Напад на Сирију “чин агресије”

Након заједничког напада САД-а, Француске и Велике Британије на Сирију који се догодио рано јутрос, услиједиле су бројне реакције свјетских званичника. Посљедња у низу стигла је од руског предсједника Владимира Путина.

Свијет 14.04.2018 | 12:01
Напад на Сирију “чин агресије”
САД и њени савезници напали су војне и цивилне објекте у Сирији, без сагласности Савјета безбједности, кршец́и повељу УН и међународно право - изјавио је руски предсједник Владимир Путин. Он је поручио да ескалација ситуације око Сирије деструктивно утиче на цјелокупан систем међународних односа.

"Русија најоштрије осуђује напад на Сирију, у земљи у којој руски војници помажу властима да се изборе са тероризмом. Русија ће сазвати хитну сједницу Савета безбједности УН да би се размотрило агресивно понашање САД и њихових савезника у Сирији“, поручио је Путин.

“Историја ће поставити ствари на своје место "као што је већ установљено да је Вашингтон одговоран за масакр у Југославији", поручио је Путин, а саопштено из Кремља.

Портпарол руског Министарства спољних послова Марија Захарова истакла је да је напад извршен у вријеме када је постојала шанса за мирну будућност. Реаговао је и руски амбасадор у САД Анатолиј Антонов.

"Остварили су се наши страхови. Нису чули наша упозорења. Реализује се раније планирани сценарио. Опет нам прете. Упозоравали смо да такве акције неће остати без последица. За све су одговорни Вашингтон, Лондон и Париз“, наводи се у саопштењу амбасаде Русије у Вашингтону.

Кина се данас снажно успротивила употреби силе у међународним односима и оценила да било каква војна акција мимо Савет безбедности УН представља кршење принципа и основних норми међународног права.

Осуде стижу и из Техерана: Напад представља флагрантно кршење међународног права и суверенитета Сирије.

"Без сумње, САД и њихови савезници, који су предузели војну акцију против Сирије упркос одсуству било каквог доказа... сносиће одговорност за регионалне и трансрегионалне последице овог ризичног подухвата", наводи се у саопштењу Министарства иностраних послова Ирана, преноси Ројтерс.

Њемачка канцеларка Ангела Меркел поздравила је ваздушне нападе на Сирију, као одговор на прошлоседмични хемијски напад снага оданих режиму Басхара ал-Ассада у Доуми.

“Подржавамо потез наших америчких, британских и француских савезника, који су на тај начин преузели одговорност. Војна операција била је неопходна и одговарајућа је како би подржала међународну забрану кориштења хемијског оружја и упозорила сиријски режим“, казала је Меркел.

Грчки премијер Алекси Ципрас, у телефонском разговору са француским предсједником Емануелом Макроном, објавио је да грчке оружане снаге неће учествовати у нападу у Сирији.

С друге стране, Израел и Турска подржавају напад. Из кабинета изралеског премијера Бењамиона Нетањахуа поручују:

"Употреба хемијског оружја прелази црвену линију коју човечанство више не може да толерише", написао је на Твитеру Јоав Галант, члан безбедносног кабинета премијера Бењамина Нетанијахуа, преноси Ројтерс.

И Турска поздравља ваздушне нападе и сматра их одговарајућим одговором, кажу војни извори у Турској, преноси Ројтерс.

Подршка стиже и из НАТО-а.

“Подржавам акције Сједињених Држава, Велике Британије и Француске против постројења и хемијског оружја сиријског режима. То ће смањити способност режима да додатно нападне сиријски народ хемијским оружјем”, изјавио је генерални секретар НАТО-а Јанс Столтенберг.

Генерални секретар УН Антонио Гутереш саопштио је да помно прати извештаје у вези са ваздушним нападима на Сирију које су протекле ноћи извеле САД, Француска и Британија, истакавши да су земље дужне да делују у оквиру смерница Повеље УН и "међународног права генерално".

"Било каква употреба хемијског оружја је гнусна. Патње које употреба таквог оружја изазива су стравичне. Позивам државе чланице УН да покажу уздржаност и избегну било какве поступке који би могли да доведу до ескалације ситуације”, упозорио је Гутереш.

У међувремену, сиријски војници снимљени су јутрос, након напада Америке и њених савезника, како славе на улицама уз сиријске и руске заставе. Повод за славље је обарање ракета.

Руска војска саопштила је да су сиријски системи ваздушне одбране оборили свих 12 ракета које су гађале сиријску ваздушну базу источно од Дамаска.

Министарство одбране Русије је навело да су амерички, британски и француски авиони и бродови испалили укупно више од 100 крстарећих и ракета ваздух-земља, јавио је АП.

(БН)

Коментари / 86

Оставите коментар
Name

Русија тигар од папира

14.04.2018 08:33

Па испали и ти несто, ето цисто реда ради. Свакако је и ово само реда ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми Сами

14.04.2018 08:46

Ово је Путин и Русија....овако су и нас бранили Руси.Теско Сиријцима док их Путин брани.

Name

Ђорђе

14.04.2018 09:05

Унапријед да кажем, волим Русију, руску књижевност и културу. Али Путин у Сирији брани ДИКТАТОРА. То чини и овје код нас. Испада да је боље било оно када је Черномидин окрануо авион над Атлантиком. Гледано војнички није добро гађати амерчке носаче ради ескалације и мислим да је ово све договор, али могло се напасти Француски носач, јер они су ових дана постали главни јастребови рата. То би било 1:1, баш брига Америке за Француску, а они се намјестили баш из 1 у 1. Русија промашила пенал, француски носач се могао без посљедица и мислим најлакше уништити. Поздрав за Мир и молитва Богу да ове Будале што прије оду. Они ако остану "Награда за Мир", могла би понијети име неког фашисте, а шта су у ствари они. Инструмент дебели Банкара...

Name

Пролетер

14.04.2018 09:08

Русима је лијепо. Дилају плин, нафту и оружје и сигурно неће то све рискирати, због над'ебавања у Сирији, с цијелим западом. Тачно су овако и нас бранили и то нек буде опомена свима, а Баји у првом реду.

Name

Навијачи

14.04.2018 09:32

Грозно је читати коментаре против Сирије и Русије на овом порталу. Грозно, јер ти коментари навијају за лажове, убице, преваранте, пљачкаше... укратко: за запад и његове марионете у Малој азији и на Блиском истоку. Са друге стране, то ме не чуди јер су у питању ентитети који шаљу своје људе у ИСИЛ (и правдају се, како је то исправно), који су за савезнике имали Ал Каиду тј муџахедине (и правдају се, како је то било исправно), који су били НАТО прјешадија (а то и даље не схватају).

Name

Ре. ДЈордје

14.04.2018 09:47

Да се напао Фр.носац,НАТО би одмах гадјао руску базу у Сирији.Руси несмију ни прстом мрднути могу само бла-бла бла.

Name

075

14.04.2018 09:58

Русија је "савезник" Сирије. У Сирију је упала турска војска, иако је Асад био против тога. Шта су Руси урадили? Ништа. Русија је "савезник" Сирије, Амери, Французи и Енглези гађају Сирију, и шта руски "савезници" чине непријатељу свог "савезника"? Ниста. Зашто не обране или нападну Запад? Рекли су да ко нападне њиховог "савезника", да они да нападну њега. Зашто нису? Имамо УС трупе у Сирији вец дуго времена, зашто их Руси нису истјерали? Зато што се боје УС Армy!!

Name

харе

14.04.2018 09:59

Добро преседнице Путину знамо ми да је агресија али ста си ти урадио повогом тога да то спрецис како си обецо том народу ту агресију.Сем сто си подпаљиво ватру и обецаво да цес русити те ракете и одакле са који оне се саљу.

Name

ре Навијац

14.04.2018 09:59

А ти ко фол ниси навијац,формирас мисљење на основу медија који ти испуњавају унутрасња осјецања.Ко мајмуне подрзава ИСИЛ,умислио си се да си нека фаца сто глупим коментаром зелис неком несто приписати.Ми смо сви тако мали а превисе глупи да би давали било какве људске коментаре.

Name

075

14.04.2018 10:00

@ Навијачи Ко губи има право и да се љути! Како би вама Србима помогла "ваша браћа" Руси? Никако и никада!

Name

ХОС

14.04.2018 10:08

Русија је само регионална сила, немају они потенцијал супроставити се НАТО-у,зато мање емоција,висе разума.

Name

075

14.04.2018 10:19

@ Пролетер Опет Путин о "крњој" Југославији. Јелцин и Миттеранд својим одлукама придонијели су најгорим злочинима и разарањима у срцу Еуропе. Ударили су ембарго у тренутцима када је 91.и 92.године Србија окупирала трећину Хрватске и 70 % Босне имајући оружја до судњег дана..И сад опет Путин говори о бомбардирању Србије од 72 дана 1999. а сви мртви до тада се не броје и не постоје!! Путине показали су вам да сте "мали мрав"!

Name

ГОЈКО

14.04.2018 10:24

Овај пропали Путин је обицни мали мис.Трумпе свака цаст само цепај и растурај!

Name

@ 075, 14.04.2018 12:00

14.04.2018 11:27

А "ваша браћа" СУ Американци, ИСИЛ, Ал Каеда, нудзахедини? Сто не нападате Иран и Турску, па и они су савезници Русима?

Name

РЕ: Ми Сами 14.04.2018 10:46

14.04.2018 11:32

Бранице тебе Додик, Лукац и Цераниц...и америцки специјалци који обуцавају Лукацеву милицију/

Name

Навијачи

14.04.2018 11:32

Има ли веће ироније: Срби навијају за муслимане у Сирији, Ираку, Либији (неки се као добровољци и боре на њиховој страни) а муслимани овјде у коментарима навијају за запад (а неки се за њега и боре у ИСИЛ-у) који те муслимане убија!?!?!

Name

075

14.04.2018 11:46

@ @ 075 Моја "браћа" је НАТО а Турке и Иранце остављам вама, они су "ваша браћа"!

Name

ре Навијац

14.04.2018 11:52

Има ли веце ироније,подрзавати тамо негдје далеко неке муслимане а своје убијати.Нисмо ми против народа,него диктаторских резима које ви оцито подрзавате,видим сад вам и Ероган омиљен посто се зблизио с Путином,то је мој драги лицемјерство.

Name

075

14.04.2018 12:17

@ ре Навијац Да будем ироничан, Срби и Турци су били у државној заједници око 500 година, зато Срби симпатишу Турке а и муле из Ирана, а гле чуда сви остали у еx YУ су за НАТО!!

Name

Владо Бања Лука

14.04.2018 13:59

За Русија је тигар од папира и др НАТО ботове: ево ти снимак дјеловања сиријске противваздушне одбране, томахавци само падају тј експлодирају у ваздуху хттпс://www.фацебоок.цом/Х.Н.Ц.ХОМС.1/видеос/1314454328698945/

Name

мокаца

14.04.2018 14:12

Треба имат јаја гдје је та сила све це руситхаааааа...

Name

микаца

14.04.2018 14:17

Драги моји ово су игре да нам бог да памети окренимо се једни другима комсијА комсији нај близи и нај преци.

Name

ВЛАДО БАЊА ЛУКА

14.04.2018 15:32

Руси су у стјерани у мишју рупу послије само 100 комада!

Name

микаца

14.04.2018 15:35

Ми и Армери волим своје србе само да се опамете.

Name

Трн

14.04.2018 18:15

Руси требају напустити Асадову лудацку косуљу и то хитно. Цовек је зло зла.

Name

ре ђорђе

15.04.2018 17:22

а откуд ти знаш да је диктатор?

Name

@ Тип топ

14.04.2018 08:33

А,агресивно понасање према Украјини то не вази за Русе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

14.04.2018 14:00

Бато у Украјини живе Руси а има ли Амера у Сирији?

Name

агресивно по насање према Украјини?

14.04.2018 14:37

Засто? Крим је био у саставу Русије. Хрусцов га је поклонио Украјини. Украјину су развалили Американци, ваљда је јасно?

Name

60%

14.04.2018 15:28

60% зитеља укракјине су Руси остало мјесавина Крим је до педесетих година прослог вијека био и административно Русија тако да мало процитај књиге баратко.

Name

xxxxx

15.04.2018 20:51

Асад је диктатор ту нема диллеме , сви који своје политицке ривале хапсе , убијају ..... су апсолутно ДИКТАТОРИ ,Асад је само један од њих....то је реалност, стварност истина , хвала на пазњи......

Name

Реха

14.04.2018 08:36

Јели то С-400

ОДГОВОРИТЕ
Name

075

14.04.2018 12:25

Путин је рукама поватао све ракете тако да није било потребе да се користе системи, хахахахаха!

Name

попара

14.04.2018 08:37

Препао се да избјеглице не додју у Русију мозда.Понаса се као предсједник неке хуманитарне установе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА ПОПАРУ

14.04.2018 08:51

УМРО ЈЕ ПИЈАНИ ЈЕЉЦИН. ТИ БИ РАТОВАО МАЈМУНЕ. У РАТ ЈЕ ЛАКО УЋИ АЛИ ЗАВРШИ. САЦЕКЈ ЈОШ КОЈИ САТ ПА ПИШИ.

Name

Никола озрен

14.04.2018 08:39

Пуце по сиротињи као сто је одувијек и бивало.Неце путин излагати своје дупе ради сирије .Ово нам треба бити савјет не замјерит се великим силама јер нас неце нико бранити а ови би нас помели за 2 сата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Никола

14.04.2018 09:34

Нису тамо Руси и Американци са осталим помагацима да сиријском народу буде боље,него горе.Сви су они тамо ради окупације и ради отимања њихових ресурса.Ово нама на Балкану треба да буде скола да не цекамо заститу од дригих,него истински сједемо за сто и ријесимо заувијек несугласице.Теско Србима ако их Руси бране,Босњаке Турци а Хрвате Нијемци,дијелимо заједницку судбину и узмимо сами ствар у руке.

Name

075

14.04.2018 10:05

@ ре Никола А гдје сте били 90-тих прошлога стољећа да тако фино зборите, када сте имали све оружје овога свијета које смо сви ми скупа платили а насупрот вас скоро ненаоружана "ваша бивша браћа"! Ствари су се промијениле, сада сте ви декларативно за мир, а Милорад провоцира сваки дан, а већина нас осталих "братских народа" за "друго полувријеме", због ваше политике!

Name

Турбоскара

14.04.2018 08:40

Па зар путин није изјавио да че оборити све и једну америчку ракету.Све ово око Сирије је толико жалосно настрада народ.Овде САд и Русија се препуцавају преко Сирије за своје интересе а све у име народа а највечу цену плача тај исти народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

14.04.2018 08:40

Изјава и то је то а Сирија пуси осудјивао си и напад на србију и ту се и заврсило незнам сто те поједини глупаци дизу у небо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логика

14.04.2018 08:47

Зато сто су глупаци и геополитику схватају на нивоу дискусије испред продавнице!

Name

075

14.04.2018 08:42

Владимире постао си исти као АВ и као Милорад, предмет исмијавања! Гдје су та "чувена руска оружја"? Вратили те "твоји западни партнери"гдје ти је мјесто, на ниво регионалне, а не свјетске силе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахахах

14.04.2018 08:48

Сад це им Додик послат срБску чааааст и мотористе!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

КИНЕЗ

14.04.2018 08:53

Америка је ТАТА свидјело се то коме или не!!Каква РУСИЈА,КИНА могу само гледати и причати упразно!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илија

14.04.2018 08:58

Тако је и Јелцин осудио напад и ниста..Ви Руси сте само јаки на ријецима и теско оном кога во браните.Цаст обицном народу.Нисам за Нато али нема смисла бити са Русима у војном савезу јер смо овде опкољени Натом а од данасњих Руса заборавите војну заститу и помоц.Мисле Србе купити са сест застарјелих мигова и пар хеликоптера....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цика Војо

14.04.2018 09:36

Правницки гледано агресија је најављена,обецања су била да це се пројектили обарати,а онда је све то сазето у контесту ста после,ко би јео Трмпова јаја,која би нам амери хуманитарци бацали.Ко би се ради Сиријске пустаре одрекао јагњици,прасици кавијара,пица и пара.Паметан је Путин,само гледа и осудјује и нек меце ВЕТО у УН.Ми се ту не смемо месати...ни помислити,а нецемо висе скандирати ...србија- русија....

Name

за Илија

14.04.2018 10:05

Хвала Богу да и ми Срби схватамо знацај Русије,они искљуциво раде само за себе,све сто су нас бранили гласом од којекаквих резолуција бице 100% дупло наплацено.

Name

ДОXА

14.04.2018 09:00

Удри Трумпе руке ти се позлатиле....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ничији

14.04.2018 15:29

Хахаха...

Name

Покри Се Усима

14.04.2018 09:16

Путине. Нато је закон.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

14.04.2018 09:34

Народе ја само устао сад це једна изјава само док се умијем....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рф

14.04.2018 09:45

Нити це руси ратовати за србе нити це турска ратовати за муслимане нити це америка ратовати за хрвате а ми се само лозимо

Name

ал паћино

14.04.2018 10:17

Све потиче од енглеске,то је уклета нација коју треба избрисати,а французи стари полтрони,на њихову иницијативу је и србија бомбардована.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хулио

14.04.2018 13:24

Е јеси неки папак.

Name

Дијагноза

14.04.2018 10:22

Тражити у УН да се уведу санкција УСА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Официр

14.04.2018 10:28

Најновија вијест је да су Путин и додик разговарали скоро сат времена и да је на путинову молбу додик подигао хеликоптер и упутио га према сирији,свијет у соку цека каква це бити реакција пилота хеликоптерског сервиса рс британија и америка позвали додика на уздрзаност

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

14.04.2018 11:07

Царе свака цаст, бас си ме насмијао

Name

за Официр

14.04.2018 11:24

Браво,коментар године.

Name

075

14.04.2018 12:18

@ Официр Хвала вам што сте ме насмијали!

Name

Ђорђе

14.04.2018 14:06

Официр, питање: Да ли је Цеца у хелекоптеру и гдје пјева, у Дамаску или Думи?. Поздрав срдачан за добре људе...

Name

Официр

14.04.2018 10:30

Према неким информација могуце је да це цеца И вељко лицно управљати хеликоптером

ОДГОВОРИТЕ
Name

харе

14.04.2018 10:47

Неби рекао да су ово кометари против Руса и Сиријаца, ово је висе против лазни обецања које су Руси дали а неки повјеровал да це бранити Сирију.и.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тузлак

14.04.2018 10:48

Да ли би се ста питала СФРЈ? Некада смо били много јаки ! Сада смо сви много малецки !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маxо

14.04.2018 15:25

Ниједна земља без Атомске бомбе и ракета домета да мозес гадјати све Европске пресонице ниста се непита.

Name

Руси

14.04.2018 10:55

Ко год је играо са Русима, тога је историја сурово казнила. Ми Срби смо очит примјер. Умјесто да смо играли са Американцима и Британцима, омогућили им оно што су данас силом постигли, вјерујем да би Србија данас била стабилнија држава, са већим животним стандардом и чврстим границама. Наравно, Срби из Крајине би остали на својим огњиштима. Само је требало сјести са Американцима, Французима и Британцима. Обновити старе савезе у критичним временима и срушити Југославију. Сада је касно за то, одавно смо у пат позицији. Морамо са Русима, а да се притом Амери не наљуте. Тешко је то, сами смо себе укопали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Деспот

14.04.2018 11:11

Џаба ти окрећеш доњи дио леђа Америци на изволте. Они нас не воле и сматрају нас малим Русима. Само улазаку Руску федерацију нас може спасити од нестанка. Један предсједник-Путин, једна црква-Руска православна и један Патријах-Кирил. сва остало је узалудно.

Name

@деспот

14.04.2018 11:56

Лепо зборис Деспот, и ти то цврсто и уверено тврдис из топлог дома негде на југозападу Немацке, а ујединио си се само с еврима и мерцедесом.

Name

ре Деспот

14.04.2018 12:07

Пасос у руку и испуни себи сан,ми хоцемо да будемо саставни дио Европе,све остало је за нас погубно.Видис да Путин не смије да писне а камо ли крене у акцију како је најављивао.

Name

ро

14.04.2018 12:10

Е мој Деспоте која си ти будала.Надаш се пијани Руси да ти помогну.Уосталом видјећеш ускоро и овде.

Name

Ђорђе

14.04.2018 10:55

Асаде пријеђи код Павића у ДНС и спаси се. Ма какав Путин, нека те више не брани...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

14.04.2018 11:06

Наравно да треба смирити тензије,сагледати послиједице,али подрзавати некога а окренути му ледја кад загусти,како то назвати него Издаја.А увијерили смо се како Руси бране на својој кози.Реално ови болесни амери су све исценирали као на Косову,Ираку,Либији,са овим лудјаком предсједника зеле да унисте и Сирију,заболе њих за Асада,а ови Французи ми се толико гаде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мир

14.04.2018 11:07

Висе ми лици на Папагаyа него на Преседника само понавља једно те исто.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

да су сиријци паметни

14.04.2018 12:30

Пустили би Амере у сирију боље љути непријатељ него лазни пријатељ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додо

14.04.2018 13:20

...је готов у октобру. Само неко ненормалан мозе гласати за снсд и коалицију. лоповску.

Name

рw додо

14.04.2018 13:51

Није проблем додо.Додо казе узми пуску и борисе проблем су они сто казу кладионица је национални интерес.Ал незеле они нама добро ни вама ни нама! Цвјетају кад се свадамо! А ми зивимо скупа и требамо цијенит своје комсије самим тим и себе!

Name

Дервента

14.04.2018 12:55

Овај напад је доказ моци и побједа силе над правдом! Тако би Руси и нас бранили у слуцају неке фрке! Ове испаљене ракете су такоде јавно понизење Русије пред цитавом свјетском јавносцу! Yато морамо на октобарским изборима смијенити Милорада Додика и његову црвену секту јер он црта мете на целу насе дјеце!!! Борба против њега је борба за нас опстанак или нестанак! Он једини глуми руског играца дубоко у америцкој зони утицаја. Када Руси не смију ниста америма у Сирији како би тек смјели овдје код нас!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

15.04.2018 07:44

Е то се зове рационално размишљање, врло сте интелигентна личност

Name

Трн

14.04.2018 13:45

Русија само проблем у бивсој YУ сирији а сви безимо у еуропу и америку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ревенгер2018

14.04.2018 14:57

Добро и ја то казем да је цин агресије и ста цемо сад! Сви смо цули да је Путин рекао да це бити оборене све ракете које крену ка Сирији, медјутим не би бас тако, од Руса нема ниста, само се хвалисају по yоутубе-у с300,с400,с500,су35 курац палац, а кад треба то да се употреби ниста. Ипак је онај пацијент Вуциц у праву сто се креце ка западу, покусати наци неко ријесење за Косово и дефинитивно раскрстити са Истоком, јер ако овако пролазе руски савезници тамо гдје је стационирана Руска војска онда ста би се тек десило са нама. Надам се да је сад јасно крезубом дијелу РС-а који се окупља по саторима на Мањаци и њиховом Великом Водји да опстанак РС-а искљуциво зависи од насе озбиљности да постигнемо неки договор са Америма, а свако озбиљније курцење це заврсити слицно као и Книнска крајина само овај пут се неце моци бјезати преко Брцког. Зна то поглавник из Бакинаца зато је подвио реп око референдума о суду БиХ, а пред изборе се курци као забранице одрзавање НАТО војне вјезбе на Мањаци коју нико није ни заказао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

15.04.2018 07:50

Одличан коментар, Додик каже да ће он, Велики Баја, забранити одржавање вјежбе НАТО и ОС БиХ а вјежба није ни у најави, осим тога он се толико осилио да на непостојећој вјежби најављује употребу муниције са осиромашеним уранијумом?? Из којег нафталина вади те глупости?

Name

Смоки

16.04.2018 15:17

Браво Амери и Нато,,нек се зна ко је бог и батина на земљи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

16.04.2018 16:27

Па и овај Путин је обицна протува, лаје а не уједа. Требао је звати Цак Нориса

ОДГОВОРИТЕ
Name

дамјан

17.04.2018 04:56

Одговор 075:Сто се тице вас из Тузле и васих коментара за Србе и Русе:постедите ме тога.Видјело се то давне 1992. године ста сте нам урадили са насом дјецом.ПОМЕНУЛО СЕ НЕ ПОВРАТИЛО СЕ.НЕ ЗАПАЛО ВАС ВИСЕ ДА НАМ ЗИВОТИ ЗАВИСЕ ОД ВАС.ТОЛИКО.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

075

17.04.2018 07:43

@ дамјан Та "ваша дјеца" су били скоро сви, осим три млада војника тзв. ЈНА, времешни резервисти из околине Тузле, највише из села Црно Блато и гле чуда "шеф" Срба у Тузли је Слађан Илић из Црног Блата, рођак ваше "певаљке" Сање Малетић! Жао ми је та три млада војника, да напоменем! А то што је мањи ентитет пун масовних гробница, то остављам за неку другу прилику!!

Name

Хмм

17.04.2018 05:38

100 ракета у празно,договор !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ддр

17.04.2018 05:54

А УКРАЈИНА ....

ОДГОВОРИТЕ