НБА: Денвер оштећен у завршници меча са Минесотом!

НБА лига после сваке утакмице изда званичан извештај суђења у којем пише све што се дешавало у последња два минута меча.

Кошарка 13.04.2018 | 09:15
НБА: Денвер оштећен у завршници меча са Минесотом!
Такозвани "НБА ласт тwо минуте репорт" занимљиво је погледати за дуел између Минесоте и Денвера, који је одигран у ноћи између среде и четвртка.

Ова утакмица директно је одлучила која ће франшиза ићи у плеј-оф, а после продужетака Тимбервувлси су славили и избацили Нагетсе.

Ако погледате у скоро па сваком поседу налази се име Николе Јокића, које је у завршници веома чвртсто чувао Таџ Гибсон. У великом броју случајева Гибсон је играо добру одбрану и у званичном извештају. 

Међутим, оно што није добро јесте кош Џефа Тига на 1:18, пошто је при поласку у дриблинг Тиг направио кораке после којих је поентирао, а Минесота дошла до предности 107:106, пише у извештају. 

Такође, можда и још важнији је напад Нагетса на 30 секунди до краја. Милсап је кренуо уз чеону линију и приликом тог продора фаулирао гао је Џеф Тиг (фаул за два бацања на 108:106), али арбитри то нису досудили, пише у извештају. 

После тога Бартон је промашио флоутер и утакмица је пракично била готова. Кош Тига (после корака) и фаул који није свиран над Милсапом у значајној мери одлучили су победника овог узбудљивог меча.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар