Разјарени отац напао дјечака

Несвакидашњи и веома тежак инцидент догодио се у београдској ОШ "Веселин Маслеша" када је отац једног дјечака упао у учионицу и физички напао осмогодишњака са којим се његов син претходно споречкао!

Србија 13.04.2018 | 22:45
Разјарени отац напао дјечака
По речима мајке претученог А. С. (8), све је почело безазленим конфликтом на часу физичког.

- Мој син се умешао у кошкање двојице дечака. Све је било вербално, није ескалирало у физички сукоб. Након тога су пошли у учионицу да се спреме за наредни час, а дечак који је започео свађу, позвао је оца и рекао како му је мој син разбио усну и лакат – прича мајка.

Она додаје да је тај отац дошао у школу, заобишао дежурног наставника, школског полицајца и обезбеђење, улетео у учионицу, њеног сина зграбио за мајицу и "бацао по клупама".

- То су ми све касније друга деца описала, а мој старији син који иде у четврти разред пролазио је туда са својом учитељицом. Он ми је рекао: "Мама, да не би моје учитељице, он би га убио". Пошто имам малу бебу и мужа који је инвалидно лице, нисам могла да дођем до школе, а тамо ми се нико није јављао. После неког времена, оба сина су се вратила. Млађи је био сав раздрљен и појавили су му се подливи, те сам га одвела код лекара.

Од напада, како тврди мајка, сина је одбранила учитељица старијег детета која јој је и јавила да је дечак добро. Након тога, оба дечака су се вратила на час.

- Лекари су ми објаснили да тада вероватно није осећао бол услед адреналина. У Тиршовој су посумњали на потрес мозга, па су нас послали у Ургентни центар на снимање главе, а тамо смо добили дијагнозу да дете има нагњечење лобање – прича она и каже да је дечак сада на кућном лечењу и наложено му је мировање.

У школи су нам потврдили да се овај инцидент догодио.

- Истина је да је током великог одмора један родитељ ушао у учионицу, где није смео да буде, и да је дошло до "извесног инцидента". То је пријављено полицији и они ће истражити случај. Након што се полиција позабави овим, тај човек ће сносити одређене санкције – рекла је директорка Наталија Матић.

Она тврди да је све забележено на школским камерама.

ПРЕТЊЕ ДИРЕКТОРКИ И УЧИТЕЉИЦИ

Директорка посебно скреће пажњу да су у школи одржали састанак на коме су родитељи оба дечака били присутни, али су тада "претили њој и учитељици".

- Највећи проблем је што тај отац ни после разговора не прихвата да је урадио нешто лоше. То ме највише брине – каже директорка Матић.

ПОЛИЦИЈА ИСТРАЖУЈЕ СЛУЧАЈ

 
Потврду о овом инциденту добили смо и од МУП-а Србије.

- Истрага је у току, случај је у надлежности Другог основног јавног тужилаштва - рекли су кратко из МУП-а.

(Блиц)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

куку нама са нама

13.04.2018 21:06

Реалност..шта рећи..чуј полиција истражује случај..хаха..Ово треба узети правду у своје руке...нема овдје ни реда ни закона ни код Дудука ни код овог несретника из Србије

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦИК

13.04.2018 22:45

срБББска част??? Највећи вјерници на планети, нема собе без иконе, нема седмице без славе, нема ланчића без крста, нема тетоваже без Исуса... коме? Боже сачувај!!!

ОДГОВОРИТЕ