Супругу забила нож у срце!

Сарајевска полиција ухапсила је Мерзију Делалић (1962) због сумње да је у уторак, 10 минута иза поноћи, у самоодбрани ножем усмртила супруга Сеада (1961) који ју је напао у видно пијаном стању.

Босна и Херцеговина 17.04.2018 | 13:22
Супругу забила нож у срце!
Злочин се десио у Улици др. Јусуфа Тановића у сарајевском насељу Соукбунар.

Из МУП је потврђено да им је десет минута иза поноћи пријављено да је дошло до повреде особе оштрим предметом, након чега су на мјесто догађаја одмах изашли припадници полиције, пише Фактор.ба.

– На мјесту догађаја је затечена екипа Завода за хитну медицинску помоћ Кантона Сарајево, током пружања помоћи повријеђеној особи С. Д. који је задобио повреду убадањем оштрим предметом у предјелу лијевог дијела грудног коша. На мјесту убиства је затечена и његова супруга М. Д. рођена 1962. године из Сарајева,  која је полицајцима рекла да се посвађала са мужем те да је дошло и до физичког нагуравања током којег га је она повриједила оштрим предметом. Повријеђени је превезен у Општу болницу “Прим. др. Абдулах Накаш”, гдје је током указивања љекарске помоћи подлегао од задобијених повреда – навели су из МУП КС.

О догађају је обавијештен тужилац Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево који је изашао на мјесто догађаја и руководио увиђајним радњама, заједно са припадницима Управе полиције МУП- Кантона Сарајево и вјештаком судске медицине.

(Српскаинфо)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Лео

17.04.2018 13:34

Стоп насиљу над зенама!!!

ОДГОВОРИТЕ