Пантић послије 2:4: Вјерујем у пролаз даље!

Везни играч Партизана Данило Пантић верује у пласман у финале Купа Србије, упркос тешком поразу у првом мечу против Чукаричког.

Фудбал 19.04.2018 | 13:15
Пантић послије 2:4: Вјерујем у пролаз даље!
Црно-бели су након дербија посрнули и на Бановом брду где су поражени са чак 4:2 у првом мечу полуфинала Купа.

"Примили смо превише голова, а то не сме да нам се дешава. На крају нисмо успели да остваримо позитиван резултат, иако смо се враћали у меч два пута, али једноставно данас нисмо могли да дамо толико голова колико смо примили. Имали смо доста шанси које нисмо искористили, али шансе су ту да се промашују такође. Уверен сам да ће бити боље следећи пут", рекао је стрелац гола за Партизан Данило Пантић. 

Пантић је био најбољи играч Партизана на Брду, прво је после његове акција Сава Радић постигао аутогол за изједначење, а потом је и сам био стрелац сјајног гола. 

"Тренутак инспирације је учинио своје, а надам се да ће их бити још колико у следећем мечу. Драго ми је да играмо све боље и пресрећан сам јер се напорни рад исплаћује што ме мотивише да дајем више и тренирам боље". 

И поред жеље, пола сата пред почетак меча голман Стојковић због болова у леђима ипак није могао да стане међу стативе. 

"Стојке нам значи, али ниједан гол не иде на душу Марка Јовичића, он је одрадио одлично свој део посла". 

Партизан у недељу опет игра са Чукаричким, домаћин је у плеј-офу СУперлиге, а потом и 9. маја у реваншу Купа. 

"Два гола да дамо, а не примимо ниједан, зашто да не? Играмо кући, верујем у пролаз у финале. А до тада, играмо за викенд поново и ето прилике да им вратимо за горак пораз",каже Пантић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар