Бугарска: Двоје погинулих

Двоје људи је погинуло, а осморо је повријеђено у саобраћајној несрећи која се данас догодила на ауто-путу "Тракија" на југу Бугарске, саопштено је из Министарства унутрашњих послова те земље.

Свијет 14.04.2018 | 18:29
Бугарска: Двоје погинулих
Повријеђени путници пребачени су у болницу у граду Јамболу.

Несрећа се догодила када је минибус марке "форд транзит" склизнуо са ауто-пута и преврнуо се у канал у близини села Воденичани у јужном дијелу Бугарске, навели су из министарства.

Узроци несреће нису познати, а полиција преусмјерава саобраћај на том дијелу ауто-пута.

Према непотврђеним информацијама минибус је превозио раднике.

Само дан раније на истом ауто-путу догодила се саобраћајна несрећа у којој је због слијетања аутобуса са коловоза погинуло шест особа, а више од 20 повријеђено.

Ауто-пут "Тракија" у дужини од око 400 километара најмодернији је у Бугарској и спаја Софију са Бургасом на Црном мору. 

(Срна)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Медијска писменост

14.04.2018 16:50

Из наслова помислиш несрећа код нас у РС или у ближем региону. Кад оно Бугарска! Ок читам даље сигурно су повређени наши људи. Кад оно нису! Једини смисао објављивања ове вјести: људи кликћу на несреће, објави то - биће пуно кликова. Кад већ нема наших несрећа дај неку из Бугарске. Сутра дај из Чилеа, али формулишу наслов као да се догодило код Приједора. Да, кликћу кад их се тиче, јер мисле да се ради о нашим људима. Шта се нас тиче саобраћајна у Бугарској?! Најбитнији је клик! Да сте ставили "Бугарска: наслов" било би пет пута мање кликова. Људима можете потрошити вријеме на глупости које их се не тичу двапут, па и трипут. Некима можете и 10 пута, некима и 50 пута, али ако вам ово прерасте у навику осуће вам се публика. Стоп таблоидизацији! До гуше смо у смеће медијима! Све мање има шта да се прочита. Држите фокус И задржаћете публику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Турбосксра

14.04.2018 21:40

Из којег наслова па пишети нормалмо у наслову Бугарска погинуло двоје људи у саобрачају какав Преедор о чему ти .Какви кликови на истој тој магистрали погинуло прије 2. дана још 6 људи.Има на том путу наши превозника туриста .Дају људи упозорење да се припази како се вози .Какав клил .боже сачувај.