тражили су га и много озбиљнији клубови од Вулвса. Али иза свега је стајао Жорж Мендес...

Најмоћнији менаџер на планети  стоји иза Вулвса заједно са својим кинеским партнерима и направио је од клуба излог својих талентованих клијената. Зато је Невес дошао у Чемпионшип и био један од најбољих у походу ка Премијер лиги. И заслужио инетерсовање Клопа и Ливерпула.

Иако је Португалац кључни играч Вулвса ове сезоне, Мендес ће га продати за праву цену. Ако Ливерпул понуди довољно, Мендес ће врло лако пристати на продају и довести неку јефтинију замену. Помиње се да ће то бити Џек Вилшир којем у Арсеналу истиче уговор и највероватније га неће продужити.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар