Куп: Шок у Турској! Неће бити дербија у финалу!

Ахисар направио чудо! Какав шамар за Галатасарај!

Фудбал 19.04.2018 | 09:45
Куп: Шок у Турској! Неће бити дербија у финалу!
Ништа до дупле круне за Галатасарај и великог истанбулског дербија у финалу. Таман када је трку за титулу преузео у своје руке победом над директним ривалом Башакшехиром прошлог викенда, Галатасарај је вечерас упропастио зицер да се пласира у финале националног купа!

Ахисар је направио чудо на Турк Телеком Арени, победом од 2:0 надокнадио пораз од 1:2 из првог меча и пласирао се у финале. За највећи успех у историји клуба. А тамо га чекају Бешикташ или Фенербахче...

Фатих Терим је као и његови играчи помислио да је готово, па је извео комбиновани тим у реваншу. БезГомиса, Фегулија, Родригеса, Маријана... А Ахисар је имао план да не прими гол и да муњевитим контрама нанесе штету ривалу и проба да направи чудо.

Успело им је!

Већ после пола сата и неколико минута игре... Два фантастична контранапада  и немилосрдни егзекуторЈевхен Селезњов су донели Ахисару невероватних 2:0 на полувремену! Погледајте школски пример контранапада...

Покушао је Терим изменама у другом полувремену да макар избори продужетке, али је Ахисар храбро одолео и исписао најславнију страницу у историји клуба.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар