Подгорица: Напад на "Звездаше"

Узаврела атмосфера у финалу плеј-офа АБА лиге између Будућности и Црвене звезде добила је епилог у четвртак увече у Подгорици када су вербално и умало физички нападнути кошаркаши црвено-белих, капитен Бранко Лазић и Ален Омић.

Регион 13.04.2018 | 10:24
Подгорица: Напад на "Звездаше"
По слетању београдске експедиције на аеродром у Голубовцима дочекао ју је велики број полиције, као да се игра у ратном подручју, да би српски и регионални шампион потом био смештен у хотелу "Подгорица", где време проводи у једној врсти карантина.

Међутим, враћајући се са конвенције ДПС, неколико мештана и навијача Будућности ушло је у хотел и речима "Пребићемо вас!" и "Заклаћемо вас!" претили су Лазићу и Омићу.

Дошло је до ударања лактом шефа обезбеђења Звездине екипе, али, на срећу, људи из управе црвено-белих, као и полиција која је пазила на гостујућу експедицију, смирили су ситуацију пре него што је додатно ескалирала.

(Блиц) 

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Дире Страитс

13.04.2018 08:34

Црногорци су најгори народ од свих народа који су живјели и живе на просторима Балкана. Ово није никакво испољавање мржње, је немрзим никог' па ни њих, ово је констатација. Имају проблем чини ми се са идентитетом, којег стално морају доказивати, а у ствари нису "своји", увијек су "туђи".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гојко

13.04.2018 08:54

Одавно им није неко овако сасуо истину у лице, браво

Name

Његос

13.04.2018 09:00

Нек цитају Његоса.Оно јој с цим ја владам.

Name

црногорац

13.04.2018 10:30

Врло глуп коментар!?Постоје добри и лоши људи (појединци), а не добри и лоши народи.Онај ко је, како каже, човјек који не мрзи не може и не смије генерализовати, јер по тој логици генерализације не постоји народ на свијету који је добар.Сваки народ има своје лоше појединце а и своје право да се опредјељује како хоће.

Name

Дире Страитс

13.04.2018 10:50

Црногорац, пишем из свог' животног искуства. Ја још невидјех и неупознах доброг' Црногорца, а познајем их много.

Name

црногорац

13.04.2018 11:28

Жао ми је што морам да ти кажем али очигледно имаш патолошку мржњу према Црногорцима јер је јасно да си створио лоше предрасуде.Пошто сам Црногорац, а имам пријатеље у свим народим са Балкана, нисам ти добар за расправу.Ако је твоја мржња према мом народу таква желим да ти предложим да Црну Гору и Црногорце избјегаваш максимално, због себе.Било би глупо да са таквим људима имаш било какве додирне тачке.

Name

Лука

13.04.2018 15:14

Комплексаси мали, никад не би били независни да им није сиптара, али, полако,наплатице им они то дебело. Цаст сјеверу Ц. Горе, вецина их је против резима, који је исти као у Реп. Српској, али ту су им помагаци да уклоне трагове Срба на тим просторима. Цак су наумили да подијеле и Горњи и Доњи манастир Острог, слава му и милост. Замислите, када идете организовано тамо, сацекује вас 'туристицка инспекција' и хоце да казњава групе сто немају њиховог водица!!! Малтретирају, потурају вам Сл. гласник у коме је то записано..узас, фуј за Ц. Г. резим. Због овога су вец изгубили неколико група који сваке године посјецују велику светињу, ман. Острог. Збогом, Црна, бас црна, Горо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

13.04.2018 16:30

Непоштени су према Србима и Србији. Више их има у Србији него у ЦГ, Србија их прихватила као своје, дала посао и хљеб, а они користе сваку прилику да Србији и Србима забоду нож у леђа. Сад' су им шиптари већи пријатељи. Ко год живи у Србији а има држављанство ЦГ ја бих то враћао у ЦГ па нека тамо смањују незапосленост. Могу у војску, требаће их Нато пакт.

Name

Бит Цу Весео ,

13.04.2018 18:16

Када поделе црну гору ,са албанцима ,несто је миле поклонијо хрватима , зелео би да видим финис ,сипци узмите сто је васе "миле це и тако да спизди :вазно је да сте му лову унапред дали.