Одрон на путу Сарајево Фоча

На већини путева у Босни и Херцеговини, овог јутра саобраћа се по мјестимично влажном коловозу, а упозоравамо на учестале одроне на бројним дионицама, саопштено је из БИХАМК-а.

Босна и Херцеговина 19.04.2018 | 07:53
Одрон на путу Сарајево Фоча
На магистралном путу М-18 Сарајево-Фоча, на локалитету Сијерачке Стијене, због већег одрона и даље се саобраћа једном траком.

''Због одрона скрећемо пажњу и на путеве: Бихаћ-Босанска Крупа, Коњиц-Мостар, Доњи Вакуф-Јајце-Бања Лука, Бугојно-Нови Травник, Рогатица-Вишеград и Турбе-Карановац.

На аутопуту А-1 дионици Сарајево сјевер-Лепеница због санације клизишта, саобраћај је у тунелу Игман и на мјесту радова преусмјерен из возне у претицајну траку, док је на локалитету Трешевине успорено саобраћање.

Због активираних клизишта, једном траком наизмјенично саобраћа се на магистралном путу М-16 Бања Лука-Црна Ријека, као и на регионалним путевима Р-414 Бања Лука-Турбе и Р-458 Лопаре-Челић.

Због извођења неопходних радова на регионалном путу Р-445 Какањ-Високо (улица Бранилаца Босне, бетонски мост, опћина Високо) данас од 07:30 до 17:30 сати возила ће саобраћати наизмјенично, једном траком. Од сутра (20.04.) возила ће из смијера Високог и Подлугова саобраћати једном траком, док ће возила из супротног смијера користити заобилазницу (улицама Босне Сребрене-Кадије Увејса-Какањска до кружног тока са Р-443 Високо-Кисељак).

На граничним прелазима овога јутра нема дужих задржавања'', саопштено је из БИХАМК-а.

(Агенције)

Коментари / 0

Оставите коментар